vesna_b
|
ninasiki - saten za novorojenčka ravno ne bi imela. jaz ne, če imaš ti željo, ne vem, zakaj ne. pri nas bo kar dobri stari bombaž, ki se ga lahko pere na 95 stopinj, ko se pobruha ali kaj drugega... kokapoka - ene prej, ene kasneje. sicer če čutiš gibe, je to čisto ok. al nismo vse po istem kopitu narejene, da bi nas vse popredalčkali, kaj bomo čutile ta in ta teden... ovnica - super za dober rezultat. in za pupo. sem zelo vesela zate... ampak - kako sta pa tako dolgo skrivala??? men se že iz letala vidi... cowgirl - joj, upam, da me nisi narobe razumela. pač vsak ima svoje želje in poglede. jaz ne bi dala otroka sem spat za čez noč, bi pa imela za čez dan, ampak je absolutno predrago. pismo, saj lahko starši bankrotiramo... no, sem pa zelo vesela, da nisem doživela takega odziva pri pediatru. prvič itak nismo še imeli svojega, smo pač prišli k eni zdravnici, full fajn, potem pa smo se odločila za moškega - ki je znan sicer po tem, da ni zgovoren in da ne daje rad antibiotikov, če ni sila, ampak ima pa full gužvo. no, smo super zadovoljna z njim, kadar smo šli k njemu, smo dobil zdravila, razen za virozo, kar nikjer ne bi dobil, in mi je full bil realen - ne komplicirat, jejte vse, čeprav dojite, razen če vidite, da ji kaj ne ustreza (mleko je bil pri nas velik problem), ne ves čas mazat ritke, ker lahko še slabše naredite, 1* ali 2* dnevno je čisto dovolj... patronažna je bla pa itak zakon. mlada, z sodobnimi pogledi in mi je kar rekla, da naj probam krhelj jabolka, ko bo tamala stara 2 tedna. in če bo vse ok, naslednji dan malo več, in potem malo solate... in sem jedla vse, razen citrusov, česna v solati, pa kmalu več ne pese, ker mi je tašča sam peso rinla, jaz je pa itak ne obožujem preveč... in ja, punce, delajte po občutku. jaz če bi poslušala vse okoli sebe, bi se mi prvi teden strgalo in bi bila zrela za lj polje. tako pa sva delala po svoje, na veliko nesrečo moje tašče, ampak tamala je še kar Ok, zdrava, vesela... če rabim nasvet, bom vprašala. mamo, taščo, kolegice, na forumu - potem pa se bom že sama odločila, kateri nasvet bom upoštevala. o, rakica. tvoja bejba je pa res skrbna sestrica. lepo to. in ti, mami, pazi mal sebe!!! no, midva nimava likalne postaje, imam navadno likalno mizo in parni likalnik. se lažje pospravi, ampak mi vseen moj pomaga prenašat iz sobe v dnevno, kjer likam.
|