Putka
|
Gabi21, jaz sem se tudi namatrala, da sem na CSD izvedela kako naj dopust za 2011 izkoristim, če zaključim s porodniško konec decembra. Sem skoraj živce izgubila, ko mi je tako pokroviteljsko o zakonih in pravicah dopovedovala.. Jaz imam še bolj zoprno situacijo, ker se mi za 3 podaljša porodniška še za en mesec in se vrnem 2012. No, jaz sem rešila tako, da prekinem predčasno porodniško (zmenili sva se za 9.12.2011), pa koristim tistih 10 dni dopusta (sicer mi jih 28 propade) in potem izkoristim še porodniški dopust do konca. To se da, ker lahko 75 dni preneseš do 4. ali 6. leta starosti, ne vem točno. Glede spola: jaz sem na UZ specifično rekla, naj pove le če je sigurna, drugače me ne zanima. Pa sta sestra in zdravnica obe potrdili, da lulčka vidita, evo še slikca za dokaz: ker sicer sem tudi jaz skeptična, kar precej jih poznam, ki so jim narobe napovedali. Tako jaz pri obeh nisem vedela, kaj čakamo, tokrat prvič vemo.. In za punco sploh imen nimamo zbranih Darila "od dojenčka": Smo ta veliki eno malenkost kupili, je kao sestrica v porodnišnici prinesla. Zdaj bosta tudi nekaj dobili. ta velika hoče tistega Yoohoo rakunčka, Katja pojma nimam... Pa vedno ko grem na obisk k novorojenčku še kaj za ta velike nesem. Še rajši za ta velike kupim, itak tamali dobijo br27, ti kar v vodo.. Čeprav je meni po namakanju v toplicah voda odtekla, ampak jaz trdim da ne zaradi kopanja. Sem tolk uživala takrat, tri ure se nisem premaknila, samo lebdela in uživala v manjši težnosti.. Mogoče bi se pa tudi jaz kak dan v Atlantis odpravila, dopoldne ko ni gužve.. pika27, zakaj je treba na Ultivo teden dni čakat? Baje naj bi se za CR lahko za spinalno ali splošno anestezijo dalo dogovorit, ampak meni tole špikanje v hrbtenico pa da slišim kako me režejo, brrrr. Ne vem, če si upam.. Janci F, jaz prav uživam danes, čeprav sem si morala ob pol 7h budilko naštimat. Ampak sem sama doma - mož v službi, otroci v šoli/vrtcu, jej!!!
|