|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
23.12.2010 9:14:40   
katrinka
dect - mi bomo tud doma - mi ni kam za it k sta obe se tok mali...mogoče drug let...hehe

na bozic bomo doma, v nedeljo sibamo k moji mamici na kosil k bo se brat z druzino prsu...pol med tednom se ostala familija...pa bo ze nov let in spet sluzba oz. vrtec...hehe

sem dons tok ponosna - je sla suzana lepo, pridno po stopnicah v vrtcu - jih imamo kar nekaj pa me drzi za rokico pa za ograjo pa greve - prej mi je skoz strajkala...lumpauser posted image

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
24.12.2010 12:48:47   
nmagk
Drage moje ljubljančanke želim vam vesel božič.......lepo se imejte.....user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
25.12.2010 8:19:43   
lumpa6
ljubljančanke, veseu božič tudi od meneuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
25.12.2010 8:55:01   
ledenka
jutro user posted image  vesel božič!

user posted image

hujšali bomo jutri user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
25.12.2010 10:46:08   
katrinka
user posted image

drage ljubcanke - vam in vasim druzinam zelim lep in miren bozic, prezivite ga v krogu najdrazjihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
25.12.2010 13:44:27   
Anonimen
Drage moje bejbike!

Vsem en lep, prijeten Božič in čim manj otroškega kričanja danes vam želim user posted image

Lepo praznujte!!!

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
27.12.2010 8:49:56   
lumpa6
dobro jutro bejbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
27.12.2010 9:38:40   
Anonimen
DOBRO JUTRO!!!

Jaz sem danes kar doma ostala... Z Žigatom seveda user posted image   Mogoče sva še zadnjič lahko kaj sama in danes je tok lep dan, da se mi ni dalo v LJ user posted image Pa itak se pol tam nimam kam dat.... Ta teden pa sploh, ker ni nobenega nikjer, ki bi imel čas, tko kot jaz user posted image  

No do malo prej sva spala - HB!!! - zdej bova šla pa pozajtrkovat in potem še nevem kaj bova počela user posted image

Katrinči prideš na kofe? user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
27.12.2010 10:00:11   
katrinka
ziva - o oprosti...ne morem, grem ob enih k dohtarju k sandra sumljivo kaslja, drugace bi pa ziher prsla - se vinjeto smo kupl tko da bi ziher...
bomo vidl kaj bo dohtarca pove pa se bove za jutr al pa sre zmenile a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
27.12.2010 10:08:25   
Anonimen
Katrinči sej ni panike... Sem čist tko omenila user posted image   Jutri sem jaz v LJ, ker imam diabetologinjo in pregled v P, v sredo pa bom verjetno v LJ, ker bo Žiga v vrtcu... Se pa z veseljem v LJ dobiva user posted image user posted image user posted image user posted image   Sandrica kašlja? Revček mali user posted image   Upam da ni nič hudega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
27.12.2010 10:57:36   
ledenka
katrinka user posted image user posted image user posted image  za Sa!

živa, uživaj še malo user posted image  zaj že brojiš sitno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
27.12.2010 11:53:08   
Anonimen
Sitno ja user posted image   Ampak se mi sploh ne zdi tako user posted image

Morm pohvalit mojga fantka danes!!! user posted image user posted image user posted image   Je fulll priden user posted image user posted image user posted image   Sva se malo igrala, zdej pa ene plesalce na ledu gledava - mami gleda, on pa inventuro v enem predalu dela user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
27.12.2010 15:07:11   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sitno ja user posted image   Ampak se mi sploh ne zdi tako user posted image

Morm pohvalit mojga fantka danes!!! user posted image user posted image user posted image   Je fulll priden user posted image user posted image user posted image   Sva se malo igrala, zdej pa ene plesalce na ledu gledava - mami gleda, on pa inventuro v enem predalu dela user posted image

žigati so itak pridni lumpki:)))))))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
27.12.2010 15:52:47   
nmagk
Ej bejbe kam gresta na kavo????e

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
27.12.2010 16:45:47   
katrinka
jah tkole, sandra ma bronhitism smo seveda na ventolinu in inhalacijah tko da vse veselo odpade...ziva pridem po novem letu a prav, k itak se ne bos rodila - dej no...lej kok je mraz, valda da bo pupa raje pri tebi na toplem...hehe, ok bom nehala k vem da me bos cez comp natepla a ne

nmagk - kak je kej pri teb...ste zdravi

ledenka - kaj kej nouga

bravo za zigatovo inventuro...jaz upam da je suzana dons ne bo mela, je sla z ocijem po nakupih - upam da ga kej okol obrne in kej mamici kupta...hehe

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
27.12.2010 17:11:34   
nmagk
Boga Sandra pozdravte se...aja Katrinka a si še živa,a te je Živa čez comp trešnla....user posted image
Sam maš pa prav ne bo letos rodila bo kr tam okol roka torej 11.1....no zdej jo še jest izivam...user posted image ..Živa že gremmmmmmmmmmmmmmmm

Ja zaenkrat smo zdravi,že trkam po lesu.....

Živa loh pa k men prideš na kufe....sam ne me zbit....user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
27.12.2010 17:28:08   
Anonimen
Katrinči pikepoke za Sandro, da se čim prej pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa jezna k ris....  Je bil moj dons v GO na enem sestanku, pa seveda ni cel dan nič jedel... In ko se je nazaj pelu, je reku, da bo kar takoj ko pride na firmo popokal in šel domov... A ga ni 10 minut predno je konec službe klical ta njihov IDIOT od "šefa", ki je "pozabil" it neki nardit dons in je seveda šou moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   In namest, da bi blo na objektu že vse prštiman, da lahko samo nardi in gre, poglejte kok je ura on je pa še kar tam
user posted image user posted image user posted image     Jst mam pa pire in špinačo kuhano... Kako nej to pogrejem?!??!?!?!!!

Matr sm jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede tega, kdaj bom rodila pa: ko bo bo... letos al pa drug let... not ziher ne ostane user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
28.12.2010 6:39:18   
katrinka
jutro...

ziva - kaj si pol naredila s vecerjo....ja take stvari ti pa dvignejo pritisk ja...to je moj delu v prejsnji sluzbi...mater me je vcasih to pogrel...jaz cakala da skupi jemo pol pa nic...pa se kaka hrana k je ne mores prsparatuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
28.12.2010 6:40:16   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Glede tega, kdaj bom rodila pa: ko bo bo... letos al pa drug let... not ziher ne ostane user posted image

lubica - a si uredu - vedno si nas kregala k smo omenile da bos drug let rodila,zdej si pa samo tole napisala....pogresam kreganjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
28.12.2010 13:51:01   
dect
zdravo, punce.
Mi smo pa danes brez težav preživeli cepljenje. Zredili smo se za 845g in zrasli 3 cm. In potem je spala še 3,5 ure.  Upam samo, da hujših reakcij na cepivo ne bo. Vmes sva s starejšim spekla še kokosove kifeljčke. Pa niso tako dobri kot orehovi.
Želim vam lepe praznike, kolikor jih je še ostalo...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
28.12.2010 15:56:31   
katrinka
dect - fino za cepljenje, vazn je da ni nobene reakcije a neuser posted image user posted image user posted image

moja lumpa spi ze 3 ure - je bla z mano na pedikuri - smo ugotovili da nimam vrascen prst ampak tok vneto kozo ob njem, morm dohtarju...se touser posted image user posted image user posted image user posted image
prestolonaslednica pa uziva pri dediju - je mojmu reku da ne rab hitet jo iskat pridt - ali po domace da naj cim kasneje pride...heheuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
28.12.2010 19:14:52   
Anonimen
No tkole... Jst iz pregleda v P in od diabetologinje...

Naslednji teden v torek ostanem notri in če bom odprta grem v torek, sicer pa v sredo začnemo s svečkami za sprožit porod. Če se seveda prej kej samo od sebe ne zgodi. Me je pogledala vaginalno in je rekla, da je MV že čisto zmehčan, odprta pa sem 1cm (če bi bla dva, bi ostala že danes notri user posted image )

No tko da naslednji teden upam, da bomo že pestvali user posted image user posted image user posted image

Sicer se pa danes tok čudn počutm... Otrdeva mi trebuh že cel dan konkretno, slabo mi je, drisko imam (brez da bi me kej šraufalo) pa na desni strani venerinega hribčka me boli oz. mi tamala tam z nečim pritiska user posted image   Nevem nevem..... Upam, da to kej pomeni, ker če ne je blazno nadležno user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3997
28.12.2010 19:15:42   
Anonimen
Dect user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za cepljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katrinči ne pustim se več user posted image   Sem se sprijaznila, da če ne prej bo pa naslednji teden user posted image   Kar bo pa bo, ane user posted image

nmagk čist malo časa mamo še za kakega kuhančka... Kaj je zdej? gremo al ne gremo?!?

< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.12.2010 19:16:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
28.12.2010 21:10:47   
tinkatonka
Hej ljubljanske mamice!

Sem tudi jaz ena lokalkauser posted image v bližini sostra doma. Je katera iz tega konca?Doma imam 3 mesece in pol starega fantka in enega fantiča, ki bo februarja dopolnil 5 let. Sem pa telo leteča in rada v dobri družbi.user posted image

katrinka...you are missed!!!!!...sej veš med septembrkami...upam,da se ti nismo kaj zamerle.

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
28.12.2010 21:22:29   
nmagk
Tinkatonka jest sm iz Sneber to ni tok delč od tebe.

Živa gremo jutr zvečer ste za si za?????????????????????????

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.