Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Potem, ko izjokam in dam iz sebe in prespim al pač nekak pridem k sebi, se spomnim, da ženske se na prihod otroka pripravljamo že celo nosečnost, moški pa šele ko se rodijo. Do takrat jim je pa vse skupaj nekako preveč daleč, preveč neoprijemljivo, da bi se zavedali. Mislim, da celo obstaja nek rek, ki pravi Ženska postane mama ob spočetju, moški pa oče ob rojstvu. Nekako tako ... In v našem primeru, se je moj začel res ukvarjat z njim šele po enem letu, ko ga je lahko vzel ven, ko ni blo treba več samo buci-buci in flaše. Ti pa vsekakor pošilja en koš objemov , sicer si pa najbrž danes že veliko bolje. To se pa strinjam, da ončkati ratajo šele, ko se dete rodi. Zato se jaz tudi podobno sprašujem, met zraven pri porodu ali ne, ko sem takole jezna kot cukica. Dostikrat dobim obcutek, da bom čisto sama ostla, tudi pri nabavi vse rihtam sama. Kriza res. Posvojem ga tud nočem zraven, ker potem jamra za finance, pa kaj to rabim in se spričkava sredi štacune. Detkleta sočustvujem z vami cukica, meta21, HoneybeeMaja Pri nas pa daril doma ni, pač finančna kriza. Sem pa iz njegove strani dobila pozornosti in darila, mi je bilo tako narodno, ker moj božiček ni nič prinesel. Na faksu sem se hecala s sošolko, češ, da je Božiček poklic spremenil. Vsem!
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 26.12.2010 16:42:42 >
|