|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
30.12.2010 11:05:44   
simonmojca
če katera kaj rabi od tega naj mi pove, ji dam kupone-bone za DM jaz jih ne nucam, pa eno tak komplet sem že dala kolegici ka poleti rodi

user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 726
30.12.2010 11:12:01   
simonmojca
babi2 vrečk se baje ne da kupt, sem spraševala v baby centru, ker bi mi vrečke bolj prišle prav vsaj prostorsko v zmrzovalniku user posted image .
Jaz imam lončke od aventa, notri lahko načrpaš do 180ml zašrauvaš pokrovček, zapišeš datum in gre v skrinjo

Za odtajat še nimam prakse, sem si pa zamislila user posted image , da ko bom mogla nekam it in bo babi ali pa moj sam z user posted image , bom en dan prej dala iz skrinje v hladilnik, da se počasi odtaja in potem v posodi z vodo (v posodo z vodo, dam lonček) segrejem mčleko).
Da bi pa prišlo do izrednih razmer, da bi danes za danes rabila pa še nevem kaj bi naredila user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 727
30.12.2010 11:32:13   
nejka000
babi2 Dobrodošla in čestitke za vnučko.
Jaz mleko shranjujem v aventove lončke. Ko ga rabim ga vzamem iz skrinje in pogrejem v topli vodi. Treba je sam pazit da se ne pregreje. Lahko pa materino mleko pogreješ do 3x. medtem ko AM ne smeš. Sicer je nam pediatrinja rekla da rok materinega mleka v zmrzovalniku je 3 mesece, v hladilniku pa 48 ur. 

nadinne tud pri nas se kdaj zgodi da mala vrešči brez pravega vzroka. Previta je, sita je, nič ji ne manjka in bi sam iz cartanja na joški visela. Včasih jaz tudi skor opubap in pol grem v en prostor kjer je ne slišim za 5 minut da se pomirim. Pol pa jo še enkrat pocartamin pol ponavad zaspi. Raje se grem v drug prostor ohladit kot pa da sem živčna in  jo mam na joški pa je še bolj razdražena. 

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 728
30.12.2010 13:58:42   
Slavi83
Nejka000 a te školjke se uporabljajo samo med dojenjem? A teb tok teče mlek iz druge zize dokler dojiš?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 729
30.12.2010 14:11:19   
kapesanta
jaz sem pri roku mleko odtajala v mikrovalovni (tajanje ne gretje) in pol pogrela v grelcu stekleničk na primerno temperaturo

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 730
30.12.2010 14:27:41   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Živjo.

Evo na hitro...mala še spi, pa bo kmalu alarn za papico user posted image  Mam še kup drugih zadev dons...pa še v Kranj mormo skočit.

majabar...uživej te 3 tedne v Sloveniji...pa toplo se oblecita! user posted image  Kako sem? Ja v bistvu vredu...tesnobe je vedno manj oz. skoraj nič več...ampak jokavost pa še...zej sem 2 dneva imela pestro...mala se popoldne še lepo doji, potem pa ne več...hoče skoz bit na joški in joka da je joj...včeraj spet enako...lepo sva se dojili še ob 18h potem je pa kar naprej hotela viset na meni...ji nisem pustila...ampak sem jo pristavljala na 1 uro, da so se vmes moje bradavice malo oddahnile...pa ni nič pomagalo...no potem sem ji koj dala flaško, pa nič. Po borbah popila 10ml, pa še vedno ni spala in jok. Vse od pol enih ponoči...pa se mi ne zdi da ima kolike, ker se nič ne krči ali kaj podobnega, pač samo vrešči. Sem bila ves čas mirna...seveda tudi zato, ker jo je imel večinoma moj po rokah...pol ob polnoči, ko sem videla da ne pomaga nič drugega kot moja joška, sem se pa zlomila...sem jo enostavno odstavila in šla v kuhinjo se zjokat do konca...mojemu sem dala dudo, da naj poskusi spet z njo...je mala še vreščala ene 5 min, potem pa zaspala kot top...ne vem zakaj, kaj je bilo drugače user posted image  Vglavnem je spala od pol enih pa do 6.40! Zjutraj sem kar debelo pogledala na uro...tako da naspala sem se zelo user posted image  Ampak po pravici povedano me je groza večra kaj bo spet. Ne vem a mi manjka mleka in vleče pa nič ne pride...joške so itak mehke, ker non stop vleče in se niti mleko ne more tolk narest, da bi bile trde al kako? Ker zjutraj sem imela pa tako trde joške da je bolelo in sem komaj čakala da mala popije in sprazni.
Tako da zej sem sklenila da grem danes v Kranj v Baby center po črpalko...mam še bone za zapravit...pa si bom popoldne načrpala, da vidim koliko je sploh mleka...pa ji bom dala kar po flaši danes. Ker ne vem drugače kako naj ugotovim ali je kaj na mojem mleku user posted image  ker takele izpade jaz sama ne bom zmogla...moj pa tud ne bo večno z nama doma, sploh ker ga ravno zvečer ponavadi ni doma. user posted image

renesme in nejka...luštni ste user posted image

Drugač sva pa včeraj imeli prvo posvetovalnico...se je Evelina skrčila za 1 cm user posted image  Sedaj ima 53cm, težka je pa 4300g (iz P sva odšli z 2900g) user posted image  Zgleda da kljub težavam mamino mleko rula user posted image  Pa tudi drugeč smo zdravi kot dren...naslednjo posvetovalnico imava 25.1. in se bomo že cepili proti rotavirusu...sem se kar odločila da jo dam cepit, ker upam da bo šla jeseni v jasli, poleg tega pa vem kaj je rotavirus in kaj ti naredi, ker sem ga imela sama večkrat in vem da komaj živiš, tako da raje ne pomislim kaj šele preživljajo malčki...sej vem da ni rečeno da pomaga, ampak nikoli ne veš.

Evo naša ravno kaka in prdi kot kak ata user posted image  Bo alarm kmalu...se vedno zbudi po takem prdkanju user posted image  

glasovi v spanju...ma naša spušča vse sorte glasove...pa se niti ne zmenim več za njih. user posted image

Evo alarm...

Nadine, to je pa tud moja večerna zgodba, glede dojenja mislim.
Sicer nočem bit pametna pa ti govorit kaj deli pa kaj ne... Ampak črpalka nikol ne potegne tok mleka ven kot otrok, se boš sam ti lahko sekirala da nimaš mleka...
Razlog zakaj je na joški. Lahko ma krče (pri Levu je tud tko da se nič ne zvija al pa kej, ampak vem da ga ker mu vsake toliko v želodčku zaropota), lahko je kot je enkrat Ljubljana napisala overdose informacij pa pač tuli. Takili dojenčki pa drue tolažbe kot sesanje ne poznajo, tko da priporočam dudo. Pa verjetno se boš mogla sprijaznit da boste mel neki časa zvečer žur, sej vem da je hudo ampak žal se ne da pomagat.
Pa še to... Ko zvečer takole tuli, ne jo dajat na joško, nared dve uri pavze vmes. Ker če ma res krče pol jo bo z vsakim visenjem na joški bolj tiščal v želodčku. 
Pa vso srečo, dobre živce, jst pa bom tud mislila zvečer nate ko bom našega nosila kot en majmunuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 731
30.12.2010 15:59:29   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: Slavi83

Nejka000 a te školjke se uporabljajo samo med dojenjem? A teb tok teče mlek iz druge zize dokler dojiš?

Ja med dojenjem mi full iz druge joške teče. Kakih 40 ml naberem med enim podojem. Drugače pa tud če Zoja spi čez dan več k dve ure pol si te školke gor dam ker dobim tak naval mleka da s curkom teče, in te mi tud nateče med 50-60ml. Ponoč pa še spim z njimi, ker se ponoči ne dojima ker spi celo noč in te pa  tak al tak skoz pomalem ven curlja da so školjke tak pune da prek teče.
Ja mam full mleka in mi že preseda včasih, ker bom bankortirala samo na blazinicah ko jih morem tolkmenjavat. Teh školj namreč ne morš skoz nosit. Vsak da majco preoblečem ker sem skoz mokra inpol samo cunje perem. Pa pr Žanu sem bla brez mleka sedaj pa tolk da bi lahko mlekomat pred bajto postavla pa prodajala, pa čist nič posebnega za to ne počnem. Sej je lepo da dojim in vse lepo in prav, sam je pa smotano ker ko kam grem skoz sam gledam da mi kje kaj ven ne teče pa skoz rezervno majco sabo met,....

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 30.12.2010 16:06:25 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 732
30.12.2010 16:25:03   
nejka000

Končno malo mira. Zoja je zadremala, jaz pa zej vmiru malo RR prečekiram, skoz mam ga pržganga sam ne utegnem vsega prebrat. Ko čez dan malo spi pol skoristim pa kej pospravim, spucam speglam,... Zadnje cajte sem cele dneve v kuhni, pa pečem pa kuham. Komaj čakam da bojo ti prazniki konec pa da bo malo miru. Skoz mamo neke obiske in ne folgam peciva pečt pa narezkov delat, pa da o ostalem delu ne govorim, pa še Zojo vmes porihtat, cartat futrat,....

Včeraj je bil čas celo za user posted image in je blo presentljivo brez bolečin pol. Smo že komaj čakali da bo to mogoče in zej je treba not spravit vse zamujeno. user posted image user posted image user posted image

a majo vaši dojenčki tudi suho kožo po obrvih in čeluuser posted image Naša Zoja ma full, in ne vem  š čim ji naj še mažem. Probala sem z baby oljem, hladilno kremo pa nič ne pomaga. Se ji pa full lušči.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 733
30.12.2010 16:28:19   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Jaz mleko shranjujem v aventove lončke. Ko ga rabim ga vzamem iz skrinje in pogrejem v topli vodi. Treba je sam pazit da se ne pregreje. Lahko pa materino mleko pogreješ do 3x. medtem ko AM ne smeš. Sicer je nam pediatrinja rekla da rok materinega mleka v zmrzovalniku je 3 mesece, v hladilniku pa 48 ur. 

Ej a si sigurna da se lahko ponovno pogreva; se mi je zdel da sem nekje brala, da tud mojega mleka ne smem pogret?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 734
30.12.2010 16:41:36   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Ej a si sigurna da se lahko ponovno pogreva; se mi je zdel da sem nekje brala, da tud mojega mleka ne smem pogret?

Nam je P rekla da do 3x lahko, ne smeš ga pa pregret. Seveda pa je fajn če če ga ni treba. Sem pa tudi jaz že slišala da ga ni dobro. Pri nas je tak, da mam spakirano po 120 ml (za en obrok) tak da mogoče ostane kakih 10 po obroku in tisto stran vlijem.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 735
30.12.2010 17:34:51   
babi2
Mamice
hvala za vse odgovore in ideje o shranjevanju mleka.
Hm, sva z mamico razmišljali in ugotavljali in prišli do zaključka, da se bo mleko shranjevalo na daljši rok, ko bo deklica nekoliko večja in bo mamica lahko šla sama po opravkih, babica pa se bo poigrala s hranjenjem.
Aventove vrečke so drage kot žafran, pa bova za začetek poskusili shranjevati kar v navadne vrečke, bova videli, kako se bo obneslo. Mikrovalovka, dobra ideja! Na hitro odtajati, da je pokvarljivost čim manjša. 3x pogrevanje mleka, joj, na to pa ne bi prisegla, tudi če pediatri tako rečejo. Mleko, še posebej materino, ki ni termično obdelano, je zagotovo zelo občutljivo.

Bom ob priložnosti napisala kako se obnese.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 736
30.12.2010 18:14:58   
Valentina85
Živjo!

Malo na hitro. Zadnja dva dni se vsi trije zbujamo z zamašenimi nosovi. Hani ga sčistim z aspiratorjem in fiziološko večkrat na dan, vendar ji še vedno ostane noter. Na radjatorje sem dajala mokre brisače in redno zračila stanovanje vendar ni pomagalo.  Tako da je moj danes nabavil vlažilec zraka in je super, vsaj zdaj čez dan, upam da bo tudi ponoči boljše. Drugače imamo tam okrog 22,23 stopinj v stanovanju.
Ta teden je res čudovito vreme, mi smo vsak dan zunaj in Hana zaspi čim jo položim v voziček in prespi cel sprehod. Upam, da se bo takšno vreme še nadaljevalo, da ne bo spet kakšno deževje.
Tudi jaz komaj čakam, da bo konec teh praznikov, ker mi je vse odveč. Skoz neki obiski, skozi nekaj pripravljat... naj minejo user posted image
Še to moram povedat, moje mleko, ki ga je blo že itak tko malo "odhaja". user posted image   ČEz dan komaj izčrpam za en obrok, pa ni pomagal ne sezam, ne čaji ne nič. Zgleda da je res tako kot pravite, da dojenčki dobijo ven več mleka in bolj pospešijo delanje novega kot pa črpalka.

Zdaj grem pa mal noge odpočit, ker sem napekla mal piškotov "na zalogo" user posted image

(odgovor članu babi2)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.12.2010 20:29:17   
aleunam
Zbiram predloge za vlažilec zraka. user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 738
30.12.2010 20:43:48   
emma83
Čer,

user posted image že spi, jaz pa večerjam pred kompom (home made pica). Pri nas pa nič novega, Liam dopoldne 2x malo zadrema po 20 minut, drugače pa kot čukec skoz okoli čekira kaj se dogaja, da ja ne bi kaj zamudil, popoldne ga pa že okoli 5h zmanjka in spi do jutra.

Harry Potter vse knjige sem prebrala, pogledala vse filme, imam kupljene prve 4 dele filma (par let nazaj, ko so jih prodajali ful poceni z Delom, sem jih nabavila). Kaj čmo, sem malo mahnjena na take zadeve. Lani sem pa nabavila sago Somrak v slovenščini in angleščini in vse prebrala, pogledala vse 3 filme do zdaj.
Sem en velik knjigožer, moj pravi, da še v šoli ni prebral toliko knjig kolikor jih jaz ponavadi preberem v 1 mesecu (zdaj sicer ne, ker nimam časa). Imam veliko raje dobro knjigo kot pa zanič film.

Danes sva z Liamom bila na sprehodu in takoj, ko sem se usedla v kafič, da spijem kavico, je začel tuliti, ker se voziček ni več premikal, sva se po hitrem postopku pobrala, pol sem pa še v trgovino zavila in jaz lepo čakam v vrsti na delikatesi on pa weeeeeeeeeee, so me vsi spustili takoj naprej, v momentu, ko sva ven prišla, je zaprl učke in zaspal. Mislim, že zdaj kaže da je dec in da mu ni za po trgovinah hodit.

Grem še posodo pomiti in mal v horizontalo pred TV (dober film na Popu).

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 739
30.12.2010 20:59:29   
emma83
Aja še tole:

suhe roke navaden vazelin kupljen v DMu je pri meni naredil čudeže. Hvala bogu, ker se mi je že trgal.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.12.2010 21:26:00   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Zbiram predloge za vlažilec zraka. user posted image

Ta je dobr ampak samo VLAŽI ZRAK
http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/ogrevalna-hladilna-in-vlazilna-tehnika/vlazilci-in-razvlazevalci-zraka/478606-bionaire-bu3000-ultrazv-vlazilnik

jaz sem unga zamenala za tega in sprobala danes, zdraven pa oddaja še pozitivne aione-ione nekaj tazga
http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/ogrevalna-hladilna-in-vlazilna-tehnika/vlazilci-in-razvlazevalci-zraka/465053-lanaform-vapo-elegance-vlazilnik

Jaz sen tega vzela, ker so mi tega priporočil - brat že ima tega, ker ima njegova mlajša hči full suho kožo, jaz imam pa luskavico zato sem se pa za bolšega odločila.
Sem pa od dones kar sem ga sprobala zelo zadovolna. Za polet hladna meglica, pozimi topla meglica, ionizacija, tajmer, kaže trenutno vlago %.....

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.12.2010 21:36:31   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

No pa imamo potrjeno kri v blatu in je mami od danes na res strogi KML dieti.. kar pomeni, da hrana ne sme niti pomislit, da bi vsebovala kako mlečno zadevo... Odpadejo še kakšna paštetka, pa za Poli nisem ziher, da je res nima, ker na ovitku ne piše...user posted image
Me je ves dan nekaj lakota preganjala, po pogovoru s P me je vse minilo...

A to kri v blatu bebe? Ker sem tudi sama prej popoldne opazila tako rdečo sluz v blatu moje pikice. A je to to?
A v tem primeru greš avtomatično na brezmlečno dieto? Oziroma ali je bolje, da stopiva do pediatrinje?

Ja pa smo tudi mi pristali tu.... stroga dieta... brez mleka in jajc...

Pajac, a si ti mogoče dobila seznam prepovedanih živil? Meni je P sicer rekla, da živila na katerih piše, da se izdelke na katerih piše, da so "proizvedeni v obratu, kjer se uporabljajo tudi mleko, jajce,..." lahko uživam. Pri salamah, hrenovkah, paštetah,.. je pa tako, da se je bolje izogibat, oziroma izbrat take, ki ne vsebujejo laktoze.

Kupit smo šli tudi dodatek, Aptami ADC... svinjsko drag, nimam druge besede... ta malo pakiranje v piksni... skor 18 evrov. Le je pa gospa v lekarni opozorila, da če se alergije dokažejo in je vsaj pet takih snovi, potem se sproži nek postopek preko pediatrične klinike in je mleko potem na recept s polovičnim doplačilom...

Kar se pa lakote tiče... cel dan ni blo apetita.. kosilo sicer skuhala, v sebe sem pa spravla samo par litrov čaja. Zdaj sem se edino malo najedla...ne smem se pustit, zaradi mleka...

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 742
30.12.2010 22:06:59   
Valentina85
Aleunam midva sva danes kupila v Mercator tehniki tega za 59,90 EUR: http://www.mercator.si/si/akcije/aktualni-katalogi/
Sam uravnava % vlage in ima display kjer kaže kakšna je vlaga. Zaenkrat sva zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 743
30.12.2010 22:08:18   
Valentina85
Vidim da ne odpre točne povezave: najdi katalog Mercator tehnika in na 16. strani levo ga boš našla. 

Neposredna povezava do sporočila: 744
30.12.2010 23:08:56   
aleunam
Valentina, a ga lahko nastaviš tudi časovno?

A ima katera LA VIE modrce? Ti imajo zanimivo ceno, saj dobiš 3 za 40€. user posted image  Zanima me predvsem, če so mere standardne. Bi jih imela za kam iti, da nimam ravno vedno müllerjevih (ki so drugače zelo udobni, a ne ravno lepi).

Link: http://www.dojenje.eu/site/index.php?view=home

Neposredna povezava do sporočila: 745
30.12.2010 23:24:39   
emma83

No pa imamo potrjeno kri v blatu in je mami od danes na res strogi KML dieti.. kar pomeni, da hrana ne sme niti pomislit, da bi vsebovala kako mlečno zadevo... Odpadejo še kakšna paštetka, pa za Poli nisem ziher, da je res nima, ker na ovitku ne piše...user posted image

A to kri v blatu bebe? Ker sem tudi sama prej popoldne opazila tako rdečo sluz v blatu moje pikice. A je to to?
A v tem primeru greš avtomatično na brezmlečno dieto? Oziroma ali je bolje, da stopiva do pediatrinje?

Pajac, a si ti mogoče dobila seznam prepovedanih živil? Meni je P sicer rekla, da živila na katerih piše, da se izdelke na katerih piše, da so "proizvedeni v obratu, kjer se uporabljajo tudi mleko, jajce,..." lahko uživam. Pri salamah, hrenovkah, paštetah,.. je pa tako, da se je bolje izogibat, oziroma izbrat take, ki ne vsebujejo laktoze.

Kupit smo šli tudi dodatek, Aptami ADC... svinjsko drag, nimam druge besede... ta malo pakiranje v piksni... skor 18 evrov. Le je pa gospa v lekarni opozorila, da če se alergije dokažejo in je vsaj pet takih snovi, potem se sproži nek postopek preko pediatrične klinike in je mleko potem na recept s polovičnim doplačilom...

Kar se pa lakote tiče... cel dan ni blo apetita.. kosilo sicer skuhala, v sebe sem pa spravla samo par litrov čaja. Zdaj sem se edino malo najedla...ne smem se pustit, zaradi mleka...

O punci katastrofa, obema user posted image user posted image user posted image . Pa je tole samo preventivno ali je že dokazano? Kako pa sploh dokažejo, če pravijo, da pri tako malih testi ne pokažejo pravih rezultatov? Se opravičujem, če sem vsiljiva, ampak me res zanima.

Nočka punce.

Neposredna povezava do sporočila: 746
31.12.2010 8:25:14   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

O punci katastrofa, obema user posted image user posted image user posted image . Pa je tole samo preventivno ali je že dokazano? Kako pa sploh dokažejo, če pravijo, da pri tako malih testi ne pokažejo pravih rezultatov? Se opravičujem, če sem vsiljiva, ampak me res zanima.

Nočka punce.

Evo jutro!
Moram najprej najdit, kaj smem jest za zajtrk...user posted image user posted image user posted image user posted image

Emma, nisi vsiljiva, sploh ne!!!
Res je menda do enega leta otroka težko dokazljivo ali gre res za alergijo in za kakšno. Zato (kolikor se jaz spoznam na to in razumem) sem dobila dieto preventivno, saj je kri v blatu pogosto znak za alergijo. Lahko pa je še kaj drugega (razjede na črevesju, ...) Včeraj smo jim pustili tri pokakane pleničke (menda bodo pa res imeli dosti materiala) in pa vzeli so nama dve epruvetki krvi. Zdaj bodo pa to poslali na analize in ugotavljali ali gre za bolezenko stanje ali alergijo.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 747
31.12.2010 8:34:05   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Valentina, a ga lahko nastaviš tudi časovno?

A ima katera LA VIE modrce? Ti imajo zanimivo ceno, saj dobiš 3 za 40€. user posted image  Zanima me predvsem, če so mere standardne. Bi jih imela za kam iti, da nimam ravno vedno müllerjevih (ki so drugače zelo udobni, a ne ravno lepi).

Link: http://www.dojenje.eu/site/index.php?view=home

Jutro!

Aleunam, jaz sem kupla modrce za dojenje v kiku. Roza in vijolčne brave. Udobni full lepi in za 5 € komad.Majo po robu čipko, in so bombažni, pa odzadi majo 3 zaponke. Jaz sem bolj zadovoljna s temi ko z Mullerjevimi in Dm-ovi. Se mi zdi da majo v treh  al štirih barvah. Roza, vijolčno-bel, tigrast, vijollčen. V MS jih majo še kr neki.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 31.12.2010 8:38:47 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 748
31.12.2010 10:20:50   
Valentina85
Dobro jutro na zadnji dan v tem letu user posted image

Aleunam, sem šla prebrat navodila in piše: "možna je nastavitev neprekinjenega delovanja do 8 ur z intervali po 1 uro"
Poskusila pa še nisem. Moram pa rečt, da se je Hana zbudila s čistim noskom in da je spala od polnoči do 8h zjutraj.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 749
31.12.2010 11:29:46   
majabar
nejka, meni enako ven tece, kot tebi. Razlika pa je, da potem noter ne ostane dovolj. Iztece mi ogromno mleka in mu moram cez dan dati svoje mleko po flaski skoraj pri vsakem obroku, ponoci je ponavadi dovolj. Ampak poje ogromno! Ko je lacen poje po mojem ene 200ml. Imel pa je vceraj tocno 2 meseca. Sem ga stehtala in je v 13ih dneh dobil 800g!! Kako se pozna, da manj polivauser posted image . Pomaga, da ne jem nicesar mlecnega, je dobil pa tudi zdravilo, ki mu ga dam po obroku in je super:). Tako da je pravi bajsek ratal v zadnjih tednih.
Potovali smo cca 25 ur in ne vem, ce sem ga v celem casu slisala 10 minut. Tako je bil priden, da sem bila kar ponosna. 3 vzleti in 3 pristanki in ni niti pojamral zaradi pritisk v usesih. Sem ga na zadnjem letalu previjala med turbulenco, ga je kar nosilo po pravijalni mizi, pokakan je bil do vratu, a ni niti zajokal. Tako, da je  vse super! Mleko, ki sem ga imela s sabo, sem stran vrgla, ker ni bilo hlajeno prevec casa in je zjutraj popil vse zaloge, me je ze skrbelo, a se je zdaj v 4 urah nateklo 140 ml in za prvo krizo bo:).
TAKO JE MRAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?