|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
21.12.2010 7:46:31   
sasek79
Dobro jutro!

Rosca super, da vam je uspelo. Nam ni. Sicer se ne dojiva več ponoči (samo še zvečer), vendar spi pa vsseno ne. Je nekoliko bolje kot prej, vendar daleč od idealnega. Želi, da ga nosimo gor in dol, ko se pa usedeš je pa tako jezen, da se kar zvija. Zadnje čase ga še zobki mučijo in se še večkrat zbuja. Trenutno pa še kašlja in smrka. Sedaj je zame vseeno bolje, ker vztajava oba in ni razlike za Ažbeta kdo ga dvigne.

Ali vaša punca zaspi sama v posteljici ali na rokah, če se zbudi? Naš ni šans, da ga pustim v posteljici. Noče zaspati niti zraven naju v postelji. Mora biti na rokah, da se mu ritka trese. user posted image  Imamo probleme ga odložit v posteljico. Če ne spi dovolj trdno, takoj protestira. Ne vem kako ga bomo to odvadili.

Zobki: Mateja tudi jaz ti ne znam svetovati. Verjetno bodo prišli malce kasneje. Bodo pa zato zelo lepi in verjetno bodo prišli skupaj ven. Žveči pa tako lahko z dlesnijo. Problematično je mogoče meso in mogoče še kaj. Tisto hrano, ki jo težko prežveči, ji na nanjše razreži, pa ne bo problema. Pasirala ji jaz nebi, da se navadi žvečit. Naš ima tudi samo vse enke, zgornje dvojke in eno štirko, pa nima nobenih problemov s hrano.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 326
21.12.2010 10:10:04   
Mož*
Dober dan!
Mateja, zobki bodo že še prišli; naš Aljaž je prva tudi dobil šele pri 13. mesecih. No, Klemen jih ima pa 12, ven pa rineta tudi zgornji trojki.
Jaz sem danes doma, ker sem zbolela: vročina, hud glavobol, slaboooo, trenutno sem SAMA, kar je čista milina. Mali je namreč neobvladljiv. pleni, pleni in pleni; pleza, pa si pririne stol, spleza gor in skače dol; na kavč, s kavča, na mizo (itak, da mu ne pustimo, ampak se nekako spet tam znajde); pa predali, verižice, kabli...; da o loncih sploh ne govorimo. Včeraj je imel en tak naspidiran dan. V vrtcu ga sploh niso mogli spravit spat, zato je potem zaspal popoldne doma, spal od 16.-17.oo in potem dobesedno gnjavil do polnočiuser posted image Na koncu sem ga trdo držala pri sebi v postelji, (na pol v komi) in mu govorila "Aji, aji, ". Je edini med jasličnimi, ki tu in tam sploh ne zaspi v vrtcu.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.12.2010 10:55:36   
sasek79
Mož: A Klemen povsem sam skoči iz kavča ali stola? To pa je akrobat. Naš bi se tako razsul.  Je pa Ažbe zelo nepreviden in ga moramo zelo pazit, ker se kar požene iz stola dol. Mogoče bi bil bolj previden, če bi bil sam. Ko vidi, da je eden od nas zraven, kar stopi v prazno. user posted image

Upam, da se čim prej pozdraviš in uživaj v tišini in miru dokler traja. user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.12.2010 12:09:46   
baby blue
Dan

Malo za popestritev predbožičnega vzdušja
http://www.youtube.com/watch?v=itcMLwMEeMQ

Mi smo včeraj postavili na okno božička ki pleza po lestvi v teh dneh bomo pa postavili še smrečico pa malo okrasili...

Drugače smo zdravi, navihani, trmasti, lumpasti... user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.12.2010 13:09:54   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Eno user posted image . Vita ima samo 2 zobka (spodni enkici). A je to full čudno? Mal me že skrbi, kje so drugi zobki, ker ima kar nekaj težav s hranjenjem. Se tako matra ko je. Ne more žvečitit pa je stara 15 mesecev. user posted image

Te še jez potolažim,Žan se je tudi zelo pozno ozobil ,zdaj ima pa lepe biserčke v ustih user posted image

Tole juho sem jaz včeraj skupaj vrgla,ker ni bilo več drugega v hladilniku user posted image in sta jo oba z velikim veseljem pomlatla : konzerva graha, korenje, 2 krompirja. Skuhaš,zmiksaš in dodaš kislo smetano. Vodo in krompir lahko variraš po želji-več krompirja,bol nasitno-več vode, juhica.Vita sploh ne bo vedla ,da je zelenjavo user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.12.2010 13:15:23   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Dan

Malo za popestritev predbožičnega vzdušja
http://www.youtube.com/watch?v=itcMLwMEeMQ

Mi smo včeraj postavili na okno božička ki pleza po lestvi v teh dneh bomo pa postavili še smrečico pa malo okrasili...

Drugače smo zdravi, navihani, trmasti, lumpasti... user posted image

Lušna pesem..Ko se Ažbe zbudi mu jo bom predvajala ,obožuje poslušanje pesmi in opazovanje kadar kdo pleše.Pomoje bo še s tremi leti že v llesno šolo user posted image

Mi letos smreke ne bomo postavili.Smo se zedinili ( tzdi Žan ),da se nam ne da z Ažbetom dajat in mu dopovedovat ,da mora smrekico pustit. Itak bi si jo na glavo potegnil user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.12.2010 14:04:35   
mayathebee
lep pozdrav še od meneuser posted image user posted image ...naša mala navihanka trenutno spi in zato lahko pišem, drugače..NO WAY user posted image user posted image ..naša je tudi radovedna (čeprav se mi zdi ona bolj okoljevarstvenik: se zaveda da je treba odpadke ločevatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) stanje v kuhinji? no comment user posted image user posted image ...drugače pa tudi, plezanje po sedežni, uživancija v gledanju rekla in glasbenega programa (samo,da harmonika igra, že pleše user posted image user posted image )... Kar se pa zobkov tiče jih ma tudi 12 in je prve kar hitro dobla, v 5.mesecu, medtem ko od sestrične tamala,ki je 6 mesecev starejša od naše ni imela še nobenega....ji je pa zato zdaj pred kratkim prišlo ven 7 zobkovuser posted image ..boščica mala je moglo bit kar hudo za njo in starše,...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.12.2010 17:05:49   
Mož*
Hej, danes je naš ponovno prestal vrtec brez spanja in je pravkar zadremal. Joj, joj, joj, kdaj bo šel potem spet zpat zvečer, bolje rečeno, jutri zjutrajuser posted image user posted image user posted image
Ja; Sašek, skoči s sedežne in se večinoma zvrne, ampak, to ga ne ovira, da ne bi spet gor splezal ...

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.12.2010 18:51:24   
baby blue
Ugotovila vzrok Lanine tečnobe - raste ji zobek... Ne vem točen ker ker sem samo malo š**** otipala ne vem pa kateri je user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
22.12.2010 12:50:38   
lean
Dan

hvala baby blue za praznično vzdušje na RRuser posted image
Naša je tudi zelo zgodaj začela skakat s sedežne, sem jo en cajt lovila pa sem vidla, da je brezveze, zdaj se pobere in gre še enkrat, zraven pa se navihano smeji. Zadnje čase pa zelo rada riše, sploh odkar je pogruntala kako mora splezat na stol, da se vsede. Potem pa si zraven potegne plastično mizico in riše user posted image , si nisem mislila, da jo bom kdaj gledala kako lepo sedi in se zamoti, prej je samo divjala okrog user posted image

Pa gužvam se v trgovinah, jutri še, pol pa mir za nekaj časa.  Pa peka peciva, piškotov. user posted image
Sva pa letos za darilo zbrala koledarje s slikami od tamale. Sem šla danes počekirat kakšni so in zgledajo fenomenalno user posted image . Je z 12 slikami za vsak mesec, za nekaj manj kot 10€. Bodo stari starši zelo veseliuser posted image , že skoz jamrajo, da bi radi imeli kakšne foto. od tamale.
Mi bomo tudi imeli letos smrečico, jo bomo okrasili v petek, samo bo manjša na mizi, da je mala ne bo mogla doseči. user posted image  Pa v petek imajo še dedka mraza v naše gasilskem domu.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 335
22.12.2010 13:17:55   
Mož*
Hej, mi smreke definitivno ne bomo imeli. Že tako in tako zmanjkuje mest, kamor sploh še kaj umaknemo, da pa bi si življenje otežila še z dreveščkomuser posted image user posted image user posted image
Ker - če ON RES hoče splezat in doseči, potem to tudi stori. Pa je čisto vseeno, kakšno metodo uporabi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 336
22.12.2010 21:55:52   
Rosca79
O živjo!

Danes je pa tako doooolg danuser posted image od zgodnjega jutra že poln emocij in nasmeškov na obrazihuser posted image user posted image user posted image
pa dost o temuser posted image

Smrekico smo postavili prav družinsko, ati je kugle dajal iz škatle in nitke gor, Lucija mi jih je pa nosila in zdej jih samo še gledamo brez problema nam stoji 180 cm smreka v dnevniuser posted image se mi je uresničila želja in imamo belo.

Glede spanja je bilo nekaj noči kar težko. Jo je ati itak vzel iz njene postelje in jo je dal k sebi, pa je včasih zaspala šele po dobri uri. Tako je bilo kakšen dober teden. Potem pa je ni več jemal iz posteljice ampak govoril naj kar aja aja, sonček spančka, vsi spančkajo ker je noč, potem pa itak prej ali slej se more sprijaznit z novo situacijo če le ve da ni druge možne variante. Torej vztrajat pri odločitvi npr. da ga ne vzamemo iz postelje, čeprav se kdaj zdi prav kruto in se nam trga srce, je pomembno zavedanje da to počnemo v otrokovo dobro. Nikoli res pa je nisva pustila same, pa velikokrat ji je rekel da jo imarad in mami tudi jo ima rada. Tako da sasek večinoma sedaj se zbudi šele od 6h enkrat naprej, popije okoli 200ml toplega riževega mleka pa spi še do 9h. Res redko pa kej sanja pa se zbudi ponoči, pa jo ati samo poboža pa ona spi dalje.

Lean: glede dojenja sem zelo podobno situacijo doživljala in se v trenutku odločila da to pa ne gre več...nato sem se spravila v dokaj sprejemljivo stanje z Lotridermom in lanolinom in samo še s 3x dojenjem na dan, pa se mi še vedno zgodi da bi kar zavest zgubila od bolečin. Zelo razumem - verjemi - kaj doživljaš in ti močno svetujem da takoj ukrepaš. Pa veliko uspeha in trdne volje ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
23.12.2010 8:40:53   
lean
Dobro jutro

user posted image  danes bo lep dan, je že sonček odzunaj pa prav toplo je, prav nič zimsko. Se samo na hitro oglasim, je treba pečt user posted image .  Popoldne pa šibava po smrekico, sem imeli tudi mi lani velko, letos pa raje ne. Super rosca, da imaš tako pridno Lucijo, da ste si jo lahko privoščili, ni lepšega kot ogromna smrečica, je sigurno po mami user posted image . Pa hvala za tople besede in pikapoke, mi je ta teden uspelo, da se ne doji vsaj podnevi, sicer pozno popoldne skoz hodi za mano, poskuša, tud jest noče nič, še večerje ne, verjetno misli, da bo kaj, ampak kar vztrajam, ker je res hudo. Potem pa počasi tudi ponoči, ne bom več dolgo čakala, ker vidim da tudi, da vse večja je, težje ji je rečt ne, vse bolj glasno vztraja.

Lepo se imejte, danes verjetno ne bo več časa za RR.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.12.2010 12:11:47   
Mož*
Hej, saj jaz tudi pravim, da ima mali ločevalno dieto; med tednom je v vrtcu praktično vse; med vikendom pa praktično postane novorojenčkek in zizaaaaaauser posted image user posted image user posted image Je pa pri vikend pohodih to zelo praktično, ker praktično ni potrebno skrbeti, kako boš hranil malčka. user posted image user posted image user posted image
Rozca, super za smrekico; meni bi se, kot pravim, do konca sfedlalo, če bi morala še smrekico čuvat.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 339
23.12.2010 20:38:19   
Klarilu
čer
na hitrco k me čaka polno dela še in pa tamala se zbuja v glavnem lepe praznike vsem in ne nisem pozabila na vas ampak skoz delam user posted image
user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.12.2010 19:22:47   
Rosca79
Samo da vam voščim lep Božič in lepo praznujte!
LP

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 341
25.12.2010 2:07:25   
lean
Ni blo časa danes za čvekat user posted image , je bil zelo lep dan, upam da bo še več takih. Smrekca okrašena, jaslice postavljene, darilca pa čakajo, da jih zjutraj odpremo. user posted image

Želim vam vesel božič, praznujte ga v krogu svojih najbližnjih!

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 342
25.12.2010 2:09:05   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

čer
na hitrco k me čaka polno dela še in pa tamala se zbuja v glavnem lepe praznike vsem in ne nisem pozabila na vas ampak skoz delam user posted image
user posted image user posted image

tolk glej da me bo ta božiček jutri počakal pod drevescem user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 343
25.12.2010 10:50:01   
Mož*
Dober dan!
Včeraj udarili eno mehiško večerjo, odlično uspelo. Najstniki so jo nato udarili ven, ta stari in Klemen pa smo se zabavali doma. Klemen je ponovno dokazal svoje žurerske potenciale, saj je malodane dočakal polnoč, ves čas tekal, plesal, ...
Pravkar poslušam na prvem programu prenos iz stolnice, ooooooo, kako fušajo pevci, kaj takega pa še neuser posted image
Sicer pa vse vse najlepše!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 344
26.12.2010 20:56:13   
Rosca79
Dober večer!

Praznovanja za to rundo zaključujemo, pa povem še vam, ker sem precej slaba v skrivanju skrivnosti...user posted image user posted image user posted image
Smo user posted image spet user posted image noseči user posted image !!!!!!
Smo itak že povedal vsem tabližnjim, zdej si pa samo želim da bo vse šlo uredu.
Pa pa

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.12.2010 12:28:33   
baby blue
Dan

Rosca79 čestitke mamica... Mirno nosečnost ti želim...

Za Lanino prebujanje ob4ih zjutraj je bila kriva luna... Zdej spi kot bubica... user posted image user posted image

Gremo pa danes Dedka Mraza gledat..

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 346
27.12.2010 14:04:42   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Dober večer!

Praznovanja za to rundo zaključujemo, pa povem še vam, ker sem precej slaba v skrivanju skrivnosti...user posted image user posted image user posted image
Pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rozca!!!!
Zdaj pa mirno, srečno nosečnost! In potem sledi najlepše!

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 347
27.12.2010 14:27:55   
mayathebee

Dober večer!

Pa pa

Čestitke še oz moje strani user posted image user posted image ...drugače pa pozdrav tudi ostalim čvekam user posted image ...
toliko da se malo pofočkam, že šibam daljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.12.2010 21:34:00   
sasek79
Dober večer!
Rosca79: čestitke še z moje strani. Mirno in lepo nosečnost ter enega zdravega otročka ti želim. Boste imeli dva septemberčka v hiši. user posted image user posted image user posted image  To sem si jaz želela, pa nam žal ni ratalo.

Danes sem pa prvič smučala v tej sezoni. user posted image user posted image  Super je bilo. Samo se mi kar pozna slaba lanska in predlanska sezona. Komaj čakam, da bo tudi Ažbe smučal. Naslednjo sezono ga postavimo na smučke. Upam, da mu bo všeč.

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.12.2010 0:52:33   
lean

Dober večer!

Pa pa

user posted image user posted image user posted image kako sem vesela zate, čestitke še z moje strani! Želim ti lepo, mirno nosečnost!

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?