aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 Jutro! Aleunam, jaz sem kupla modrce za dojenje v kiku. Roza in vijolčne brave. Udobni full lepi in za 5 € komad.Majo po robu čipko, in so bombažni, pa odzadi majo 3 zaponke. Jaz sem bolj zadovoljna s temi ko z Mullerjevimi in Dm-ovi. Se mi zdi da majo v treh al štirih barvah. Roza, vijolčno-bel, tigrast, vijollčen. V MS jih majo še kr neki. Enkrat so jih imeli v akciji za to ceno, se spomnim. Pa grem še isti dan gledat, pa so imeli samo dva, pa še to tigrasta in majhno številko. Jih imajo zdaj v redni ponudbi? Rada bi namreč kakšnega lepšega, navadni so res neudobni, ko ga je treba dol potegit za dojiti (sem ga 2x oblekla, pa ni praktično). Valentina, hvala za odgovor. Jaz moram res nekaj nabaviti, ker ta običajen, ki ga imam na radiatorju (in notri vodo), ne pomaga nič. Mark ma poln nosek že odkar sva prišla domov iz P. Sem najprej pomislila na prehlad, potem pa ugotovila, da ima polnega samo ponoči in zjutraj, čez dan pa ne, ker nisva samo v naši sobi. Mu ga čistim z raztopino od Niveje, potem a potegnem ven z usti in respiratorjem. Ampak jih slišim še več nekej znotraj, enostavno mi prej zmanjka sape, včasih zjutraj se mi že začne vrteti. Tiste, ki uporabljate električnega, kako točno deluje? A potegne veliko ven? Majabar, vidim, da vama super gre z malčkom. Ne poliva več toliko, poje ogromno in se lepo redi. Pa dobrodošla v Sloveniji, zdaj pa kar uživaj vsako minutko s svojimi. Glede na to, da je mali tak dobro prenesel potovanje, bosta lahko večkrat (pri)letela v SLO. Koliko pa stane karta v eno smer? Za si morala tudi kaj plačati? Library, razmišljaš o Dormeovem vlažilcu? Ali imajo še kakšnega?
|