vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Hoj! Patrisha, sam de sta drgač obe OK . Samo - prosim - ne omenjajte več drisk ipd. prosim!!! Kot da moje "sran*je" ni bilo dost, imam od danes tut "ta pravo" sran*je . Mah, ko ima mlade... Jaz samo upam, de ne okužim malega, oziroma - da je bolj odporen kot jaz, itak sva skoz skupi, tko de... Ta "tee tree oil" - a je to olje čajevca Moja mama ga ima doma, baje 100% in ekopridelanega iz DMja. A je to to, kar se v uhe nakapa? De se ne bom še bol zaj ala. Obrnjen na glavico je tut naš že, z rito zgoraj desno - ne morem pozabiti nanjo, ker jo ves cajt šejka . Ja, in tut jaz upam, de se ne obrne . Spekulaas.... njami, še meni pošlji (pa dodaj kerga za poštarja ). Glede paketa in "porodniške" ste že dorekle, berem . Biljana - moj cukr te obožuje . Kere lepe slike (in recepti tut predvidevam, sem pa zaenkrat samo slike jedla, ops, gledala ) Teyla, nobena od nas nima nč s tem, veš . Te številke se kr same od sebe višajo . Keglove vaje: od kar je tolk govora o njih klele, se vsaj med tapkanjem spomnim nanje . Ni glih čist po reglcih al... Do 40 ponovitev definitivno ne pridem . Vipercat - mate pa fajn tole z lulanjem na palčko, jaz bi tut rajš tole. Čeprav se mi zdi, de pr nas v KR vsakič urin skoz mašino pošlejo - dolgo sem bila 100%, de oni poj sam ta urostix ke not pomočjo, ampak zdej pa ene "izpiske" dobim za urinski izvid . Pa pridna si drgač - smrekca, potička, liker... Samo za pijane neveste mi povej neki: jaz poznam samo eno pijano nevesto ( ), ko spečeš biskvit (čokoladen) in ga zaliješ z rumom v mleku, čez pride vanilijev puding, čez to pa stepena smetana. Kako pa ti narediš več teh "pijank" ? Ah, še en "recept" ali dva, za zapiranje (sračke namreč): čaj iz suhih borovnic ali pa pravi čaj (črni) pustiš stati kr ene 10 minut in ga nesladkanega rukneš (al pa po šlukih, no, res ni kej prida okus). Pa jogurti (navadni ali a)la LCA probio) ogreti na sobno T° tut fajn nardijo. Pa razkuhan (do sluzi) riž . No, sem pa čist not padla . Kakšno čudovito božično kosilo se nam obeta . Eh, grem mal na WC . Pridne ostante . več pijanih nevest??? si me mogoče narobe razumela. točno tako jih naredim kot si napisala, samo da dam malo ruma, ker pol pleha samo mali poje aja drugače pa vam moram povedat še eno štorijo našega triletnika. v petek zjutraj se zbudi ob 6:30 in hoče ustati. reče mu naj se gre malo igrat, ker midva z atijem se še cartava. mali čisto resno pristopi k najini postelji in reče: MAMI, ČE SE BOSTA Z ATIJEM CARTALA, TI BO DAL TAKE POSEBNE RIBICE, KI TEKMUJEJO IN TEKMUJEJO IN ENA NAJMOČNEJŠA ZMAGA, SAMO ENA, IN TI DA DOJENČKA mislim da ni potrebno povedati,, da sva samo izbuljila oči. ja od kje ti pa to??? in mali pravi da je bila v vrtcu na obisku zdravnica, ki dela z dojenčki in jim je to vse razložila
|