|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
27.12.2010 16:43:00   
ninchi9
In če katero zanima - sem dodala v album Februarska pikica 2 slikici mojega ogromnega bušija user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
27.12.2010 19:01:44   
meta21
Patrisha, mene na spehodu včasih zagrabi krč v trebuhu, drugič se mi mali nekam na medenico nasloni ali pa na mehur. Mi je ene 2 tedn nazaj v tickerju pisalo ... baby makes mum walk funny ... In me je moj danes, ko sem priračkala iz bližnjega kafiča vprašal, če to še zmeraj veljauser posted image . G mi je zadnjič na pregledu rekel, da se pač mormo znat kdaj pa kdaj tudi uležt!!!

Teyla, mene tudi koža že lep čas srbi. Na trebuhu itak, ampak tudi po ostalih delih telesa. Jaz mislim, da imam samo tako zelo suho kožo, ker imam tudi lase bolj suhe in prhljaja oz. zelo suho lasišče. Mislim, da sem se v prvi nosečnosti tudi čisto posušila (žal samo v tem smisluuser posted image ). Če je pa zelo hudo in mislim, da se potem običajni pojavijo tudi nekakšne pikice, je pa lahko nekaj z jetri narobe. To se menda tudi kar pogosto dogaja v nosečnosti. Daj, malo pobrskaj ali pa vprašaj ginekologa, če se ti zdi, da te REEEES ZELO srbi.

Biljana čestitke!user posted image  Tale domača slovenska imena se pa res vračajo. Tukaj blizu imamo tudi malega Viktorja!

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Kaj je zdaj to, a zdaj vas pa kar vse špika v križu? Da ne bo na koncu tretjina februark rodila decembra, trejina januarja, zadnja tretjina pa takrat ko bi mogla. user posted image user posted image

Ne pozabi, da bo kakšna potegnila v marec. Pol bo februar bolj siromašenuser posted image

PilotGirl, keglove vaje pomagajo celo življenje. Tudi pri porodu, ker z njimi ven tiščiš.

No zdej pa vidim, da mi nočete slikic kazat. user posted image  Še zmerej ko je katera napisala, da ima nov album ali nove slike v albumu, jih nisem vidla. Al ne vidim nobenega albuma al pa samo tistega, ki bi ga rada vidla kot npr. zdaj pri ninchi. Pa sej vas skoz vse potrdim za prijateljiceuser posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
27.12.2010 19:04:19   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

meta21 KOMOT!  KEGLOVE VAJEEEEEEEEEEEEE!!! AJMO Z PIC..user posted image NAMI TELOVADIT! ena, dva, ena, dva

Stisni-spusti, stisni-spusti (iz predstave Svobodni zakon, kjer Nataša Tič Ralijan trdi, da tudi pri seksu tele vaje delajo čudeže)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
27.12.2010 19:05:47   
meta21
Tako, mojega odmora je konec. Sem prej celo popoldne pospravljala, ker pridejo jutri tašča, svakinja in nečak na obisk. Zdaj grem pa še cunje zložit in posteljnino za njih pripravit, ker ostanejo ene 2, 3 dni. Al bi bak!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
27.12.2010 19:31:54   
sara1986
Evo zdej je mene začela cela glava sbret, ko sem brala kako se čohate user posted image  

Drugač pa mam jst tud fuuul suho kožo zdej u nosečnosti, od glave do pete.

Biljana tebi pa čestitke za nečaka..user posted image

PilotGirl, drži se, počivaj user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
27.12.2010 20:29:28   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

meta21 KOMOT!  KEGLOVE VAJEEEEEEEEEEEEE!!! AJMO Z PIC..user posted image NAMI TELOVADIT! ena, dva, ena, dva

Stisni-spusti, stisni-spusti (iz predstave Svobodni zakon, kjer Nataša Tič Ralijan trdi, da tudi pri seksu tele vaje delajo čudeže)user posted image user posted image user posted image

SE POPOLNOMA STRINJAM! dedci to obozujejo :) sicer sem jaz to ze od nekdaj prakticirala :D vrjetno mi je bil enkrat dolg cas in nisem mela kaj za delat pa se sprobavala katere misice oz. dele lahko "premikam" ehehehe smesno in noro, ampak pazi, ocitno mi bo se prav prislo :)

biljana ijeeeeeeeee cestitke!

sicer pa se dala tetra plenice ven skuhat, zdaj pa pickuser posted image rim ko jih peglam??? a to bo vedno tak al kaj ??? u mater :) morem si perico nabavit ahahha user posted image aja pa pojslo je nas skup sestavo tak da mam vsaj nekam zdaj cunje odlagat, ko se mi ne da pospravit :D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
27.12.2010 20:46:15   
meta21

sicer pa se dala tetra plenice ven skuhat, zdaj pa pickuser posted image rim ko jih peglam??? a to bo vedno tak al kaj ??? u mater :) morem si perico nabavit ahahha user posted image aja pa pojslo je nas skup sestavo tak da mam vsaj nekam zdaj cunje odlagat, ko se mi ne da pospravit :D

Kaj ti jih je skup potegnilo? Jaz jih skoz perem na 90 stopinj. Mogoče si dala na preveč centrifuge? Jaz jih operem, po dolžini dam na pol, fajn strknem (nimam pojma kak se to reče po slovensko-stresem?) in mokre obesim (včasih jih za pol ure vržem v sušilec, da se segrejejo in vroče mokre obesim). Likala sem jih pa samo davnega avgusta 2008, 3 tedne pred prihodom mojega prvega miška in nikoli več. Je blo 50 stopinj v sobi, jaz pa gležnje ko slon.user posted image Večina cotik je bila samo prvič zlikana.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
27.12.2010 20:47:20   
meta21

SE POPOLNOMA STRINJAM! dedci to obozujejo :) sicer sem jaz to ze od nekdaj prakticirala :D vrjetno mi je bil enkrat dolg cas in nisem mela kaj za delat pa se sprobavala katere misice oz. dele lahko "premikam" ehehehe smesno in noro, ampak pazi, ocitno mi bo se prav prislo :)

Yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
27.12.2010 21:04:24   
Mišyka
Da še jst mal pojamram... mene pa glava boli, pa zgaga peče sem in tja, pa včasih me ta sramna kost peče in tud jst počasi čutim, da se moja hoja spreminja v račjo.

Sicer pa sem dons prvi dan na dopustu... je blil pa kr deloven dan, pa na CSD sem šla po obrazce, na telovadbi sem bla prejle. Tamal je bil pa dons ko navit, sploh se ga ni dal ustavit, kar se tiče govorjenja.

Res so face mali s svojimi izjavami včasih ja. Naš je trenutno ven it obdobja, ko je ves čas govoru, da me ma rad in me lupčkov... no zdej se je začelo odgovarjat - mulo!

Vse ostalo sem pa pozabila, kaj sem hotla komentirat. Aja, keglove vaje (hitr ene parkrat stisnte) pomagajo pri iztisu ob porodu. Če so močne, je iztis hitrejši. Ampak pri popadkih ti pa nč ne pomaga... hm

Lahko noč!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
27.12.2010 21:30:55   
little*miss

dala tetra plenice ven skuhat, zdaj pa pickuser posted image rim ko jih peglam??? a to bo vedno tak al kaj ??? u mater :) morem si perico nabavit ahahha user posted image aja pa pojslo je nas skup sestavo tak da mam vsaj nekam zdaj cunje odlagat, ko se mi ne da pospravit :D

neboš mela časa user posted image Jaz sem tudi samo enkrat plenice peglala, pa nikoli več. no, sicer pa nasploh ne peglamo, ker se lepo obesijo in sploh niso zmečkane cote.

biljana čestitke user posted image

pilotgirl, upam da sta dedek in brat že boljše user posted image

nina33, še jaz sem se skoraj razjokala user posted image res lepo, da ga tako za mamico skrbi user posted image

Sem si dala v podpis za keglove vaje, pa vsak dan se (skoraj) ziher enkrat javim, zdaj pa je na vas, koliko bote delale user posted image

Naša tamala že spi od 6, bogve kdaj bomo imeli jutri budnico user posted image Grem jaz tudi spat počasi, če bom lahko zaspala sploh..

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
27.12.2010 21:55:35   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

wiiii, mi smo pa vozek dobili. user posted image user posted image user posted image je pa tako velik, da smo ga komaj spravili v avto. user posted image

Ko smo se toliko veselili, smo danes ugotovili, da ne gre skozi nobena vrata v blokih. Za zdaj se še smejem. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

POSTALA SEM TETA MALEMU FANTIČU VIKTOR-JU 3.300 KG

Bravoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Se mi pa te dneve dogaja aritmija, sploh pa danes ponoč, ko sem zvedela, da sta brat in dedi v bolnici zaradi zastrupitve monoksida, ker je en kreten spodnji štuk vrgel petardo. Sej je še po televiziji bilo. Me je čisto šokiralo, tako, da se mi srček noče umirit in krče sem začela čutiti in hodim na wc na taveliko potrebo zaradi krčov na pol ure. Upam, damo da ne bo se scimil popadki. Trebuscek je pa tako trd in skos me nekaj tiši v njem, ki gre bolečina v križ. Obup. Nevem zakaj, je folk to nor na te petarde, sem tko jezna....

Tole 2010 pa ni tvoje leto. user posted image resnično ti želim, da bo leto 2011 boljše. Ma, saj mora biti, saj boš postala mamica. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

ok a lahko nehamo o prehitevanju mene vse tisci. spodaj, kot da bo kej padlo ven, ali pa v mehur. ce ne tisci dol, me tisci pa gor. vcasih je tole tiscanje ze neznosno. in sploh kar se tice tega naravnega klistirja??? a ve to resno? a pa je to prov tko, da gres veckrat in se dobesedno sprazns, al pac ko gres, da mas drisko? no pa se mami mi je rekla, da se mi je trebuh spustu.

Ja, res. A lahko nehate, ker se meni isto dogaja. Imam drisko, spuščen trebuh, večkrat na dan me zaboli spodaj v trebuhu. user posted image

Opomnik za Keglove vaje dajmo še na vsak seznamček. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
27.12.2010 22:04:18   
meta21

vsak dan delaj KEGLOVE VAJE :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo, little miss!user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
28.12.2010 0:03:11   
Tisia
na hitro da se oglasim,..hvala vsem za čestitke sem tako happy sploh ker sem se slišala z sestro po tel, saj je videla ne bom do aprila ,ker živi v Bih z svojim user posted image ...jaz pa ne morem še na potuser posted image
no tukaj je naš mali Viktoruser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
28.12.2010 0:06:08   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

ok a lahko nehamo o prehitevanju mene vse tisci. spodaj, kot da bo kej padlo ven, ali pa v mehur. ce ne tisci dol, me tisci pa gor. vcasih je tole tiscanje ze neznosno. in sploh kar se tice tega naravnega klistirja??? a ve to resno? a pa je to prov tko, da gres veckrat in se dobesedno sprazns, al pac ko gres, da mas drisko? no pa se mami mi je rekla, da se mi je trebuh spustu.

Ja, res. A lahko nehate, ker se meni isto dogaja. Imam drisko, spuščen trebuh, večkrat na dan me zaboli spodaj v trebuhu. user posted image

se podpišem pod tole, sprva sem mislila da je od majoneze, pa očitno ni user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
28.12.2010 0:07:53   
meta21
Zaspanke! Že 2 uri ni nobena nič objavlauser posted image

Jaz sem se zdele že skoraj eno uro trudla v pojstli pa se mi nikakor ne spi in potem se se spomnila, da bom probala prek mobilca kaj objavit na rr, da vidim, če gre za potem, ko rodim. Pa vklopim jaz mojo prastaro nokio, porabim 15 minut da pridem na RR in se prijavim, vsa vesela napišem sporočilo in ... we are sorry! user posted image  Samo smejem se lahko! No ampak teoretično gre in ker bomo v porodnišnicah po par dni, lahko celo kateri uspeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
28.12.2010 0:08:36   
meta21
Ooooo, biljana, si tukaj! No, pohvaljena!

Iiiiii, dojenčki so se začeli!user posted image user posted image user posted image  Uživaj, teta!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 28.12.2010 0:10:07 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
28.12.2010 0:27:18   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ooooo, biljana, si tukaj! No, pohvaljena!

Iiiiii, dojenčki so se začeli!user posted image user posted image user posted image  Uživaj, teta!

HVALA...še ne morem verjeti, v familiji smo tri sestre in do sedaj smo z sr. sestro imele same pupe, sedaj je najmlajša rodila in smo dobili poba in dokler ne vidim ta jajčeka ne morem verjet da imamo prekinjeno tradicijo pupuser posted image user posted image user posted image
joj kar nakladam kolk sem vesela ..očitno mi je tudi sok stopil v glavo....
sestra je mlajša 10 let in imam občutek kot da mi je hčerka rodila, smo zelo navezane ena na drugo vse triuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
28.12.2010 7:22:49   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Jutro.. Včeraj ob osmih zvečer sedim pred tv-jem in me zašraufa v trebuhu (kot pri menstruaciji), pa kar hitro popusti. In sem postala malo pozorna, ker se je kar ponavljalo. In potem vsakih 7, 10min . Moj je čist bled ratal, pa ja že ne boš rodila.. user posted image  Prvo sem se smejala ampak ker ni prenehalo po 1 uri, sva se napotila v Lj porodnišnico. Naredili so mi ctd in ugotovili, da so bili le lažni popadki. Mater. vrat je zaprt, naredila mi je tudi UZ, mali pridno raste, zdaj ima že 2400gr. No in ko sva prišla domov kot da nič ne bi bilo. Ampak sem se kar malo ustrašila. user posted image  Je pa res da te bolečine niso bile hude, zato bom drugič čakala da me bo ornk zvilo, pa potem se šele odpravila. Bom pa začela počasi torbo pripravljat.user posted image  Lep dan in da vam vsem, ki delate, čim hitreje mine...

o jej si kar predstavljam kakšen je zgledal tvoj dragi user posted image

mene ste  pa včeraj, ko sem po parih dneh brala forum kar lepo spravile v dobro vpljo z slikicami, božički in nadomestnimi atiji user posted image . popoldan, ko je moj peišel domol in sva skupaj delala kosilo sem mu vse razlagala. haha najbolj ga je zanimalo kako je zgledal moj božiček user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
28.12.2010 7:45:18   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Dobro jutro punce

vipercat  jaz sem se pa tako smejala dogodivščinam tvojega malega, še posebej zadnji, da so me sodelavci začel čudno gledat. user posted image

Glede javljanja, jaz sem sicer bolj na začetku, ampak če bom kaj prej lahko javljam od tistih, ki ste bolj proti koncu. kakorkoli, če katera želi (in mi zaupa user posted image ), mi lahko pošlje št na ZS.

sara1986 vidva sta imela pa pestro. user posted image Dobro, da je vse ok. user posted image Torbo je pa treba počasi pripravit, ja. Jo moram še napolnit.

Jaz se pa počutim kot da mi je božiček pleničke prinesel, ker jih nonstop gledam. Za vajo sem pa mojega medvedka že dvakrat previla v dnevno in nočno pleničko. Moj se samo smeje. Kaj, malo vaje mi pa ne škodi, ane? user posted image

na zs sem ti poslala mojo številko, da bomo lahko v stikih, tudi ko ne bo računalnika v bližini. čeprav jaz moram priznati da si to kar težko predstavljam. prvič ko sem bila nottri sem prebrala 3 knjige, sedaj pa mi branje ne gre, pa se zanašam na to, da mi bodo pustile imeti pri sebi računalnik (imam tega malega prenosnega)

super biljana - čestitke tebi in tvoji sestrici user posted image

pilotgirl - to meni nikoli ni šlo v glavo. bojijo se jih tako otroci kot vse živali, pa si to ljudje kar ne dajo  dopovedat. ni lepše ko odbije polnoč biti v objemu nekoga kkot pa prižigati petarde??????

nina33 - kako lepo od malega princa. take stvari odtehtajo vse roge, ki jim občasno zrastejo user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
28.12.2010 7:58:41   
sara1986
Biljana, čestitke sestri še enkrat za takega korenjakauser posted image user posted image user posted image

Aja, dobro jutro ostalimuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
28.12.2010 8:14:18   
Patrisha
KEGLOVE VAJE!!!! ena, dva, ena dva =)

meta21, mnja na 1400 ( mogoce morem malo odjacat centrifugo ) sem jih zagnala, ven skuhala in poknila v susilni stroj :) se tolazim s tem, da bo to vrjetno samo prvic :)

sicer pa dobro jutro!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
28.12.2010 10:16:39   
Teyla
Živjo punce

meta21 havala za nasvet, zaenkrat ni nobenih pikic, bom pa pozorna, če se pojavijo. Saj se zadeva že umirja. Po moje polovičko samo živci prispevajo. user posted image
Drugače pa- skorajda bi pozabila na zamudnice, torej nas moram razdelit na četrtine. user posted image

little*miss haha dobra ideja tole s podpisom. Samo, da ga preberem, pa že delam vaje. Nam so v materinski šoli povedal, da si v formi, ko dosežeš 10 zaporednih stiskov dolgih po 10 sekund. Meni to ni tak problem, tako da sem zgleda "v formi".user posted image

trsica user posted image user posted image   Kaj sem se nasmejala za tisto z vozičkom.Upam, da odkrijete način. user posted image

biljana res luštnega nečaka imaš, čestitke user posted image

Zdajle pa moram it, ker je mami prišla na obisk. Bom kasneje še ostale prebrala, ker ste bile preveč pridne. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
28.12.2010 10:23:11   
trsica
Za javljanje lahko napišete tudi na FB. Vsaka ima vsaj eno med prijatelji. Al pa kar na Februarke, pa bo. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
28.12.2010 10:53:40   
tamy82
Živijo punce!

Da pa ne boste pretiravale s temi keglovimi vajami zdej user posted image ker to ma potem lahko ravno kontra učinke. Torej max 40 ponovitev dnevno in še to samo vsak drugi dan. Pa dejte se res skoncentirat, ko to delate, ker če ne je malo brez veze. Pa obvezno na prazen mehur! user posted image
Sicer pa te vaje res prav pridejo tudi pri seksu ... čeprav zdej verjetno ne "vadimo" tega ravno pogosto user posted image

Glede javljanja o porodu: če ne drugje, bom na FB (al pa moj) govoto kej objavila, pa bom če ne še v naši skupino to napisala, da boste lahko posredovale na forum user posted image Sej če boste pa kakšen dan kasneje izvedele pa tudi ne bo kaj narobe, a? user posted image

patrisha a ti si se pa lotila likanja plenic? Pridna! user posted image Jaz niti ene cunje za user posted image nisem zlikala, ker je itak vse tako majhno, da ne morem niti celega likalnika dat gor user posted image Ah, jaz še najinih cunj ne likam vseh, kar je res zmečkano, ko pride iz sušilnega. Pa zakaj bi si delala nepotrebno delo? user posted image

trsica jah s temi vozički za dvojčke so pa problemi user posted image kako boste pa zdej to rešili? Upam, da uspešno user posted image

biljana luškan nečak! user posted image

Jaz mam pa danes še malo bolj zamašen nos, pa še kašljam zraven user posted image Tako da samo upam, da bo se do petka, ko mam RD in bomo praznovali NL, vsaj za silo porihta to moje zdravje. A ma katera kakšen nasvet kako se hitro rešit tega prehlada?

Uživajte punce! user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
28.12.2010 11:26:55   
Patrisha
nebi jih peglala, ce nebi ble tak zmuckane ko da bi jih iz riti vn potegnila =) pa sej ne morem tak zmuckanih niti v bolnico pelat, kaj sele doma met.. sicer tamalih cunj ne peglam! iz susilnega direkt zlozim in cau pero.. tele plenice pa so res obup! upam, so samo tokrat take pa se max 2 x :) ah jauz tudi pelam samo srajce, majce pa hlace in .

trsica ojesos :/  tole pa bi dobro.. eni bomo vlacki vozicke po stengah, drugi skoz vrate ne morte... ma mamo neko sreco..
ekola sem kupla malinin caj :) sem kr v nasi lekarni dobila in dala celih 2,70 € ni neki dnar, poceni za navadno "travo" pa tut ni no

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?