trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica wiiii, mi smo pa vozek dobili. je pa tako velik, da smo ga komaj spravili v avto. Ko smo se toliko veselili, smo danes ugotovili, da ne gre skozi nobena vrata v blokih. Za zdaj se še smejem. IZVIRNO SPOROČILO: biljana l POSTALA SEM TETA MALEMU FANTIČU VIKTOR-JU 3.300 KG Bravoooooo IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Se mi pa te dneve dogaja aritmija, sploh pa danes ponoč, ko sem zvedela, da sta brat in dedi v bolnici zaradi zastrupitve monoksida, ker je en kreten spodnji štuk vrgel petardo. Sej je še po televiziji bilo. Me je čisto šokiralo, tako, da se mi srček noče umirit in krče sem začela čutiti in hodim na wc na taveliko potrebo zaradi krčov na pol ure. Upam, damo da ne bo se scimil popadki. Trebuscek je pa tako trd in skos me nekaj tiši v njem, ki gre bolečina v križ. Obup. Nevem zakaj, je folk to nor na te petarde, sem tko jezna.... Tole 2010 pa ni tvoje leto. resnično ti želim, da bo leto 2011 boljše. Ma, saj mora biti, saj boš postala mamica. IZVIRNO SPOROČILO: lil_ ok a lahko nehamo o prehitevanju mene vse tisci. spodaj, kot da bo kej padlo ven, ali pa v mehur. ce ne tisci dol, me tisci pa gor. vcasih je tole tiscanje ze neznosno. in sploh kar se tice tega naravnega klistirja??? a ve to resno? a pa je to prov tko, da gres veckrat in se dobesedno sprazns, al pac ko gres, da mas drisko? no pa se mami mi je rekla, da se mi je trebuh spustu. Ja, res. A lahko nehate, ker se meni isto dogaja. Imam drisko, spuščen trebuh, večkrat na dan me zaboli spodaj v trebuhu. Opomnik za Keglove vaje dajmo še na vsak seznamček.
|