lonja
|
Joj, Tinas, tole je pa ena super truper novička , čestitke . Kar pridno papcaj vse tabletke in seveda boš kmalu začela z gretjem male male pikice. Joj, kako sem vesela zate. Lia bo pa tudi ena fajn velika sestrca. NRMM, pa kaj te tolko šefi mantrajo ? To pa res ni lepo, sploh pa ne v temle predbožičnem času, ti ti. DRgač pa gužva je itak skoz pri vseh, ampak na nas decembrčice pa le ne pozabljaj, OK? Ker veš, kaj se sicer zgodi....Poljubčka za tvoji dve lepotički, upam, da je z Marušo zdej pa res že čisto vse OK. Mml, naj te ne sesujejo s količino delo, sej veš, da plača je itak ista, vsaj pri nas je tako....No, jutr bo mal boljša, ko bo kapnila božičnica, tko da grem v četrtek mal v šoping in to takoj . Ac, si nabavila? Boš povedala, kako se obnese, a ne ? Taja Nagaja, sem danes ''šnjofala'' za obema tvojima knjižnima predlogoma, pa nimajo nikjer . Mi smo OK, tudi pri nas v vrtcu full dogaja, danes imajo slavnostno malico, prejšnji teden so pekli en dan piškote, en dan palačinke, jutr imamo božička v očijevi službi in bomo manjkali v vrtcu, je Ajda že včeraj spraševala vzgojiteljico, kaj bo zamudila, ko je ne bo. V četrtek imamo nočni pohod s svetilkami, pa bomo tudi manjkali, ker ima Ajda vajo za nedeljski plesni nastop, pa še jaz imam službeni bowling....skratka dogaja tudi nam, 100 na uro. Kr preveč za moje pojme. Da o pomajkanju idej za božična darila sploh ne govorim..... Ajd, mejte se, šibam na en seminar z naslovom:''Moč zdravega razuma'' Ne vem, zakaj šefica misli, da mi to nujno potrebujemo....
|