Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 11:06:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tisa je celo noč bruhala, se mi je čist preveč smilila...proti jutro sva končno zaspali.... Zjutraj me je še Tarja prosila, če lahko ostane doma....tko da smo vse tri doma.... Tisa je mal prej zaspala...jedla še ni nič.....tko da ne vme kakšno je stanje...ma pa čino...tko da nekaj se kuha...ah ja.... Grem... OJOJ, VIDIM, DA RABITE EN XXXL KOŠ še od nas eno dozo pošljemo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 11:44:27
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tisa je celo noč bruhala, se mi je čist preveč smilila...proti jutro sva končno zaspali.... Zjutraj me je še Tarja prosila, če lahko ostane doma....tko da smo vse tri doma.... Tisa je mal prej zaspala...jedla še ni nič.....tko da ne vme kakšno je stanje...ma pa čino...tko da nekaj se kuha...ah ja.... Grem... o jejjj.... .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 12:15:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo a pa so Maši naredili teste da so ugotovili alergijo al je sestra zarad pikic sklepala? Ker take micene pikice kot mozoljčki so hormončki ki se izločajo. Eva je bila čist pikasta. Glede prehrane med dojenjem je pa tako da npr. kake svinjine se je treba izognit, surovo meso ala tatarc in podobno, oreščke, pa hrano ki napenja. Ostalo more pa sestra sama pogruntat kaj otročku paše in kaj ne. Previdnost na začetku pri surovi zelenjavi in sadju ter postopno uvajanje da vidiš al paše al ima krčke. Hvala za naslov - jutri pošljem. Ko so bile zdaj v bolnici zaradi malega refluksa so vidli tudi te mozolje in rdecine po obrazu ...Mihailo je tudi to imel samo ona je imela kar veliko...8.3.so jo narocili dermatologu do takrat so ji pa rekli da naj ne je mlecnih izdelkov in mleka ...zdaj ni vec teh rdecih flekov ,ima pa samo hrapav obraz in se lusci...Hvala Ursa za odgovore glede prehrane...A Eva pa tko pridno spi,pa tudi eno noc ste ze prespali-luksuz res,naj tako ostane...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 12:26:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM ja tko so ji rekli zdarvniki naj proba brez mlecnih izdelkov ,ker je bila zelo rdeca(rdeci flekeci,mozoljcki)...Zdaj je boljsa ...8.3.imajo pa dermatologa in bojo tocno povedali...MMMMM kako okusno zveni to nastevanje hrane,dober tek vam zelim in lepo praznovanje... AJVY Boga Tisa,upam,da se izognete virusom...Pri nas se vedno aspirator dela...skoz ga mazem z kremo,fizioloska in potem full vven povlecem z aspiratorjem,vrocine ni imel se pa tole vlece od pon...skoz pucamo... KOLUMBO lepe slikice...Lepo praznujte... Nas ati je sel v trgovino ,mihailo se igra...Za novo leto bomo doma,prideta se sestra in njen z maso...Vecerjo bomo kar kupili gotovo in jo bo ati sel iskati ,ker je meni ze vse tesko delat...Nisem vam pa rekla da sem v sredo imela pregled v urinu sem prejsnjic imela st.bakt.v urinu in sem sla se na dodatni test ...od 1-100 je normalno jaz sem jih imela na tem testu 100 tko da sem zdaj v sredo se enkrat dala vodo za nek dodatni test,ne vem kok je to kaj nevarno??? Testirala sem se tudi za streptokok in v sredo zvem rezultate obeh testov ,ko imam ponovno pregled...Sem pa vprasaala kaj pomeni da je 1cm razmika ,ko je prejsnjic rekel,pa je rekel ,da sem odprta 1cm in da je vse zmehcano...Me pa ze tako pritiska da je kar joj...Komaj cakam ,da grem rodit,da dobim strucko v roke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 13:42:00
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo....držim pestke za dobre rezultate .....še malo pa boš cartala pikica....tudi vama vse dobro v drugem letu mi smo pokosilčkali-mala pojedla 3 cmoke sploh ne vem kam daje ....zdele gremo še v trgovino,ker sem nam je spet čudežno izpraznil hladilnik V NOVEM LETU VAM ŽELIM VELIKOOOOO ZDRAVJA,SREČE,LUBEZNI S PARTNERJEM,PRESPANE NOČKE IN MIRNE ŽIVČKE!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 14:28:26
|
|
|
|
baki
|
urša javi se kaj....a ste vredu? kolumbo.... ti tudi
< Sporočilo je popravil baki -- 31.12.2010 14:29:10 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 16:12:28
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Kar ne morem verjeti da smo že 31.12, je šlo leto tik tak naokoli. Punce v letu 2011 vam želim predvsem zdravja in družinske sreče. Uživajte v drobnih trenutkih s svojimi najbližjimi. Mi smo šli pa dopoldan na eno kavico s prijatli, no mi trije z Evo. Ta velike dva sta bila pa pridediju. Potem sem še na banko šla uredit par zadevic in po par malenkosti v trgovino pa je bil dopoldan naokoli. Potem pa kosilček, kavica, sedaj je pa Žigec vstal, Eva in Nejc pa še spita. Nejc je skoraj dober, sicer še kašlja ful, pa upam da mu vročina ne naraste, Žiga ima pa činco pa kašlja k pr norcih. Upam, da se do ponedeljka pozdravita. Potem ju bom mela pa še kar malce doma. Vas grem mal prebrat da bom na tekočem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 19:25:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
HEY, BEJBE!!!!!!! UGASNI SLABOSTI PRETEKLOSTI, OB POLNOČI PRIŽGI DOBRO PRIHODNOSTI, VZEMI SI SREČO IN LJUBEZEN, NEGUJ ZDRAVJE... VERJAMI V VSAK DAN POSEBEJ, KOT JAZ VERUJEM VATE.... :* :* :* :* :* :* VSE NAJLEPŠE V LETU 2011!!!!!!!!!!!!!!!!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 31.12.2010 22:33:32
|
|
|
|
sjmm
|
evo...pa nam staro leto maha v pozdrav.....kako hitro je steklo v vaši družbi, res, super je bilo vse dni leta, hvala vam za vse in upam, da naš čvekalni krožek tudi drugo leto ne zamre. predvsem pa vam želimo mnogo zdravih in veselih dni, nepozabnih družinskih trenutkov, ki ustvarjajo nepozabne spomine ata in mama sjmm s svojo četico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 6:22:42
|
|
|
|
baki
|
jutrooo.....jeeeeee novo leto jeeeee.nik se je pa že zbudil se ponoči sploh ni zbudil od teh raket.je kr blok treslo tk je ropotalo.mali pa nič ni reagiral.katja in edvin sta šla gledat ognjemet..jst sem zdržala....no vmes sem malo zadremala,za ene pol urce......mimo je....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 8:49:40
|
|
|
|
baki
|
a ste mele včeraj ffffuuuullll žur
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 9:43:39
|
|
|
|
Onasiss
|
jutro.... VSEM SKUPAJ ŽELIM ZVRHAN KOŠ ZDRAVJA, SREČE IN ZADOVOLJSTVA V LETU 2011. PA MEJTE SE RADI....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 9:52:34
|
|
|
|
Ajvy
|
SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVJA POLNO 2011
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 9:56:38
|
|
|
|
Ajvy
|
Tko...igramo se z novimi igračami..največji hit so stvari za kuhinjo...zelenjava in sadje.... POnoč je bilo kot na fronti...punce so lepo zdržale... KOlumbo...še zdej ne morem verjet in se načudit dobroti....še nisem prišla k sebi... Tisa je včeraj samo spala, in spala in spala...in pila čaj...bomo videli kaj je dan prinesel danes....hvala zares vsem za skrb Grem delat...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 10:13:50
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tko...igramo se z novimi igračami..največji hit so stvari za kuhinjo...zelenjava in sadje.... POnoč je bilo kot na fronti...punce so lepo zdržale... KOlumbo...še zdej ne morem verjet in se načudit dobroti....še nisem prišla k sebi... Tisa je včeraj samo spala, in spala in spala...in pila čaj...bomo videli kaj je dan prinesel danes....hvala zares vsem za skrb Grem delat... lepo delajjjj.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 11:19:34
|
|
|
|
sjmm
|
en lep dober dan v novem letu!!!!!!!!!!!!!!!!!1 mi smo žural do 3h, mali pa spal k top do pol3, pol se je pa neki začel premetavat, pa sm ga šla pocrkljat..pa je blo ok, da sm lahk šla še pod tuš k sm bla tko fajn oplemenitena z vonji po ribah ...mulči pa je prespal vso kanonado in mi sploh ni jasn, kako se lahk pa zbudi k pridem jz v spalnico k miška ..prebrisanec mali...aja zvečer smo ga pustili do 10h....smo se mu nasmejali k je afne pokal že mau v zaspanem tonu no, dons imamo bol lagano na programu, ju3 pa bomo spet zalaufal motorje smo brez avta...tak d bomo kr lepo doma kako ste kaj v novem letu????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:06:53
|
|
|
|
baki
|
ka zdej a kr lenarite
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:14:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ka zdej a kr lenarite ne nč ne lenarimo, sem ravno kuhinjo popedenčkala pa eno rundo cot dala prat Kaj pa vi kej počnete?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:16:38
|
|
|
|
Urša08
|
helov Včeraj je bilo luštno. Eva je zaspančkala ob pol desetih kot vedno, Žiga ob 23, Nejc je pa žural do pol enih. No sej naju je pa ob 1 zmanjkalo. Zjutraj sem pa spala do pol desetih - čisti luksuz, potem sta prišla mojedva smo eno kavico popili, pa v miru sem šla pod tuš. Za kosilo je mami poskrbela tko da je bil kar lagan vstop v novo leto. Sedaj pa moji trije sončki že od pol petih vsi spijo, sej zvečer bo pa žur .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:18:48
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy za Tiso, upam da je bila samo kaka enodnevna virozica. Pa super za današnje jutranje veselje pri darilih Naj ti delovni dan mine tik tak. A slučajno v sredo dopoldan delaš?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:20:16
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabila povedat da je Nejc že skoraj zdrav, Žigu se pikece sušijo, pa tudi z virusom je boljše, je celo krožnik juhice pojedel. Upam da bomo počas zmagali in bomo samo zdravi. Bosta pa vsaj do četrtka še doma.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:23:14
|
|
|
|
Urša08
|
čebela upam da vam je ratalo napolnit hladilnik ki se vam je čudežno izpraznil pri nas je pa kontra se čudežno polni ampak res, mam ves hladilnik poln pa je že 10 dni od ta velikega šopinga, se pa pozna da tamaledva nista nč jedla - živa muka vam povem. Shramba omara pa že poka po šivih od vse sladkobe
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:24:34
|
|
|
|
Čebel@
|
čer včeraj večer nič posebnega-Hana je šla ob normalni uri spati,midva sva pa en film gledala do 22.00 pol sva šla pa spat...me je pa itak bombni napad zbudil ob 23.30,Hana me je malo do polnoči le 1x poklicala potem pa spala dalje .....sem pa v novo leto stopila z Lekadolom v riti ....dopoldan sem počivala,mala in ati sta se pa igrala z duploti .....za kosilo sem rižotko naredila .....po kosilu smo pa šli še svakinji voščit in evo je dneva skoraj konec.....je pa ati na vse zgodaj en kozarec razbil-upam,da za srečo .....letos bo super leto za ovne in leve tko da upam,da se mi uresniči ena velika želja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:24:48
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm uvau vi ste pa žurali superca. A sem zgrešla kaj je sploh z vašim avtom? Sem mislila da je akumulator fuč sam očitno je kaj drugega glede na to kolk časa ste že brez. Joj mate pa zadnje pol leta kar smolo . Držim pesti da kmalu dobite avto nazaj in seveda s čim manjšimi stroški.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.