|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
15.12.2010 18:11:13   
Kofi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne gre mi prilimat slikice!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
15.12.2010 21:38:59   
lonja
Malo pozno, ampak vseeno od srčka: VSE NAJBOLJŠE LII ROZI!

user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.12.2010 9:30:55   
mml
Draga Bina ostani še naprej tak sonček kot si. Vse najboljše!!!

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.12.2010 9:36:46   
lonja
Danes bo svojo 5.svečko upihnila naša Bina. VSE NAJBOLJŠE, čestitke pa tudi njeni mamici user posted image .

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
16.12.2010 10:03:01   
ac
Lia Roza in Bina, vse, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
16.12.2010 11:16:40   
Izabela_
Vse najboljše za okroglih 5 let, draga BINA!

user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
16.12.2010 20:23:06   
NRMM
Lia in Bina vse najbooljše!

user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
16.12.2010 22:15:04   
Nana Liza
Lia in Bina, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
17.12.2010 11:55:05   
tinas
ojla punce,

Lia roza se zahvaljuje za čestitke, vse slikice in kitike in tortice....
smo malo praznovali v družinskem krogu v preobilici daril in slastne torte...jutri nadaljevanje z obilico otrok, ki bodo okupirali našo hiško.

punce, jaz grejem user posted image user posted image
končno!!!! in sicer jih nisem dobila v varstvo v sredo, ampak šele v četrtek, ker še ni bilo izvidov
sem mislila, da me bo pobralo od skrbi.
ko sva prišla v sredo gor, so mi sestre rekle, naj se usedem, da bo prišla biologinja se pogovorit z mano (možek je še parkiral). mi je padel kar mrak , sem bila prepričana, da ni nobenega zarodka za transfer....pride biologinja in mi začne razlagat, da kako krasne celice sem imela in koliko jih je bilo in da kako so se krasno oplodile in kako je gospod super ...sem začela kar jokat...AMPAK (seveda mora bit ampak), še ni izvidov . pridite jutri nazaj...
no, vsaj da je veliko lepih zarodkov, ki jih odvzem celice 3. dan ni nič kaj pretresel
torej, naslednji dan pokličeva zjutraj...ni še izvidov , pokličeva ćez pol ure...ni še izvidov , greva na pot vseeno, prideva gor, ni še izvidov ....sem se prav zlomila, prav nisem več zdržala . po vseh injekcijah, punkciji, bolečinah, po vsem tem me bodo zaj.... in bom ostala brez vsega....ker zarodki pač ne morejo kar čakat v nedogled v epruveti
so že nehali delat transferje....mi pa še vedno tam...brez izvidov
KONČNO!!!! Nam pridejo povedat, da so izvidi le prišli in naj se pripravim na transfer. 2 sta zdrava in tista 2 naj bi ustavili , 5 pa je prenašalčkov, za katere pa bodo videli, če bio jih zamrznili, saj so že precej veliki. no, ampak važno, da imamo 2 zdrava zarodka in so klicali dr.-ja naj pride naredit še en transfer. potem sva takoj opravila in se vrnila domov. popoldan pa naju je še presenetil klic in so nam sporočili, da so vseeno 3 zamrznili

no, tako, zdaj pa čakat....držite pestke, še čisto malo malo

pri nas pa že snežiiiiii!!!!! in je mraz ko pes (no, to je itak povsod)

bodite pridne še naprej

BINA, še tukaj VSE NAJBOLJŠE!!!!!

LPT

< Sporočilo je popravil tinas -- 17.12.2010 11:56:40 >

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
17.12.2010 11:56:06   
tinas
jao, spet ni smailijev user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
17.12.2010 12:08:13   
lonja
Tinas, ČESTITKE! Zdej pa le dobro grej oba user posted image user posted image , pa bomo mogoče končno dobili prvo decembrčico s tremi user posted image .

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
17.12.2010 12:42:24   
Izabela_
TINA, kako lepo! Držim pesti močno! Počivaj in se relaksiraj, pa malo uživaj v lepih dnevih, pa bo!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.12.2010 17:47:27   
mml
tinas super za dva bejbija, držim pesti, da ostaneta z vama vseh 9 mesecev. Ti pa verjamem, da ti je čakanje načelo živce

Ela vse najboljše
user posted image

Matevž vse najboljše

user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
19.12.2010 9:39:11   
mml
NRMM moj opomnik pravi, da je spet čas, da ti rečemo: vse najboljše in čudovito praznovanje!!!!
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.12.2010 9:42:23   
lonja
Najprej vam za dobro jutro ponudim eno toplo in dišečo kavico....

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.12.2010 10:19:51   
mml
Jutro,

čakam na ene podatek, da jih po tem obdelam...ob 13. moram na sestanek...upam, da mi bo uspelo, ker moram zadevo narediti do jutri, ko imam seminar...

Še dva dneva službe, po tem pa en teden dopusta user posted image ...je življenje takoj lepše user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.12.2010 12:16:48   
lonja
Še enkrat dan,

najprej se opravičujem sobotnima slavljenčkoma za dva dneva zamude, VSE NAJBOLJŠE ELA!!!

user posted image

in seveda VSE NAJBOLJŠE MATEVŽ,

user posted image

In na koncu še iskrene čestitke naši NRMM, pa bodi še malo bolj pridna v naslednjem letu, OK?

user posted image

Tako, do kdaj bo zdej s čestitkami mir??? Ne dolgo, a ne user posted image ???

Vikend spet prehitro minil, soboto smo malo kolvratili okoli, pa dopoldne smo klasično namenili čiščenju domeka, popoldne pa smo šli na lutkovno predstavo Božični pridnometer, imeli so napravico, ki je merila, koliko je bil otrok priden v preteklem letu, naša Ajda je skoz stala v ospredju, ko je bilo pa treba na oder si it zmerit pridnost, pa hitr zbežala v ozadje, smo se tako smejali....user posted image .

Včeraj je imela s Plesnim mestom plesni nastop, so bli full luštni, pa obiskal jih je Ribič Pepe in plesal z njimi, pa Pika Nogavička je prišla in na koncu še Božiček user posted image .

Jutr se veseli december nadaljuje, ima pa Ajda pevski nastop, tako da dogaja na polno....

Mml, jst si bom pa vzela frej v ponedeljek, ko bom pekla torte za popoldansko Ajdino žurko, drgač bom pa mal frej šele po novem letu, seveda preden se začne januarska norišnica v službi user posted image

Mejte se fajn in lepo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.12.2010 18:54:16   
NRMM
Čeeer!

Ela vse naj naj!

user posted image

Matevž tudi tebi vse naj naj!

user posted image

Hvala še tukaj za voščila. Kristusova so tu, ni kaj user posted image . Lonja hvala za tvoje želje, tudi jaz upam,da se bodo uresničile user posted image .

Tale vikend je pa bil naporen. V petek smo začeli z Božičkom, v soboto še en Božiček,potem službena fešta, v nedeljo pa dedek Mraz, malo tortice po njem in je vikend minil kot bi pihnil. Z Marušo bova praznovali šele januarja,ker sedaj nikakor ne pridemo skupaj.

Sem pa danes ''za nikamor''. Energija ja pod 0.Al me bo zakuhalo al pa je bil samo naporen vikend user posted image .

Grem umirit moji punci.Sta dobili včeraj od DM glasbila in sedaj ena piska na frulico, druga pa tolče po bobnu user posted image user posted image user posted image .

Lepo bodite!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
22.12.2010 11:38:50   
mml
Včeraj je bil en grooooooozen dan...vse je šlo narobe...se vidi...polna luna, lunin mrk, začetek zime user posted image
Še doma je šlo vse narobe...kuvertura se mi ni topila ampak se je gostila user posted image , kokosovo maslo se mi ni hotelo stopiti in sem mesila testo 45 minut namesto 10...da o tem, da sem pekla piškote po tem do pol polnoči in da se mi je zadnja runda sumljivo sprijela...ampak sem jo rešila user posted image

No zdajle sem pa končala prezentacijo za danes...še to odpikam in po tem DOPUST!!!! 

Midva z user posted image imava tako čudne službe, da otroka sploh nimata dedka mraza... Gredo pa pri Manci danes z vrtcem danes domov k vzgojiteljici pogledat, če je Božiček kaj pustil pod dreveščkom za njih user posted image
Jaz grem pa jutri še po zadnjih nakupih...upam, da dobim vse, kar sem si zamislila...

Zdaj grem pa pogledat, kako kaj bolniki...še dobro, da imam "maldiče", da naredijo vizito....ja staranje ima tudi prednosti user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.12.2010 13:52:16   
mml
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.12.2010 15:35:44   
šnucika
Lepe praznike vam želim!

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil šnucika -- 24.12.2010 15:37:49 >

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
25.12.2010 20:40:02   
lonja
Vse najboljše naši MARUŠI za njenih čudovitih 5 let. Pa mamici tud seveda....

user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
26.12.2010 14:49:00   
mml
Maruša (oprosti za zamudo...zafrkaval računalnik) vse najboljše
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTq_3lXUsq7RxkpvX-1WSNHjD1l6_B3W2YY5syfJm7Ayztod2qbw[/img]

Neli lepo praznuj in vse najboljše!!!
user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
26.12.2010 16:55:02   
mml
Maruša še enkrat....

user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 26.12.2010 17:04:53 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.12.2010 19:14:38   
Nana Liza
Mi smo bili čez vikend doma in pojedli skoraj vso potico. :-) Vsem vesele praznike!

Neli vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maruša, še tu, vse naj naj!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.