|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
30.11.2010 13:22:02   
lonja
Ojla,

sm na bolniški, pa imam mnogo manj časa kt v službiuser posted image .

Na bolniški sm zarad Mance, prejšnji teden v torek se ji je v vrtcu nenadoma full povišala temperatura, so rekli v dveh urah in ob pol štirih, ko sem jo pobrala v vrtcu je revca kuhala na 39,5 stopinjah. No, sva odšli domov, doma pa, vročinski krč, zgubila zavest, tresla se je vsa, pene na usta, občutek grozen, resnično me je zagrabila neznanska panika. Je na srečo po 5 minutah prišel domov še user posted image in smo odbrzeli v zdr.dom, od tam pa z rešilcem in kisikom na ustih v LJ v bolnico, ker sva ostai do naslednjega dne. No, tetka vročina je bila to pot vztrajna in na je delala družbo do sobote, zdej pa smo recimo OK, že nagajamo in lahko rečem, da ima spet mojo staro Manco nazaj.

Tako bom doma še ta teden, drug teden pa spet v vrtec in upam, da se ka takega ne ponovi nikoli več.

Ja, december je tu in z njim rojstni dnevi naših bejbekov, jst še razmišlja o možnih darilih, rojstni dan pa bomo praznovai kar nekje zunaj user posted image , se še odločam, kje.

A ste za to, da se letos tudi dobimo na že tradicionalni večerjici v čast našim petletnikom user posted image ?

Imejte se lepo.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
30.11.2010 13:22:56   
lonja
Izabela, a pri petih letih je tudi sistematski? A to si vabljen tako kot pri treh? 

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
30.11.2010 14:27:28   
Izabela_
Oj, LONJA, uboga Manca! Pa vidva z njo, mora biti res grozno kaj takega! Samo da se ne ponovi še kdaj, ja....

Na sistematskega smo bili vabljeni. Sem mislila, da je to tako pred šolo, nisem pa vprašala.

Večerjica, DA.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
30.11.2010 14:48:54   
ac
Joj, Lonja, si sploh nočem predstavljat, kako je to zgledalo... Sem pa zmeraj mislila, da to se dogaja dojenčkom tam do enega leta.

Za sistematskega so meni rekli, naj pokličem in se zmenim za datum pregleda, ko bo stara 5 let. Imajo pa potem pred šolo še en pregled.

Večerja - sem za.

Imejte se lepo.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
30.11.2010 18:54:33   
NRMM
Čeeeeeeer!

Res je tale naš čvek čisto zamrl.

Uff lonja upam,da se Manci to nikoli več ne ponovi. Jaz sem bila priča,ko se je to zgodilo od kolegice tamali, bila je stara 8 mesecev.Groza,še zdaj imam pred očmi,kako hudo je to zgledalo. Je pa res,da se krč nikoli več ni ponovil, HB.

Jutri se pa res začne naš mesec.......le kam ta čas beži????Od vseh fešt,ki me v tem času čakajo, do Božičkov itd.....najrajš bi se vlegla, zaspala in se zbudila po 5.1.user posted image

Maruša ima jutri sistematskega. Poleg rednega pregleda ima tudi zobozdravnika, kamor že itak hodi in pregled pri logopedu. Sej verjetno si logoped ne bo imel kaj začet z njo,ker vse lepo govori.

Drugače pa nič kaj novega, gužva kamor se obrnem. Zdaj so mi dali pogodbo za NDČ,ampak sej ne vem al se naj veselim al ne. Ni nekega hudega vzdušja,na vso stanje,ki ga imam v službi.

Punci sta zdravi zaenkrat,upam,da tako tudi ostane. Maruša je že zaužila AB zaradi angine, Maša se letos dobro drži.Je pa alergična na pršico.Sem to trdila že pred 1,5 leta in je njega pediatrinja rekla,da tako mali otroci ne morejo biti alergični.Zdaj pa se je izkazalo,da je in smo morali vse pliškote odstranit iz njene postelje in sobe, redno umivanje tal (2xtedensko), nov jogi in lahko rečem,da je za 80% boljše.

Zdaj pa je čas za kopanje,tako da lepo bodite, uživajte in ne se tako pogosto javljat user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
30.11.2010 19:29:05   
Kofi
hejla!

mi smo tudi dobili vabilo na pregled pri 5. letih. Ma priznam, se mi sploh ne lubi it...
Mi je pa tako tečno, ko imamo sneg :S ... moji otroci pa itak celi navdušeni...sej vem da sem nesramna, samo...joj, te bunde in oblačenje in cviljenje ko bi nekaj imeli oz. kr vse...

Naša tamala pa je v taki neki čudni fazi, da skoz samo potihem joče...pa boji se teme, pa nebi sama šla v kopalnico...ni da ni v glavnem...ne vem kaj naj naredim...na trenutke me prav srce boli, na trenutke pa mi dokipi in se razjezim nanjo. Samo je res prav huda faza.

Jaz imam v službi tako gužvo, da niti dihat ne morem. Dva velika projekta in še ene pet manjših. Komaj čakam januar...se bo mal sprostilo...

nič - grem dalje maile brat ;) pa otroke na silo spat dat ;)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
30.11.2010 21:52:24   
Nana Liza
Lonja - joj prav strašno kaj je morala pretrpeti uboga Manca. Upam, da je vse to za vami in se nikoli več ne zgodi. user posted image

Natrpano imamo še vedno. Jutri imam podelitev moje spec., pa sploh ne vem, ali naj grem, ker je spet napovedano tako obilno sneženje popoldne. user posted image Šc šc sneg, bodi v hribih!!!

Izabela - hvala za čestitke! Tevžu se je kar trgalo od vseh daril. Naredila sem mu torto nutellino Strela McQueen. Bila je terna in mulc nadvse srečen, kar je pa glavno. Sicer pa smo praznovali le bolj doma z domačimi in nič posebnega.

tinas - ful hude fotke na FB. Prečudovito potovanje.

V službi še vedno gužva in bo še tam najbrž do konca januarja. Kje ste prazniki letos?
Danes sem si kupila čevlje za -40, da me ja ne bo zeblo, ko moram zunaj stati in gledati otroka, kako uživata. Matr res so  topli. Ne bo potrebno dodatnih nogavic. :-) Kar naj pada in plundra, če si upa. user posted image

Je pa tole čist noro, danes sem morala oprati Tevžu bundo, pa smučarske hlače. Jih je v vrtcu namazal v blatu. Ela tudi ne vem kaj je delala, ker je vsak dan mokra do spodnjih hlač. Komaj sproti vse pripravljam, čistim, urejam rezervo rokavic, nogavic žabic, kap za naslednji dan ...

Tradicionalna večerja - ZA!

Čim več užitkov z belimi kosmiči! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
1.12.2010 18:35:27   
Kofi
Ema Vse NAJ NAJ!!!!

Pa velik daril!

Otvoritev sezone :D
Pa Ema je že prava dama! Sem malo slikice na FB pogledala!

Lonja, pa kaj je blo z Manco...samo vročinski krč al še kaj drugega poleg? Pri naši gre vročina do 42 pa še ni bilo nič krča...prejšnjič pa je dobil še mali tako vročino...jo je še boljše prenašal kot neli...sem že navajena...topla voda in ohlajanje....pol pa nujno svečka...No, kakorkoli, upam, da se vam to nikoli več ne ponovi...nobenemu otročku!

Včeraj smo se mal spuščali po hribu...mala dva sta itak bila navdušena! Jaz pa ne toliko...meni ni všeč ne mraz ne moker sneg...še manj pa led. Bljak...
Poletje hočem takoj zdaj! No, ampak...pol pa ne bo veselja z malimi, ki bi radi imeli snežaka.

Lepo bodite!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
1.12.2010 18:36:28   
Kofi
hej...mislim, da sem pridobila še eno zvezdico :D :D :D ... ali jo imamm že dolgo...kaj pa vem... :D sem jo torej šele zdaj opazila...

< Sporočilo je popravil Kofi -- 1.12.2010 18:37:34 >

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
2.12.2010 15:05:49   
lonja
Ja, tudi od mene VSE NAJBOLJŠE EMI za 5 let user posted image .

Kofi, Manca je imela okužbo z virusom RSV, baje full razsaja, vročinski krč pa je prišel od prehitrega naraščanja temperature user posted image . Sm si zdej mal prebrala stvari okol tega, ker me je tisti torek zagrabla neznanska panika in to ni dobr. Vem za naprej user posted image , vsaka šola nekaj stane.

Zdej smo že bolje, že veselo nagajamo, pa dopoldne greva malo ven na snegeca, pa Luno peljeva na sprehod, na sploh mi je tako malce ležerno življenje kar všeč. Ampak je tudi v službi OK, zato grem v ponedeljek kr nazaj user posted image .

Dans imamo pestro popoldne, Ajda ima plesne vaje, pa v knjižnico moramo, ker nam je zmanjkalo knjig user posted image . Jutri ima pa še naš oči dopust, tako da bo en še malo lepši petek.

Aja, glede večerjice, če bi ble tolk fajn, pa namignile kaj okoli možnih datumov, pa nardim spet eno razpredelnico in izločim neprimerne. Potem bomo pa videle kaj bo ostalo.

zdej grem pa kej v lonc dat, da bo bejba dobila kaj za papat.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
2.12.2010 15:06:56   
lonja
men tudi niso jasne tele zvezdice, ne vem, zakaj sem si zdele peto zaslužila?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
2.12.2010 15:51:11   
ac
Helou.

Sej večerja je verjetno mišljena čez vikend? Jaz ne morem 11. in 18.-tega (dve soboti). Imam pa zadnji teden v decembru dopust, tako, da takrat pa lahko kadarkoli.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
2.12.2010 15:52:15   
ac
Očitno je na RR že dedek mraz, ki tala zvezdice.... Jaz jih mam tud 5 user posted image .

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
4.12.2010 9:03:48   
lonja
Jutro,

pri nas spet sneži, ga imamo že blizu enega metra. Snega mislim user posted image .

Smo mislili it na lutkovno predstavo ob devetih na Vrhniko, pa zarad tega sneženja ne gremo in zdej upamo, da bo do 10.30 vsaj malo ponehalo, ko se začne naslednja. Jutri imamo pa tu v vasi Miklavževanje, sam pri bejbah sploh več ne pali tisto, če boste pridne, bo Miklavž kaj prinesel. Se mi zdi, da itak vejo, da bojo kaj dobrega dobile user posted image

Kar se tiče naše družinice je lahko večerja ali bolje rečeno pozno popoldansko kosilo 26.12. to je mislim da nedelja. To bi bila opcija čez vikend, med tednom pa nimamo časa edino v tednu od 13.-17.12., ker ga imamo že čist nabasanega z dedki mrazi, službenimi feštami, pa še en rojstni dan je vmes (user posted image ).

Tko. Grem najt recept za kake dobre piškote, ker sem bejbama obljubila, da bomo popoldne pekle in se že full veselita.

Lepo se imejte čez vikend.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
4.12.2010 12:06:14   
Izabela_
Samo na hitro... nam bi bil 26. 12. ok. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
4.12.2010 12:56:24   
mml
Kaj pa če prestavimo na januar, ko se vse malo umiri?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
6.12.2010 15:02:07   
šnucika
user posted image Ojla,

še sem živa ja.
Da malo poročam...ker sem ravno na dopustu,imam še toliko starega,da bi bila lahko skoraj cel mesec doma.Tako pa vsaj tale teden uživam.

Naša punca je vsa v pričakovanju daril,praznikov,rojstnega dneva.
Napisala je tudi pismo dedku mrazu in potem ugotovila,da je nekaj pozabila in naslednji dan dodala še popravek na okno,da je dedek mraz našeluser posted image
Drugače smo kar zdravi. Živa ima neke čudne motnje,upam,da ne hormonske.Pod prsnimi bradavicami ima bulice.Bile sva že pri P in morava še enkrat,verjetno bomo potem šli na endokrinološko na preiskave,da ne bi šlo za prezgodnjo puberteto...čeprav nima nobenih drugih znakov.

Vreme imamo pa tu tako,da user posted image ....pa če že dva meseca ne dežuje....obup.Voda povsod,vlaga...po cestah potoki....
Saj vem,da tudi preveč snega ni fajn...ampak tale non stop dež je depresija.

Grem končat kosilo...čeprav sva se z Živo napokali čokolade,ki jo je dobila za miklavžauser posted image

lepo se imejte ...upam,da vas odjuga ne bo premočila,kot nas tu...

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.12.2010 13:50:44   
Valeri
Dan,

Vidim, da sem bila »klicana«….user posted image user posted image

Saj veste, pestro povsod, v službi, doma…sploh pa sedaj, ko smo stopili v veseli december.

Mml – imamo isto destinacijo smučkanja. Tudi mi gremo z G-rega in upam, da bo imel mali veselje za smučarsko šolo. Opremljen je že od nog do glave… smučke tud rad natika, pa ob prvih snežinkah je že hotel na sneg… tako da upam, da ga to veselje in navdušenje ne mine.

Lonja – vročinski krč….moja kolegica ima žal tovrstne izkušnje in po njenem pripovedovanju, …groza, si ne predstavljam. user posted image

Ja, zdaj je mesec naših decembrčkov, pa še možje veselega decembra. Naš ne dohaja reklam, po tv-ju, ali teh letakov, ki pridejo v nabiralnik. Sam hiti, to bi 'mel, to bi 'mel, to rabim…razen kakšno malenkost spusti, če je glih preveč roza, pa je to potem za punce user posted image

Pismo dedku mrazu je pa že napisano oz. narisano, zdaj si moramo to še lepo porazdeliti user posted image .  Seveda so na seznamu same igrače, mama kar pričakuje, da bo napisal kakšno sestavljanko, pa knjigo...user posted image  

Aha, saj ne vem, če ste že kaj govorile o tem… kako kaj razmišljate o vpisu v šolo.
Saj vem, da je še daleč, pa vprašam, ker ste govorile o sistem. pregledu pred vpisom v šolo.
Mi smo se načeloma že čisto odločili in to je, da gremo v šolo. Potem pa slišim toliko enih mnenj, nasvetov, da včasih res več ne vem kaj in kako. user posted image

Meni je merilo to, da se Maj šole veseli, čeprav točno še ne ve kaj to pomeni, dozorel je, besedni zaklad, štetje in podobno obvlada. Tudi po mnenju vzgojiteljice je zrel za šolo in če bi še eno leto ostal v vrtcu, bi se dolgočasil, mu ne bi bilo zanimivo,… Vaši decembrčki bodo šli v šolo?

Tko, na kratko.
Lepo se mejte, lepo praznujte, postiskajte in polupčkajte vaše slavljenčke.

http://www.mojalbum.com/sanza

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.12.2010 17:09:53   
mml
Sara vse najboljše ob 5. rojestnem denvu
user posted image
Manca veliko zabave ob pihanju 2. svečke

user posted image

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.12.2010 21:19:38   
Nana Liza
SARA - vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MANCA -vse najboljše! user posted image user posted image

Valeri - Ela bo šla tudi v šolo naslednje leto. Saj prvo leto v šoli večinoma barvajo, rišejo, ustvarjajo...črke so pa itak šele v drugem razredu. Tudi midva sva premlevala podobno in spraševala za mnenja. Ela pa pričakuje, da gre v šolo in se zelo veseli.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
9.12.2010 9:27:47   
Izabela_
SARA in MANCA, vse najboljše!

Srečanje: meni je vseeno, ali letos ali januarja. Če bomo zdravi, pridemo (kot običajno).

Šola: Matevž gre v šolo. Stvari ga zanimajo, rad rešuje naloge, in kot je rekla Nana Liza, prvi razred veliko barvajo, rišejo in podobno. Drugih pomislekov nimam, čeprav jih v vrtcu moti, ker je počasen pri oblačenju in take stvari, ampak da zaradi tega ne bi šel v šolo? Mi smo se odločili in se veseli.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
9.12.2010 9:47:02   
lonja
Sara, VSE NAJBOLJŠE še za dan nazaj user posted image

user posted image

Pa hvala vsem za čestitke za našo Manco. Hja, prvo torto smo že uničili, jih bo še kar nekaj do konca tegale decembra user posted image . Smo bili pa kar lepo doma, pa punci sta mi pomagali narest maso za palačinke, ki smo jih potem tudi spekle in smo jih pohamsali kot bi mignil. Brez nutele seveda ni šlo dol.

Drgač pa smo še kar OK, z Manco sva v torej dali čez še zadnji pregled, pljuča so baje čista, tako da zdej samo lepo lepo prosim, da bi ostali vsaj nekaj časa zdravi.

Ajda in šola? Ne vem, jst pa za razliko od vseh vas še kar kolebam. Sej je res, da je prvi razred eno samo igranje, je pa tudi res, da je nek malo bolj fiksen koledar kot v vrtcu, ki se ga potem držiš, naša Ajda je ers en tak mejen primer, tudi v skupini je nekaj otrok, ki bodo še eno leto v vrtcu in resno razmišljam o tem, da bi jo tam še pustila. Čeprav vzgojiteljica pravi da ne, da se tko kot ostali vključuje v vse dejavnosti, da ona res ne vidi enega razloga, da ne bi, ampak jst vseeno razmišljam tako user posted image . Bomo videli. 

Dans smo brez šefice, tko da bom prej zgasnila proti domu. user posted image  ima že prvo službeno fešto, tako da smo same do jutri. Jst pa jutr, tko da bo pa jutr on sam z obema bejbama.

Mejte se fajn.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.12.2010 9:47:32   
lonja
Aja, glede večerje, zarad mene je lahko tudi januarja, kakor želite....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.12.2010 20:42:47   
mml
Mi smo kar ok, z občasnimi smrkanji in kašljanjem, ampak to gre že v opis del in nalog, tako da se sploh ne vznemirjam.
Jutri pečemo biskvite za torte, v soboto imamo "silvestrovanje" s sosedi v bloku, v nedelji 1. del praznovanj za Mancin RD...skratka dogaja...Do sobote moram dokončati še darila za sosede...ta vikend bi rada naredila še voščilnice...v službi imam jutri najprej vaje, po tem predavanje za študente...obvezno moram oddati dve poročili, kdaj se bom ukvarjala pa z bolniki, se mi pa sanja ne...še dobro, da imam zanesljive pomočnike, ki jim lahko zaupam...
Sicer sem bila pa pridno na spinningu, zdaj pa spravim še čmrlja spat in se zvalim na kavč user posted image
lonja jaz še tudi nisem 100%, da gre Manca v šolo, predvsem zaradi večje "obveznosti" in ker naša frklja še vedno ptrebuje ooldansko spanje, sicer je neznooooooooosna. Mene ne skrbi prva triada, ki je na izi, ampak po tem 4. razred in čustvena zrelost... Manca sicer obvlada vse črke, piše in bere, zna številke, tako da to sploh ni problem...kot sem rekla, me bolj skrbi čustvena zrelost....

Glede na hitrost našega dogovarjanja in usklajevanja, se mi zdi, dosti bolj realno, da se dobimo januarja user posted image . Jaz ne morem 17., ker delam...tako da jaz glasujem za 8 oziroma 9. januar
valeri kdaj grest in kam z G-rega, če ni skrivnost? Jaz upam, da bom vsaj občasno oddala oba in imela nekaj čas samo zase...ampak eno so načrti, drugo pa realnos user posted image  Oglasi se še kaj...je prav zabavno slišati, kaj se kaj dogaja našim decembrčkom

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.12.2010 21:39:52   
tinas
punce,

da se vam na hitro javim. jutri imam punkcijo user posted image . me je precej strah, saj sem pridelala zelo veliko jajčec, ki so baje že zelo velika (malo so podivjala in ušla iz nadzora user posted image )
upam, da bom preživela (pravijo, da smrtnih primerov na ponkciji še niso beležili user posted image )
me pa vse precej boli, saj imam v trebuhu pravo leglo in ogromne jajčnike.

bom še poročala kako bodo potekale stvari naprej. vse kaže, da bom dobila v varstvo zarodek prav na Liin rd. a ni to krasen začetek user posted image

lepo bodite,
pa-pa
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.