|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
27.12.2010 14:22:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Malo Keglovih vaj in vaj za dihanje ter sproščanje mi ne bo škodilo...

Kaj če bi bla ena zadolžena za  "slabo vest" glede teh Keglovih vaj?! Vsakič, ko jih katera omeni, začnem mišico stiskat. Če bi na vsaki strani vsaj enkrat jih kera omenila, bi jih mogoče še celo kaj nardila. In če bi to počele zadnjih 6 mesecev od kar sem odprla našo temo, bi se že poznalo, ne?user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
27.12.2010 14:36:06   
Patrisha
Nina33 joj kk lepo! to more bit nekaj najlepsega ko te tamali objame pa rece ali je bolse :) ze komaj cakam na naso zabo user posted image  kak so cort mali.. mah kje je februar no ??

pilotgirl user posted image user posted image user posted image user posted image

meta21 KOMOT!  KEGLOVE VAJEEEEEEEEEEEEE!!! AJMO Z PIC..user posted image NAMI TELOVADIT! ena, dva, ena, dva

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
27.12.2010 14:39:48   
samsara04
Lep pozdrav user posted image !

Pilotgirl, čimmanj se sekirat in upam, da bo z bratom in dedijem čimprej ok user posted image user posted image .

vipercat, ti me pa znaš nasmejati user posted image

Ah, jz sem pa malo zaskrbljena. Do pred par dnevi sem brez problemov hodila na sprehode, za 1-2 uri, po klancih gor in dol. Danes pa je spet tako lep dan in že 3. zapored se mi je zgodilo, da me je med sprehodom začel boleti trebuh in sicer desna stran. Zabolelo je kot nekakšen krč, da sem morala obstati in za nekaj časa mirovati oz. sedeti, po tem je bilo precej boljše. Se kateri dogaja kaj podobnega user posted image ?

Lepo se cartajte, lp

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
27.12.2010 14:39:53   
Teyla
Pilotgirl upam, da bosta brat in dedek v redu in ni nič hujšega. user posted image user posted image

Punce pazite nase, še posebej med vožnjo. Res je bolje, če pelje kdo drug, baje da imamo nosečke zmanjšane reflekse. user posted image

Zatekanje se mi pa kar pozna. Soli ne jem veliko, ampak jo bom še zmanjšala. Pa spomnit se moram, da dam noge v luft vsake toliko časa.

ninchi9 hvala za idejo. Tudi jaz bom skočila v knjižnico, ko bom doma, da ne bo preveč dolgčas. Pa še dihanje moram zvadit, da ne bom pozabila kako to gre. Ali katera že pije malinov čaj? Jaz ga eno šalico na 2 oz 3 dni. Naslendji teden začnem s skodelico na dan, potem pa še kaj več. Upam, da bo pomagalo. Prav tako prakticiram masiranje presredka, ampak se mi zdi, da moje tkivo ni tako raztezno, ker me na začetku kar boli, tako da mi verjetno kakšen šiv ne uide. Bomo videli. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
27.12.2010 14:41:19   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Lep pozdrav user posted image !

Pilotgirl, čimmanj se sekirat in upam, da bo z bratom in dedijem čimprej ok user posted image user posted image .

vipercat, ti me pa znaš nasmejati user posted image

Ah, jz sem pa malo zaskrbljena. Do pred par dnevi sem brez problemov hodila na sprehode, za 1-2 uri, po klancih gor in dol. Danes pa je spet tako lep dan in že 3. zapored se mi je zgodilo, da me je med sprehodom začel boleti trebuh in sicer desna stran. Zabolelo je kot nekakšen krč, da sem morala obstati in za nekaj časa mirovati oz. sedeti, po tem je bilo precej boljše. Se kateri dogaja kaj podobnega user posted image ?

Lepo se cartajte, lp

jap! in to vedno, vendar malo postojim, malo pocvekam, se pretegnem in grem z manjsim tempom naprej in mine... mislim, da ni nic narobe..

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
27.12.2010 14:43:24   
Patrisha
teyla kje si nabavla tale malinin caj.. sem kr dosti brala o tem ces kak pomaga, eni spet lari fari.. ampak pit itaq mormo, zdajal  vodo al pa tale caj ni neke razlike :) kaj pa kremo? mas kako posebno?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
27.12.2010 14:46:47   
Teyla
Ja, tudi mene boli, še posebje, ko hočem hoditi v svojem ritmu. Se moram stalno opominjat, da moram počasneje, pa me obilajno šele bolečina opomne.
A se kateri dogaja, da jo koža srbi? zadnje dva dni sploh ne moram spat, ker me ponoči vse srbi. Pa ni kriv mehčalec ali pa krema, ker je popolnoma neodvisno od tega s čim se namažem/če se sploh. Vem, da se koža razteguje, ampak mene res VSE srbi. Od prsta na nogi, do ušes. Če bo še kakšna takšna noč na sporedu, se mi bo zmešalo. user posted image

patrisha čaj iz malinovih listov sem kupila v Maximarketu spodaj. Se pa dobi tudi v Sanolaborju. Za masiranje presredka pa sem kupila olje od Welede, narejen posebej za to. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 27.12.2010 14:48:52 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
27.12.2010 14:51:46   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ja, tudi mene boli, še posebje, ko hočem hoditi v svojem ritmu. Se moram stalno opominjat, da moram počasneje, pa me obilajno šele bolečina opomne.
A se kateri dogaja, da jo koža srbi? zadnje dva dni sploh ne moram spat, ker me ponoči vse srbi. Pa ni kriv mehčalec ali pa krema, ker je popolnoma neodvisno od tega s čim se namažem/če se sploh. Vem, da se koža razteguje, ampak mene res VSE srbi. Od prsta na nogi, do ušes. Če bo še kakšna takšna noč na sporedu, se mi bo zmešalo. user posted image

patrisha čaj iz malinovih listov sem kupila v Maximarketu spodaj. Se pa dobi tudi v Sanolaborju. Za masiranje presredka pa sem kupila olje od Welede, narejen posebej za to. user posted image

um hvala! daj tale welede to je lekarniska? al kaka stacunca ala müller.. da se bomo malo masirali :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
27.12.2010 14:54:05   
Teyla
Weleda je znamka naravne kozmetike, dobi se v Mullerju zagotovo, pa tudi v DM bi jo mogli imet. Zasledila sem pa tudi v Hipermarketu Mercator, ampak Muller je boljši naslov. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
27.12.2010 15:00:25   
Patrisha
hvala! bom malo pogledala kako pa kaj..

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
27.12.2010 15:02:35   
Teyla
Ni za kej. meni je olje všeč. Sem imela od iste firme še olje za strije, pa mi je ful ustrezalo. Nič mastno, pa hitro se vpije, ampak koža je pa navlažena. Je pa drago, to morš vedet. Mislim, da je Damemassage Ol (za presredek) okoli 10€.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
27.12.2010 15:10:48   
cukica
Pozdravljene!

Mene pa danes tok zvija v križu sploh nemorem ne sedet,ne ležat nič,mi gre kr na jok.Tok me špika.Zunaj tak lep sonček jaz pa nevem kaj naj sama s seboj.dobila danes še lupinico in ruzak.Tako,da si bom kr pripravila stvari za seboj v porodnišnico.Moj je šel delat.Se mi je odkupil za v petek. Čeprav bo moral še kr mal odpustke še iskat.
Sej nimam nič proti,če gre na pijačo al dve ne pa za celo noč.

Nič mejte se pa vam še kaj pišem,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
27.12.2010 15:18:22   
Teyla
cukica super za stvari. user posted image Pa za tvojega, da se je malo odkupil.

Drugače pa tole špikanje v križu, da se ni slučajno kaj začelo? user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
27.12.2010 15:28:30   
Tisia
POSTALA SEM TETA MALEMU FANTIČU VIKTOR-JU 3.300 KGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
27.12.2010 15:33:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

POSTALA SEM TETA MALEMU FANTIČU VIKTOR-JU 3.300 KGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!! user posted image

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
27.12.2010 15:34:34   
Teyla
biljana I čestitke user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
27.12.2010 15:36:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

cukica super za stvari. user posted image Pa za tvojega, da se je malo odkupil.

Drugače pa tole špikanje v križu, da se ni slučajno kaj začelo? user posted image user posted image

Ni nujno, da se je, jaz mam tok sigurn mesec dni. No saj zatiskam si oči, ker današnji dan in noč je pa burna, špikanje je močnejše, s tem, da ima take krče, da nevem še kaj naj grem na teveliko potrebo. Ste me kar prestrašle, z natur klestirjem upam, da se tudi pri meni ni kaj začelo. Cukica noge skup morva tišat!!!! user posted image Jaz se tudi premetavam, noben alega mi ne usteza. Mi pa paše, ko grem na vse štiri za kako sekundo, da se mi malo sprosti v križu, da malo manj močno špika. Mogoče še to poskusi cukica.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
27.12.2010 15:37:08   
FoxyLady
Biljana čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čukica tudi mene dans špika pa ne sam dans že od božičnega večera tk po malem tk da ne vem kaj bo pa trebuh se mi je spustu.tak da nas zna kej prehitet,kaj pravš?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
27.12.2010 15:47:40   
cukica
Sem probala tud na vseštiri pa mi ne paše.Zdaj sem šla v 10 minutah 3 lulat.Mi pa tud trebuh otrdeva in tud jaz mam občutek,da se mi je že spustil trebuh nižje.Bomo videli kaj bo.Zaspana sem k sto hudičev pa nevem kaj naj.Sem si pa pripravila torbo,če bo treba res kam jit.Moj pa tud pride zvečer v slovenijo tko,da če bo kaj,da bo lahko prišel.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
27.12.2010 15:49:01   
Teyla
Kaj je zdaj to, a zdaj vas pa kar vse špika v križu? Da ne bo na koncu tretjina februark rodila decembra, trejina januarja, zadnja tretjina pa takrat ko bi mogla. user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
27.12.2010 15:50:28   
lil_
ok a lahko nehamo o prehitevanjuuser posted image mene vse tisci. spodaj, kot da bo kej padlo ven, ali pa v mehur. ce ne tisci dol, me tisci pa gor. vcasih je tole tiscanje ze neznosno. in sploh kar se tice tega naravnega klistirja??? a ve to resno? a pa je to prov tko, da gres veckrat in se dobesedno sprazns, al pac ko gres, da mas drisko? no pa se mami mi je rekla, da se mi je trebuh spustu.
ampak se ne dam. in bom zdrzala se kar nekej casauser posted image

nina tista tvoja slikca dojencka v trebuscku...sigurno je resnicna, ker mam jst na vrhu trebuscka dve ritke...tko da mam trebuscek skor sterioglat, ker mam eno ritko na levi in drugo na desni user posted image res simpaticnouser posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
27.12.2010 16:24:19   
Anonimen
Pa keglove pomagajo tudi pri porodu kaj? Ali samo za lulanje?

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
27.12.2010 16:38:38   
ninchi9
Nina33 - kak lepo user posted image user posted image Ti verjetno kar srček zaigra ob takih besedah. iiiiii Pol pa prideš do zaključka, da se res vse splača potrpet, kar nas muči zdaj v nosečnosti in potem. Zadnjič mi je kolegica povedala, kaj ji je rekel njen tamali (3 leta), ko ga je dajala spat: "Mami, ti si taka dobra in prijazna. Vedno me cartaš, pa za jest mi daš, me pokriješ ko grem spat. Rad te mam." user posted image user posted image Srčki mali..

Cukica - tak kot ti je že ena prej povedala. Noge skup!!!! Meni to fuuul pomaga. Sicer pa se je meni spustil trebuh že 14 dni nazaj. Pa tole otrdevanje je itak večkrat na dan na spisku pr meni, ampak sem se že navadila. Me pa ful boli, ker mi rit tišči čist pod rebra. Pol pa miga z ritko, malo na desno in malo na levo. user posted image Kar naenkrat se mi nardi taka velika bula na eni strani in trebuh sploh ni več okrogel, ampak kr tak smešene - poševen, hahaha. Moj me sploh primit takrat ne upa, ker ga je strah, ko to vidi user posted image

Sprehodi - jaz sem rada aktivna, ker se mi meša, če sem cel dan noter v stanovanju. Sam, ko pridem s sprehoda, mam cel obraz zatečen, pa taki veliki podočnjaki se mi nardijo. Ne vem, kaj je to, ni pa prijetno, ker se mi zdi, da ful megleno vidim, tak da so moji sprehodi vedno krajši. Sprehajam se pa vedno sama user posted image , ker moj itak skoz dela, tukaj kamor sva se pa zdaj preselila, ne poznam nikogar. In tale dolgčas me ubija!! Kolegice pa se skoz hvalijo, kak me bodo obiskali, ampak ne duha ne sluha o nobeni user posted image

Me pa ubija tole nihanje razpoloženja. Sama sebi že grem včasih na živce, kaj šele drugim. Moj ne sme niti glasno dihat zraven mene, ker me že moti. Danes ga nisem sploh pustila spat, ker je ful smrčal - bogi revež je prehlajen - in pol sva se skregala sredi noči zaradi tega, ker sem ga skoz drezala in budila. Pol na koncu pa sem si šla po čepke za ušesa, da sem vsaj malo spala. Pol čez dan sem skoz utrujena, niti kuhat se mi ne da, vsi me morajo pustit na miru. Komaj čakam, da to mine. Vse druge nevšečnosti še potrpim, tole psiho in hormončke pa mi je najtežje prenašat in uravnavat. Bom krepko premislila, ko si bom še želela drugega otroka, če bi šla še enkrat skozi take valunge. Ker midva z mojim se bova user posted image user posted image
user posted image user posted image

Biljana - čestitke za nečaka. user posted image user posted image

Aja - v knjižnici sem si sposodila super knjige - od tega Spi, dete spi in Modrost rojevanja, pa še eni 2, za katere ne vem točno naslova, pa se mi ne da zdaj pogledat user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
27.12.2010 16:39:04   
Teyla
Mislim, da pomagajo tudi majčkeno pri porodu, ampak glavni namen je, da po porodu hitreje okrevaš. Ne me pa zdaj za besedo držat. user posted image Sem pa slišala, da preveč natrenirane mišice tudi niso dobre. Ampak take so res redke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.12.2010 16:42:31   
tamy82
biljana čestitke, da si postala ponosna teta user posted image Kako lepo, da so sami user posted image okrog nas user posted image

pilotgirl ja to s petardami sem pa zjutraj videla na netu user posted image res ne vem kaj folku ni jasno user posted image Upam, da bo z dedijem in bratom vse ok user posted image Ti pa res počivaj, če ti trebuh otrdeva in pazi nase, da ne boš res predčasno rodila user posted image user posted image user posted image

Pa kako lepo je brat vaše dogodivščine s starejšimi otroci user posted image Sej vem, da ni vedno tako vse super, ampak kakšni taki trenutki potem odtehtajo vse za nazaj verjetno user posted image

Je pa res tak čuden dan danes, ker se tudi jaz nekam "čudno" počutim. Malo od prehlada, neki me vse boli, spet mi dol tišči v sramno kost ... user posted image Mogoče bo ju3 že boljše, punce! user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?