|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
1.1.2011 11:36:15   
Majchi
Hej punce, enga srečnga pa zdravga vsem skupaj!user posted image  Pa smo v 2011!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 776
1.1.2011 12:05:49   
nejka000
SREČNO PA ZDRAVO 2011! POLNO SRKLJANJA Z VAŠIMI MALČKI!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 777
1.1.2011 12:16:26   
nejka000
aleunam v MS v kiku so jih prejšen teden meli še full košarice B in C pa mislim da tud D. Majo jih pa tudi še v Avstriji.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 778
1.1.2011 13:40:03   
ječi12
SREČNO IN ZDRAVO 2011!

AM vedno zlijemo stran nikoli ne porabimo za naprej!

uživajte!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 779
1.1.2011 14:44:08   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

aleunam v MS v kiku so jih prejšen teden meli še full košarice B in C pa mislim da tud D. Majo jih pa tudi še v Avstriji.

Glede na ostale njihove modrce mislim, da bi mi bil D premajhenuser posted image , je pa za poskusiti. user posted image

Morskih sadežev ne smemo? Jaz sem jih danes jedla. user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 780
1.1.2011 15:02:48   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Glede na ostale njihove modrce mislim, da bi mi bil D premajhenuser posted image , je pa za poskusiti. user posted image

Morskih sadežev ne smemo? Jaz sem jih danes jedla. user posted image

Jaz mam B košarco, tega modrca, drgač pa nosim C.tak da probi pa boš vidla.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 781
1.1.2011 15:29:08   
phelps
Daaaaan!user posted image  Srečnega pa zdravega in veliko rdečih ličk in pridelanih g naših štručk! user posted image

stekleničke imamo tudi mi od tommee tippee, prav tako črpalko (ročno) in je kul, ne mara pa njihovih dudic, to imamo nukovo, tisto pa ima izključno v avtu, če začne tečkat (potem tako vleče, da se ji pozna klovenski nasmeh, je ful hecna user posted image ). Opažam zadnje čase, da ji tudi flaška dela probleme, sploh ne zna več vlečt... Malo je pomešala vse skupaj, je pa bolje, da iz flaške ne zna kot pa iz joške. Nadinne, pri črpalki moraš upoštevati, da nikoli iz nje ne moreš načrpat toliko, kolikor lahko potegne dojenček (Neža včasih tako vleče, da čutim zelo globoko).

Jaz sem tudi za božič probala malo francoske solate in včeraj in je ok. Sploh se ji je prebava že ful uredila (ni več krčkov), dodatno pomaga, da ne dojimo z nastavki. Punka še veliko, kupček po dojenju podre sama. Poliva še, kakšen dan manj, kakšen dan več (smo se založili s slinčki, ki imajo spodnjo stran plastificirano, da ni treba non stop preoblačit).

Danes smo bili na dolgem sprehodu in ima sedaj tako čudovita lička. Prav zdravo je videti in to me tako veseli. Teža ok, na teden pridobimo od 150 do 200 g, ni največ, ni niti najmanj, tako, da sem zadovoljna.

Majabar, luštne fotke! Kakšen drobižek user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.1.2011 15:37:38   
malajka84
SREČNO, ZDRAVO, VESELO IN NAGAJIVO LETO 2011 ŽELIM VAM IN VAŠIM DRUŽINAM!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 783
1.1.2011 16:10:05   
emma83
Punce srečno in zdravo 2011 vam, vašim malčkom in ostali familiji. 

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 784
1.1.2011 16:48:52   
ljubljana

Hepi meri veri!

Čaki tola nav prov.

Veri yeri meri!

Tola tut nau prov.

Yeri hepi meri yer!

Mah men tola ne gre.

SREČNGA PA ZDRAVGA 2011!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole bo to.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.1.2011 16:55:20 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 785
1.1.2011 17:00:45   
ljubljana
Pa še ena naša fotka
user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 786
1.1.2011 17:19:56   
november2010
Hojla punce!

Najprej vsem zelim vse lepo v letu 201
1!

Mi smo novo leto pricakali doma, smo se imeli lustno, tavecji je zdrzal pokonci skoraj do enih, adam pa je sel ze ob osmih spat in prespal ves ropot ki se je dogajal...

ljubljana ... kaksni laski!! i like!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 787
1.1.2011 19:38:52   
majabar
phelps, a ne, drobizek! Ko pa pomislim, da se je rodil natanko pred dvema mesecema in 2 dnevoma in je imel kar 2kg manj, si sploh ne morem predstavljati, kako droben je sele takrat bil. Me veseli, da Neza manj poliva. Nam kar pomaga, da ne jem mlecnega in da sva dobila zdravilo proti polivanju. Iz pridobljenih 500g v 1. mesecu je prisel na pridobljen kilogram in pol v drugem:). SLincek pa tudi jaz uporabljam.

< Sporočilo je popravil majabar -- 1.1.2011 19:43:27 >

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 788
1.1.2011 20:07:27   
philadelphia
majabar kako se počutiš spet doma? So najbrž vsi veseli, a ne?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 789
1.1.2011 20:21:55   
majabar
library, vsi so presrecni. Direktno z letalisca smo sli k starim starsem ob 11ih zvecer, sta oba planila v jok od presenecenja in veselja:). Bratove druzine pa se nismo obiskali, ker so vsi bolni:(. Upam, da se kmalu pozdravijo in da se koncno vidimo!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 790
1.1.2011 20:31:15   
Valentina85
Vsem vam in vašim družinam želim srečno, predvsem pa zdravo novo leto 2011!!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 791
1.1.2011 22:04:40   
Majchi
Simonmojca, na tole plavanje sem jaz z Lano hodila. In takrat smo majčice formirale celo skupino in smo se imele res kuluser posted image ! Za tamale je pa tole itak zakon. Edino ne štekam čist zakaj se naša zdaj vode bojiuser posted image . V bazenu še kar gre, na morju pa to poletje ni bila nič v vodi. Globoka pa itak odpade.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 792
1.1.2011 22:05:09   
Majchi
Majabar, super, da sta doma! Uživaj!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 793
1.1.2011 22:15:54   
Majchi
Pa še mal naših fotk:

user posted image

Pa oba na previjalni:
user posted image

Zaspanko:
user posted image

In ko ga Lana crklja:
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 794
2.1.2011 11:09:36   
nadka30
dan- se opravičujem ker se vmešavam ampak samo za informacijo;

punce ne pozabit oddati vlogo za uveljavlanje družinskega člana oddati morate do 7.2.2011
na tej strani najdete vlogo

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241

pa še par informacij kaj je to

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=579&sid=1366

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.1.2011 11:56:50   
simonmojca
nadinne
malo z zamudo, vendar vseeno user posted image

VSE NAJ, NAJ

user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 796
2.1.2011 11:58:24   
simonmojca
aleunam

VSE NAJ, NAJ

user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 797
2.1.2011 12:07:28   
Majchi
Nadinne in aleunam, vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 798
2.1.2011 16:44:42   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Nadinne in aleunam, vse najboljše!user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam.

Drugače pa dober dan. Kako ste praznovale? Mi smo imeli hranjenje na sporedu od 23.45 do 00.15 v novem letu, ravno sem še malo ognjemeta ujela, z user posted image sva bila kar parkirana pred TVjem in pogledala en film, pol smo pa itak šli spat. Sem se pa včeraj res naspala, vstali smo šele ob 10.30, kr nisem mogla verjeti koliko je ura. Mi je pa tašča včeraj takoj pokvarila dan. Sta prišla s tastom voščit, midva z malim sva pa bila v spalnici in je takoj en kup komentarjev padel, da je mali premal oblečen, itd. (v stanovanju imamo ful toplo, oblečeno pa ima ponavadi bodi, žabice in volnene copatke). Sem samo rekla nazaj kako naj bi ga pa za ven oblekla, če ga v stanovanju ful zadekam, najboljš, da smo kr notri do marca al pa še aprila. Tast mi je takoj dal prav, ona pa kr neki spet po svoje. Sta pa malemu prinesla darilo za dedka mraza in so zraven neki volneni škorenjčki (na katerih btw piše, da so od 9 do 12 mesecev) in je takoj začela, da naj mu damo to gor, da je ona to kupila, da ga ne bo v noge zeblo in kolikor bolj vztrajam, da tako mali ne smejo nositi raznih čevljev, škornjev in podobnih stvari, ker se nogica ne razvija OK, ona še bolj vztraja, da ja. Sem jo pol samo dala na ignor. Dost jamranja.

Danes mi je pa tale sneg ful zamoril, že včeraj smo bili doma, ker je bila pri nas ful megla, pol ko sta pa tast in tašča šla in sem hotela ven je bil pa Liam preveč znerviran za karkoli. Hočem sonce, višje temperature, pomlad. Ahhhhhhhhhhh kje je še to.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.1.2011 19:22:32   
nadinne
Večer.

Js tud voščim enga srečnga pa zdravga! user posted image

Hvala za čestitke za r.d. Letos so bili prazniki bolj tako tako...tudi rojstni dan ni bil nič posebnega...no saj nikoli ni ne vem kaj, ampak letos pa res komaj vem da sem starejša user posted image  Sama sebi sem obljubila da na ta dan nebom nič jokala...no pa mi ni uspelo na žalost user posted image
aleunam čestitke tudi tebi...nisem vedela da imaš tudi r.d. user posted image

Jaz sem imela danes spet obupno krizo...sem se popoldne po kosilu ulegla na kavč da malo zadremam, ker se grozno neprespana...no po 10 min me zagrabi tesnoba in potem sem jokala kot dež vse do 18h! Vmes je šel še moj v službo, kar je stvar samo še poslabšalo...komaj čakam da jutri spet pokličem dohtarco in da se končno kaj začne premikat v smeri zdravljenja tele moje depresije.

Naša mala danes spet veliko spi...sicer trenutno mi je to ok, ker je zadnje dni kar dosti sitna in veliko joka, pol pa men živce kravža. To seved moji depresiji ne pomaga najbolje...ah začaran krog. No ke sem bila prej še tako jokava in tesnobna, male nisem podojila ampak sem ji naredila kar flašo...da ne občuti tako moje nemirnosti...mi je lepo popila 120 ml in spet zapala...upam d abo tudi ponoči! No prej sem si potem prvič šla črpat mleko...poskusno...in sem v dobrih 10 min načrpala 110ml mleka! In to eno dojko sem kar načrpala, drugo pa čisto malo...tako da sedaj sem si dokazala da imam mleka več kot dovolj ind a to ni razlog, da je mala zoprna ali lačna! Sedaj sem mleko shranila v hladilnik in ji ga bom dala kot dodatek po flaši, če pri meni spet ne bo hotela lepo piti in potem hoče še in še, jaz pa jo moram odstavit seveda preden me noro začne boleti. user posted image

Aja, pa pomoje sem jaz že dobila menstruacijo...pa bo vsredo komaj 6 tednov od poroda! Imam šibke bolečine v trebuhu in pa čisto nežno roza izcedek...čišče je bilo komaj konec pred kakimi 3 dnevi, ko je bil še rahel rjav izcedek. Tako da sedaj pa že spet kri user posted image  Ah ja...pa tako lepo je bilo 10m mesecev brez user posted image

Evo letim pod tuš...da s emi mala prej ne zbudi...

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!