lean
|
Večer rosca mi na pregledu še nismo bili. Vabila še nismo dobili, sicer dvomim, da jih pri nas sploh bodo poslali, se bomo verjetno morali sami naročit. Je še čas. sasek upam, da boste zdaj zdravi, mi res nimamo s tem sreče. Po dveh tednih naša še zmeraj smrka, nikakor se ne prepusti, malo ima vroče čelo, vročina glih ni visoka, tam 37, a se vidi, da ni vse kot bi moralo biti. Je moj danes kupil inhalator, upam da bo kaj pomagalo. Pa skoz jo učimo kako mora pihat skoz nos, a ji nikakor ne uspe. Najbolj smešna verzija je bla, da si da robček pred nos in usta ter vztrajno piha z ustmi Drugače bo pa doma še cel februar, potem pa bomo vidli. Vzgojiteljica pravi, da ne bi smelo biti problemov, ko bo nazaj prišla, saj je zelo družabna, je pa sama rekla, da bi mogoče bilo res dobro, da ostane nekaj časa doma, saj je ona največkrat doma. Največji problem pa je, ker dolgo traja, da okreva, ponavadi se izboljšuje šele po dveh tednih. Potem je nekaj dni v vrtcu in spet dobi nekaj, spet traja dva tedna in evo mesec je okrog. Je pa kar pridna doma, edino do računalnika ne smem, ker potem ne da miru, rada bi tipkala- izpulila mi je že dve črki pa miško skoz vleče ven pa nazaj jo daje pol pa je jezna in se skoz dere, da ji ne gre. No to je njena najlubša beseda "nejde" po naše, poslušamo nonstop, ko ne more vrat odpret, ker so zakljenjena , ko se igra in rabi pomoč, ko se ne more sama obut... Že kar veliko pove, nekaj časa je imela neko svojo govorico, a se je izboljšalo, zdaj jo že razumemo brez problemov. Zobkov ima veliko, rastejo že trojke, mislim da jih ima zdaj skupno 15.