|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
11.1.2011 12:14:30   
Klarilu
baby blue te zastopim sam tle ni te možnosti,žal,k ta možnost je edin na zasebnih forumih pa mogoče še na mami tle na rr-ju pa ne

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.1.2011 14:56:21   
baby blue
ah škoda... Bi rada shranila kaj sem vse pisala pa nek tak dnevnik naredila kaj se je dogajalo...

V glavnemmi smo od zdravnika... Diagnoza virus sam da ne vem kakšen ker rekla ni nič v karton pa napisala samo virus... Pljuča so čista kašelj naj bi z jemanjem sirupa počasi izginil (danes je že boljša) ima pa gnojne učke tao da smo dobili kapljice in mazilo

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.1.2011 7:16:12   
sasek79
Dobro jutro!

Ta tema bo videt zamrla. Smo se vse polenile.

Jaz sem hotela samo sporočit, da sva z Ažbetom zaključila z dojenjem na silvestrovo. Danes pa je prvič prespal noč. user posted image user posted image user posted image user posted image  Še se dogajajo čudeži.user posted image  Spat je šel okrog 20.30, zjutraj sem ga zbudila za v vrtec okrog 6.00. Dva dni prej se je zbujal vsako uro in zelo nemirno spal. Mislim, da so ga zabki mučili. Bo zadnja štirkica kmalu pokukala na plan. Še vedno nima spodnjih dvojkic. user posted image

Zadnje čase imamo tudi malo težavic zjutra v vrtcu. Ko ga oddam, zajoka in noče k vzgojiteljici. Se menda hitro pomiri in je kasneje vse OK. Upam, da ga tudi to mine.

Neposredna povezava do sporočila: 378
16.1.2011 14:37:58   
Klarilu
ne bo zamrla cause i'm back and alive sam ve morate pa še vseen sodelovat user posted image drugače nočem imet monologeuser posted image
jaz pa HB da sem dojit nehala že prej preden sem šla v bolnico k drgač bi trda predlauser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.1.2011 15:50:16   
Rosca79
Pozdravljene,
se pa res bolj švoh piše tu gor...Evo mene Larilu sicer sem bolj "skoraj živa"...user posted image
upam da se imate tako fajn, da nimate časauser posted image
Mi smo bolni kar po vrstnem reduuser posted image najprej jest čist proč ene 5 dni, vmes padla v nezavest, v glavnem kr neki...zdej pa je Lucija že kar skoraj 1 teden čist boga. Vse zbruha, driska, čist je mlahava, se poslanja in kar spi. Včeri je dedi kar mal paniko naredu in smo šli potem k dežurni. Je rekla da moramo na infuzijo v bolnico, po mojem jamranju in jedikovanjuuser posted image pa jo je pregledala in ocenila da niti ni tako dehidrirana. Je suhica že tako ali tako... pa tudi pije kar ok.
Je pa tale nosečnost čisto drugačna od Lucijine. Zelo redko mi je še slabo,  pri Luciji do 16, 17 meseca, da sem z muko hodila v trgovino in vohala vse obupne vonjaveuser posted image nasplošno se dobro počutim in ob našem malem škratku čisto pozabljam da se eden že spet skriva v mojem trebuščkuuser posted image

Bodite zdravi, imejte se lepo pa oglasite se kaj punce

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.1.2011 10:16:22   
Klarilu
helouuuu!!!!
Rosca čestitke za še eno bejbiko!!!sploh nisem vedela glej ti zlomkauser posted image
mi smo pa zaenkrat ok,sm hitr potrkala jaz sem ok kolikor tok vrti se mi še,kri iz nosa tud še kdaj,glasu še zdej nimam tko da stranke strašim drgač sem pa ok

dans grem v službo z avtom od mojga in me je kr strah k je še enkrat večji k je za 2 mojauser posted image user posted image sej ne vem koga je bolj strah mene al mojgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 381
17.1.2011 12:48:20   
sasek79
Oj!

Imam eno vprašanje za MOŽ. Upam, da se še kaj oglasi tukaj.

Ažbe ima hudo gnojno angino. Danes je dobil Ospen. Cel vikend je imel zelo visoko vročino (39,7). Ko smo mu jo zbili, je po 5-6 urah ponovno narasla. Jedel je normalno in bil tudi drugače kar dobro razpoložen, dokler je bila vročina ničja od 39. Tako, da me je kar presenetila tale angina. Nimam pojma kje se je okužil. Ali je bakterijska angina kužna?

V vrtcu zadnje čase zdrži samo 3-4 dni in je že doma bolan. Ne vem kaj naj nardim, da se utrdi. Pred kozami je bilo že veliko bolje.

Na spletu sem brala, da se angine zelo rade ponovijo in da se bakterij težko rešiš. Ima katera kakšen nasvet? Kako dolgo ne sme ven (Tako ali tako ni nič zunaj, ker je skoz bolan. Zunaj je cca. 3x/ mesec user posted image )? Kdaj naj gre spet v vrtec? Kaj lahko pričakujem v nadaljevanju? 

Moj pravi, da ga bi za dva meseca vzeli iz vrtca. Ali bo potem res kaj bolje? Ali se bomo prekuževali naprej, le da bo spomladi manj virusov.

Tako sem žalostna. Sploh ne vem kdaj je bil nazadnje čez vikend zdrav. Pa tako uživa zunaj, revček moj. user posted image  

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 382
17.1.2011 13:00:57   
Klarilu
sasek za ven pravijo da če nima vročine da lahko gre,jaz sicer pri nam je tako da če ni visoke vročine in če vidiš da je otroček ok potem grem tok na en mejhen sprehod ( seveda če je tkole k  je dans) vmes pa doma vse prezračim in do sedaj je bilo vse ok.pa kolikor jaz vem je kakršnakoli angina kužna 

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 383
17.1.2011 22:07:10   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Oj!

Ažbe ima hudo gnojno angino. Danes je dobil Ospen. Cel vikend je imel zelo visoko vročino (39,7). Ko smo mu jo zbili, je po 5-6 urah ponovno narasla. Jedel je normalno in bil tudi drugače kar dobro razpoložen, dokler je bila vročina ničja od 39. Tako, da me je kar presenetila tale angina. Nimam pojma kje se je okužil. Ali je bakterijska angina kužna?

V vrtcu zadnje čase zdrži samo 3-4 dni in je že doma bolan. Ne vem kaj naj nardim, da se utrdi. Pred kozami je bilo že veliko bolje.

Na spletu sem brala, da se angine zelo rade ponovijo in da se bakterij težko rešiš. Ima katera kakšen nasvet? Kako dolgo ne sme ven (Tako ali tako ni nič zunaj, ker je skoz bolan. Zunaj je cca. 3x/ mesec user posted image )? Kdaj naj gre spet v vrtec? Kaj lahko pričakujem v nadaljevanju? 

Moj pravi, da ga bi za dva meseca vzeli iz vrtca. Ali bo potem res kaj bolje? Ali se bomo prekuževali naprej, le da bo spomladi manj virusov.

Tako sem žalostna. Sploh ne vem kdaj je bil nazadnje čez vikend zdrav. Pa tako uživa zunaj, revček moj. user posted image  

Hojla!
Larilu ima prav, vsaka angina je kužna. Bakterijsko angino najpogosteje povzročajo bakterije beta hemolitični streptokoki skupine A, zdravimo jo z z Ospenom, 10 dni. Bakterijska angina se ponovi le, če je nismo dovolj časa zdravili, ali pa, če se, seveda, ponovno okužimo. Po noricah (kozah) odposnost vedno pade. Če ima Ažbe res toliko okužb, kot praviš, močno priporočam, da ga vsaj za 2 meseca izključiš iz kolektiva. Spomladi bo okužb manj. Zakaj ga ne pelješ ven, kadar nima vročine??

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 384
18.1.2011 11:52:04   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Oj!

Hojla!
Larilu ima prav, vsaka angina je kužna. Bakterijsko angino najpogosteje povzročajo bakterije beta hemolitični streptokoki skupine A, zdravimo jo z z Ospenom, 10 dni. Bakterijska angina se ponovi le, če je nismo dovolj časa zdravili, ali pa, če se, seveda, ponovno okužimo. Po noricah (kozah) odposnost vedno pade. Če ima Ažbe res toliko okužb, kot praviš, močno priporočam, da ga vsaj za 2 meseca izključiš iz kolektiva. Spomladi bo okužb manj. Zakaj ga ne pelješ ven, kadar nima vročine??

Ker so bilo dnevi prekratki. Po temi ga oddam in po temi ali mraku prideva domov. Bilo je tudi veliko slabega vremena. Sedaj so že daljši dnevi in bomo lahko šli tudi popoldne ven. Med vikendi je pa skoz bolan. user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.1.2011 12:46:37   
lean
Ojla

evo mene po dolgem času, sem se že hotla poslovit, a se ne dam, nekje bom že našla malo časa, da se kaj oglasim.
Mi smo bolni, bolni... Je blo zelo hudo prejšni teden, mala je bla tako bolna, da jo je zdravnica vsak drug dan spremljala, fasala laringts, začetek bronhitisa, vnetje ušesa. Antibiotik ni pomagal, skoz kuhala nad 39 stopinj, so ji vzeli tudi bris za gripo. Rzultate še čakamo. Pri nas kar fajn razhaja, zbolelo je ogromno otrok. Stanje se je izboljšalo šele čez vikend, ko je dobila drug antibiotik. Seveda smo se še midva okužila, tako da smo kompletni. Vsi smrkamo, kašljamo, midva edino nimava vročine.
Tako da mi smo se kar odločli, da Neva kar ostane doma, ta mesec in februar, ker tako ne gre več. Bolna ni kakšen teden, potem pa spet vse pobere. Sem požrla svoj ponos in jo bo vmes čuvala tudi njegova mama user posted image , čeprav mi ni do tega.
Eh, bo že. Se gre še jaz vležt, me še glava boli za znoret.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 386
19.1.2011 10:18:00   
Klarilu
dan
boščkiuser posted image
jaz sem zdej včeri bila spet boga k so se mi spet vozlički pojavil na bezgavkah tko da sem bila spet še bolj na slabem glasuuser posted image tko da čakam da dobim glas nazajuser posted image nč mi niso povedal kdaj ga bom dobila nazaj ne nič tko da čičam pa čakamuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 387
19.1.2011 10:23:15   
baby blue
Dan

božčki mali... user posted image user posted image

Mi smo zaenkrat še zdravi (tok tok trkam na mizo)... Imeli smo samo gnojne učke tako da smo dobili kapljice in je bilo po 2 dnevih boljše... Malo še pokašljuje ampak ji dajeva sirup pa se tudi zelo izboljšuje pa v stanovanju imava ionizator in se mi zdi da je res boljše...

Drugače pa nič novega... SMo uživali na sončku za danes pa tako sneg napovedujejo... Se bomo vsaj posankali še malo saj zime še ni konec čeprav je bilo že prav pomladansko vreme..

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 388
19.1.2011 13:34:15   
lean
Dan

da vas na hitro pozdravim. Ja te bolezni so za user posted image , mene tako sinusi bolijo pa glava, da kakšno prihaja iz nosa, o tem raje ne biuser posted image . Samo jamram user posted image

Drugače pošiljam prijave, upam da se do razgovorov pozdravim, no vsaj upam da bom prišla tako daleč, saj ponavadi imajo že izbrane kandidate in imajo samo uradno razpis. Sploh ne kličem več, ampak raje samo pošljem, mi drugače že takoj zbijejo moralo.

Neposredna povezava do sporočila: 389
20.1.2011 22:35:21   
Mož*
Dober večer!
V zadnjem času sem v precejšnji stiski s časom. Pripravljam eno veliko kandidaturo za javni razpis... Mali: neumoren. ga je ta najstarejša postrigla in izgleda kot rambo. Tako se tudi obnaša. Vsak dan je bolj zgovoren in ga tu in tam celo kaj razumemo. Nor je na vodo, na tuširanje, se poliva z vodo, tušem, parkrat se je stuširal tudi oblečen, ker uide v tuš kabinouser posted image
V vrtcu je že popolnoma udomačen, pa pravijo, da ima zelooo močno voljo. V začetku meseca je bilo tudi pri nas v vrtcu kar precej bolnih; en teden sta bila iz naše skupine samo naš in še eden, no, zdaj pa je skupina kar polna.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.1.2011 10:55:20   
Rosca79
Dober dan!

Joj berem da je res eno tako neugodno obdobje za bit zdravuser posted image vam vsem želim da se čimprej pozdravite, pa da se nehajo te skrbiuser posted image user posted image user posted image
Mi smo končno ok, je pa tudi kar trajal da smo se sestavil nazaj. Končno gremo lahko tudi kaj na sončka, sicer je mraz ko pri norcih pa zadnje dni še piha prav vornkuser posted image

Bi moral imet še prejšnji teden zobarja pa smo ga prestavil za 14 dni. Tako da je zdaj ta petek.
A vi ste že peljal malčke na pregled?
Smo dobil kar po pošti datum, so me kar presenetiluser posted image

V glavnem bodite čimbolj zdravi in se imejte čimboljš!!!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.1.2011 16:17:22   
Mož*
Hej, no, danes je bistveno topleje kot včeraj. Klemen zobozdravnika še ni videl, tudi vabila še nismo prejeli. Pri nas so noči prava strahota. Itak gre spat pozno (nikoli pred 22.), potem se redno zbuja na 15-20 minut, sedi in tuliiii. Rezultat so vsako noč ene 10-15 priklopi in tri male stekleničke soka, zjutraj pa totalno populana posteljauser posted image user posted image
Zaenkrat ni izgledov za izboljšanje.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.1.2011 7:35:29   
sasek79
Dober dan!

Naš fantek je še kar doma. Po Ospenu je dobil hudo drisko. Je kakal 4-5x v pol ure in to čisto tekoče. Praktično nič gostega. Nato smo začeli dajati Lineks in se je kakanje uredilo. Sedaj kaka samo še 1x/dan gosto blato. Je očitno potreboval močno dozo probiotikov zraven Ospena.

Trenutno izgleda zelo zdrav. Niti ne kašlja, niti ne smeka. Bomo pa počasi zaključili z antibiotikom. Ta teden bo še doma, potem pa ponovno v boje z virusi. Če bo ponovno takoj bolan, ga bomo verjetno začasno vzeli iz vrtca. user posted image  Potem bo pa spet hudo, ko bo treba nazaj.

Upam, da so vaši škratki zdravi. user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 393
24.1.2011 10:05:41   
baby blue
Dober dan

Rosca79 mi smo zobarja imeli točno na dan ko je bila Lana stara 16 mesecev... Smo vabilo dobili po pošti... Zobozdravnica je bila full prijazna in tudi Lane ni bilo strah tako da je lepo malo usta odprla... No saj bolj ali manj ji jih je ona z rokama odpirala tako da je bilo vse brez joka...

Imamo pa sedaj že 8 zobkov... No dva še nista čisto zunaj in ssicer spodnja 4ka in zgornja mislim da trojka ali pa tudi 4ka ne pusti da bi ornk pogledala user posted image user posted image

Smo zdravi in do sedaj še nismo bili resno bolni... (tok tok trkam)...

Smo bili v soboto na 50-letnici in je lana šarmirala vse po vrsti... Nobenega joka čeprav je več kot polovico ljudi prvič videla... Skratka super je bila prava mala žurerka...

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 394
24.1.2011 23:19:50   
lean
Večer

rosca mi na pregledu še nismo bili. Vabila še nismo dobili, sicer dvomim, da jih pri nas sploh bodo poslali, se bomo verjetno morali sami naročit. Je še čas. user posted image

sasek upam, da boste zdaj zdravi, mi res nimamo s tem sreče. Po dveh tednih naša še zmeraj smrka, nikakor se ne prepusti, malo ima vroče čelo, vročina glih ni visoka, tam 37, a se vidi, da ni vse kot bi moralo biti. Je moj danes kupil inhalator, upam da bo kaj pomagalo. Pa skoz jo učimo kako mora pihat skoz nos, a ji nikakor ne uspe. Najbolj smešna verzija je bla, da si da robček pred nos in usta ter vztrajno piha z ustmi user posted image
Drugače bo pa doma še cel februar, potem pa bomo vidli. Vzgojiteljica pravi, da ne bi smelo biti problemov, ko bo nazaj prišla, saj je zelo družabna, je pa sama rekla, da bi mogoče bilo res dobro, da ostane nekaj časa doma, saj je ona največkrat doma. Največji problem pa je, ker dolgo traja, da okreva, ponavadi se izboljšuje šele po dveh tednih. Potem je nekaj dni v vrtcu in spet dobi nekaj, spet traja dva tedna in evo mesec je okrog. user posted image

Je pa kar pridna doma, edino do računalnika ne smem, ker potem ne da miru, rada bi tipkala- izpulila mi je že dve črki user posted image  pa miško skoz vleče ven pa nazaj jo daje pol pa je jezna in se skoz dere, da ji ne gre. No to je njena najlubša beseda "nejde" po naše, poslušamo nonstop, ko ne more vrat odpret, ker so zakljenjena user posted image , ko se igra in rabi pomoč, ko se ne more sama obut... Že kar veliko pove, nekaj časa je imela neko svojo govorico, a se je izboljšalo, zdaj jo že razumemo brez problemov. user posted image  
Zobkov ima veliko, rastejo že trojke, mislim da jih ima zdaj skupno 15.

Neposredna povezava do sporočila: 395
25.1.2011 8:02:17   
sasek79
Dobro jutro!

Tudi naš fantek kar dolgo okreva - navadno kakšen teden, nato je še nekaj dni doma. Trenutno izgleda res zdrav. Danes bomo vzeli še zadnjo dozo antibiotika, nato bo do konca tedna še doma.

Tudi pri nas je računalnik zelo zanimiv. Je že tudi parkrat izpulil tipke na prenosniku. Če je računalnik ugasnjen, tako dolgo tipka, da se začne nekaj dogajat. Zelo rad gleda risanke (telebajske in nodija najraje) na prenosniku. Skoz govori (pa-pa - to so Telebajski user posted image  ali noni - to je Nodi). Sicer ne zdrži dolgo pri miru, samo predvajat se morajo pa skoz, da lahko pride občasno malo pogledat.

Govori naš fantek veliko, vendar povsem v svoji govorici. Z govorom se pri nas ne moremo ravno pohvaliti, čeprav ponavlja vse več besed in počasi se mu odpira. Atija kliče kar po imenu. Nimam pojma kako to, saj mu mi skoz govorimo - ATI. On pa vztrajno ponavlja AKO ali MAKO (t.j Marko). Včasih tudi AKON. user posted image  Ko ga vprašaš kaj bo jedel, reče torto - čist po mamici. user posted image user posted image user posted image

Noči so pa še vedno kar pestre, čeprav se počasi izboljšuje. Veliko hoče piti in ga moramo večkrat ponoči previti ali celo preoblečt, ker je čist moker. Pije pa ponoči izključno vodo.

Zobozdravnik: Pri nas nič ne kličejo - vsaj ne vem, da bi. Jaz sem mislila, da je pravi čas za obisk zobarja pri treh letih. Sedaj sploh ne vem, če bi odpru usta, saj niti meni ne pusti, da bi mu malo pogledala zobke, če je kje že kakšen nov. Tudi nad umivanjem zob ni kaj preveč navdušen. Jaz ga do dveh let verjetno ne bom prijavila. Vprašanje, če bo takrat sploh imel že vse zobke. Smo še vedno na 9.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.1.2011 20:24:55   
Rosca79
Dober večer,

ja Babyblue mi smo bili tudi takrat naročeni za zobarco, mogoče bi se še celo srečaliuser posted image me pa kar malo skrbi, ker naša piška pa pregledovanje ust nista glih najboljša navezauser posted image niti ne vem koliko zob ima, verjetno še vedno samo 8...
Drugače pa tudi midva nisva vedela, da se pa pri nas dobi kar po pošti obvestilo za pregled... pa toliko bolj bravo za naše stomatologeuser posted image

Spanje:
kakor kdaj, večinoma spi nekje od 23 do 8h brez prebujanja. Tam okoli polne lune nekaj noči se obvezno zbudi okoli 3h, spije flaško riževega mleka in spi potem do kakšne 9h. Popoldan pa tolče rekordeuser posted image včeraj od pol 13h do skoraj 17h. No obvezno vsaj 2h in pol. Tako da komaj čakam da bo daljši dan, da bomo lahko še kaj šli ven na zrak in ne bomo nekje notri na obiskih ali v trgoviniuser posted image

Risanke: naša je postala obsedenauser posted image je dobila dvd telebajske in zdej jih bi jih ona gledala non stop. Res je pa da pridno sedi v svojem foteljčku, se zraven smeje, vriska, debatira, pači, na koncu pa nujno čisto skisauser posted image
Koliko časa jim pa vi pustite gledat TV?
Men se zdi, da mi včasih že kar pretiravamo, glede na to da veliko časa pa prespi v dnevuuser posted image
Je pa fajn prebrat, da se vam zdravje vračauser posted image imejte se čimlepše!

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.1.2011 8:25:55   
baby blue
Jutro

Rosca79 mogoče bi se pa res kje srečali... Je res fino da so poslali obvestilo... Sedaj imamo pa naslednji pregled pri 3. letih in tudi takrat bodo posslali vabilo... Sva pa srečali enag fantka Maja in sta šarmirala in si zdravstvene kartice izmenjavala user posted image Prav luštna sta bila...

Hmmm kakšno pa je to riževo mleko?... Kje se ga pa dobi?... Mislim itak ga nisem še nikjer zasledila ker ga tudi iskala nikoli nisem user posted image user posted image

Risanke
: Lani je všeč tista od Yahooja ki je ob vikendih... Drugače je pa navdušena nad živalmi tako da kakšne živalske oddaje rada pogleda... Kar cvilit začne... Aja pa Golica TV je zakon user posted image

Gledanje TV
: Kaj pa vem je ne gleda prav dolgo ker itak ne more dolgo zdržat pri miru... Tako da ne vem če jo čez dan v povprečju gleda kako uro skupaj je pa velik

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.1.2011 10:08:09   
Mož*
Hej!

Našemu sicer večkrat teče iz nosu par dni, pa par dni kašlja, potem pa spet ne, ampak na splošno mu gre kar o.k. V decembru razen dopustov v vrtcu sploh ni manjkal, v januarju pa 2 dni, ker je za novo leto staknil gripo in jo oddelal v treh dneh. Sicer pobira, a zaenkrat se zelo uspešno brani povzročitelji (trkam na les).
TV: ga sploh ne zanima, razen za prižigat in ugašat, oddaj ne gleda. Je pa res, da mu oddaj tudi ne ponujam.
Spanje: brez sprememb, zbujanje na pol do uro ali pogosteje, z obilnimi priklopi, odklopi ali stekleničko, Vedno polulan do ušes, še dobro imamo pralni stroj in sušilcauser posted image   (a ja, od 22.30 do cca 6.00, z ene 15 zbujanji). Čer dan: v vrtcu okoli 1 ure, včasih pa nič.
Govorica: ogromno je "Ne", ne, ne, ne, ne
Pa tale, tole, pati (copati), pa.... pa... (ko meče okoli stvari), pa, mama, zala, pa ogromno klemenščineuser posted image
Njegovo najljubše početje je plezanje: na mizo, na stol, na kavč, na rob kavč in na zgornji rob naslona, ....user posted image

< Sporočilo je popravil Mož* -- 26.1.2011 10:10:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 399
26.1.2011 12:45:22   
Mož*
He, he, očitno res nw smem pisat o zdravju, ker so me pravkar iz vrtca poklicali, da je mali zakuhal. Je sicer živahen kot strela, a vroč kot peč. Očitno bo par dni doma. 

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?