nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka najprej vse lepooooooooooo vsem celjskim čvekam naokoli... veliko dobrih misli, optimizma, zdravja, sreče, ljubezni in iskric v očeh.. malce poročila... t.z+nadka, hvala za info o čaju... mamo pridelavo mleka zaenkrat... mala je, vleče, dans je bla patronažna tiu, v 2 dneh je pridobila 63 g... zdej smo že na 2834( urnebes ) sva ble kar pohvaljene... jaz pa sem si oddahnila ker ne bo psihiranja s tehtnico.. no stari smo pa 10 dni...ko smo šli pa domov pa smo tehtali pred tednom dni 2710g... naša mala je zaspanček, bi spala tud po pet ur če bi jo pustila, ampak.. pol je dretje, pa se utrudi, hlasta za hrano , se prehito naje... zdej jo nekak zbujamo na 3 ure .. piovejte mi, kdaj se je pr vas začelo s krčki, vetrovi?? blato je že rumenkasto, veliko kaka in lula.. zvija jo zlasti ponoči... mama ne je kej posebnega, ( zdej sm si že napisala)... kakšen nasvet kaj naj NE JEM...( jem vse prekuhano)... drugače je priden zaspanček, ki ob enih zjutraj bistro gleda, mami se pa že suče tam zraven... in a ponoči ne previjate??..in kolk dolgo vztrajate da podre kupček??? full pazim, jo nazaj bremzam, ko vleče zizo na polno, pa še vedno se mi zgodi da jo potem kolca.. in pol smo budni vem da sem nekaj natrosla, se potrudim da bom zdej bolj pogosto spet tu pr vas... lepo praznujte vse skupaj s svojimi najdražjimi... jutro sedaj pa lepo po vrsti z odgovori; KRČI - začeli nekje pri 14 dnevih pa trajali cca 1 mesec proti večeru, pri nas je bilo na začetku veliko odvisno kdaj sem ji dala kapljice ad3, ker cca 10ur po tem ko sem ji jih dala so se pojavili krči, tako da nasvet je da ji daš čim bolj zjutraj kapljice HRANA - jedla vse razen FIŽOLA in KISLEGA ZELJA, ter ne pretiravaj z jajci in mlečnimi izdelki PODIRANJE KUPČKOV- ponoči nikoli in to res nikoli, podiramo čez dan, če ne podre v cca 10 minutah ga tudi nikoli ne bo, tudi pri nadji nikoli nisem podirala kupčka ponoči nikoli PREVIJANJE PONOČI - tudi nikoli, oz. smo enkrat na začetku ko je bila pokakana do vrha
|