phelps
|
Daaaaan! Srečnega pa zdravega in veliko rdečih ličk in pridelanih g naših štručk! stekleničke imamo tudi mi od tommee tippee, prav tako črpalko (ročno) in je kul, ne mara pa njihovih dudic, to imamo nukovo, tisto pa ima izključno v avtu, če začne tečkat (potem tako vleče, da se ji pozna klovenski nasmeh, je ful hecna ). Opažam zadnje čase, da ji tudi flaška dela probleme, sploh ne zna več vlečt... Malo je pomešala vse skupaj, je pa bolje, da iz flaške ne zna kot pa iz joške. Nadinne, pri črpalki moraš upoštevati, da nikoli iz nje ne moreš načrpat toliko, kolikor lahko potegne dojenček (Neža včasih tako vleče, da čutim zelo globoko). Jaz sem tudi za božič probala malo francoske solate in včeraj in je ok. Sploh se ji je prebava že ful uredila (ni več krčkov), dodatno pomaga, da ne dojimo z nastavki. Punka še veliko, kupček po dojenju podre sama. Poliva še, kakšen dan manj, kakšen dan več (smo se založili s slinčki, ki imajo spodnjo stran plastificirano, da ni treba non stop preoblačit). Danes smo bili na dolgem sprehodu in ima sedaj tako čudovita lička. Prav zdravo je videti in to me tako veseli. Teža ok, na teden pridobimo od 150 do 200 g, ni največ, ni niti najmanj, tako, da sem zadovoljna. Majabar, luštne fotke! Kakšen drobižek