Teyla
|
Živjo punce. Midva z mojim sva se imela prav fajn za silvestrovo. Začelo se je slabo, oba sva bila slabe volje zaradi jutranjih dogodkov pri tastu in tašči, potem se pa še nisva mogla zmenit al naj greva ven ali ne. Na koncu sva bila oba tiho 3h in sva se objela ter pobotala ob pol polnoči. 15 min do polnoči sva se pa odločila, da greva v mesto pogledat ognjemet in sva se hitro uštimala. Novo leto sva pričakala na nekem kupčku snega, kjer sva se objemala in gledala ognjemet. Potem sva pa še malce zavila mimo stojnic in poslušala big foot mamo. Ob enih sva že šla, ker je njega zeblo. Ampak je bilo pa zelo lepo. Dedek Mraz nama ni nič prinesel, ker zamuja z darili. Pilotgirl samo da sta še 2v1. Zdaj pa počivaj in naj te tvoj malce razvaja. Hvala vsem za voščila. No moja srbečica ne pojenja. Danes ponoči je bilo najhuje. Nisem spala skoraj nič-posledično tudi moj ne. Srbelo me je vsepovsod, kljub temu, da sem se pred psanjem namazala s kremo in oljem. Pokonci sem bila 3h, na koncu sem že jokala od obupa, ker me je vse takooooo srbelo. Mojemu je bilo pa tudi hudo, ker mi ni znal pomagat. Sem se namazala z olivnim oljem, pa ni kaj prida pomagalo. Na koncu sem zaspala, srbeti pa me ni nehalo. Zdaj je bolje, je vsaj znosno. Komaj čakam pregled v sredo, da omenim G. Ampak nekako dvomim, da mi bo lahko pomagala. Pa prstan sem snela, ker sem začela kar močno zatekat. Zarad vsega tega si nekako želim, da bi bilo čim prej konec in da bi šla že rodit, potem si pa mislim, kakšna sem, da sem tako sebična. Amapk mene res takoooo močno srbi, da ne vem kaj naj naredim. IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Srečno in zdravo 2011, punce! Jaz sem Delfinki pred časom poslala SMS, pa žal nisem prejela ničesar nazaj. Srčno upam, da njeni pupi dobro napredujeta in da bodo kmalu se cartali doma. Enako tudi jaz. Od petka ni bilo odgovora. Me kar malce skrbi, ampak upam, da je vse ok pa so samo polno zasedeni.
|