|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
3.1.2011 11:39:47   
dramica
br27 jaz svetujem da si izbereta eno 3 ime ki bo obema všeč.Poglejta mal po netu, knjigah...njihov pomen mogoče ga kaj prepriča.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
3.1.2011 11:45:55   
Lora83
No pa da se še jst malo oglasim, da vas ne bom samo brala! Juhuhu januar je tuuser posted image . Komaj čakam sredo, ko imam pregled da vidimo pri čem smo. user posted image . Bom od 7.30 do okol 15h v porodnišnici, da mi kup preiskav naredijo, če bo potreben CR.

V soboto sem bila kar malo v skrbeh, ker sem user posted image full malo čutila. Verjetno je bila od petka utrujena, sej smo u izi silvestovali pri prjatlih ampak vseenouser posted image .  V soboto sva okol žlahte letala. No učeri smo pa počival in je user posted image očitno malo k sebi prišlauser posted image haha

Joj br27 tole z imenov pa verjamem da je težko. Mi2 hvala bogu nisva imela težav, sva imela naslednjo tehniko: določila sva datum (v roku 14h dneh po morfologiji) ko je mogel vsak na list  napisat po 3 imena za punčko in sva imela srečo, da sva imela na prvem mestu oba enako imeuser posted image . Sreča pač!!!

PIKA27 kako veš, da se je user posted image obrnil, jst si sploh ne predstavljam kako leži, brca me povsod po desni strani!!

DRAGE user posted image IN MAMICE VELIKO SREČE, ZDRAVJA, CRKLJANJA, UŽIVANJA V LETU 2011
NAM, KI PA ŠE ČAKAMO NA IZLET V RIM PA ČIMHITREJŠE IN ČIMLAŽJE PORODEuser posted image

lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image

< Sporočilo je popravil Lora83 -- 3.1.2011 11:48:04 >

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
3.1.2011 12:01:14   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: Katja85
Muči katero kolk mogoče? oz medenica tak ful noter..?

Jaaaaaa, mene user posted image Ampak predvsem ponoči...čez dan zelo redko.

"Bolečine v križu in bokih: Vso nosečnost telo tvori hormone, ki skrbijo, da se vezi in sklepi mehčajo, da so sproščeni. Zlasti to velja za medenico. Vezi se vam mehčajo in raztegnejo zato, da bo porod čim lažji. Zaradi tega se lahko pojavijo bolečine v križu in bokih. Poskušajte sedeti čim bolj vzravnano, večkrat na dan lezite na levi bok."
Maggie ful je lepa torba user posted image Jaz itak obožujem vijola barvo user posted image Nama sicer ne bi šla na voziček, zato imava črno.
Putka mislm, da se res konkretno vidi lulček user posted image Tut pri najinemu se je jasno videl, tko da mislim, da bo kar držalo.
Br27 glede imena se strinjam s puncami, da v taki situaciji res izbereta čisto novo ime, ki bo obema všeč, ker nima smisla, da se pri taki zadevi kdor koli uklanja. Pa škoda ker so plani glede Laškega padli v vodo user posted image user posted image

Evo danes spet vožnja v Trbovlje in nazaj...CTG pokazal nekaj hribčkov, ki sem jih tudi čutila, ampak zelo rahlo, tko da skor ni omembe vredno. Tko da pri nas je še mir...naslednji CTG v četrtek (1 dan čez PDP). Zdravnik je rekel, da dokler smo takole živahni kot danes zjutraj ni panike user posted image Pa sej tut sama čutim, da je vse OK...pač si bo vzel čas, najin fantiček user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Lora83)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
3.1.2011 12:13:03   
talika81
še dobro, da mi2 nimava glede imen težav. so nama bila približno enaka imena všeč in sav jih dorekla enkrat ob zajtrku.
moram sicer rečt, da za user posted image mojmu sprva ime ni bilo preveč všeč, ampak ko je pa prebral, kakšen pomen ima in ko je prespal vse skupaj, pa je rekel, da je prav lepo ime.
tako da imava vsaj to pod mizo. user posted image

tako da tudi jaz predlagam, da izbereta eno tretjo ime, ki bo obema všeč. nareditra en kompromis, ki bo vredu za oba in ne samo za enega ali pa drugega.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
3.1.2011 12:49:41   
Katja85
hehhee... ja nekaj moramo imet, da se bomo spominjale dneve ko smo nosle trebuščke. user posted image sam je pa neprijetno, ker nikoli nevem če bo noga sodelovala ali ne. hihi pa dobro. mene ravno ponoči nič ne boli, pa zjutraj sem kot nova, proti večeru pa res, ko da bi mi 50let dodal. niti prekotalit se nemorem v postli. hihi
ja, glede imena se tudi jaz mnenja da je najboljša rešitev tretja različica. je pa res da je za žensko nekak tak... že od malih nog vsem punčkam daješ svoje najljubše ime, pa nevem od kdaj ti že ime za fantka roji po glavi pa si misliš, joj, ko bom imela svojga bo pa to in to...potem pa pride trenutek in bi si željo lahko izpolnil pa naletiš na "oviro". mi2 sma tut imela čist vse različno, nobeno ime nama ni bilo všeč, al enemu al drugemu...pa sma se tak pogovarjala da še želima enega otročka (največ 2 leti razlike) tako da tokrat izbira ime on, kasneje pa jaz -  neglede na spol. je pa res da sem malo pomagala s svojo "žensko očarljivostjo", da res nebi bil kakšen franc ali jožek (pa brez zamere vsem joškom in francom ampak smo 21. stoletju oz. men to res ni všeč...oz. obratno, včasih moški pozabijo da bo otrok odrasel in bo moral na razgovor za službo...hihi) tako da sem mu na netu poiskala seznam imen, ki so možni potencialni kandidati in tako je izbral - sedaj že imamo 5mesecov Klemena user posted image user posted image tak da bo tako tudi ostal ko pride med nas. hihihi
naš je tudi na vsakem UZ pridno kazal pincija, že mam 3 sličice, obrazka pa ničuser posted image me je malo strah da nebo neki iznakažen... pač... ko mi bodo otročka pripeljali in vprašali če je moj bom pač po pinciju preverla hehehehe malo šale.

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
3.1.2011 12:58:42   
pika27
Putka Ultivo dajo šele po dopolnjenih 38. tednih. Prej sploh nism vedla, prvič sem očitno mela srečo sem bla 38t in 2d, sem šla v decembru na predavanje anesteziologinje v P, da vidim, če je kej novega.

Lora83, vem zato, ker bi zelo rad premaknil moja rebra, očitno so mu preveč napotouser posted image

Jaz mam pa danes ful močne bolečine čist v spodnjem delu trebuha, me vsake tok časa kr zaštiha tok, da še hodt ne morm. Bi rekla, da sem včeraj malo pretiravala s pospravljanjem, sklanjanjem in počepanjem. Upam, da me bo minil, da ne bom cel dan sam ležala. Vsak dan neki novega...

BR27 tud jaz bi predlagala, da izbereta eno tretje ime, ki bo všeč obema.

Hvala za ideje za darila. Sicer bom šla po moje kr po plišastega mikija, mamo glih to fazo, da je miki zakon. Si ne bi mislila. Če najde majčko z mikijem al pa mini je sploh noče dol dat, mamo cele borbe. Je vseen al je čista al umazana, v trgovini, pač kjer koli. Sem že razmišljala, da bi tamalga oblekla v pajac z miki miško za iz porodnišnice, ampak ga nikjer nism dobila. Ja dojenčka je pa pr nas tud tašča kupila, ga bo tud dobila, k prideva midva domov.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
3.1.2011 12:59:51   
briljantina
En lep, sončen dober dan želim! user posted image

Sem ravno s sprehoda, sicer je malo hladno, ampak kar dobro dene.

Nič kaj se ne počutim, da bi lahko šla rodit. user posted image Prav tako še ne dojemam, da bom kmalu v naročju držala user posted image . Ti občutki so res hecni. Se bojim, da bom kar gledala user posted image , ne da bi vedela, kaj z njim početi. Upam, da bodo babice kolikor toliko razumevajoče in potrpežljive z mano. user posted image

Glede imen se strinjam s puncami - izberita čisto tretje ime, ki bo obema všeč. Druge ni. Midva imava HB za oba spola izbrano, čeprav pri fantku tudi ni moja obveljala, sva pa izbrala zato drugo ime, ki je prav tako obema všeč.

Spanje je katastrofalno, takole dopoldne potem nadoknadim, če se le da. Sem pa opazila, da imam že tri dni občasno mravljinčasto desno dlan - sem že mislila, da je od lupljenja arašidov... user posted image

Punce, čakamo na novičkeee! user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
3.1.2011 13:33:27   
_CiCika_
oooo ste bile pa pridne pri tipkanju. Sem se komaj prebila čez tele strani zdaj. user posted image

Danes sem dala že čez ctg v P pa me niso hotl še tam obdržat, čeprav se babca rekla da rišema ene velike hribčke. Da je zelo zanimivo pogledat moj ctg. Naslednji ctg v P imam na isti dan kot pri svojem G, se pravi v sredo 5.1. Tako, da sedaj mam pa na vsake 2 dni počivanje za 20min in "risanje hribčkov" user posted image . Drugače imam pa še 5dni do PDP-ja in očitno bomo počakal na datum ali pa šli celo čez. Eh bo že za zdržat. Čeprav imam težave v postelji ponoči, ker me skos špika ko se hočem obrnit iz enega na drugi bok, tako da rabim kar nekaj časa, da mi uspe ta podvig. Eh samo eno jamranje me je, čeprav ni tako hudo. user posted image

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
3.1.2011 13:44:12   
drobižek
Zdravo punce!

Se javljam! Še kar 2 v 1, pa čeprav imam rok jutri....očitno bo isto kot prvič - čez rok...
No, ampak od zdaj naprej pa res lahko grem...sem včeraj rekla, samo zlikam še doma, pol pa gas....čeprav mi je nekaj stvari še ostalo...kot kaže, bo pa še čas za to zlikat...moja dojenčica je še zelo aktivna, včasih po uro ali dve dela prevale, salte, se kotali....upam, da se kmalu umiri...zdaj bi nas pa res lahko že prišla pogledat...
V nedeljo sem imela ctg in jutri imam spet, pa itak da nič ne kaže in nič ne čutim...

Lora83 - ti tudi hodiš v Trbovlje na CTG-je? Mogoče smo se pa kdaj že srečali...
briljantina - lahko se jutri zmeniva za kavico (če ne grem prej rodit, seveda) po mojem ctg-ju, ki ga imam ob 9.00? Če ti ustreza..

Sem pa res že kot telebajsek in preobrat v postelji iz enega boka na drug, je zame že res podvig...pa vse me že boli..ojoj...danes sem res slabo spala, pa trikrat na wc...pa ne bom več jamrala...

A bo danes kak nov januarček?

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
3.1.2011 13:54:07   
briljantina
drobižek - imaš zs (jutri ok, upam, da se naspim do te ure user posted image ). Sicer sva pa na vezi....

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
3.1.2011 14:03:27   
Lora83
drobižek jst hodim na CTG in preglede v ljubljansko P.

Če danes ne, bo pa sigurno jutri kakšen januarček ker je polna luna!! Upam, da je moja med njimi user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 14:09:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maggie27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
3.1.2011 14:15:14   
agataema
Pika27, a to za ultivo velja za Lj? Sicer si ne delam utvar, da bi jo dobila, ampak če slučajno bi imela to srečo...

Br27: jaz bi verjetno izbrala neko tretje ime. Ker res ni fajn, če daš ime ki ti ne paše. Midva sva ga izbrala skupaj. najin bo imel dve imeni, edino za drugo ime še izbriava varianto, verjento bova akr v porodnišnici dorekla, vendar sva oba zadovoljna z obema izbriama

Zdajle so šli moji starši po tamalga v vrtec, tako da se moram pripraviti na animiranje mojega sinčka. Ven sploh ne upam sama z njim, ker mi je včeraj na vikendu kar ušel in nisem mogla tečt za njim. groza, pa tak sonček je zunaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
3.1.2011 14:20:53   
*miška*
Živjo vsem skupaj!

Imela manjše probleme z računalnikom, ker so se tipke zlepile od politega čaja, pa smo zrihtal user posted image .

Čestitam BAJCI za bejbiko!

Pojutrišnjem imam rok pa še nič kaže, nobene krvi, sluzi...edino danes manj čutim bejbo. Bomo videli kako bo na v sredo na ctg-ju.

Počutje tudi pri meni podn, noge bolijo za po...., trebuh dol tišči, vse kosti tam spodi bolijo, pa še psihično sem postala že tečna sama sebi. Nervira me to čakanje vsak dan ali bo ali ne pa še skos sem notri, ker za kaj drugega nisem več sposobna in mi je dolgčas...

Torbo imam tudi jaz rjavo od dm-a se mi zdi dobra cena pa še lušna torba. Je pa čokoladno rjava barva.

Se še javim kako pa kaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
3.1.2011 14:22:18   
Katja85
uuu... ni mlaj zdaj? 20. al tam nekje je polna luna, ni?
grem poguglat raje... sam mislim da se ne motim hihiuser posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Lora83)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
3.1.2011 14:25:24   
Gabi21
Putka,hvala za odgovor.Ja,če ti mal bolje ne razložijo si pol čist raztresen in neveš več,kje se te glava držiuser posted image .7.1.pa CTG pri ginekologu-vidim,da ve hodite tudi v PORODNIŠNICO na ctg-čudno,da meni moj ginekolog ni tega nič omenjaluser posted image .
Pa tako ali tako sem strašno nezadovoljna z njim-vse stvari mi uredi zadnji čas,da se o pregledih sploh ne menimuser posted image !!!NPR.pridem tja,pa mu povem,da imam čudno močan izcedek,da se mi je v službi dobesedno ulilo,on pa"navadni jogurt in tampon"priporoča,namest,da bi mi neke svečke ali karkoli dal,pa še pogledal ni,kaj se dogaja.
Greva z mojim na ultrazvok,pa mi tauser posted image sploh ni tako obrnu ekrana,da bi jaz kaj malega vidla!!Tk da,ko rodim,manjam gin.pa je kaj je.
Če je katera iz Slov.Bistrice,tam je baje ena ok gin.,sam baje ful zasedena.Tja bi se prestavla,ker v Mb mi je pa malo daleč za hodit.Ful je premal gin.a voljo,se vam ne zdiuser posted image ?Drgač pa grem rodit v Mb-če je katera že rodila tam,se priporočam,za kakšno mnenje in kaj vse ponujajo.Bolje je sigurno v Mb,kot pa v Ce.
Ja še tri tedne in nekaj dni,pa bo najin Jan privekal na svetuser posted image !Komaj že čakava,da pride ta danuser posted image !

Vsem vam želim čimlepši porod in veliko družinske sreče!!user posted image

Uživajte v krasnem dnevu!PA-pa

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.1.2011 14:37:11   
lorch
ploh nisem uspela vse prebrat, ker smo bili 4 dni v toplicah, pa ste bile kar pridneuser posted image
Najprej vsem VSE NAJ, NAJ, NAJ... V LETU 2011!!!
Mislim, da je Maggie27 pripopala slikco torbe iz DMa, pa mi je bila všeč in sem šla kar v trgovino pogledat, če jih majo in so imeli zadnjo. Je v peščeni barvi in mi prav fino paše k vozčku, pa sem jo kar kupila.  Tako, da moram rečt Hvala, da si pokazala torbo!!!
Drugače sem pa jaz tudi imela že v prvi nosečnosti težave, ker se z mojim nisva mogla dogovorit glede imena za fantka, pa sva izbrala 3.ime, potem je bila pa punčka in je bil rešen problem. Zdaj pa spet ne vemo spola , sem si pa jaz izborila pravico do tega, da rečem NE.user posted image  Tjaša in ati data predloge, jaz pa odobrim ali ne odobrimuser posted image . Zaenkrat imamo 4 imena v ožjem izboru : Pia, Sara, Luka in David.  Sta pa nekoliko višje rangirana Pia in Luka, ampak se še vseeno nismo odločili, verjetno bo jasno, ko bo user posted image  zunaj, pa bomo videli kaj mu/ji bolj paše.

Sem pa imela pred toplicami ctg in je bil "lep"user posted image . Karkoli hudiča jim že to pomeni. V Sredo, 5.1.pa imam zopet ctg
Uh gužva! Moram it! Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Gabi21)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
3.1.2011 14:37:49   
Katja85
koga pa imaš? ginekologa v MB? jaz mam ozimičevo (v vošnjakovi), pa je fuuul vredu, nežna, dobrovoljna, vse ti razloži še preden maš čas vprašat...pa navodila ti da za naprej, lepo po domače da nisi celi zmeden od vsega, jaz sem ful zadovolna z njo. tudi ko imaš preglede so nosečnice pred drugimi ali pa jih vzporedno skuša vključit, tako da ne rabiš dolgo čakat. pa ko je moj prišel gledat malčka mu je vse razložla do vsake potankosti kje ima kaj in kako je obrjen in vse in vse (sn bla malo že ljubosumna na njega ker meni se ni zdelo da bi mi tak podrobno vse razlagala ehehehee). no pač moja izkušnja. 

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Gabi21)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
3.1.2011 14:49:17   
dramica
Mi je vse zbrisalouser posted image
No pa še 1x od začetka...Vidim da pridno čakate da dopolnite polnih40.ted. Jaz bi šla že kak dan prej če se lahko dam na spisek za rodituser posted image .A,saj bo ju3 ziher kaj novegauser posted image .Moj zadnjič:Kako pa kaj nosečke je ktera rodila?Pejt mal pogledat ne greš ničuser posted image ?Mi je bil tok hecen,res.Ja, ju3 zjutraj bom hitro letela gledat če je kaj novega...
Imena jaz si ne predstavljam da bi dala otroku kako moderno ime.Ko sem bila v porodnišnici je ena mamica dala svojemu sinu ime Teciinai-Teciineii.Ojoj  raj vidim da je Franciuser posted image .

(odgovor članu Gabi21)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
3.1.2011 15:00:53   
pinky86
Jutri je prazna Luna...če verjamete, da ima kaj vpliva?? Jaz niti ne no.

Jaz sem že dopolnila 40T, ker so se mi tedni menjavali na ponedeljek...ampak rok imam pa v sredo (40 T 2/7)? Mah, te datumi...ginekolog itak izračuna PDP: datum ZM  -3 mesece +7 dni in potem pride rok na 40T in 2/7....no ja, v P so mi napisali, kot da sem danes 39T 6/7...sem omenila zdravniku, pa je reku ah dva dni gor al pa dol haha KO BO BO ane user posted image

Gabi jaz bi verjetno še hodila h G na CTG-je in preglede, če ne bi imela G prejšnji teden dopusta in me je zato napotila kar v porodnišnico, kjer me zdaj vodijo še te zadnje dni...
Ime: mi2 sva bila za kratko in domače ime, tko da bo Žiga user posted image Je blo obema takoj všeč user posted image Sva že kupila obesek z imenom (prodajajo jih v DM-u in Sparu)...zaenkrat ga jaz nosim na obesku za ključe user posted image Punčka bi bila pa Ana.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.1.2011 15:10:23   
rdečebela
evo mene s pregleda in ctg-ja, skratka, dolga je pot od tolmina do ljubljane, sploh dns je blo pestro, me je peljala mama, katastrofa od vožnje, sm mislna da bom žiwce zgubila. Seveda sem hotla sama peljat, sam zravn da gre, za družbo, pa je ženska vztrajala, da bo peljala ona in da se pred ljubljano zamenjava, zaradi vseh tistih dvopasovnic in štiripasovnic in vrivanj mestna vožnja ne leži ravno najbolj, pa je pol na koncu itak vse ona zvozila. Jst sm bla bolj garmin kokr kaj druzgauser posted image okej, hvalaBogu sva prispele dovolj zgodaj, nekaj čez 8h sem bila že v laboratoriju. Ctg je bil baje krasen (karkoli že to pomeni) jst se itak ne zastopim na te stvari, prim. Blejčeva si je danes vzela bolj na "izi" se mi zdiuser posted image po praznično vzdušjeuser posted image user posted image rekla je, da je vse uredu, krasno, da se vidimo naslednji teden, se pravi pregled 10.1.2011, rekla je, da mi bo nardila tud vaginalni pregled. Mal mi povejte kako to zgleda, mislm, da bo treba uredit spodnji gozdičekuser posted image in pol je razložila, da če bo naslednj teden zgledalo uredu dol spodi in da bo zmehčano, da pol lahko kr računam na 20. ker bi mi takrat sprožla porod, ker je ravno slučajno dežurna in pade ravno na moj PDP. Glej ga zlomka, sploh nisem navdušena nad tem. Nekako se mi zdi vse preveč umetno in načrtovano. Raje bi videla, da me kar na lepem preseneti. No, če bo tak firbec kot jaz, bo pa mogoče kaj pohiteluser posted image Drugače če pa ustje še en bo dovolj zmehčano, pa je rekla da se načeloma lahko počaka, maximalno 1 teden po roku seveda, ampak da ona v takih primerih ne rada čaka in da pol kr umetno sproži porod.
No, pustmo se presenetituser posted image Je bila še katera danes z mano v patološki? Ena je sedela zraven mene, pa je rekla da ima še 17 dni do pdp-ja, tako kot jaz, pa me res zanima če je katera od tukaj user posted image

aja, glede teh torb za previjanje, ja, te dm-ove so tud meni ful všeč, jaz sem nabavila rjavo, mi je res ful všečna, pa še paše k oranžni-voziček. Sicer sem tudi zraven vozička dobila eno, ampak je manjša in sem zato želela nabaviti še eno, da jo bom nosila s sabo in imela notr vse kar bo potrebno.

br27 jaz sem tudi mnenja, da je najbolje da izbereta neko tretje ime, ki bo obema všeč. Sicer ne vem kaj bi naredila sama, če bi bila v tvoji situaciji, ker sem taka trma da je joj, ampak najbolj smiselna se mi zdi ta rešitev. Mi2 z imenom za fantka nisva imela nekih nesoglasij, obema (in tudi vsem ostalimuser posted image ) se dopade ime Luka. Tako da drugega predloga niti nikoli ni bilo. Prav čudnouser posted image   glede imena za punčko pa se mojemu nekako upira moj predlog (Zoja) pa mi je res že dolgo časa všeč in bi zlo rada, da bi obveljal moj predlog. Čeprav bi se najbrž lahko sprijaznila tudi s kakšnim drugim imenom. Ampak mojemu dragemu sta všeč imeni Gaja in Lana, ki pa sta že zasedeni, pač, za vas kjer bomo živeli. Pa nikoli se mi ni zdelo fajn, da imata 2 otroka v isti vasi isto ime... lahk da kompliciram jauser posted image tako da glede imena za punčko še nisva rekla zadnje besede.

Danes ponoči, natanko ob 00:27 so me prebudili krči v spodnjem delu trebuha, podobno kot pri menstruaciji in nikakor niso hotli prenehat. Istočasno mi je otrdel trebuh, prijelo me je na wc in oh in sploh sm mislna, evo, zej smo pa tam. Z wc-ja sem se vrnila v posteljo in krči še kar niso prenehali in trebuh je bil kar trd, sem že hotla it spakirat torbo (ker še vedno odlašam). Pol se je še moj zbudu ko sm se premetavala z ene strani na drugo in je tud že mislu da bo kaj. Potem se je stanje umirilo. Seveda nisem mogla zaspat nazaj, sem bila malo šokirana in presenečena. Pa sm omenila prim. Blejčevi dogodek, je rekla, da to so tipični popadki 3 tedne pred rokom. Se pravi, da je termin kar ustrezen. Da ponavadi so na podlagi teh popadkov potem premikal pdp oz. točneje določal datum poroda, da ni nič takega, vse okej.

No, danes sem se res malo bolj razgovorilauser posted image

Se slišimo, lepo se mejte in držim pesti, za naslednjo, ki pojde v Rim user posted image

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
3.1.2011 15:56:52   
Lora83
RDEČEBELA jst tud hodim k prim. Blejčevi na preglede , ta teden imam izjemoma v sredo ker grem na preiskave za ev. CR., zato nisem imela danes pregleda. Zanjo je pa značilno da vsaki svoji pacientki sproži porod pred rokom.Naroči te takrat , ko je zadnjič dežurna pred PDP, včasih že prej. Jst imam PDP 23.1. pa mi je prejšnji teden rekla, da bova v sredo vidle kako daleč sem in se naprej dogovarjali. Mogoče bo pa obe 20ga naročila na poroduser posted image
Drugače imam pa tudi jst težave z bolečinami v spodnjem delu trebuha, sploh ko vstanem iz stola oz postelje kar rabim čas, da se lahko zravnam user posted image . Pa tudi obračanje iz enega boka na drugega je umetnost.

Aja prazna luna je, pol imam pa čuden koledar, ker je pobarvana hahauser posted image

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
3.1.2011 16:33:09   
dramica
pr men je tud pobarvana lunauser posted image vse vas boli v sp. delu trebuha sam mene v križu?Kje pa imate posteljico sp. ali zadaj?Jaz jo imam zadaj.

(odgovor članu Lora83)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
3.1.2011 16:57:10   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rdečebela
rekla je, da mi bo nardila tud vaginalni pregled. Mal mi povejte kako to zgleda, mislm, da bo treba uredit spodnji gozdičekuser posted image in pol je razložila, da če bo naslednj teden zgledalo uredu dol spodi ..
A je Blejčevi kakšna posebna frizurca všeč?user posted image

Mislim, da glede na to da vse živo vidijo, jim je prav malo mar...  Jaz se bom pa kar h kozmetičarki naročila, naj mi noge+ostalo depilira, sama niti ne dosežem... Noge imam pa samo z ene strani pobrite, ker jih komaj dvignemuser posted image Da o pedikuri ne govorimuser posted image .

Jaz sem malo čez cesto v Mercator in Baby Center skočila, pa sem srečala sošolko s faksa. Ima dvojčka, rodila v 29 tednu, ampak so ok in že ob Božiča domauser posted image ..

Sem se odločila, da bom v petek kar fajn pojamrala, da se me usmilijo in vsaj teden dni prej CR naredijo. Očitno je trend, da se čaka čim dlje.. No, razen Blejčevauser posted image . Saj če je vse pripravljeno, ko mehur predrejo porod čisto lepo steče..

Grem ležat, se pozna da sem bolj pokonci danes, nogice so fejst napihnjene... Sem mal k februarkam pošnofala, če kero poznam.. Pa imajo iste težave - otečenost, nespanje, bolečine v kolkih, medenici..user posted image

Luna, mene tudi zmede, aj je temno pobarvana polna ali prazna, pa vedno mešam mlaj pa ščipuser posted image

Teciinai-Teciineii
user posted image Ojoj. Saj kakšne muslimane ali albance še razumem, da dajo kakšno tradicionalno ime, pa je pač Razima, Hafira, Muhi in podobno.. Ampak kar nekaj si izmisliti, samo da je drugačno in modernouser posted image .  Poznam par otrok, ki so že prav naveličani, da morajo črkovat ali pisat, kako se ime napiše.. Ali pa Emma, Vall, Anna.. Kaj so se zatipkali, al kaj? Aja, pa Yuri Bradačuser posted image

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
3.1.2011 17:04:06   
dramica
Putka največja fora je bila ko je bila z njo v sobi mamica ki je doma imela sinka zn imenom Janko in pol so se dajale na koncu skoraj skregale jaz sem pa kar ušlauser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?