pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Zori, za rokice sem se že tudi jaz spraševala. Moj jih ima velikokrat, najbolj, ko se previjava ali pa ga malo slečem, da potelovadiva. Kljub temu, da ga pokrijem. V hiši imamo drugače precej toplo in tudi malček je topel, le rokice so hladne. Pa hvala glede točk, sem jih fehtala pri tašči, na koncu pa dobila še vlažilec (baje za RD). Koliko časa ga imate prižganega čez noč? Ta ma funkcijo na 2, 4 ali 8 ur. Sem pa razočarana nad Pikapolonico. Tam sem danes iskala električni nosni aspirator, pa jih sploh nimajo, ker jih njihov dobavitelj nima. Sem bila razkurjena . Kupila pa bi ga pri njih, ker imam še en bon za 50€. Škorpijonček, jaz občasno jem Central mami, je približno ista zadeva. Tejči, z Montignacom? Super! Jaz tudi začnem en dan v bližnji prihodnosti. Danes sem jedla bolj "po njegovo", ampak res enolično. Sploh ni bilo neke volje, niti ideje - najprej zjutraj ena konzerva tune in kava z mlekom, za malico konzerva tune in sir, za kosilo meso, sveža solata in sir, vmes še ena kava in za večerjo? Tuna in sir. Včasih pa sem kaj podobnega zgodi s skuto. Pa še par všrašanj, ki mi hodijo po glavi, ko ponoči dojim : - kako dolgo naj ne bi imeli vzglavnika (mislim na tistega tankega, ki je ponavadi skupaj z odejo v kompletu)? - jih položite enkrat na eno stran, drugič na drugo, ko gredo spat? Mennjujete položaj dnevno, na par dni ali vsako spanje na drugi strani? - jim oblačte kapice? - do kdaj ste povijale z eno plenico in povojem, če je imel kolke 1a ali 1b? - kako ste kaj? Se več ne spomnim, včasih pa mam toliko vprašanj... Da malo primerjam... Pa še par všrašanj, ki mi hodijo po glavi, ko ponoči dojim : - a ne bi ti raje dremala??? - kako dolgo naj ne bi imeli vzglavnika (mislim na tistega tankega, ki je ponavadi skupaj z odejo v kompletu)? ne bi vedela, Ani sem ga dala je pa oni čisto tenki, pa še to samo zato, ker sem pozabila dat nepremočljivo podlago v posteljico, pa da ne bo šlo na jogi če kaj polije ali plenica spusti. .Ko bom preoblekla, gre povšter stran. Petru pa sem ga kupila prvič z novo posteljo torej, ko je bil star 2.5 leta. - jih položite enkrat na eno stran, drugič na drugo, ko gredo spat? Mennjujete položaj dnevno, na par dni ali vsako spanje na drugi strani? trudim se vsako spanje drugi bok.. včasih se zmotim, ampak tole je pri meni kot z dojenjem. Sem si na majico dala kar sponko za lase in jo menjujem levo desno, da vem katera dojka je naslednja.. če ne pozabim zamenjat seveda - jim oblačte kapice? pol ure po kopanju je kot vaterpolist (pa še to ker je zima in potem drugače razmišljam) pa seveda za zunaj.. - do kdaj ste povijale z eno plenico in povojem, če je imel kolke 1a ali 1b? ??? pamperska pa prvih 14 dni še povijalna preko bodija, da je kaj v roke prejet.. Saj itak pravijo, da je široko povijanje kar nekaj in da je boljše da čim bolj neovirano brca. Če pa je kaj narobe, potem itak na pomaga in so potrebne šince... - kako ste kaj? Noro in nepozabno posebej od danes, ko sta oba doma .. Kako pa ti??