|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
18.12.2010 16:49:09   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka evo sm šla mim lih čakam da voda za čaj zavre pa mam mal cajta,sicer sm pa že na fb napisala grozna noč,glava boli,kr naenkrat so vsi zbolel razen tamale,zgleda da je zanč mela virus k je bruhala,ker sta dons ponoč bruhala Grega in Matic,Ana ma pa vnetje ušes,dobr to,mami pa vnetje glave od nespanja.........obup,grem zdele še v štacuno,SAMA,da prpravm za kosilo in ko bo šla Karolina spat upam da bom loh vsaj mal zatisnla okice.Težka tale naša MAMINA SLUŽBA,......

a ste kej bolje...ste se kej naspaluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katrinka, kako je v vrtcu?

ooooooooooooooo ledenka,
ej lustn, vzgojiteljce so super, je zelo pridna, lepo je, tudi brez tezav spi, edino kar je mi joka k gre not - pa sprva ni, zdej pa...drugace pa nic posebnegauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Aja pa NO COMMENT na delovanje občin, ipd. 
mah tkole bom rekla, v LJ sem dostikrat prijetno presenečena... al pa mam nizke standarde

hehe...odvisn res, ej pri nas na igu je itak vse lezerno, od pet do pon sploh poste ne nosi postar...tko vse u izi si vzemejouser posted image

drugace pa punce hvala, jaz sem tko tko...itak je vse ful zalosten, stric je senca sebe, sestricna je na pomirjevalih da sploh loh to prenasa, sej smo vedl - k smo samo cakal samo vseen,
v bistvu jo je telo izdalo k ona bi se zivela...jo je pa baje v zadnjih dveh tednih cist pobral....obup
v torek je pogreb
suzana bo pri dediju na vrhniki, sandra pri svakinji...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
18.12.2010 18:43:30   
sky77
katrinka sožalje še od mene user posted image

Jaz nimam nič časa. se vidi da je veseli december, pa nakupovanje daril, pa pohajanje s tamalim, pa fešte. Dogaja na polno.

Tamali pridno raste. Zadnjič je bil celo cepljen. Ima pa ful probleme s kožo in naša P pravi da je alergija. Sej imava tudi že datum na alergološki in sicer konec januarja. Pa da vidim kaj bom morala dati ven iz prehrane. Pri tasrednji nisem smela jajc in oreščkov, zdaj pa da vidimo.

Šibam, se tamali oglaša in "pravi" da je lačen user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
19.12.2010 6:41:23   
katrinka
sky77 - hvala

a so tile alergoloski testi se vedn tko - da te pospikajo po rokah in ti v vsako ''luknjico'' dajo drugo snov pol se pa vidi na kaj si alergicen, tko je blo vsaj 15 let nazaj k so jih meni delal, se spomnim da sem mela st.7 cel flek po roki - cvetn prah....

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
19.12.2010 11:47:08   
Anonimen
Ja Katrinči še vedno je tko :) Edin če krvne teste delajo... neki lahko tudi po krvi pogledajo... user posted image

Jaz pa pečem muffine, pol pa tamalga spat, ko se zbudi gremo pa v LJ! user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
20.12.2010 8:58:53   
katrinka

Ja Katrinči še vedno je tko :) Edin če krvne teste delajo... neki lahko tudi po krvi pogledajo... user posted image

Jaz pa pečem muffine, pol pa tamalga spat, ko se zbudi gremo pa v LJ! user posted image

a res al kaj...groza, se spomnim da mi je ene 15 ubodov na eni roki pa 15 na drugi naredila...loh bi kej druzga ze pogruntaluser posted image

in - so muffini uspel....njami

evo, suzana v vrtcu, revica je ful zobki matrajo - a ji loh kej namazem, sem mela calgel pa je zmanjkal pa eni pravjo da ga sploh ni vec v lekarnahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
20.12.2010 10:37:17   
Anonimen
Calgel se menda spet dobi. Sicer pa obstaja tudi Gengigel, ki tudi menda pomaga, pa nekaj se v Müllerju dobi, pa nevem kako se reče user posted image    Žigatu je tudi zjutraj teklo iz ust, da je mel kr črto po bundici user posted image

Sicer pa sem zjutraj imela popadke, pa so se umirili user posted image   Me zaj.bava tko k me je Žiga user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 20.12.2010 10:38:05 >

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
20.12.2010 10:48:49   
ledenka
živa, boš lih na rok rodila user posted image  

katrinka, pri našem nič ni pomagalo od teh mažic... pa sej nikol nisem vedla, a je tečen zarad zob al česa drugega. no, zdaj morajo sam še petke zrast, pol pa smo kompletni.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
20.12.2010 10:53:44   
Anonimen

živa, boš lih na rok rodila user posted image  

katrinka, pri našem nič ni pomagalo od teh mažic... pa sej nikol nisem vedla, a je tečen zarad zob al česa drugega. no, zdaj morajo sam še petke zrast, pol pa smo kompletni.

Ajsi močno dvomim... Ko bo jutri Steblovnikova vidla cukre... user posted image   Bomo vidli... Pustmo se presenetit... user posted image

Sicer pa je Tomažičeva rekla (diabetologinja), da če 28. ne bodo cukri OK, da se čisto zna zgodit, da me obdržijo in mi sprožijo... Ampak takrat mi pa res ni za rodit user posted image Bom res glih na silvestra notr user posted image   Se zmišljujem, ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
21.12.2010 20:36:46   
Anonimen
žalostna sem user posted image

Nikjer nobene na lublančankah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
21.12.2010 20:39:46   
nmagk
Živa evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,tuki smmmmmmmmmmmmmmm

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
21.12.2010 21:17:12   
Anonimen
ti ne veljaš, k sem te danes vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
21.12.2010 21:18:02   
nmagk
user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
21.12.2010 21:19:14   
Anonimen
Sej se hecam... Ampak druge so pa čist poniknile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3963
21.12.2010 21:22:52   
nmagk
Sej vem da si za hece....sam res kje pa so????????????...Ancika je morala v bolnico na infuzijo,si brala na fb?

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
21.12.2010 21:30:24   
Anonimen
Sem brala ja user posted image Bogica.... Ampak jst ne maram komentirat preveč, ker pol dobivam maile, kot po tekočem traku user posted image

Nevem kje so vse...

Majana, Ajsi, Katrinči, Lsica, Šivilja, Boomer, Ancibanci, Ana**, ..... uf se sploh ne spomnim vseh user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
21.12.2010 21:37:37   
nmagk
Ja ful nas je blo zdej pa user posted image ,le kam so se skrile,a majo tok dela,matr jest pa s 5 pa skoz neki tle gor visim ,mam vse pod kontrolouser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
21.12.2010 21:47:27   
Anonimen
ti si itak za vse nas samo wonder mama user posted image   Mislim, da smo vse kar malo zakompleksane, ker ti nič ne jamraš me pa skoz neki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
21.12.2010 21:53:36   
nmagk
ja seveda sej boste ve pr 5 tud nehale,k boste ugotovile da ni nč drgač če jamraš,pa tud nuca ne,jest mam živčke že tko natrenirane da se mi še samo smejiuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
22.12.2010 4:56:06   
katrinka

Calgel se menda spet dobi. Sicer pa obstaja tudi Gengigel, ki tudi menda pomaga, pa nekaj se v Müllerju dobi, pa nevem kako se reče user posted image    Žigatu je tudi zjutraj teklo iz ust, da je mel kr črto po bundici user posted image

Sicer pa sem zjutraj imela popadke, pa so se umirili user posted image   Me zaj.bava tko k me je Žiga user posted image

zanimivo, bom sla v  lekarno al pa milerja - no sej je isto k oboje mam v supernovi...hehe

a pupa je taka pravs...sploh ne bom nic napisala da me ne kregas....pa so bli ze konkretni popadki - na kok

ja nam pa se manjka ful zobkov, pa vcasih je itak sitna ker je pac sitna, je pa ji calgel pomagal...in lih zdej zmanjka....

Sej vem da si za hece....sam res kje pa so????????????...Ancika je morala v bolnico na infuzijo,si brala na fb?

ja je tud pri nas julijkah napisala...res je bogica, upam da se kmalu porihta

Ja ful nas je blo zdej pa ,le kam so se skrile,a majo tok dela,matr jest pa s 5 pa skoz neki tle gor visim ,mam vse pod kontrolo

sej ves...multipraktikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
22.12.2010 4:59:32   
katrinka
jaz pokonc ze od pol stirih, mi sandra malo huda, pa kaslja....katastrofa
pa itak brez veze spat k cez uro ustanem da gremo v vrtec...kr neki no

uglavnem pogreb za nami...bil je lep,veliko ljudi,tocn tko k je tetka hotla, pupi v varstvu pridni - suzana vsa srecna pri dediju - ji je mizo pa stolcek naredu da ma koticek pri najih...sandra se je izkazala in se orng pokakala tko da je mogla teta vse preoblect in trenirat za svoje...hehe
je sla z nama na sedmino in itak vsa zlahta pri meni....je bla lumpa v srediscu pozornosti, jo je stric mel - in paradiral okol z njo, sem bla vesela da ga je vsaj malo v dobro voljo spravla....

e tkole

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
22.12.2010 10:55:52   
ledenka
katrinka, joj, to pa je zgodaj... drži se user posted image  upam, da vsaj zdaj počivaš, ko je Su. v vrtcu!

nmagk, živa, nini časa user posted image  na šihtu dost dela, doma pa ponavadi ne grem za računalnik... al pa sam preberem. 

anci user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok in boš kmalu doma!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
22.12.2010 17:34:22   
Anonimen
Katrinka jst sem 10 do 3h sedela za računalnikom in se sama sebi čudla, kaj mi je, da ne spim user posted image Kr neki.... Zgleda da nas je vse malo luna zmešala user posted image

A boste mele ve tamale naslednji teden v vrtcu? V naši skupini bodo menda samo trije user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3972
22.12.2010 22:49:49   
ledenka
živa, naš bo ene 3 dni v vrtcu, bom tud jaz na šihtu. kaj čmo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
23.12.2010 3:14:37   
katrinka
nasa bo pon-sre v vrtcu,v cet bomo se vidl...mogoče ja,v petek bo domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
23.12.2010 7:44:47   
dect
No, da se še jaz mal oglasim. Naš bo pa v vrtcu še danes in jutri. Včeraj smo imeli zabavo v vrtcu- so pekli piškote. Jutri jo bodo pa imeli sami- grejo v šolsko telovadnico, prideta pa še 2 frizerki (mame), ki jim bosta uredili frizure. Mali uživajo. In punce, kje boste pa kaj dočakale novo leto? Mi bomo kar doma, mogoče se bomo kaj sprehodili ven, ker smo v Centru, mogoče dobimo še kakšen obisk...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.