katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Katrinka evo sm šla mim lih čakam da voda za čaj zavre pa mam mal cajta,sicer sm pa že na fb napisala grozna noč,glava boli,kr naenkrat so vsi zbolel razen tamale,zgleda da je zanč mela virus k je bruhala,ker sta dons ponoč bruhala Grega in Matic,Ana ma pa vnetje ušes,dobr to,mami pa vnetje glave od nespanja.........obup,grem zdele še v štacuno,SAMA,da prpravm za kosilo in ko bo šla Karolina spat upam da bom loh vsaj mal zatisnla okice.Težka tale naša MAMINA SLUŽBA,...... a ste kej bolje...ste se kej naspal IZVIRNO SPOROČILO: ledenka katrinka, kako je v vrtcu? ooooooooooooooo ledenka, ej lustn, vzgojiteljce so super, je zelo pridna, lepo je, tudi brez tezav spi, edino kar je mi joka k gre not - pa sprva ni, zdej pa...drugace pa nic posebnega IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Aja pa NO COMMENT na delovanje občin, ipd. mah tkole bom rekla, v LJ sem dostikrat prijetno presenečena... al pa mam nizke standarde hehe...odvisn res, ej pri nas na igu je itak vse lezerno, od pet do pon sploh poste ne nosi postar...tko vse u izi si vzemejo drugace pa punce hvala, jaz sem tko tko...itak je vse ful zalosten, stric je senca sebe, sestricna je na pomirjevalih da sploh loh to prenasa, sej smo vedl - k smo samo cakal samo vseen, v bistvu jo je telo izdalo k ona bi se zivela...jo je pa baje v zadnjih dveh tednih cist pobral....obup v torek je pogreb suzana bo pri dediju na vrhniki, sandra pri svakinji...
|