|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
28.12.2010 11:52:29   
valek
Kaj pa js ko sva šla z mojim včeraj na obisk k bratu v mb,ko naju je povabil...pa sma staknila tak prehlad od njega...no js malo bolj...in upam da danes ne obležim čist....kr sva imela z mojim za danes še plane nekam it zvečer....:(
joj joj bratec....da sm vedla da je bolan,sploh nebi hodla....
sej mislim da je sam en močen prehlad....sm pa čist zaštopana v nosu pa glavo imam tak težko.....user posted image user posted image user posted image
zdajle kuham,....sam sm nekam brez moči....moram bit ok do večera...kr si res želim iti....
punce uživajte še ta zadnji mesec-mesec in pol....midva še boma šla v kak kino ali še kaj podobnega, ja pa še kak obisk je v planu.......da nebova skoz doma...drugače pa za silvestra pa kar doma v dvoje--..se boma malo razvajala ...kaka večerjica, pa kak dober film,masaža....in ogled ognjemeta,...ko mama glih tak super pogled na mesto...user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
28.12.2010 12:47:33   
Anonimen
Ja leto 2010 res ni bilo moje leto, upam, da bo 2011. Ma pa dedi veliko škodo, se samo za glavo držimo. Pa še škrtaru je z zavarovalnino.

Ja sedaj smo ful občutljive, jaz vse skoraj poberem, ko grem na obisk ali pa na faksu. Obup, se kar bojim kamor koli hodit. Ker mi vse na pljučka pa nosek udari.

Sem pa danes malo seznamček preverila pokljukala in gledam kaj moram še nabavit. Pa počas se spravlam na pranje oblekc in tetra planičk. Me pa nekaj zanima, kako dekleta zmehčate perilo, namreč naš pralni stroj (tisti, ki je skakal po kopalnici), tako trdo vžame, da je joj, sej dokonca, samo imamo toliko kamna, da so obleke in vse cune obupno trde pa če dodam zraven mehčalec. Zdej pa za bebico mehčalca ne smem, kako bi to najlažje zmehčala?

Sem pa kr malo jezna na bolho, najraje bi enega prodajalca prijavila, folk kar spreminja cene, ko vid da povprašaš dvigen za 10€, zdej iz principa ne bom kupila! :)

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
28.12.2010 12:53:04   
tamy82
valek sočustujem s tabo, ker sem tudi jaz v podobni situaciji user posted image Ampak je že malo boljše zdej, spala sem pa obupno danes ... Tako da držim pesti, da se čim prej pozdraviš user posted image

pilotgirl mislim, da je bila nekaj časa debata o mehčanju perila in najbolj naravno sredstvo naj bi bil kis (navaden, bel), pa baje cunje nič ne smrdijo po njem potem. Sama sicer še nisem provala tega, ker mi sušilni kar lepo zmehča cunje, tako da nimam problemov s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
28.12.2010 13:00:52   
tamy82
user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.12. , 3.1., 4.1.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1., 11.1., 12.1.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.1., CTG: 3.1.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1., 10.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14. 1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA   PDP          DAN D          BABY        TEŽA              VELIKOST
d3lfink4  1.2.2011  14.12.2010 Neža/Eva 1880/2180g 43/43 user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 28.12.2010 13:03:01 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
28.12.2010 13:16:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
pilotgirl mislim, da je bila nekaj časa debata o mehčanju perila in najbolj naravno sredstvo naj bi bil kis (navaden, bel), pa baje cunje nič ne smrdijo po njem potem. Sama sicer še nisem provala tega, ker mi sušilni kar lepo zmehča cunje, tako da nimam problemov s tem.

Kaj to se kar v pralni stroj vlije kis? A mi kera, da hitre inštrukcije ;)

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.12.2010 13:42:14   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Kaj to se kar v pralni stroj vlije kis? A mi kera, da hitre inštrukcije ;)

Jaz zlijem cca. 1 dcl kisa v uno "kuglo" (v kero naj bi se prašek dajal) in jo zabašem med cune v bobnu (Patrisha, ne bit huda user posted image ).
Prehlad: joj, se mi smilte, jaz sem HB že prot koncu, sam se mi je pa cca. 10 dni vleklo user posted image . Sem jemala Lekadole (max. 2-3 na dan sicer), kavo z limono sem za glavobol (no, proti njemu) pila (zaleže dejansko bolj kot Lekadol, vsaj meni, itak na Aspirin prisegam drgač, če že moram kej vzet), ene pastile s kolustrumom in C vit. sem lizala, pa Proapin tabl., pa Apisirup za grlo (in slezov sirup ter Sinecod, de bi se mi kašelj suh umiril), inhalirala sem ene kapljice z lekarne, uhe sem si s čajevcem "spucala" (1-2 kapljici na palčko) pa čajčke in limonade z medom sem žlampala... sem se počutla ko ena 100-letnica s takozalogo "zdravil" user posted image .  V glavnem: upala sem, de bom zatrla tole, pa ni šlo - čist drugačen "prehlad" kot običajno (suh kašelj, čisto zabasan nos pa sinusi tut a brez vročine, pa zabasana ušesa user posted image ).
Biljana: čestitke!!! Pa kako lepo je prebrati, da so si sestre/bratje tako blizu user posted image
Driske
: naj bi "trebušna" gripa razsajala, sam ne vem al bi rajš njo al (lažne) popadke user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
nina33 - kako lepo od malega princa. take stvari odtehtajo vse roge, ki jim občasno zrastejo

Sam res, včasih ne morš verjet v kere "skrajnosti" padajo user posted image .
Keglove vaje: ma ste pridne, jaz semnad svojimi "mišicami" skor obupala - sploh nimam filinga, de mi ker stisk rata (niti kratek) user posted image .
Tršica: sem hotla napisat  user posted image za voziček, ampak bom rajš: "Buuuu, za vrata!!!" Lohk bi bla širša. Upam, de kej zrihtate.
Sej sem verjetn kej pozabla pokomentirat, a mam dober izgovor user posted image .
Nč, grem počas mal "delat" (kosilo, žehta...)
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
   [Brisano sporočilo]
28.12.2010 13:44:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
28.12.2010 13:58:54   
Patrisha
Nina33 nisem! niti najmanj, sam ne zaj.. si stroja :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
28.12.2010 14:06:41   
tamy82
pilotgirl če ne pa tam, kjer je treba dat mehčalec vliješ kis. A ne bi šlo tako?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.12.2010 14:18:01   
ninchi9
Punce, eno vprašanje..

Kak boste ve rešile odhod iz porodnišnice? S kombinezonom ali brez? Jaz sem namreč med prvimi na spisku in bo takrat še verjetno fejst hladno zunaj. Doma ima kombinezon št.62, a je takooo veeelik, da se mi zdi, da bo tamali v njem pravi "srotek". Za 56 pa se mi zdi tak brezveze, da kupuješ nekaj za 1 mesec, ker ti kombinezoni res niso poceni.

Kaj mislite?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
28.12.2010 14:20:51   
Patrisha
jaz mam kombinezon, ampak ne oni fuuuuul zimski, malo tanjsi iz flisa.. in mislim da bo ok. stevilko sem kupla 62.. jaz mislim, da bo ok. Sej se pol kako dekico vrzez cez pa je :)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.12.2010 14:54:25   
valek
Js ga bom pa dovolj oblekla, kapico in rokavičke še, pa imam tako mehko iz flisa podobno belo jaknico in hlačke z zaprtimi stopali, potem pa še v dekico-magari dve....in v jajčko...nič mu ne more biti...itak gre takoj v avto in v hišo....
ne se tako sekirat...da nebomo na koncu te, ki preveč oblačijo ta male...
vzemi si dovolj za v bolnico stvari-boljše več kot premalo...pa ti še bo tam babica itak povedala če je ok....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
28.12.2010 15:17:23   
lil_
jst ju mam namen dat v kombinezon. tut ce bi bla na koncu seznama( no sej sm, ampak najbrz nebom docakala konca februarja), je za take male pikce se cist premrzlo...no moje mnenje. drugac pa jih vecina zavije v dekico, tko da je pomoje lih tko vredu. ce nebi mela kuplenih kombinezonckov, bi ju fajn napravla in zavila v dekico.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
28.12.2010 16:21:07   
Anonimen
Jaz bom imela body, potem toplejši pajacek iz žameta, potem kombinezonček iz flisa, 1 kapico -čelada, pa eno za čes. Potem sem pa za v lupinico in kupila dekico in ga bom še v to zavila, da ga ne bo prepihalo. Sicer je pa odvisno, kakšno bo v februarju.

Upam, samo, da ga ne bom preveč zadekala, ker se bojim, da bi ga premalo ali pa preveč revčka.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 28.12.2010 16:22:42 >

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.12.2010 16:26:28   
samsara04
Hej hoj user posted image ,

tiste, ki ste prehlajene, želim vam, da čimprej ozdravite user posted image user posted image

Drugače pa sem imela danes pregled. Vse je ok, zaradi bolečin oz. krčev v trebuhu, ki se pojavijo po daljših sprehodih, mi je gin. svetoval, naj te sprehpde zmanjšam, saj sem ja v visoki nosečnosti. Gin mi je tudi izmeril razdaljo simfize, ki znaša 200/2...jaz pa sem ga pozabila vprašati, kaj to pomeni. Ve katera?

Lp

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
28.12.2010 17:17:55   
maurica
ojla punce,

sem rabla kar neki časa, da sem vse brebrala in prišla na tekoče o dogajanjuuser posted image

biljana; čestitke za nečaka user posted image

pilotegirl; upam, da sta brat in dedi bolje. sem tudi jaz slišala na tv za to. groza user posted image

srbi pa tudi mene ful po telesu, predvsem po trebuščku. pa lasje so tudi kar suhi

za iz porodnišnice imam jaz en kombinezonček št.56 (sem dobila) in ga bom v to oblekla (poleg ostalega spodaj). pa še eno dekico bom imela s sabo za jajček.

jaz sem bila včeraj najprej na CTGju. brez ene krivulje user posted image . zgornja črta je pokazala, da je mali vmes spal (se samo enakomeren utrip srčka vidi), spodnja črta pa je bila podobna zgornji (brez enega znaka popadkov). zgleda, da to ležanje res zaleže. tako da januarja začnem migat na polno user posted image .
zvečer smo imeli veliko družinsko večerjo (sta moja in njegova familija prišli k nama) in smo se imeli super. je bilo pa očitno vseeno malo naporno zame. ponoči za na wc sem komaj vstala, do wcja sem hodla ko pingvin user posted image , sem mislila da mi bo križ odpadu

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
28.12.2010 17:39:17   
Teyla

pilotgirl če ne pa tam, kjer je treba dat mehčalec vliješ kis. A ne bi šlo tako?

Potem ti pa cunje res znajo zasmrdet po kisu. Ker večinoma stroj vzame mehčalec na koncu po izpiranju, tako da kis ostane še v cunjah. Če ga pa vmes vliješ pa ti lepo zmehča vodo in ni nobenih vonjav.user posted image

ninch9 midva sva rekla, da kombinezončka zdaj ne bova kupila, tako da ga bova fajn oblekla, čez dala dekico, pa je. Saj do avta nimaš veliko, pa še segret bo-jaz sem mojemu že naročila, da bo fajn zakuril, ko se bo k meni peljal. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
28.12.2010 18:02:34   
Anonimen
Sej sta ze zuna, sta pri nas. Samo dedija faj srce daje. Jaz pravim zivci. Mene sam skrbi ker ma ze tko spodbujevalc, ma zelo slabo srce :(

Imam pa pregled 3. 1. ras ploda, upam, da bo vse ok :( Še to me je danes cičsto stisnilo.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
28.12.2010 19:44:36   
Tisia
še enkrat hvala vsem za čestitke, čist sem jokasta sam gledam njegovo slikicouser posted image
jaz sem dobila idealno darilo pred novim letom lepega anglelčka viktorjauser posted image ,pa še z mojimuser posted image  sva imela 5.obletnico včeraj..tako da je dan bil res poln čustev...sploh če dodam še moje nosečniške hormoneuser posted image
želim vsaki od vas da doživite tako radost v življenju,....ko pogledaš kako malo je treba da si srečen....vse ostalo pozabiš....MEJTE SE RADIuser posted image user posted image user posted image ZA VSE SONOSEČKE

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
28.12.2010 20:22:50   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Punce, eno vprašanje..

Kak boste ve rešile odhod iz porodnišnice? S kombinezonom ali brez? Jaz sem namreč med prvimi na spisku in bo takrat še verjetno fejst hladno zunaj. Doma ima kombinezon št.62, a je takooo veeelik, da se mi zdi, da bo tamali v njem pravi "srotek". Za 56 pa se mi zdi tak brezveze, da kupuješ nekaj za 1 mesec, ker ti kombinezoni res niso poceni.

Kaj mislite?

Jaz imam pripravljena kombinezona 50/56. user posted image

Bo 62 čist ok. Moraš računat, da bo dvojno oblečen, pa tudi zima bo trajala še kar mesec ali dva.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
28.12.2010 21:16:16   
sara1986
Jaz imam tudi kombinezon, št. 56, kupila sem ga v h&m in se mi zdi kr velik user posted image  
Drugače pa pridno migamo, prej sem pojedla čokoladno toro in se kr ne umiri, že 2 uri poskakuje.user posted image  
Je čokoholik kot mamica user posted image .

Nočko punce user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
28.12.2010 22:02:11   
d´ori

Jaz tudi ne bom nabavljala kombinezončka. Pa mogoče bi ga še a je moj rekel, da je brezveze kupovati za to, da ga bom parkrat uporabila. Za domov iz P ga bom tudi fino oblekla in pokrila s dekico in bo moralo zadostovati. Za v vozek pa sem na posodo dobila eno tako vrečo z rokicami a za v jajčko ni primerna, ker nima nogic in se ga potem nebi dalo pripeti.

Vidim, da imate tudi ve že kar nešteto težavic. Ja to zgleda, da paše zaraven za zadnji mesec. Mene tudi koža srbi, še posebej po trebuhu in ker se praskam me je začela še peči user posted image Upam, da ne bom dobila kakih prehudih strij. Do sedaj sem se jim uspela izogniti in jih res nebi rada zdaj dobila. Drugače pa sem tudi jaz kar naprej na wc-ju (tudi ponoči) in ponoči se vsaj enkrat zbudim vsa mokra, da ne govorim o tem kako me kolki bolijo.

Upam, da boste imele lepo noč, brez bolečin in podobnih tegob.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
28.12.2010 22:22:42   
petrap
ojla...še jaz po dolgem času...

kombinezonček - jaz sem kupila št.56, tudi pri prvi sem ga imela in mi je kar prav prišel...ne samo iz porodnišnice...mi smo ga uporabljali tud za v voziček ali pa ko smo šli na obiske...u glavnem mislim, da še konec marca sigurno v vozičku...sam spodaj je bila pač manj oblečena...se mi je zdelo bolj praktično kot oddejice...drugače pa ne skrbite, če si ne želite delati stroškov še s tem...bo dekica za iz porodnišnice več kot dovolj user posted image

nosečniške tegobe - mene tud zadnje dni orng srbi trebuh, si ves čas mažem...za enkrat mi je malo popokala koža samo okrog popka, sam ni krize...se pa bojim, da bom sedaj nadoknadila za vse nazaj...danes sem tudi snela poročni prstan, ker sem imela že zjutraj otečene prste, pa se ne bi rada kasneje matrala s snemanjem nakita...drugače mi pa tudi malo otrdeva trebuh, sam ni prehudo...je pa res, da sem takoj, ampak res takoj utrujena in kar velik počivam....aja, pa da ne govorim o bolečinah v križu user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
28.12.2010 22:58:47   
tamy82
Kombinezonček mam jaz št.68 tako da bo ziher dovolj velik do konca zime user posted image Ne vem, meni se zdi, da ga bom rabila še potem za na sprehode ipd.

Jaz mam pa najbolj suho kožo ne na trebuhu, ampak na ramenih! user posted image Sploh ne vem zakaj, ampak se 2x na dan mažem s kremo, da je malo boljše. Bom vsaj porabila vse te kreme, ki jih mam user posted image

Pa ta masaža presredka mi ni najbolj jasna user posted image sem že včeraj in danes spet neki provala, ampak ne vem če delam prav in če bo to kej pomagalo user posted image A je katera zasledila kje na netu kakšne slike/ilustracije kako se to prav izvaja?

Lepo pankajte! user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
28.12.2010 23:06:05   
Nina33

Neki sem brala, de je razlika v tem, kdaj se poj ta kis ponuca: če je v bobnu, se ga takoj, že pri pranju, un predalček pa se izprazni pri "izpiranju" oziroma na koncu bol. In baje je bolš, če je voda pri "pranju" mehka, pri "izpiranju" pa ne. Nekak tko sem jaz dojela, sem pa prej tut jaz zlivala kis ke notr pa morm rečt, de je zdej mnogo "boljš" oprano (mehkeje in lepše "diši") user posted image . Lohk pa de mi nos zdej tolk drgač dela kt sem user posted image user posted image .
Pa še eno vpr. tko za zraven: a kera ve, zakaj v predalu za mehčalec (ki ga sedaj ne uporabljam) zastaja voda? Sej ni krize, sam mal trapast mi je, de morm po vsakem pranju vodo iz tm ven zlivat.
Bom kr entrala user posted image .
Dober večer drgač vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?