|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.12.2010 9:24:46   
lonja
Dobro jutro,

evo, zdej, ko nam je JanJan nehala kuhat jutranje kavice (a ne JanJan?) vam jo lahko ponudim jaz

user posted image

Tinas, user posted image user posted image  super vam gre, še malo pa boš v sebi grela eno čisto majhno pikico. Res ti od srca privoščim user posted image .

Taja Nagaja, a ti takole večkrat zahajaš v naše konce user posted image ? Ker pol bi šli lahko tudi kdaj na kak kofi skupaj. Sm bla čist presenečena, nikoli ne bi tebe tam pričakovala, pa to ob taki uri....

Mml, a si že kaj razmislila okoli darila ali ostaneva pri tvoji prvotni ideji user posted image ?

Punce, včeraj sem bila sploh prvič pri Ajdini vzgojiteljici na govorilnih urah. Sploh nisem mogla verjet, kaj mi govori, v glavnem sama hvala, kako rada pomaga, kako je prijazna do drugih otrok, kako jo imajo otroci radi, skratka sem se na koncu vprašala, če govoriva o istem otroku. Ker Ajda ima tudi resne problem okoli tega spanja, popoldne je tečnaaaaaaaa za ponort in vse to zaradi tega, ker je zaspanaaaaaaa. Je rekla zdej vzgojiteljica, da jo bo probala shecat, da gre malo počivat, sam ji po mojem ne bo uspelo user posted image . Pustmo se presenetit. Skratka vzgojiteljica nima prav nobenih pomislekov, da je ne bi dali v šolo.....zdej pa bodi pameten......

Tako. Grem delat, imam polno mizo, pa ob dveh bi šla rada domov. Danes imamo službeno fešto, na Gospodarcu, nastopajo Vlado Kreslin, pa Neisha, pa Victory, pa Manca Špik, pa Lojze Slak (ja!!!), pa ob polnoči bojo baje uleteli še trubači iz Guče. Vse skupaj bo povezoval Zrnec, tako da bo znalo biti zanimivo user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
10.12.2010 9:48:31   
Izabela_
TINA, drži se! Držim pesti, da gre vse po planih! user posted image

Jaz sem vprašala našo pediatrinjo glede šole, pa je rekla, da to bolj pride v poštev pri otrocih, ki so mogoče iz bolj težavnih družin, pa jih niso toliko spodbujali in podobno. Da pri Matevžu ne vidi nobene potrebe po čem takem. MML in LONJA, pa saj bodo v šoli tudi otroci, rojeni septembra, pa novembra, pa se vse pogliha. Vsi bodo še otročki, pa se radi igrali, no, edino spanje, to pa res ne vem, kako gre... Matevž ne spi že od 2,5 let popoldne skoraj nikoli, od treh let pa res ne več. Če kdaj v vrtcu rečejo, da je spal, že vem, da je bolan! user posted image  Pa še taki inteligentni punčki sta obe...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
10.12.2010 11:35:14   
ac
Pozdravljene in hvala vsem za čestitke! Jaz kar sedaj za nazaj in naprej vsem decembrčkom in decembrčicam 2005 želim vse naj-naj user posted image . In pa seveda vse najboljše Lonjini mali-veliki Manci, ki praznuje takrat kot Sara user posted image .

Mi smo malo že praznovali, jutri bo še najbolj pestro, ker pride ene 8 otrok na praznovanje v naše majceno stanovanje. Upam, da spodnja soseda ne bo poklicala policije user posted image . Potem bo še Majin RD, pa itak veseli december... Pri nas se praznovanja zavlečejo še v januar. Tako, da jaz 8-9.1. ne bom frej, ker praznuje moja mami, no, potem pa bo do zadnjega vikenda v januarju, ko praznujem jaz, mir...

Glede šole jaz nimam nič pomislekov, da Sara ne bi šla. Sem tudi jaz šla eno leto prej in mi bolj ali manj nič ne fali user posted image .

Tinas - držim pesti, da boš kmalu lahko sporočila lepo novičko!

Imejte se vse lepo. Kar ne morem verjet, da je končno sonce.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
10.12.2010 11:53:36   
Izabela_
Sonce? Tukaj pa sneži!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
10.12.2010 12:00:54   
lonja
Jaaaaa, Izabela v LJ je čudovit sonček, v pisarni je prav vroče.....user posted image .

Glede na že povedane datume, bi bila opcija sobota 15.januar, kaj pravite user posted image ???

Ac, lepo žurirajte, pa dej mi na ZS tvoj naslov zaupaj, plizzzzzzz user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
10.12.2010 13:04:05   
Izabela_
Tukaj zdaj tudi sonček, ampak sneg še vedno nekaj naletava, pa precej piha... No, saj sem na toplem! user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.12.2010 14:35:21   
Valeri
mml - gremo od 24.1. do 28.1., tudi v Radstadt. Jst tudi močno upam, da se bo mali bp priključil skupini, šel mal z njimi, moj potem itak smučat na polno, jst pa mogoče raje kakšno minutko na izi, v miru s kakšno kavico,...user posted image

Vidim, da imamo glede odločanja za šolo podobne "težave" in pomisleke... mene začetki ne "skrbijo", bolj kako bo kasneje, 3., 4. razred... ampak po vsej verjetnosti ostanemo pri prvotni odločitvi.

Pri nas je tudi sonček, še malo in konec službe. Menda nas čaka lep vikend, izkoristite ga.

http://www.mojalbum.com/sanza

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
13.12.2010 9:58:10   
Izabela_
Mislim, da danes praznuje ta velika MANCA. Vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
13.12.2010 10:23:05   
lonja
Ja, seveda, danes je stara 5 leta naša ta velika Manca, mi jo kličemo Manca Aj Aj....user posted image

user posted image

Iskrene čestitke tudi mamici!!! Vsak rd naših čmrljev je tudi za nas en tak lep dan, poln lepih lepih spominov user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
13.12.2010 11:02:24   
ac
Manca, vse najboljše!!!!

Mi smo preživeli praznovalni vikend, stanovanje je še celo user posted image .

Sem se pa odločila, da grem pa danes sebi kupit novoletno darilo. Si bom privoščila sesalnega robotka user posted image .

Imejte se lepo. Zunaj snežiiii, jupiiiii user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
13.12.2010 12:23:51   
lonja
Ac, upam, da ga boš kupla pri Petrolu....user posted image .

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
13.12.2010 12:39:27   
ac
Lonja, sem ga mislila, sej v bistvu sem se zapalla zanjga, ko sem ga v Petrolovem katalogu vidla. Ampak ko sem mal primerjala te robotke med sabo sem vidla, da ta Petrolov nima tajmerja.... Tko, da bom dala 100 EUR več in kupla takega, ki se da sprogramirat. Tko, da, sorry user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
13.12.2010 12:43:37   
lonja
Ac, sej veš, da te hecam....user posted image .

A to je timer, ki zazna, kdaj je treba posesati? Ker pri nas mu ne bi bilo treba sploh nikol nehat sesat, bi lahko bil skoz v uporabi, vsekakor pa v času, ko tamalidve jesta. Pa naj bo to karkoli user posted image .

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
13.12.2010 14:49:26   
mml
Pri nas je v službi danes noro.... upam, da ne bo cel teden tako, ker bom dala odpoved.

Manca se lepo zahvaljuje za vse čestitke in lepe misli. Malo smo odpraznovali včeraj, malo bomo še v naslednjih dneh...po tem pa konec daril do Božiča...

Matic je bil malo razočaran, ker so bile vse vrečke in paketki za Manco in mu ni bilo čisto jasno, zakaj on nič ne dobi... bo pa toliko bolj navdušen januarja, ko bodo vsi paketi za njega...

...sem se ravno včeraj spraševala, koga povabit na njegov RD, ker nima nobenih "svojih" prjateljčkov...eno so sosedovi otroci, drugo so Mancine prijatljice, ki ga ne šmirglajo, razen seveda njihove mlajše sestrice user posted image . Tako da moram še dodelati, kje in kako bo praznoval

tinas upam, da je punkcija uspešno za tabo in ni bilo takooooo hudo. Zdaj pa stiskam pesti, da se celice lepo množijo in imajo prave gene user posted image user posted image

valeri mi smo tudi štartali na ta termin, pa po tem ni bilo tistega apartmaja, ki smo ga želeli (no saj ga v tem terminu, ko gremo sedaj tudi ni...ampak bo že kako). Boš povedala kakšne insajderske inforamcije, ko pridete nazaj.

štajerke a so vam blokirali dostop do RR??????

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
13.12.2010 18:11:48   
NRMM
Čeeer!

Najprej vsem decemberčkom,ki ste že praznovali svoje RD, želim vse naj naj!

user posted image

RR mi sicer niso blokirali,se nam pa dogaja na polno.

Maruša je bila spet na AB, zdaj je imela vneta ušesa, angino, vnetje sinusov.......ma ni da ni. Sicer ima v vrtcu 3/4 otrok vneta ušesa in 6 vzgojiteljic. Očitno razsaja nek ''ušesni'' virus, skupine so tako razredčene, da je prav čudno pogledati v igralnice. Zdaj upam,da smo z boleznimi in AB pri Maruši končali.

Drugače pa nič kaj takega, gužva povsod kamor se obrnem, v službi pa sploh. Zdaj se začnejo službeni Božički, tale vikend bo prav pester. V petek imata punci v novem lutkovnem gledališču predstavo in Božička, po tem se gremo peljat z novo ladjico po Dravi, v soboto imata občinskega Božička,v nedeljo pa še pri možu v službi Božička in lutkovno predstavo.........po mojem se mi bo o Božičkih sanjalo naslednji teden user posted image . No v nedeljo,če bo lepo vreme in punci zdravi imamo namen it v Lj gledat lučke, kajti lutkovno predstavo imamo ob 14.00 in bo potem ravno prav časa še za Lj. Tako,da če bo katera v centru Lj,se lahko dobimo na kakšni večerni kavici.

Tinas upam,da je punkcija uspela in da si ok.

Ac potem pa javi kako se obnese robotski sesalec, ker mene ima tudi,da bi ga kupla.

Mml saj bo kmalu vikend in se boš spočila pred norišnico,ki jo imaš user posted image .

Kje pa se TajaNagaja skriva?

Me že punci preganjata stran od pc. Lepo bodite, mogoče se še celo javim kaj letos user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
13.12.2010 18:47:16   
Nana Liza
Manca- vse najboljše in lepo praznuj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ac- ja timer je odlična stvar, jest ne maram tega šundra, zato sesa v dopoldanskem času. Mi imamo Roombo že kakšne 2 leti in se super obnese. Včasih sicer poseda kakšno vrečko...in se kje zakači, ampak si ne delamo skrbi, če kakšen dan ni čisto vse posesano. user posted image A ni imel tudi Dnevnik enkrat eno akcijo za bolj oskubljeno, ampak zelo poceni variatno. Splača se ti pogledat na ebay.

Pri nas je Dedek Mraz v službi nosil, pa Miklavž je nekaj stresel pri starih starših. Sedaj še Ela dobi nekaj stvari za RD. Božiček pa samo kakšno malenkost, obljubljeno imata nove zobne ščetke in še kakšna malenkost iz DM, ki je čisto blizu moje službe...user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
14.12.2010 11:19:34   
tinas
ojla punce,

najprej voščila za vsa decembrčke, ki so praznovali in praznujejo

PREŽIVELA punkcijo. je bila kar precej huda, saj sem imela totalno vse razboleno in me je seveda ful bolelo. pa še taka mevža sem . sem stokala na ves glas, zdravnica in sestra pa TAKO ljubeznive in nežne. so me spodbujale in me mirile. so mi rekle naj kar stokam, če mi pomaga....sem bla itak zadnja na vrsti, tako, da nisem nobene strašila v čakalnici
izkupiček pa krasen: 29 celic , ja bo kakšna lepa in zdrava
torej zdaj papcam tabletke vse mogoče (od antibiotikov, aspirinov, folne,...ni da ni) morem met prav razpredelnico, da kaj ne pozabim
več al manj počivam, da ne fašem še kakšne hiperce (baje je treba veliko pit in počivat in jaz ful ubogam ). me je pa še do včeraj vse precej bolelo. torej navijajte, da dobim v varstvo jutri kakšno lepo zdravo pikico in da ta ostane z mano....hm....za zmeraj! pa prav na Liin RD. upam, da nam bo ta dan ostal v tako lepem spominu kot tisti pred 5-imi leti

Lia pridno v vrtcu, včeraj so imeli dedka mraza, pa vsak dan imajo kakšne aktivnosti in dejavnosti v tem veselem decembru, da bojo komaj lahko praznovali Liin rd. Mi bomo jutri doma imeli torto za družino, čeprav jih bo pol manjkalo: nono gre službeno na pot, tudi druga nona je odsotna, tako da bomo mi in moja sestra pa ena nona. žurka pa pol v soboto....hmmm, po moje bojo zrušli hišo

lonja, upam, da se vročinski krč nikoli več ne ponovi , to se mi zdi res grozna izkušnja, ki je upam ne bom nikoli doživela.

vse ostale: ostanite vsi zdravi in lepo praznujte v tem prazničnem decembru

lpt

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
14.12.2010 11:21:14   
tinas
KJE JE TORTA IN SMAJLIJI????

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
14.12.2010 11:22:40   
tinas
SPET NI TORTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EVO TORTE ZA VSE:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LPTuser posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
14.12.2010 12:47:08   
lonja
Joj, Tinas, tole je pa ena super truper novička user posted image , čestitke user posted image user posted image user posted image . Kar pridno papcaj vse tabletke in seveda boš kmalu začela z gretjem male male pikice. Joj, kako sem vesela zate. Lia bo pa tudi ena fajn velika sestrca.

NRMM, pa kaj te tolko šefi mantrajo user posted image ? To pa res ni lepo, sploh pa ne v temle predbožičnem času, ti ti. DRgač pa gužva je itak skoz pri vseh, ampak na nas decembrčice pa le ne pozabljaj, OK? Ker veš, kaj se sicer zgodi....Poljubčka za tvoji dve lepotički, upam, da je z Marušo zdej pa res že čisto vse OK.

Mml, naj te ne sesujejo s količino delo, sej veš, da plača je itak ista, vsaj pri nas je tako....No, jutr bo mal boljša, ko bo kapnila božičnica, tko da grem v četrtek mal v šoping in to takoj user posted image .

Ac, si nabavila? Boš povedala, kako se obnese, a ne user posted image ?

Taja Nagaja, sem danes ''šnjofala'' za obema tvojima knjižnima predlogoma, pa nimajo nikjer user posted image .

Mi smo OK, tudi pri nas v vrtcu full dogaja, danes imajo slavnostno malico, prejšnji teden so pekli en dan piškote, en dan palačinke, jutr imamo božička v očijevi službi in bomo manjkali v vrtcu, je Ajda že včeraj spraševala vzgojiteljico, kaj bo zamudila, ko je ne bo. V četrtek imamo nočni pohod s svetilkami, pa bomo tudi manjkali, ker ima Ajda vajo za nedeljski plesni nastop, pa še jaz imam službeni bowling....skratka dogaja tudi nam, 100 na uro. Kr preveč za moje pojme. Da o pomajkanju idej za božična darila sploh ne govorim.....

Ajd, mejte se, šibam na en seminar z naslovom:''Moč zdravega razuma'' Ne vem, zakaj šefica misli, da mi to nujno potrebujemo....

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.12.2010 9:33:41   
ac
Helou!

No, jaz sem nad Roombico fuuul navdušena, NRMM, priporočam user posted image . Bomo pač moral imet malo bolj pospravljeno, ker, da sesa, je seveda treba umaknit vse igrače in podobno s tal. Komaj čakam, da izumejo še tak robotek, ki bo najprej vse s tal v omare pospravil, potem pa še prah pobrisal, potem pa še posesal user posted image . Se je pa Sara ful boji.... Včerej je prav kričala, naj jo ugasnem, da ji ne bo vseh igrač pojedla user posted image .

Imjete se lepo še naprej...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.12.2010 9:38:24   
Izabela_
Tina, držim pesti! user posted image

Tale sesalec imamo pa tudi mi, pa je ravno zaradi predhodnega pospravljanja bolj malo v uporabi...

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.12.2010 10:25:39   
mml
Jutro, 

Pri nas je na vseh nivojih norišnica, za vikend smo začeli s praznovanjem Mancinega RD, v nedeljo za prijateljčke, v ponedeljek je po tem prišla moja mama, včerja moj oče, tako da doma ne naredim NIČ. Nekam moramo stalčit še žlahto od user posted image , tukaj je problem, ker tašča in tašč nočeta vozit ponoči (kot da se ne postaviš skoraj pred blokom na AC in po tem vozita samo naravnost....grrrrrr), tako da pride v poštev samo konec tedna, če ne bo seveda snežilo, ker se po tem spet ne moreta pripeljat...

...v službi je pa kaos po drugi strani, ena koelgica je šla za 3 mesece v Zagreb, ena si je privoščila 14 dni za fizioterapijo, ta tretja je v urgentni ambulanti, ta četrti sta zbolela otroka, tako da sva s kolegom sama na oddelku, plus pokrivanje ambulant od vseh, ki jih ni...

Tako da upam, da se tale nori december hitro konča user posted image

Lia Roza vse najboljše in eno čudovito praznovanje
user posted image

tinas upam, da so se celice lepo namnožile, da je vsaj 25% čisto zdravih, glede na tvoj super pridelek, sem prepričana, da bodo našli kup zdravih. Držim pesti, da za božično darilo dobiš user posted image  in po tem čez osem mesecev enega (ali dva) sladkega user posted image
ac upam, da bo robotek pridno sesal, jaz ga imam že nekaj časa, pa večinoma ždi v spalnici pod posteljo, ker sem pogruntala, da najboljše funkcionira, če je kdo doma in ga reši, če se kam zatakne...pri nas so bili problem kabli, pred sabo je rinil stol in se po tem zaogzdil, po novem se pa zagozdi pod sedežno, kjer je ravno dovolj prostora, da zelze za 10 cm noter, ven pa ne more...
NRMM upam, da ostanete zdravi do konca leta in še po tem... pri nas je na programu Mancino kašljanje...že vem ,da smo dobri do maja z manjšimi izboljšanji....ah enkrat bo že user posted image

Kaj je zdaj s praznovanjem RD naših decembrčkov? A smo določile datum????

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
15.12.2010 11:03:28   
Izabela_
Datum še ni določen! Zdaj mislim, da smo rekli raje januarja, ali kako?

Seveda, sem pozabila, LIA:

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.12.2010 18:08:36   
Kofi
Vse najboljše decemberki! Manca in Lia!

< Sporočilo je popravil Kofi -- 15.12.2010 18:09:44 >

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.