kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Mogoče pa res . BTW - imam dr. Lukmana iz Ptuja - the best!!! Jaz imam v Ljubljani dr. Tataloviča. Mislim pa, da ima Lukmana moja svakinja, ki je iz Ormoža ali pa je bla vsaj na nuhalni pri njem. Super za delfinko! Fleke naj bi dobile tiste nosečnice, ki nosijo punčko, ker punčka mamici lepoto pobere. Ena vraža pač! Včeraj zvečer sem dobesedno nasedla na kavču (mam raztegnjenega, da mam noge skoz v vodoravnm položaju), ker je tisti del, kjer sedim, malenkost mehkejši kot raztegljivi del. Sem se valila s kavča kot nasedli kit in so mi prav solze v oči prišle, ker sem tako nepokretna ratala. Potem sem šla ležat pa mi je mali na obeh bokih tako brcal, da sem potem še eno uro sedela v postelji, da se je umiril in zaspal. Prav čutim, kako se skuša raztegnit in začutim noge na desni, rito zgoraj levo in glavo tam nekje spodaj-vse hkrati, tako da mi trebuh kar trikoten rata in mene to boli, tako da komaj čakam, da se neha. Naj zunaj brca, je dovolj placa . Res ne razumem, kako lahko tako razgraja, zunaj pa tudi roke ne bo mogel sam dvignit. V glavnem, vsega mam dost, nepokretnosti, slabosti, pomanjkanja energije, hormonov, zgage, bolečin v medenici ... Še 4 tedne in 1 dan ... Če mi še kdo reče, da je nosečnost najlepši čas v življenju ženske, ga bom na gobec! Ne vem če to glih drži za fleke, ker jaz jih pri klari nisem nič imela je pa značilno če nosiš fantka da je koža bolj nečista in imaš polno mazoljčkev, če pa nosiš punčko pa tega ni, je koža lepa.... če katera želi lahko pogleda v moj album je notri polno novih slikic od klare in pa moj trbušeč v 36 T.
|