tinas
|
ojla punce, Lia roza se zahvaljuje za čestitke, vse slikice in kitike in tortice.... smo malo praznovali v družinskem krogu v preobilici daril in slastne torte...jutri nadaljevanje z obilico otrok, ki bodo okupirali našo hiško. punce, jaz grejem končno!!!! in sicer jih nisem dobila v varstvo v sredo, ampak šele v četrtek, ker še ni bilo izvidov sem mislila, da me bo pobralo od skrbi. ko sva prišla v sredo gor, so mi sestre rekle, naj se usedem, da bo prišla biologinja se pogovorit z mano (možek je še parkiral). mi je padel kar mrak , sem bila prepričana, da ni nobenega zarodka za transfer....pride biologinja in mi začne razlagat, da kako krasne celice sem imela in koliko jih je bilo in da kako so se krasno oplodile in kako je gospod super ...sem začela kar jokat...AMPAK (seveda mora bit ampak), še ni izvidov . pridite jutri nazaj... no, vsaj da je veliko lepih zarodkov, ki jih odvzem celice 3. dan ni nič kaj pretresel torej, naslednji dan pokličeva zjutraj...ni še izvidov , pokličeva ćez pol ure...ni še izvidov , greva na pot vseeno, prideva gor, ni še izvidov ....sem se prav zlomila, prav nisem več zdržala . po vseh injekcijah, punkciji, bolečinah, po vsem tem me bodo zaj.... in bom ostala brez vsega....ker zarodki pač ne morejo kar čakat v nedogled v epruveti so že nehali delat transferje....mi pa še vedno tam...brez izvidov KONČNO!!!! Nam pridejo povedat, da so izvidi le prišli in naj se pripravim na transfer. 2 sta zdrava in tista 2 naj bi ustavili , 5 pa je prenašalčkov, za katere pa bodo videli, če bio jih zamrznili, saj so že precej veliki. no, ampak važno, da imamo 2 zdrava zarodka in so klicali dr.-ja naj pride naredit še en transfer. potem sva takoj opravila in se vrnila domov. popoldan pa naju je še presenetil klic in so nam sporočili, da so vseeno 3 zamrznili no, tako, zdaj pa čakat....držite pestke, še čisto malo malo pri nas pa že snežiiiiii!!!!! in je mraz ko pes (no, to je itak povsod) bodite pridne še naprej BINA, še tukaj VSE NAJBOLJŠE!!!!! LPT
< Sporočilo je popravil tinas -- 17.12.2010 11:56:40 >
|