|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
23.12.2010 15:47:37   
farfala
khurde, joj se mi kar smiliš z dvema malima bolančkoma domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa res ni fajn

krtekxx naš tud ne para calpolain dalerona, tud če ga vmešam v mleko ali sok, izpljune, tako, da zdaj čakam, kolikor se da, potem pa dobi svečko voltaren, ki pa mu vedno uspešno zbije temp., včasih ga ohladi celo preveč,

meni tudi smrdijo ti sirupi, A-ju tudiuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
   [Brisano sporočilo]
23.12.2010 15:52:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
23.12.2010 16:22:28   
sonček33
Khurde, kako ste?

Ploha kako ste vi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
23.12.2010 16:24:38   
Ploha
smo OK user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
23.12.2010 16:54:48   
marta82
Počitnice!user posted image Ja, že jutri imamo prost dan (smo eno soboto not prinašali)user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
23.12.2010 17:06:33   
sonček33
U marta, fajn fajn.... uživajte

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
23.12.2010 18:58:21   
Ploha
ste že jedle/delale ruske kape??

jst sm jih včerej, no dons sm jih skončala...božanske so! to je eden boljših receptov kar sem jih dobla...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
23.12.2010 19:50:15   
Najki
Plohca to so cupavci a ne? V bistvu biskvit pa povaljan v cokolado in kokosovo moko? Moja mama jih vcasih nardi in so res fini. Sam jih naredi kar v kocke. So pa ful hudi, ce res kucme oblikujes user posted image .

Smo prisli prejle domov od stacun pa iz vrtca in je tamali zakuhal v stacuni, doma je imel 39,6 v usesku. Jutri bom doma z obema, ma na sreco je babi vzela dopust in bova skupaj spacali se kej casa za piskotke pect user posted image . No zdej oba otroka ze spita v rekordnem casu. Lien se bo se zbudila za jest cez par ur, JM je bil pa zmatran od vrocince in niti jedel ni nic, bo najbrz za noc spal.

Grem zdej koncno pojest

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
23.12.2010 20:05:50   
Ploha
najki:: ne...to je pa mal drgač...pride ja nek temen biskvit, oz svetlo rjav...pol pa kokr v neki podobnga k je puding povalan (sam nardiš), pol pa kokos...pa ena pika čokolde gor....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
23.12.2010 20:37:48   
Najki
Aja pol pa mama boljse nardi user posted image . Vsaj puding mi ne bi pasal zraven. So pa to ena od izvedb cupavcev kolkor sem zasledila, v resnici se nisem poglabljala v recept. Lih zadnjic me je mikalo, da bi jih sprobala samo zato, ker tko lepo izpadejo kot kucme user posted image . Sam pa niso za stat dolgo, ker se osusijo v par dneh.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
23.12.2010 21:32:27   
khurde
klinc, ven me je vrglo in po doooolgem času nisem kopirala user posted image user posted image user posted image  pa še v mozilli nisem user posted image user posted image user posted image

na malenkost bolj kratko, delam podobno kot je ronja napisala, edino za paracetamol so mi rekli, da vpliva tudi, če temperatura ne doseže viška. dam ji pa, če je al visoka in je tamala prav ledena (zadnjič pri 39'8 in no way, da čakam, da se ustali user posted image ) al pa če je nad 38'5 in jo vidno zdeluje. v banjo ne greva, če ni že topla, ampak pri njej kopeli ne učinkujejo al pa ne takoj. ker po dveh urah ji temperatura pade, ampak kot sem napisala, včer je šla not z 39'2 in prišla ven z 39'2, dan prej je šla not z 38'8, prišla ven z nekje 37'5, čez 15 minut bila spet na 38'8. ampak po ene dveh urah pa padlo (v obeh primerih) pod 37'5. so mi rekli, da je čudno, da ni vsakdanje, ampak da očitno pri njej tko reagira.

niia, fajn komad

farfala, hvala, sonček, hvala za vprašanje

najki, pikepoke za JM

ploha, nisem še delala, sploh ne vem, kaj to je

krtekxx, jaz sem imela vročinske krče enkrat, pri angini, ko se mi je temperatura v ful kratkem času fuuuul dvignila. sem bila en čas na pediatrični zarad tega, pa do ene petega, šestega leta dobivala ena zdravila. par let dnevno, potem tedensko. sem imela ene dve leti nazaj možnost firbcat po kartoteki in sem si vzela čas za branje user posted image  pa hvala za šnelkurs user posted image

najki, pri I na posvetovalnici mi je rekel, da tudi, če sem imela jaz krče, ne dajo nič preventivno.

tko. A je zaenkrat v redu, moram pa še dva, tri dni opazovat in merit dihanje med spanjem. kao imajo ti mali ful kratke dihalne poti in se jim bolezen hitro iz zgornjih na spodnja dihala preseli. če bi npr. naslednji teden zbolel za pljučnico ali bronhiolitisom bi pomenilo, da je vmes že en drug infekt narajmal. drugače pa tamali v vrtcu v povprečju srečajo dva virusa na mesec. in če se nam zdi, da otrok že dva meseca preboleva en prehlad, to ni res, ampak preboleva vedno nove viruse, na katere reagira s prehladom (ali pa čem drugim). matr, sem tak firbec, da mi bo naslednjič sam otroka vzel, pregledal in nazaj v čakalnico prinesel user posted image

tretma za A je: fiziološka, fiziološka, fiziološka. čiščenje nosa vsako uro, če je treba (ima res gost, lepljiv, smotan smrkelj, zjutraj mu not zlijem kak deci in pucam ene 15 minut, da neha hropsti user posted image ). potem pa kakšne inhalacije, vlaženje prostora, če je treba. in če hrope, čeprav je nos čist, hitro nazaj. za I pa itak fiziološka, fiziološka, fiziološka, če je bolj kriza, lahko tudi operil, ampak ga pri nas ne promovirajo ful in je bolj "izhod v sili". mi pa vedno priporočijo razpršilo, ker se kao lepše razporedi. po en vpih v vsako nosnico, max. 4 dni zapored in potem vsaj en teden pavze.

ronja, niia, a tole sta mislili?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
23.12.2010 22:45:55   
Najki
JM je imel v vrtcu bozicka, pa so dali za domov vreckico s par lepimi voscilnicami, ki so jih otroci naredili in je vsak svoje dobil, pa jih bom izpolnila in dala tasci in moji mami. Potem so dali not se CD s slikicami iz vrtca in so not vse odkar se je vpisal in sem ful vesela user posted image . Pa salcko so dobili z logotipom vrtca in not so bili piskotki, ki jih je JM vzgojiteljica sama spekla, da so brez jajc user posted image . Pa ful so dobri, mi jutri recept poslje user posted image . Ma ful so fajn te deklice. Sem jim mislila piskotke narest, pa JM ne bo sel v vrtec zaradi vrocine, tako da imam se cas poizkusat in zasustrat par pladnjev, da bojo vsaj spodobni do njih prisli user posted image .

Khurde kako je z vrocino, je se vedno tako visoka? Zaradi kratkih dihalnih poti tudi tako hitro preide na usesa, ce imajo nosek zastopan. Bronhiolitis pa zdej ful razsaja, na oktobrkah jih imata 2 starejsa bratca, je pa mende virus, tega nisem vedela do pred kratkim. Ful je fajn, da ti P razlozi zadeve, ksni te hocejo odpravit kt da ne itak ne bos razumela user posted image . Ta nas nadomestni P bi pa verjetno sredi razlage pozabil, kaj sem ga sploh vprasala user posted image .

A sm js mal sklerozna al so spet temo zamenjali?

Lien se je pozabila zbudit za vecerjo, zdej jo moram pa predramit, da jo previjem, oblecem v pizamico, umivanje bova spustili, nosek spucam, podojim, pa se d3 kapljice ji moram dat.

< Sporočilo je popravil Najki -- 23.12.2010 22:54:36 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
24.12.2010 5:01:12   
ronja
ronja, niia, a tole sta mislili?

Jap, to ja.

Mi smo bili včeraj pri tašči in tastu na dedku Mrazu. Danes popoldne smo mislili it pa k moji mami, samo še ne vem, kako bo z Lejlo. Včeraj smo bili namreč pri zdravnici in je rekla, da se zadaj spodaj v pljučih sliši začetek pljučnice in ji je dala sumameduser posted image . Ronja je ok, ima čista pljučka. Tako da bomo še videli... Sicer sta obe ful boljše, Lejla je včeraj samo spala in danes je prvi dan, da obe spita v svojih posteljah in to še vedno, pa je že 4:45!

Tako da niso glih najbolj veseli prazniki... Pa še tašča je spet nekam čudno reagirala ali kako naj se izrazim, da bo "politično korektno"... Pridemo, lubi je šel še neki v avto iskat, tast z njim, tašča vzame Ronjo v roke (itakuser posted image ), jo sezuje in sleče, jaz potem Lejlo, pol pa sta bili onidve že fertig, ko sem si jaz še sebi morala čevlje odvezat in je Lejla stala tam  zraven pač (itak) in ji ona reče, da naj gre gor po stopnicah, (da bo lahko ona gor Ronjo nesla). Ok, ne bi bilo nič takega, če se ne bi ravnokar menili, da ima Lejla pljučnico, Ronja je pa čisto zdrava! Pa ni, da ne bi razumela ali da pač ne bi bila pozorna, pa ne bi do nje prišlo (itak je sama vprašala, ker smo prišli direkt od zdravnika), ker je še spraševala: "A Lejla pa kr pljučnico?"
In ona bo nesla tastarejšo, zdravo (ki gre komot in zelo rada sama) po stopnicah, tamalo bolano, zmatrano, s pljučnico, bo pa nagonla, da naj sama greuser posted image . In tisti revček je začel potem plezat gor, ker je pač Lejli taka pridna punca (Ronja tudi, da ne bo pomote, samo Ronji ni treba). Itak, da sem jo ustavila, da jo bom že jaz nesla, samo da se sezujem (in seveda sem potem jo). Potem naj ji pa zaupam bolane otroke v varstvo???user posted image Ja, pajade! Ni šans, preko mene mrtve! (no, saj potem ko sem lubiju povedala ta incident oz. kaj me je prizadelo, tudi preko njega mrtvog). Mu je bilo ful hudo, meni pa tudi, čeprav mi je bilo ful lažje, da se mu ne zdi to neka brezvezna prčkarija, ampak da me razume. Luv him!

Tako da od zdaj naprej sploh ne mislim več gledat, a se je kaj spremenilo ali ne, ker mi je čisto vseeno: tudi če rata super 1A, meni je dovolj. bo videla otroke, jasno, tako kot do zdaj, vsaj 1x na teden, ampak bomo lepo mi zraven (pač en od naju ali pa tast) in ni šans, da ju dam bolani tja, pa grem v službo. Itak ne bi nič naredila, ker bi se skoz sekirala. Nisem tip, ki bi lahko odmislil, če je kaj narobe, nikoli nisem bila, zato pa moram stvari rešit, sicer se non stop sekiram. Če sem doma, sicer ne naredim bogvekaj, vendar pa gotovo več, kot če bi šla v službo in se sekirala.

No, to sem morala dat ven iz sebe, medtem ko se mi ravno kandirane pomaranče hladijo v sirupu.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
24.12.2010 7:20:08   
krtekxx
Marta, ne se hvalit prosim s tem, da maš frej, ker si prfoksa, ker mam pripravljen dopis na to temo za šolo našega prvošolca. Gospoda si namreč kar omisli, da ima kao ravnateljev dan in frej, varstva ni...kaj naj pa sedaj? Jaz imam 30 dni dopusta letno, moj mož 29, otroci imajo 3x5 dni počitnic čez leto, cca 60 dni poleti, skupaj 75. Kam naj dam otroka za unih 75-59=16 dni, če predpostavljam, da čisto nikamor ne gremo skupaj kot družina in vsak od naju posebej rabi dopust? In ker imamo tako "smolo" da so stari starši še tako mladi, da imajo svoje službene obveznosti in tudi druge interese? 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
24.12.2010 7:56:09   
Ploha
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
24.12.2010 8:16:03   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Marta, ne se hvalit prosim s tem, da maš frej, ker si prfoksa, ker mam pripravljen dopis na to temo za šolo našega prvošolca. Gospoda si namreč kar omisli, da ima kao ravnateljev dan in frej, varstva ni...kaj naj pa sedaj? Jaz imam 30 dni dopusta letno, moj mož 29, otroci imajo 3x5 dni počitnic čez leto, cca 60 dni poleti, skupaj 75. Kam naj dam otroka za unih 75-59=16 dni, če predpostavljam, da čisto nikamor ne gremo skupaj kot družina in vsak od naju posebej rabi dopust? In ker imamo tako "smolo" da so stari starši še tako mladi, da imajo svoje službene obveznosti in tudi druge interese? 

Dvomim, da bo dopis ene razkurjene mame spremenil sistem. Raje šparaj živčke. Razumem tvojo težavo, ampak ker je nisem povzročila jaz in se ne čutim odgovorno, se bom z veseljem še kdaj "pohvalila" oz. delila svoje veselje in navdušenje.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
24.12.2010 9:15:45   
sonček33
Haha, krtekxx, ti kar napiši.

Marta, kaj počneš? Imaš malega doma?

Zdejle sem kofetkala, trenutno sem fraj, pol pa kino pa domov. Krtekxx, brez zamereuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
24.12.2010 9:17:20   
sonček33
Krtekxx, imam pa eno fajn idejo.... dej ti rajš napiši dopis svojemu šefu, da potrebuješ VEČ dopusta. Garantiram, da boste vsi zadovoljn, razen šefa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
24.12.2010 9:25:36   
krtekxx
Marta, maš prav, najbolje da s še 50 sodelavkami v istem zosu in nekaj 1000 drugimi ženskami in moškimi v SLO izvedemo državni udar. Ampak najbrž ne bi uspel. Škoda živcev. 

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
24.12.2010 9:27:59   
krtekxx
dej ti rajš napiši dopis svojemu šefu, da potrebuješ VEČ dopusta

Ti, moj šef bi odobril, ampak mi2, pa še Marta imamo istega delodajalca - javno upravo in da ti ne povem, kako nam visijo za vratom z urami, izplačili, porabo davkoplačevalskih sredstev, dopusti, napredovanji....Mogoče bi morali klonirati Branimirja Š. da se sfajta za nas.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
24.12.2010 9:28:04   
sonček33
Krtekxx, ti si dejansko jezna na učitelje???? No ja.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
24.12.2010 9:29:29   
sonček33
Krtekxx, najbrž nima pomena, da razlagam, da tudi nam težijo z urami ... in da počitnice nekje moramo prinesti "noter" ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
24.12.2010 9:45:27   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

dej ti rajš napiši dopis svojemu šefu, da potrebuješ VEČ dopusta

Ti, moj šef bi odobril, ampak mi2, pa še Marta imamo istega delodajalca - javno upravo in da ti ne povem, kako nam visijo za vratom z urami, izplačili, porabo davkoplačevalskih sredstev, dopusti, napredovanji....Mogoče bi morali klonirati Branimirja Š. da se sfajta za nas.

Nisi ednina. Sicer se trenutno jeziš na čisto napačno osebo/e, ki nima nobenega vpliva na situacijo, ampak ni problema, sprejmem, če se boš tako bolje počutila. Pa miren , lep in nasmejan božični večer ti želim.

BE NICE!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
24.12.2010 9:49:46   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Marta, kaj počneš? Imaš malega doma?

Ja, doma sva. Darila so zavita, na smrekici so lučke. Lušno je. Manjka edino vonj po sveže pečenih piškotih, ki pa jih ne delam, ker jih ne smem jest in potem sama sebe preveč matram.user posted image  Popoldan gremo k mojim na pozno kosilo/zgodnjo večerjo. Pa ti? Danes greste v kino, ne? Naši so bili včeraj pa nisem šla zraven, sem ostala v pisarni, ker je nekaj nujnega prišlo vmes z enim učencem. So pa gledali mlajši Veleum, starejši pa neke sovice (ne vem naslova) in je bilo baje fajn.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 24.12.2010 9:52:17 >

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
24.12.2010 9:56:28   
krtekxx
Oj, lepo se imejte, pa brez zamere zaradi tega mojega izpada. Mal sem napeta, ker moram do popoldneva napisati še kar nekaj poročil, popoldne še kaj skuhati, oditi na božično večerjo k tašči....o drugem tednu ne razmišljam.
Tako, da Dragi Božiček:
jaz bi se rada naspala in nasmučala! Mi lahko to uresničiš?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.