|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
2.1.2011 21:57:21   
Anonimen
Jaz sem danes sanjala, da sem rodila fantka, napovedano pa imamo punčko user posted image

Kaj več, pa jutri natipkam, ok? Zdejle smo šele iz MS domov prišli user posted image

(odgovor članu dramica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
3.1.2011 6:30:26   
pika27
Najprej čestitke Bajci za bebico user posted image user posted image user posted image

Evo jaz sem dočakala svoj 3. januar, tko da smo dons donošeni user posted image , ampak mam dons že nove želje user posted image Lahko počaka še kakšen teden, da jih bo 38 +, da bo mami lahko mela ultivo pri porodu (glede na to, da je EA v LJ bl science fiction).

Drugač pa nč kej preveč več ne dogaja, sem ugotovila, da me najbolj vožnja matra. Pa ugotovila sem, da sem mela čez praznike čist preveč časa za mislit, bi rekla, da je user posted image čist lepo na glavco obrnjen, pa tud izcedka nimam več... Sem pa uspela večino stvari zrihtat, sem včeraj mojega pa tamalo poslala k sorodnikom voščit, sama sem pa pospravljala. Tko da yeey, mam vsaj mal boljši feelinguser posted image

Putka tud jaz sem skoz mokra pod joški, ampak na srečo se mi ni nč spustil.

Spanje pa... ja kaj nej rečem, počas bo tud to science fictionuser posted image

Tiste k mate starejše otroke. Kaj ste kej kuple, če kaj, da user posted image prinese s porodnišnice? To mi še manjka.

LP, pa se beremo. Če gre pa katera rodit pa ekspresen porod!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
3.1.2011 7:02:39   
naja17
Jutro januarke user posted image ...

Sem začela k vam mal špegat kako vam gre, ker se bomo dvakrat korog zasukale, pa bomo marčevke na vrsti, sploh une ta začetne in kao z večjimi bebicami v bušiju, k mamo filing, da bom k februarkam padle user posted image ....

Uglavnem, vsem skupej SREČNO in HITRO in pa ZDRAVO seveda user posted image ....

Lp od marčevske user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 3.1.2011 7:03:16 >

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
3.1.2011 7:06:59   
br27
Dobro jutro
briljantina saj verjetno bi tudi jaz malo lažje šla po stopnicah, če bi bila vajena, ampak si pa vseeno ne predstavljam da bi zdaj vsak dan hodila po stopnicah gor pa dol, no če pa pogledam s tvojega vidika, bi pa definitivno šla gor in dol, saj ne morš bit skos doma in not zaprta, meni bi se zmešalouser posted image  
Evo mi spočiti in naspani v nov dan, se grema z mojim danes malo potepat in resno razmišljam da bi se šla malo namakatuser posted image , bi blo fajn za moje noge, ki so začele zatekati in počsi se počutim kot slončekuser posted image . Sem si kupla zokne ki nimajo tiste oprijete elastike, pa imam zvečer vseeno obročke po nogah od zoknovuser posted image , gležnjev pa se tudi ne vidi več, mam buhteljčke user posted image
Zdaj pa grem en velik okusen zajtrk pripravit, ker midva sma že zelooooooooooo lačnauser posted image , ati pa še poležava v postelji.

Lep dan vsem, pa naj prijoka danes naš prvi januarček na svet, katera bo?user posted image

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
3.1.2011 7:27:07   
maggie27
bambina: evo, sem slikala (ne glih najboljš no) in sem hotla slikco gor prpopat, ampak NE GRE user posted image user posted image , al pa samo jaz ne znam user posted image

Če ima katera kako idejo kako se svoje slikce gor daje se priporočam!

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
3.1.2011 8:01:19   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: maggie27

bambina: evo, sem slikala (ne glih najboljš no) in sem hotla slikco gor prpopat, ampak NE GRE user posted image user posted image , al pa samo jaz ne znam user posted image

Če ima katera kako idejo kako se svoje slikce gor daje se priporočam!

Greš na stran www.shrani.si in si na svojem računalniku poiščeš sliko jo shraniš in prilepiš link. Bo šlo?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu maggie27)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
3.1.2011 8:03:31   
Lu
BAJCI iskrene čestitke!!!!

Drugača pa dobro jutro!

Mož otroka odpeljal v vrtec. Jaz sem že pri kavici. Zdajle se lotim še enegea pranja cotk, malo pospravim,...

Me je pa ob 7 začelo nekaj v križu špikat,... spet... Pop. imam pa itak ctg, pa da vidimo če kaj dogaja. Oz. če bo kaj kmalu, ker sem res že sitna user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
3.1.2011 8:21:09   
maggie27
Lu: šlo, šlo - hvala user posted image

http://www.shrani.si/f/P/i8/2rlgl0ER/p1020002.jpg

http://www.shrani.si/f/2k/9S/21jhBvN7/p1020004.jpg

Upam, da mi je prov ratal.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
3.1.2011 8:29:22   
Janci F
pika27 - jaz sem za ta velikega (19 mesecev) že dober mesec nazaj kupila eno tako veliko garažno hišo, ker je ful navdušen nad tem, tako da jo dobi, ko prideva z dojenčkom iz porodnišnice.

Mi smo tudi preživeli praznike zelo mirno, mali je šel spat pol ure kasneje in je spal celo noč do osme ure zjutraj. Njega vso to pokanje popolnoma ne moti.

Danes je prvi ponedeljek, ko sem doma in je prav fino, sam kaj ko sem si en kup stvari pripravila, da jih moram naredit.
Pretekli teden sem se popolnoma posvetila lenarjenju in uživanju z družino, tako da imam danes kar naporen urnik. In nujno moram še en projekt za službo zaključit ta teden, ker resnično hočem zaključiti s službo za eno leto.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
3.1.2011 9:01:42   
darchy82
Dobro jutro user posted image .

Jst grem pa zdejle počasi proti LJ, ker me popoldne čaka še pregled in ctg. Me prav zanima, če se že kej dogaja, ker me že celo jutro po malem matrajo čist rahli krči. Verjetno ni nič resnega, čeprav ne bi imela nič proti.
Uživajte in lep dan vsem. Če gre pa katera v Rim pa želim čim krajšo pot.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
3.1.2011 9:26:02   
Putka
Gabi21, jaz sem se tudi namatrala, da sem na CSD izvedela kako naj dopust za 2011 izkoristim, če zaključim s porodniško konec decembra. Sem skoraj živce izgubila, ko mi je tako pokroviteljsko o zakonih in pravicah dopovedovala.. Jaz imam še bolj zoprno situacijo, ker se mi za 3 podaljša porodniška še za en mesec in se vrnem 2012. No, jaz sem rešila tako, da prekinem predčasno porodniško (zmenili sva se za 9.12.2011), pa koristim tistih 10 dni dopusta (sicer mi jih 28 propade) in potem izkoristim še porodniški dopust do konca. To se da, ker lahko 75 dni preneseš do 4. ali 6. leta starosti, ne vem točno.

Glede spola: jaz sem na UZ specifično rekla, naj pove le če je sigurna, drugače me ne zanima. Pa sta sestra in zdravnica obe potrdili, da lulčka vidita, evo še slikca za dokaz:
user posted image
ker sicer sem tudi jaz skeptična, kar precej jih poznam, ki so jim narobe napovedali. Tako jaz pri obeh nisem vedela, kaj čakamo, tokrat prvič vemo.. In za punco sploh imen nimamo zbranih

Darila "od dojenčka": Smo ta veliki eno malenkost kupili, je kao sestrica v porodnišnici prinesla. Zdaj bosta tudi nekaj dobili. ta velika hoče tistega Yoohoo rakunčka, Katja pojma nimam... Pa vedno ko grem na obisk k novorojenčku še kaj za ta velike nesem. Še rajši za ta velike kupim, itak tamali dobijo

br27, ti kar v vodo.. Čeprav je meni po namakanju v toplicah voda odtekla, ampak jaz trdim da ne zaradi kopanja. Sem tolk uživala takrat, tri ure se nisem premaknila, samo lebdela in uživala v manjši težnosti.. Mogoče bi se pa tudi jaz kak dan v Atlantis odpravila, dopoldne ko ni gužve..

pika27, zakaj je treba na Ultivo teden dni čakat? Baje naj bi se za CR lahko za spinalno ali splošno anestezijo dalo dogovorit, ampak meni tole špikanje v hrbtenico pa da slišim kako me režejo, brrrr. Ne vem, če si upam..

Janci F, jaz prav uživam danes, čeprav sem si morala ob pol 7h budilko naštimat. Ampak sem sama doma - mož v službi, otroci v šoli/vrtcu, jej!!!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
3.1.2011 9:34:26   
Katja85
jeeej. pa je prišel naš težko pričakovan mesec user posted image čestitke vsem, ki ste že postale mamice. jaz že odštevam zadnjih 5 dni. hihi saj bo. tak sem že radovedna kakšen bo izgledal, pa vse to...sploh si ne znam predstavljat. user posted image muči katero kolk mogoče? oz medenica tak ful noter..? mene tak jezi da hodim ko jadrnica, se zibam sem in tja hehehe pa težko je ful iz avta pa iz bane priplezat user posted image pa nogo mi kr nepričakovano zloži skupaj, sem zadnjič skoraj padla tak na lepem. pa saj bo. zdaj bi se naj otroček že začel mal umirjat in to, moj fantek pa še pridno vadi nogomet, še posebaj preden gre njegov ati v službo (zgleda bo rad zapravljal dinarčke tak kot mama hihi) ali pa zvečer ko bi že jaz taaaak spala....hihi kaj mogoče katera ve, če ti na CTG-ju na datum poroda (ki ga že imaš v bolnici in ne pri svoji G) pogledajo plodovnico in posteljico in te zadeve?
no, upam da ste lepo preživele praznike, želim vam vse dobro, vam in vašim najbližnjim, predvsem pa lahek in hiter porod ter zdrave in nasmejane male ritice user posted image držte se.

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
3.1.2011 9:35:37   
Putka

user posted image

04.01. - gaya24, Nina 30
05.01. - bim*bam, Lora83, _CiCika_, planikica, maggie27,
           fabula, agataema, jmpolona
07.01. - br27, Putka, roža03
10.01. - Bibi58

11.01. - čebela adela

user posted image

04.01. - gaya24, petral, talika81, Nina 30
05.01. - bim*bam, _CiCika_, planikica, maggie27, agataema, *miška*

06.01. - dramica, briljantina
07.01. - roža03
10.01. - Putka, Bibi58

11.01. - čebela adela

user posted image

05.01. - Lora83
06.01. - dramica
07.01. - Putka, pika27, br27

Danes vas je pa cel kup na pregledih i CTG, javite kako je šlouser posted image

Gaya24, zate pa user posted image lepe želje user posted image za tvoj praznik!!

< Sporočilo je popravil Putka -- 3.1.2011 9:40:10 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
3.1.2011 9:39:37   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Katja85
..hihi kaj mogoče katera ve, če ti na CTG-ju na datum poroda (ki ga že imaš v bolnici in ne pri svoji G) pogledajo plodovnico in posteljico in te zadeve?
Lepo da si se oglasilauser posted image

Na CTG-ju sigurno ne pogledajo, ampak jaz sem imela tudi vaginalni pregled v P. Verjetno če je maternični vrat zmehčan in kratek, pa če si že kaj odprta pogledajo tudi plodovnico. Mislim da se vidi z eno lučko, nisem ravno aktivno spremljala, kaj vse delajo tam doluser posted image . Če se že kaj dogaja, pa da CTG popadke kaže, te znajo tudi zadržat. AMpak mene je ta prvič, sem rodila 5 dni čez PDP, moj G 2x domov poslal pa sem potem na 2 dni hodila.

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
3.1.2011 9:47:50   
talika81
jutro, babnce!
oziroma je že kar lep dan pri nas. sončen in kar hladen.

pri nas se še nič ne dogaja. user posted image je še kar dosti aktiven, čeprav moram reči, da se počasi umirja. tako da se verjetno vse pripravlja na odhod v Rim. trebušček je že dosti nižje kot je bil.
tako da sedaj že tudi jaz komaj čakam, da bom držala svojo štručko v rokah in da vidimo, kaj imamo.
na CTG-ju te ne pregledajo na UZ. razen če so take volje, da naredijo še to. meni so npr. naredili UZ in vaginalni pregled prejšnji teden. ampak to je bolj poredko kot pa kaka praksa.
jaz imam itak tudi danes pregled pri svoji G in mi bo naredila UZ, tako kot vedno. da bomo videli, če je še vse okej.

sem pa začela kar orng zatekat v noge in roke. v noge posebno takrat, če dosti sedim. imam pol slonje gležnje. in komaj hodim. tako da ležim, če le morem ali pa imam noge mal dvigjene.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
3.1.2011 9:56:19   
Katja85
putka hvala za odgovor user posted image
torej to pomeni da je običajen CTG pregled? no prav, ker jaz imam pa zdaj rok 8.1. pa je ravno sobota, pa še tik po praznikih in imam ful slabo izkušnjo glede "sobotnih dogovorov"... ko sem se za amniocintezo dogovarjala o datumu sem iz morja 100 na uro dirkala da dobim datum, kasneje se je izkazalo da je tudi moja G na morju in so se mi zmotli v datumu pregleda...eh, vglavnem uničen dupust, vse sem prelagala, komaj sem se dogovorila v službi za dopuste za naprej, ko sem preglede mela...vglavnem cela kolobocija, ker mi je vedno na soboto termin tedna padel tak da...no dobro, upam da nebom spet zastonj čakala. hihi tak da upam na to, da pridem nazaj čez dva ali 3 dni pa da se to pregleda...ker slišala sem namreč da bi se naj plodovni žepki merli pa postlica če odstopa al nekaj podobnega pa kakovost plodovnice... no ja...pustimo se presenetit. hihi

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
3.1.2011 10:02:24   
Katja85
iii...srečnica. vse že pripovedujete kak se vam otroček umirja, moj pa še ima vedno veselico user posted image pa počivam, sem zmerno aktivna, čist običajno, jem običajno, nimam nobenih težav...niti ne zatekam, na zapira me, nič nič. hja, očitno mu je lepo pri meni. al pa sem res že tak neučakana...pa to čuti. hihi ...kaj si pa moram...user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
3.1.2011 10:02:33   
dramica
maggie ja jaz imam tudi takšno sam v rjavi barvi.Upam da nam bo dobro služila.Zdi se mi kar praktična.
Jaz sem imela danes grozno noč.Križ me je bolel,kar naprej sem bila žejna posledično sem morala na wc, mala je hodila kar naprej v sobo kontrolirat če smo še doma,ob3 sem jo vzela k sebi, mi je skoz držala roko na licu da nebi kam šla-po dojenčka.In punce me je kar strah kako bomo tole izpeljali,mala je čist preveč  not padlauser posted image pa sva se pred spanjem lepo pomenile.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
3.1.2011 10:05:23   
Putka
Katja85, jaz sem šla pri Vesni 5 dni čez rok na pregled in je bila sobota. Nobene gužve, pač dežurni zdravnik.. Saj v P te itak pregleda sprejemni, razen če je po naklučju tvoj izbrani G tam.. Vsi so bili prijazni, no mogoče premalo izkušena zdravnica, ker me je pregovorila da grem rodit, čeprav se ni dogajalo nič.

Ta drugič je bila pa nedelja med prvomajskimi, spet v Lj vse super. Tam šiba vsak dan enako, edino med vikendom ni take gužve, ker pregleda večino čez teden naročajo..

Če ne bo nič kazalo, te bodo itak domov poslali. kolikor spremljam, kar čakajo, tudi če je 10 dni čez...

dramica
mi je skoz držala roko na licu da nebi kam šla-po dojenčka.In punce me je kar strah kako bomo tole izpeljali,mala je čist preveč  not padla pa sva se pred spanjem lepo pomenile.

user posted image Mene tudi tamala veliko objema, pa boža, sicer pa ni toliko crkljiva. Ta velika ja, že kar malo preveč, ampak Katja... Zdaj mi je potegnilo!! Se bo res treba bolj konkretno pogovorit, je tudi že dovolj stara, da ji razložim kaj se bo dogajalo.. Vesna že približno ve, kaj pričakovat. Me je zadnjič vprašala, če bom sploh imela čas zanjo, če bom morala za dojenčka skrbetuser posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 3.1.2011 10:09:10 >

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
3.1.2011 10:41:24   
agataema
Dobro jutro,

midva z možem sva včeraj malo poskušala sprožit porod pa ni šlouser posted image . Sem upala, da me bo ponoči kaj zaštihalo pa ni bilo nič. Trebuh mi tudi enkrat ni otrdel, očitno pri nas akcija kontra delujeuser posted image .

Mene tudi ful skrbi kako bo, zdaj ko bosta dva. Sine je navajen, da se jaz skoz z njim ukvarjam, me prav zanima kako bo sprejel, da se ne bom mogla več 100% samo njemu posvetit. Upam, da bom znala pravilno delit pozornost, oziroma bo mali vsaj malo razumel.

Jaz pa zadnje dni spim fenomenalno. Pa ful sem zaspana in zvečer že na akvču zaspim, potem pa v postelji nadaljujem. Glede na prejšne tedne je to pravi čudež.

Zdajle grem pa še zadnji stroj cunjic dat sušit.

Lp

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
3.1.2011 10:53:20   
jmpolona
Pika27 no pri nas smo mali (je ravno 1,5 leta stara) kupili enega gugalnega losa v Ikea, pa tašča in tast sta kupila dojenčka - in to ji bo prinesel dojenček iz P. Tako, da bova imeli vsaka svojega dojenčka - in upam, da ji bo to Ok in ne bo preveč čutila prihoda - razen v pozitivnem smislu. Se bova pa slušala enako z njo ukvarjati kot sedaj.

Jaz sem že cel teden v nizkem štartu - pa očitno ne bo nič pred PDP - še imam sicer 2 dni do PDPuser posted image .
Se mi prav grozno vlečejo dnevi, pa še obsedeno poslušam in opazujem svoje telo če je kak znak. Čeprav pri prvem porodu ni blo nobenih znakov, razen ko sem se zbudila ob enih ponoč in se je začela prava stvar, ob pol osmih zjutraj smo imeli pa že punco v rokah.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
3.1.2011 10:54:27   
talika81
spanje je pa pri meni še vedno katastrofa. včeraj nisem mogla zaspat do pol enih. potem mi je končno nekak uspelo zaspat, sam kaj, ko sem bila budna že ob pol treh. in pol nekje do štirih nisem nič spala. potem sem spet nekak zaspala nazaj, sam spet samo do šestih, ker je pa pol mojmu budilka zvonila. pol pa sem sam še neki dremala. user posted image
tako da skoraj nobeno noč ne spravim skupaj več kot nekje 5-6 ur spanja. jaz pa sem mislila, kako se bom naspala, ko bom doma. user posted image

moj pa slišat noče, da bi kaj telovadili. je rekel, da bo pol še dovolj časa za to. tako da bom glede tega, da bi s tem morebiti sprožila porod, skoz padla.
se pa danes tako čudno počutim. hoče mi biti slabo, vrteti se mi če ... sploh mi ni najbolje ... bom probala it malo v vodoravni položaj, pa bomo vidli, če bo kaj bolje.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
3.1.2011 11:17:25   
br27
sem že 3X napisala, pa da vidim
Moj tako lepo splaniran dan mi je splaval po vodiuser posted image , sma se peljala v Laško sam od zunaj pogledat bazen, pa sma se obrnila, ker so mojga klical in je mogu it porihtat neke zadeveuser posted image , mi je sicer oblubu da se boma šla ta teden res kopat in mal relaksirat, tako d upanje ostajauser posted image
So pa na naši izpostavi CSD-ja res kamot, šele danes sem dobila odločbo, da sem v porodniški, papirje pa sem oddala že 10.12.2010, katastrofa. Ah ja
Za en nasvet bi prosila, kaj naj nardim, z možem imava vsak svoj ime za fantka in noben ne popusti, sta pa takšna imena, ki se jih ne da kombinirat da bi imel obauser posted image , moram povedat tudi to da moj si je upiknal u glavo, da ta ime bo in nič drugega, meni pa je prav grozen, res mi ni všeč, njemu pa moj ne, to bo še joj v porodni sobi, me resno skrbi, ker mislim da ime mora pasati obema, ne sam enemu. Kaj nareditiuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
3.1.2011 11:33:50   
Putka
br27user posted image No, moram povedat da meni je blazno všeč ime Aljoša, sem trebušček že  tako klicala. Pa nisem upala naglas povedat, da ne bi kdo kaj rekeluser posted image . No, ko sem dragemu omenila je bil takoj proti.. In če mu je čist mimo, potem nima smisla vztrajat.. Jaz sicer menim, da ima mamica pravico veto. Če ti njegovo ni všeč, potem nima kaj, ti ga nosiš in ga boš rodilauser posted image . Poskusi ga po žensko prepričat, pa malo na dušico zapihat...saj to znamo.

Lahko do poroda počakaš, pa ga med popadki prepričaš, pravijo da delujeuser posted image .

Kakšno izbiro pa imata? Mogoče lahko kaj svetujemo ali pa najdeta nekaj kar bo obema všeč...

Pri nas tako ne bo ne po moje (Aljošauser posted image ) ne po njegovo (Matija) ampak po naše. In je vsem všeč, celo tastu in taščiuser posted image .

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
3.1.2011 11:36:42   
dramica
agataema Men se tud prav čudno zdi vedno sem po sexu imela trd trebuh,vse me je tiščalo, včeraj pa kot nebi blo ničuser posted image mi je blo kar čudno.Zdaj ko bi človek pričakoval pa nič...nas hecajo tile naši dojenčkiuser posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?