ninchi9
|
Nina33 - kak lepo Ti verjetno kar srček zaigra ob takih besedah. iiiiii Pol pa prideš do zaključka, da se res vse splača potrpet, kar nas muči zdaj v nosečnosti in potem. Zadnjič mi je kolegica povedala, kaj ji je rekel njen tamali (3 leta), ko ga je dajala spat: "Mami, ti si taka dobra in prijazna. Vedno me cartaš, pa za jest mi daš, me pokriješ ko grem spat. Rad te mam." Srčki mali.. Cukica - tak kot ti je že ena prej povedala. Noge skup!!!! Meni to fuuul pomaga. Sicer pa se je meni spustil trebuh že 14 dni nazaj. Pa tole otrdevanje je itak večkrat na dan na spisku pr meni, ampak sem se že navadila. Me pa ful boli, ker mi rit tišči čist pod rebra. Pol pa miga z ritko, malo na desno in malo na levo. Kar naenkrat se mi nardi taka velika bula na eni strani in trebuh sploh ni več okrogel, ampak kr tak smešene - poševen, hahaha. Moj me sploh primit takrat ne upa, ker ga je strah, ko to vidi Sprehodi - jaz sem rada aktivna, ker se mi meša, če sem cel dan noter v stanovanju. Sam, ko pridem s sprehoda, mam cel obraz zatečen, pa taki veliki podočnjaki se mi nardijo. Ne vem, kaj je to, ni pa prijetno, ker se mi zdi, da ful megleno vidim, tak da so moji sprehodi vedno krajši. Sprehajam se pa vedno sama , ker moj itak skoz dela, tukaj kamor sva se pa zdaj preselila, ne poznam nikogar. In tale dolgčas me ubija!! Kolegice pa se skoz hvalijo, kak me bodo obiskali, ampak ne duha ne sluha o nobeni Me pa ubija tole nihanje razpoloženja. Sama sebi že grem včasih na živce, kaj šele drugim. Moj ne sme niti glasno dihat zraven mene, ker me že moti. Danes ga nisem sploh pustila spat, ker je ful smrčal - bogi revež je prehlajen - in pol sva se skregala sredi noči zaradi tega, ker sem ga skoz drezala in budila. Pol na koncu pa sem si šla po čepke za ušesa, da sem vsaj malo spala. Pol čez dan sem skoz utrujena, niti kuhat se mi ne da, vsi me morajo pustit na miru. Komaj čakam, da to mine. Vse druge nevšečnosti še potrpim, tole psiho in hormončke pa mi je najtežje prenašat in uravnavat. Bom krepko premislila, ko si bom še želela drugega otroka, če bi šla še enkrat skozi take valunge. Ker midva z mojim se bova Biljana - čestitke za nečaka. Aja - v knjižnici sem si sposodila super knjige - od tega Spi, dete spi in Modrost rojevanja, pa še eni 2, za katere ne vem točno naslova, pa se mi ne da zdaj pogledat
|