|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
2.1.2011 21:11:49   
čebelica11
Malo bom vskočila v vaš forum decemberka 2010, v bistvu sem bila potem že novembrka. Spremljam vas zato, ker sem bila v porodnišnici na e oddelku cimra vaše delfinke in vsake toliko časa pogledam, če je kaj novega. Sem bila pa hospitalizirana zaradi hepatopatije en mesec pred PDP-jem. Ne bi želela katere strašit ali kaj podobnega, ampak edini znak tega mojega stanja v nosečnosti je srbečica. Pojavila se je praktično čez noč, zelo me je srbelo, nisem pa imela nobenih izpuščajev ali znakov pretirano suhe kože. Najhuje je bilo zvečer. Po dveh dneh sem šla lepo do ginekologa, ker sem nekje zasledila, da lahko to pomeni povišane jetrne encime. Moj ginekolog je posumil ravno na to stvar, zato je opravil teste, ki so pokazali povišanje teh jetrnih encimov in me je zato poslal v porodnišnico. Ker so se vrednosti en teden višale, so sprožili porod. Zdaj je vse ok. Z mano in malim. 
Ginekolog je rekel, da ima en takšen primer na leto in da nekateri sploh ne posumijo na to in rečejo, da imamo pač suho kožo, kar se seveda tudi pogosteje pojavlja v nosečnosti. Samo v opozorilo, da omenite to ginekologu. Pri meni se je vse dobro končalo in se že mesec in pol lepo cartamo. Se pa opravičujem, če sem katero prestrašila.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
2.1.2011 21:16:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Joj, vidim, da sem vas prestrašila preveč s tistim linkom. Nisem hotela - saj pravim, da je zelo malo verjetno, da ima katera res to!! In tele Pušenjakove besede res ne rabimo vedno jemat kot suho zlato. Po moje imamo res vse malo težave s suho kožo - ene to lažje prenašajo, druge težje. Sicer pa meni G tak vedno za vse, kar pojamram, reče - ja gospa, to je normalno, noseči ste user posted image user posted image

A mava istega?user posted image

Moja ma iste fore user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
2.1.2011 21:17:13   
cukica
Dober večer mal se vam javljam.Preživela silvestrovo z mojim in sem imela res lep romantičen vikend.Včeraj ponoči imela zopet popadke,ki so izginili po 4 urah,tako,da očiten me bo počas začelo dajat.Sem pa dobila ene flekce po obrazu in je moja mami takoj rekla,da je to znak priprav.Tko,da ko bo bo,....

Moj je šel delat mu je dala 3 mesece odpovednega roka,...Je pa že zvedel za nov šiht in bo šel ta teden na razgovor,...

Nič lepo se mejte in vam še kaj pišem,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
2.1.2011 21:22:35   
cukica
Pilotgirl tiščiš noge skupi???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
2.1.2011 21:25:39   
meta21
Čebelica11, pozdravljena in čestitke ob zdravem otročku! Na forumu p itak dobimo malo morje informacij in jih moramo same pametno presejat

Cukica, ti boš pa zgleda res kmalu zibala! Upam, da se tvojmu tale šiht kmalu pošlihta pa da še nekak očetovski dopust nekam stisne.

PilotGirl, ja eni ginekologi so pač mnenja, da je ženska narejena za rojevanje in da vse skupaj spada v paket. Mah sej meni je večinoma smešno ampak včasih bi pa rajši slišala, kaj v stilu: Revica, dajte malo več počivat namesto Jah, tko pač je!user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
2.1.2011 22:53:39   
ninchi9
ZVIRNO SPOROČILO: meta21

Joj, vidim, da sem vas prestrašila preveč s tistim linkom. Nisem hotela - saj pravim, da je zelo malo verjetno, da ima katera res to!! In tele Pušenjakove besede res ne rabimo vedno jemat kot suho zlato. Po moje imamo res vse malo težave s suho kožo - ene to lažje prenašajo, druge težje. Sicer pa meni G tak vedno za vse, kar pojamram, reče - ja gospa, to je normalno, noseči ste

A mava istega?

Mogoče pa res user posted image user posted image . BTW - imam dr. Lukmana iz Ptuja - the best!!!

Poslušajte Čebelico11, in se ne igrajte s tem, tudi če je G pameten in govori, da je to suha koža - zahtevajte teste. No, saj v večini je res suha koža, lahko pa da prav pri kateri od vas ni in so povišani jetrni encimi...

Cukica - a ti pa nas boš zapustila kmalu?? Neeee, malo še počakaj user posted image user posted image Drugače pa ne pozabi javljat, kako in kaj...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 6:57:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
3.1.2011 7:28:17   
lil_
user posted image user posted image user posted image za delfinko in njeni dve puncki!
jst mam pa dons pregled in ze strasim tuki, komej cakam, da spet vidm nasa dva miskauser posted image

cukica ja tisto s fleki te jst cist razumem, mam tut jst to. sam zdej traja ze ene 14 dni. prej sm mela en velik flek na desni, zdej mam pa vec mejhnih na levi strani obraza. kako zgledam danes...no nisem se prisla do kopalnice user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
3.1.2011 8:26:14   
Tisia
tamy82user posted image  
super za delfinko in  njeni pupiuser posted image user posted image  sem ji kar malo fouš jaz bi tudi že cartalauser posted image ...bomo še malo počakali,..
vidim da imate že vse neke težavice, očitno je res tole druženje nosečk proti koncu in bomo že začele z debato mamicuser posted image
no ko že vse malo jamrate bom še jaz user posted image  da ne bom slučajno mim šlauser posted image user posted image  težave z mehurjem..user posted image  me tako boli že dva dniuser posted image  pa tak pritisk  kot da bo že sedaj ven prišla ta naša pupa,hodim pa vsake 10 min na wc lulat..je pa da imam povišane beljakovine v urinuuser posted image
srbečica je prisotna tudi pri meni ampak v mejah normale,tako da vse tiste ki bolj srbi pošiljamuser posted image user posted image user posted image
lil lepo opravi na pregleduuser posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
3.1.2011 8:57:26   
tamy82
Jutro!

cukica zdrži še malo z nami v enem kosu user posted image Tako da kar počivat! user posted image

Super za delfinko da je vse ok in grejo danes vse tri domov! user posted image Mogoče se nam celo kmalu kej javi sama user posted image

Me pa prav zanima katera bo zdej naslednja na vrsti. Ker očitno se bo res kmalu začelo vse skupaj. No, pri meni zaenkrat še nič ne kaže na to. Tako da kar naj še kakšna dva tedna vsaj počaka najin user posted image   user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
3.1.2011 9:23:02   
Mišyka
Dobro jutro! In še SREČNO IN LJUBEZNI POLNO LETO 2011, NAJ VAM PRINESE EN (OZ. NEKATERIM DVA) MALI VELIKI ČUDEŽ, KI VAS BO OSREČEVAL ŠE CELO ŽIVLJENJE! Pa da bi bil porod kar se da prijetna izkušnja...

Mi smo Silvestrovo preživeli pri prijateljih, ki imajo ravno takega mulčka že doma, mamici sva pa obe nosečki. Smo si večerjico skuhali, tamaladva sta uživala in sta zdržala do 1h (oz. bi še dlje če bi blo res treba). Luštno je blo, moram pa priznat, da sem jst komej zdržala tko dolgo, ker me je ful hrbet začel bolet. Sem pa vesela da je konc teh obiskov in požrtij ki sodijo zraven - me je že strah ker mam čez en teden pregled in sploh ne upam stopit na vago.

Dons se nam začne materinska šola, ampak grem samo po urnik, ker je totalno brez veze in izguba časa (sploh v drugo), bi pa šla na tisto o dihanju, zato me zanima kdaj bo, pa potem po potrdilo. Bom pa mogla it sama in mi je kr mal čudno - v prvo sva povsod hodila skupej, tokrat pa bo mož pač varuška.

Sicer pa je naša mala v trebuhu ene 3 dni zdej tko živahna - mogoče zato ker sem bolj kot ne mirovala - in mi je prov luštno.

Delfinka, super da greste domov in da se boste v mirnem in domačem vzdušju lahko končno v miru crkljali.

Kje je zdej ta obljubljeni sonček?!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
3.1.2011 9:25:41   
sara1986
 Delfinkauser posted image , čestitke, blagor se vam ko že cartate..samo da je vse ok in da ste zdraviuser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
3.1.2011 9:49:49   
cukica
Delfinka super,da sta punčki v redu in,da se lepo redite,...Zdaj pa le uživejte in lepo se cartajte v domačem okolju,...
Nas mal daje ampak se ne damo,...Drgač je pa tak lep sonček in mislim,da bom šla malo na zrak za neki minutk,....

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3813
3.1.2011 9:55:44   
Teyla
čebelica hvala za informacijo. Definitivno bom to omenila svoji G v sredo.

Danes ponoči tudi ni bilo spanja. Ne toliko zaradi srbenja, ampak zbujala sem se na pol ure zaradi zgage. user posted image Največ sme spala 2h v kosu in seveda sem zjutraj tudi zaspala, zdaj sem skoraj kot zombi v službi.user posted image Tako, malo sme pojamrala. Dobro, da sem jutri doma, bom lahk cel dan spala.

cukica super, da se morda že rihta nova služba. user posted image Se bo vse uredilo tako kot je treba, nič skrbet.

Vidim, da je registrirana že obvestila glede delfinke (tudi jza sem včeraj dobila sms). Sem bila zelo vesela, ko je pisala, ker sem se že bala, da je kaj narobe, ker ni bilo odgovora, ampak so bili samo polno zasedeni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3814
3.1.2011 9:58:21   
kiara24
Jutro.....

nisem vas brala ker ste tolk na kolfale da sem lah še 3 ure za RRjem pa vas ne bom prebrala.

V gl vse naj v novem letu, obilo zdravja, vesela z novimi člani in pa sreče, osebnega zadovoljstva.....

Delfinka- super da greste domov in da se lepo štimate,še tako lepo naprej.

Ostle pa malo še počakajte in ne bodite tolk neučakane, saj boste vse rodile prej ali selj. Ampak najbolj kritične obdobja pa le dajte skozi potrptre vsaj do 36 oz.37 tega tedna da bo vse tako kot mora bit!!!!!!! Nekatere ste še vedno v takem obdobju k se ravijajo pljučka k so najbolj pomembna.....

Mišyka- no jaz sem stopila na vago in zaradi driske ki sem jo imela od sobote zvečer dalje in celo nedeljo sem se zredila en kg. Sem milsila da bo huje. Pregled imam pa jaz že v sredo.
Tudi mene je že malo spikalo po bušiju, pa še tale driska je bila sem mislila da bom že šla pa se je umirlilo.

Zdej grem pa mal polikat cunjice za bejbija, mačke ostalo mam pa že. No torbe nisem še naštimala. Danes je moja naloga še da se podepiliram, ker sem medvedkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
3.1.2011 10:32:27   
prvičmami
Dobro jutro!

Ker se po novem letu še nisem oglasila vam najprej vsem skupaj želim veliko sreče in cartanja z user posted image in user posted image !!!!
Drugače sem pa kr vesela da so se prazniki končali ker je bil moj itak bolan cele praznike zadnje 3 dni so bli pa pol obiski na veliko tk da sem crkjena, stanovanje pa spet bomba.
Glede težav pa js na wc še ne hodim nevem kk pogosto ćez dan mal več ponoči pa sploh neuser posted image , me je pa začelo glih 31. špikat na desni čist v spodnjem delu trebuha in še do danes ni nehalo oz neha in spet začne,  včasih traja dlje včasih pa hiter neha, je pa taka bolečina kot da bi maraton laufala brez kondicijeuser posted image A je še kera zasledila kj podobnega? Dogaja se mi pa tud to, da se zjutri zbudim kot da mam mačka - slabo, crkjena pa včasih komi diham, pol se pa uležem pa po kakih 2 urah mine.
Upam da ni kj hujšga in da naše težave kažejo sam na to da se bo kmalu zares začelo in da si bomo želele čim prej rodit, da bom lažje prenašale bolečineuser posted image
Sem glih mojmu rekla še dober mesec - po eni strani komi čakam, po drugi pa dejma še mal uživat v tem da sma zadnje dni sama, in se naspima če druga ne user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
3.1.2011 11:11:11   
meta21

Mogoče pa res user posted image user posted image . BTW - imam dr. Lukmana iz Ptuja - the best!!!

Jaz imam v Ljubljani dr. Tataloviča. Mislim pa, da ima Lukmana moja svakinja, ki je iz Ormoža ali pa je bla vsaj na nuhalni pri njem.

Super za delfinko!

Fleke naj bi dobile tiste nosečnice, ki nosijo punčko, ker punčka mamici lepoto pobere. Ena vraža pač!

Včeraj zvečer sem dobesedno nasedla na kavču (mam raztegnjenega, da mam noge skoz v vodoravnm položaju), ker je tisti del, kjer sedim, malenkost mehkejši kot raztegljivi del. Sem se valila s kavča kot nasedli kit in so mi prav solze v oči prišle, ker sem tako nepokretna ratala. Potem sem šla ležat pa mi je mali na obeh bokih tako brcal, da sem potem še eno uro sedela v postelji, da se je umiril in zaspal. Prav čutim, kako se skuša raztegnit in začutim noge na desni, rito zgoraj levo in glavo tam nekje spodaj-vse hkrati, tako da mi trebuh kar trikoten rata in mene to boli, tako da komaj čakam, da se neha. Naj zunaj brca, je dovolj placauser posted image . Res ne razumem, kako lahko tako razgraja, zunaj pa tudi roke ne bo mogel sam dvignit. V glavnem, vsega mam dost, nepokretnosti, slabosti, pomanjkanja energije, hormonov, zgage, bolečin v medenici ... Še 4 tedne in 1 dan ... Če mi še kdo reče, da je nosečnost najlepši čas v življenju ženske, ga bom na gobec!user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
3.1.2011 11:40:37   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Včeraj zvečer malo pred enajsto uro mi je D3lfink4 preko SMS-a sporočila, da odhaja danes s pupama domov iz bolnice! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Rekla je še, da sta punčari ful fajn, da pridno jesta in se redita, tako da je vse OK. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
3.1.2011 11:49:26   
kiara24

Jaz imam v Ljubljani dr. Tataloviča. Mislim pa, da ima Lukmana moja svakinja, ki je iz Ormoža ali pa je bla vsaj na nuhalni pri njem.

Super za delfinko!

Fleke naj bi dobile tiste nosečnice, ki nosijo punčko, ker punčka mamici lepoto pobere. Ena vraža pač!

Včeraj zvečer sem dobesedno nasedla na kavču (mam raztegnjenega, da mam noge skoz v vodoravnm položaju), ker je tisti del, kjer sedim, malenkost mehkejši kot raztegljivi del. Sem se valila s kavča kot nasedli kit in so mi prav solze v oči prišle, ker sem tako nepokretna ratala. Potem sem šla ležat pa mi je mali na obeh bokih tako brcal, da sem potem še eno uro sedela v postelji, da se je umiril in zaspal. Prav čutim, kako se skuša raztegnit in začutim noge na desni, rito zgoraj levo in glavo tam nekje spodaj-vse hkrati, tako da mi trebuh kar trikoten rata in mene to boli, tako da komaj čakam, da se neha. Naj zunaj brca, je dovolj placauser posted image . Res ne razumem, kako lahko tako razgraja, zunaj pa tudi roke ne bo mogel sam dvignit. V glavnem, vsega mam dost, nepokretnosti, slabosti, pomanjkanja energije, hormonov, zgage, bolečin v medenici ... Še 4 tedne in 1 dan ... Če mi še kdo reče, da je nosečnost najlepši čas v življenju ženske, ga bom na gobec!user posted image

Ne vem če to glih  drži za fleke, ker jaz jih pri klari nisem nič imela je pa značilno če nosiš fantka da je koža bolj nečista in imaš polno mazoljčkev, če pa nosiš punčko pa tega ni, je koža lepa....

če katera želi lahko pogleda v moj album je notri polno novih slikic od klare in pa moj trbušeč v 36 T.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
3.1.2011 11:51:11   
vipercat
no po nekaj dneh se tudi jaz javljam - me je kera pogrešala ? user posted image

najprej naj vam zaželim zdravo ter srečno 2011, vse ostalo bo prišlo samo od sebe.

mi smo novo leto praznovali pri sosedih. imeli smo se kar fino. mali je bil pokonci do 2h zjutraj user posted image . naslednji dan smo šli v postonjsko jamo gledat jaslice in poslušat eroiko. res smo lepo preživeli praznike

v četrtek 30.12 sem imela pregled. z menoj sta šla oba moja princa. mali je bol gledal mene kot monitor, ampak je bil navdušen da je lahko bil zraven. g mij e spet bol malo povedala, samo rekla je da je vse ok, mala ima malo več kot 2kg, jaz pa tudi malo preveč user posted image .  kasneje so me klicale naj jutri pridem ponovno dat vodo ker ni ok. izgleda da premalo pijem. naslednji pregled imam 13.1. ko bom dobila napotnico za porodnišnico, kjer naj bi določili datum carskega reza

vidim da ste med prazniki kar pridno čvekale, pa grem malo prebrat kaj se je dogajalo in seveda prekomentirat user posted image

honeybeemaja  - super da so te spustili ven, sedaj pa res strogo počivat... boljšega izgovora več ne bom imela nikdar user posted image

kar se tiče špikanja in metuljčkov. do poroda še nikoli nisem bila v bolnici, nobenega zloma, nobene narkoze, še zdravil nisem jedla če ni bilo res nujno. pri malemu sem vse nadoknadla. imela sem carskega, ker ni hotel ven, 5 dni sem bila notri, konstantno na metulčki, stalno neke inekcije in tablete, tako da že drugi dan vse postane rutina user posted image , ni nič takega več kot predno greš notri. strah je odveč, saj pri meni je bil. sliši se veliko huje kot v resnici je.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
3.1.2011 12:07:27   
Teyla

user posted image user posted image user posted image
Še zdaj se smejim. user posted image

vipercat super za pregled. Važno, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
3.1.2011 12:11:12   
Akilene
Srečno novo leto februarke!

Upam, da bom spadala med vas, sicer imam rok 2.3., a dete je malo večje, vendar, če je razlika na UZ  manj kot 7  dni roka ne spreminjajo.

koža&spol- jaz pa sem slišala ravno obratno vražo user posted image , da če nosiš fantka imaš lepšo kožo, ker če je deklica, pa ta "lepoto" vzame. Pri meni to drži, čakam drugega fantka in obakrat imam kožo kot se šikauser posted image .

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
3.1.2011 12:13:17   
Akilene
Teyla - user posted image , točno tako! Meni se je pa pri pospravljanju posode zaskočil križ in nisem mogla vstat. Ma, sem imela pravi izbruh jeze&žalosti, kot kakšen invalid...še malo...pa bomo spet poskočneuser posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
3.1.2011 12:19:00   
Tisia
ojla punce,
evo jaz sem šla do ginek. zaradi bolečinuser posted image  voda je uredu sem bila pridna veliko pilauser posted image ,mater.vrat je zaprt me pa je fajn bolelo ko me je pregledala pa še nežna je bila..tak da sem dobila buscopan za krče in napotnico za bolnico če ne bo boljšeuser posted image ..pa še železo sem dobila ker sem malo slabokrvna...tak da zdaj grem počivat ve pa lepo čvekajte pa se pišemo..... 

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
3.1.2011 12:27:19   
vipercat
cukica - odpoved je dobil??? čisto nepričakovano??? joj groza spoh si ne predstavljam kako se sedaj počuti. velik, velik objemček za vaju dva

glede srbečice. mene še dedno srbi majhna hrastica na dojki. g sem pokazala in rekla da se bojim da je gljivična. dala mi je neko kremo (v kateri na navodilih piše da je potrebno precenit pri nosečnicah če jo je smotrno upporabljat?????) mazala sem se nekaj dni in ker ni bilo učinka sem raje nehala. če bi res bilo gljivično bi se razširilo v tem mesecu ko me to srbi, ali pa bi z to kremo se začelo sušit... pa ni nobene razlike

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?