rdečebela
|
evo mene s pregleda in ctg-ja, skratka, dolga je pot od tolmina do ljubljane, sploh dns je blo pestro, me je peljala mama, katastrofa od vožnje, sm mislna da bom žiwce zgubila. Seveda sem hotla sama peljat, sam zravn da gre, za družbo, pa je ženska vztrajala, da bo peljala ona in da se pred ljubljano zamenjava, zaradi vseh tistih dvopasovnic in štiripasovnic in vrivanj mestna vožnja ne leži ravno najbolj, pa je pol na koncu itak vse ona zvozila. Jst sm bla bolj garmin kokr kaj druzga okej, hvalaBogu sva prispele dovolj zgodaj, nekaj čez 8h sem bila že v laboratoriju. Ctg je bil baje krasen (karkoli že to pomeni) jst se itak ne zastopim na te stvari, prim. Blejčeva si je danes vzela bolj na "izi" se mi zdi po praznično vzdušje rekla je, da je vse uredu, krasno, da se vidimo naslednji teden, se pravi pregled 10.1.2011, rekla je, da mi bo nardila tud vaginalni pregled. Mal mi povejte kako to zgleda, mislm, da bo treba uredit spodnji gozdiček in pol je razložila, da če bo naslednj teden zgledalo uredu dol spodi in da bo zmehčano, da pol lahko kr računam na 20. ker bi mi takrat sprožla porod, ker je ravno slučajno dežurna in pade ravno na moj PDP. Glej ga zlomka, sploh nisem navdušena nad tem. Nekako se mi zdi vse preveč umetno in načrtovano. Raje bi videla, da me kar na lepem preseneti. No, če bo tak firbec kot jaz, bo pa mogoče kaj pohitel Drugače če pa ustje še en bo dovolj zmehčano, pa je rekla da se načeloma lahko počaka, maximalno 1 teden po roku seveda, ampak da ona v takih primerih ne rada čaka in da pol kr umetno sproži porod. No, pustmo se presenetit Je bila še katera danes z mano v patološki? Ena je sedela zraven mene, pa je rekla da ima še 17 dni do pdp-ja, tako kot jaz, pa me res zanima če je katera od tukaj aja, glede teh torb za previjanje, ja, te dm-ove so tud meni ful všeč, jaz sem nabavila rjavo, mi je res ful všečna, pa še paše k oranžni-voziček. Sicer sem tudi zraven vozička dobila eno, ampak je manjša in sem zato želela nabaviti še eno, da jo bom nosila s sabo in imela notr vse kar bo potrebno. br27 jaz sem tudi mnenja, da je najbolje da izbereta neko tretje ime, ki bo obema všeč. Sicer ne vem kaj bi naredila sama, če bi bila v tvoji situaciji, ker sem taka trma da je joj, ampak najbolj smiselna se mi zdi ta rešitev. Mi2 z imenom za fantka nisva imela nekih nesoglasij, obema (in tudi vsem ostalim ) se dopade ime Luka. Tako da drugega predloga niti nikoli ni bilo. Prav čudno glede imena za punčko pa se mojemu nekako upira moj predlog (Zoja) pa mi je res že dolgo časa všeč in bi zlo rada, da bi obveljal moj predlog. Čeprav bi se najbrž lahko sprijaznila tudi s kakšnim drugim imenom. Ampak mojemu dragemu sta všeč imeni Gaja in Lana, ki pa sta že zasedeni, pač, za vas kjer bomo živeli. Pa nikoli se mi ni zdelo fajn, da imata 2 otroka v isti vasi isto ime... lahk da kompliciram ja tako da glede imena za punčko še nisva rekla zadnje besede. Danes ponoči, natanko ob 00:27 so me prebudili krči v spodnjem delu trebuha, podobno kot pri menstruaciji in nikakor niso hotli prenehat. Istočasno mi je otrdel trebuh, prijelo me je na wc in oh in sploh sm mislna, evo, zej smo pa tam. Z wc-ja sem se vrnila v posteljo in krči še kar niso prenehali in trebuh je bil kar trd, sem že hotla it spakirat torbo (ker še vedno odlašam). Pol se je še moj zbudu ko sm se premetavala z ene strani na drugo in je tud že mislu da bo kaj. Potem se je stanje umirilo. Seveda nisem mogla zaspat nazaj, sem bila malo šokirana in presenečena. Pa sm omenila prim. Blejčevi dogodek, je rekla, da to so tipični popadki 3 tedne pred rokom. Se pravi, da je termin kar ustrezen. Da ponavadi so na podlagi teh popadkov potem premikal pdp oz. točneje določal datum poroda, da ni nič takega, vse okej. No, danes sem se res malo bolj razgovorila Se slišimo, lepo se mejte in držim pesti, za naslednjo, ki pojde v Rim
|