|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
22.12.2010 7:04:14   
krtekxx
Khurde, zakaj ji pa ne date Voltaren, če ji ne moreš s Calpolom zbijat? Ravno lani je ob takem času BB imela eno virusno drisko, ko ji paracetamol ni nucal NIČ, Voltaren pa je držal ene 3 ure: bili sva na infekcijski in je zgledalo tako, da je ženska pediatrinja ful pogostokrat prišla pogledat, pa naju tolažit, en moški P je pa sam skomigal z rameni in govoril, da ni nič hudega in da ima sam vročino. Vročino so ji pa zelo dobro zbijale navadne infuzije NaCl. tekočina naredi svoje, zato je res zelo zelo pomembno, da ji stišiš čim več pijače.

Sicer pa upam, da se vam obrača na bolje. No, pri virozah je tako, da ko vročina pade pade in konec.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
22.12.2010 8:53:39   
Najki
khurde kolk ti nisem faus. sem ze parkrat takole gnezdila z JMjem, ko ga je vrocina polezala, samo takrat se ni bilo Lien in je bilo pol skrbi manj.

user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
22.12.2010 9:38:37   
Jancci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke!!!!!!!!!!!! Naj hitro mine!
Khurde pa še zate user posted image  Rajš ne vem, ker jest jokam že ko me M objame in reče moja moja.

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Jancci- wao to gre pa hitro..... maš dost mleka a ne? Ti že v prvo nisi imela mnobenih težav če se prav spomnim.

Mleka tok da bi lohk mlekarno odprla! user posted image user posted image  Me skos mal joške bolijo user posted image
Kiara jest sem na koncu vsak dan, kak teden ziher, sedela nad tistim senenim drobirjem. Ne vem sicer če je bilo to krivo za hiter porod, ampak se mi zdi da me je vsakič po tem mal špikalo... v glavnem hočem rečt, da mi ga je še ene pol ostalo in če bi ga ti rabila ti ga komot odstopim, ker ga ne bom več rabila.

Najki luštnaaaaaaa oba!Kok ma mali dobročupco!user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
22.12.2010 9:46:36   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
ojla
sam pozdravim in zaželim vsem bolančkom čimprejšnje okrevanje
Kiara...ti pa še malo. Sem prej pogledala tvoj tokerček...33 teden

Ja jutri bo 34T in pol je še 6T do konca. samo ne vem kako bo šlo tole, ker je dete res nizko, vse brce so skoraj pod lokom sp.dela trebuha sej ne zanm drugač povedat v gl. ful nizko. Pa gor v žličko, da me pol zagag peče.

Khurde- no jaz upam, da tole vse skupaj mine in da bo A ostal zdrav.

Najki- jojo kolk sta corti

jancci- joj a veš da bi ga z veseljem vzela, ti ga plačam, samo povej a mi ga boš poslala ali ga pridem iskat?! Ena je menni rekla da ji je to res pomagalo in da je ful hitro rodila. Pa super za mleko.

PLoha- kako ste kaj? ali je M že kaj bolje?!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
22.12.2010 9:49:13   
kiara24
Nekaj bi vas vor. ali so mrzle nogice v čevljih lahko znak tudi da so ji čevlji premjhni??!user posted image Pa katere copatke nosijo vaši malčki, ker naša ima res skoz mrzle nogice in sploh ne vem kako naj ji jih ogrejem.

Je pa zadnje čase ful pridna in mi vsakič ko hoče it lulat pove in gre lepo na kahljicouser posted image .

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
22.12.2010 10:14:20   
Najki
kiara nas ima ene usnjene copate, nic podlozene, kupila v leclercu ma je neka slovenska firma. pa zabice. sam imajo v vrtcu ful toplo. doma je sicer enako oblecen ali v termo stumfke, pa mu ni mraz v nogice. na stantih so meli zdej take kosmate nogavicke ful raztegljive pa termo, sem mojemu kupila, imajo za bebe in za velike bebe user posted image , pa jih je ful pohvali, ker je sicer zmrzljivec. Pa slisala sem, da bambus ful dobro regulira temperaturo in delajo tudi nogavicke iz njega, samo ne vem kje jih dobit in ce delajo za otroke.  Za cevelj pa probaj potegnit vlozek ven in ji pomerit po nogici. Sam pri teh temperaturah zadnje dni sem imela tudi jaz hladne noge v podlozenih goretex skornjih. Poskusi se dvojne tanjse nogavicke.

jancci tale cupca bo zdej sla pa pa user posted image , je ze cist predolga. pa vozla se mu, bi mu morala ksn profi sampon in balzam kupit user posted image . ker jamra da ga buba, ko ga cesem.
super za toliko mleka. pri enem mesecu se bos zacela lovit s ponudbo, ko se bo povprasevanje naenkrat dvignilo. pa ce mas kej viska probaj zmrznit. jaz se moram ksn popoldan nalivat s cajem in vodo, da ne gre lacna spat. Je imela ze dva poskoka apetita pa vsako rundo mi obe dojki popije. ma ko za vecerjo ni vec polno, se se zmeraj sekiram, da premalo poje user posted image .

jaz nisem nic jemala za mehcanje MV, pa sem rodila zelo hitro, samo dolgo casa se ni pripravilo. Sem se par dni odpirala, potem so pa ze popadki prisli. sam porod je bil pa kratek. sem se pa ze prvic zelo pocasi odpirala, pa je bil dolg porod ravno zaradi trdega MV. na koncu ne ves kaj je pomagalo, sam skodit ne more. pitje caja iz malinovih listov tudi zelo pomaga baje. sem ga hotla nabavit, pa nekako nisem prisla do tega, mogoce bi ksn dan prej rodila kaj pa vem.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
22.12.2010 11:40:23   
Jancci
Najki jest sem v prvo čaj pila. Ni bilo efekta.

Kiara komot se 1x mimo pripelješ ko boš šla v kr, pa ti ga dam. Pa itak da ti ga dam, drugače bi ga vrgla stran. Pa me prej pokliči da ti povem kje sem doma. Maš tel na zs.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.12.2010 11:47:27 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
22.12.2010 11:47:46   
krtekxx
ker jamra da ga buba, ko ga cesem.

A se pusti? BB ma res ornk čupo, zavozlano ko user posted image , česat se ne pusti, umivat še manj...ampak čupe ne damo.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
22.12.2010 11:58:09   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

kiara nas ima ene usnjene copate, nic podlozene, kupila v leclercu ma je neka slovenska firma. pa zabice. sam imajo v vrtcu ful toplo. doma je sicer enako oblecen ali v termo stumfke, pa mu ni mraz v nogice. na stantih so meli zdej take kosmate nogavicke ful raztegljive pa termo, sem mojemu kupila, imajo za bebe in za velike bebe user posted image , pa jih je ful pohvali, ker je sicer zmrzljivec. Pa slisala sem, da bambus ful dobro regulira temperaturo in delajo tudi nogavicke iz njega, samo ne vem kje jih dobit in ce delajo za otroke.  Za cevelj pa probaj potegnit vlozek ven in ji pomerit po nogici. Sam pri teh temperaturah zadnje dni sem imela tudi jaz hladne noge v podlozenih goretex skornjih. Poskusi se dvojne tanjse nogavicke.

jaz nisem nic jemala za mehcanje MV, pa sem rodila zelo hitro, samo dolgo casa se ni pripravilo. Sem se par dni odpirala, potem so pa ze popadki prisli. sam porod je bil pa kratek. sem se pa ze prvic zelo pocasi odpirala, pa je bil dolg porod ravno zaradi trdega MV. na koncu ne ves kaj je pomagalo, sam skodit ne more. pitje caja iz malinovih listov tudi zelo pomaga baje. sem ga hotla nabavit, pa nekako nisem prisla do tega, mogoce bi ksn dan prej rodila kaj pa vem.

Sem že probala tudi z dvema štunfkoma, pa je bilo isto. Tako da očitno bo po meni ke j tolk hitro mrzla v nogice. malinovi listi čaj sem jaz pila v prvo, pa mi je bilo ogaben, ampak ne vem če sem se zato kaj prej odpriala.

Jancci- super- ko bom v Kr te pokličem pa mi boš povedala, kam moram pridt. Zmenjeno tudi jaz sem ti napsila ZS nazaj mojo tel.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
22.12.2010 12:22:35   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

ker jamra da ga buba, ko ga cesem.

A se pusti? BB ma res ornk čupo, zavozlano ko user posted image , česat se ne pusti, umivat še manj...ampak čupe ne damo.

mja no, ga ujamem, ko ga oci oblaci al pa knjigico bere al pa papca sadje. ce glih nori in se igra ni sans. je pa tko, da ko kodrcke razcesem in grem se enkrat cez, so ze nazaj zavozljani... bomo postrigli na pol kodrcke, da se te spicke nehajo vozljat. ga pa vcasih s svojo krtaco za lase pocesem namesto z glavnickom. manj cuka. predno se je tako skodral, je pa ful uzival v cesanju, mi je sedel v narocju, gledal tv in se cohal, dostikrat je potem kar zaspal. pa sam se je cesal.
kupi ji krtacko za lase, se bo mogoce rajsi sama cesala.

< Sporočilo je popravil Najki -- 22.12.2010 12:23:29 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
22.12.2010 13:37:10   
krtekxx
kupi ji krtacko za lase, se bo mogoce rajsi sama cesala

Jo ima, ampak ona hoče česati le mene. NE DOVOLIM česati mojih pol meterskih las! Cuka.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
22.12.2010 13:46:43   
Najki
ti vraca milo za drago user posted image . saj bo prisel cas, ko bo ure in ure visela pred speglom in si popravljala frizuro user posted image . brrrr, samo da pomislim, da imamo mi samo eno kopalnico gor user posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
22.12.2010 15:48:07   
spetko
dober dan punce..

da se malo javim...neki sem vas prebrala...bom probala čim več komentirat..:)))

kako ste?.

vsem bolančkom najprej user posted image user posted image user posted image

khurde...upam da bo čimprej mimo...drži se ...

jancci..super..da ste lepo prištimale to dojenje..in da imaš dosti mleka..
jaz upam da bom zdaj v drugo imela kaj več..ker prvič je bilo za polno dojenje ene 3 mesce pol sem pa morala dodajat..dojili pa smo se do 9m...bomo vidli kako bo tokrat...

najki...kako sta srčkana...super slikca

zvezdica...čestitke za službo..verjamem da imaš polno glavo...želim da se čimprej ufuraš in da boš razturala..:))))))

kiara...kako je?..drži se..še malo pa bo...
T ima tudi vsake tolko mrzle nogice in rokice..pol pa mu doma tam še malo debelejše nogavičke pol pa mu je že kr vroče in se poti..tko da to izmenjavamo...malo dol pa malo gor..:))

ploha....nasmejala si me s temi tvojimi dogodivščinami...dobra si :))))

krtekxx...mislim da bi tudi jaz enako odgovorila če bi imeli doma fešto..ker se mi ni dalo nikakor..ampak ker so se tokrat odločli da gremo v srbijo in da nam plačajo stroške namesto novoletne žurke..pa sem rekla ajde..pa grem...

sonček....supperr ideja za darilo...enostavna in zanimiva...
mi bomo tudi eno malenkost kupili ker so res super vzgojiteljice..

poslušajte kako pa imamo mi v službi organizirano za dedka mraza...KATASTROFA..morali smo dat 5eur za predstavo in dedka mraza..povrhu pa še sami kupit darilo ki mu bo dal na predstavi user posted image user posted image user posted image user posted image ..kr neki...konec koncev sploh ne rabijo ničesar delat...whatever

nič to je na kratko lih komentarji...pridem se oglasit še kaj..:)))

Lep dan

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
22.12.2010 20:57:02   
khurde
punce, hvala user posted image

krtekxx, sej calpol ji nekako zbije, ampak ne vsakič isto user posted image  zadnjič ji je 2,5 ml zbilo iz 39'4 na 37 v manj kot uri, naslednji dan ji skor ni šlo dol, tretji dan ji je 5 ml zbilo ravno pod 38'5... voltaren je na recept a ne? ker pri nas ne dajo... če ne gre dol, greš v zd in verjetno šele potem dobiš recept. ni "preventivno" za dobit. še za calpol mi vedno rečejo, naj probam na druge načine zbijat in naj dobi, če je možno, ne več kot 3x v 24-ih urah.

dons nama je ratal sfurat brez zbijanja s calpolom. ji je sicer šlo na 39'6, ampak ker je imela tople roke, ni bila pretirano sitna, je spala in veliko pila, nisem zbijala in ji je do večera padlo na 36'8 user posted image  je pa imela enkrat ohlajanje v banji, sam je šla not z 39'2 in ven prišla z 39'2 user posted image  vodo sem pa ohladila (postopoma, itak) na 32, not je bila pa tut 15-20 minut...

A pa ful kašlja. ponoči je nekaj čudno godel in se oglašal, pa sva jutri naročena, če ne bo bolje. mogoče zato, ker se mu je čez noč naredil un gosti zelen smrkelj in ga je verjetno zagiftalo, sem mu zjutraj ene 10 minut nos pucala user posted image  zdej ima vročo vodo s soljo, meto, žajbljom in šetrajem pri postelji, pol še izparilnik in evkaliptusovo olje naštimam, pa upam, da bo nekak šlo čez.

ajme, zdej razumem, ko ste lani vse po vrsti "jamrale" nad vročino, vrtcem itd. user posted image se mi zdi, da sem jaz, mama, bolj izmučena kot I, hčera user posted image

kiara, za mrzlo nogice ne vem. jaz mam noge skor skos mrzle, pa me ne zebe. odvisno tut od človeka. I ma v vrtcu jinwood copatke, podobne robeez, usnjen, podložene, z mucko not. imajo pa talno gretje, tko da jih v noge definitivno ne zebe. pa super za lulanje user posted image

najki, ful sta dobra user posted image

alarm...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
22.12.2010 21:44:20   
Najki
khurde mi smo imeli enkrat tudi probleme z zbijanjem, ni slo dosti dol in ful hitro je slo nazaj, pa nisva mogla dajat paracetamola tako pogosto. Pa sva sla dezurnemu pediatru, ker je bil vikend in nama je predpisal voltaren. Je res pomagal zbijati. Ko pa je imel naslednjic vrocino in sem P omenila, da sem dala 1x voltaren, me je debelo gledala, ce ima JM vrocinske krce, ker normalno dajejo za to. Tako da ce jih imas v druzini, bi ti mogoce kar dali voltaren za vsak slucaj. Ga pa lahko casovno prekrivas s paracetamolom, torej das paracetamol predno je cas za drugi voltaren in potem ob normalni uri spet voltaren. imata drugo sestavo in razlicno obremenjujeta mislim da jetra, tako da je kombiniranje v redu.

Ja ti bos zdejle fasala kar dvojno dozo z boleznimi user posted image . A je v redu, da das tako malemu toliko etericnih olj blizu? Mogoce ves, ce ze lahko dobijo operil junior? Me mika, da bi ga Lien kdaj kapnila, pa ne upam. CCeprav je ze soraj nehala smrkat.

Sem spekla 3 piskote za diabetike na zolcni dieti user posted image . Dobr da so sploh uzitni. Nic jajc, cokolade, oresckov, sladkorja. Agavin sirup in pirina moka, kokosovo maslo, kosmici. Eni so mi vsec in bi jih ponovila mal predelane, ostale pa najbrz ne bom dala naprej. Oh well, jutri se vspravim na nedietne cokoladne user posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.12.2010 21:53:31   
khurde
hm, to z voltarenom pa nisem vedela. bom res mal povprašala P, hvala. za operil pa ne vem, verjetno je po posvetu s pediatrom, mislim, da sem nekje to zasledila. da ga sicer dajejo, ne vem, če tako malim kot so naši ta novi, ampak da v navodilih piše, da ne.

eterično olje imam pa  sam evkaliptus. vse ostalo je z vrta in je bolj "švoh". drugače bi verjetno tudi meni dražilo pljuča, ne sam malima user posted image  jaz zdele, ko kašljata, dajem inhalacije z zelišči in soljo, ne olji. ko grem spat pa kakšno eterično olje, evkaliptus ali meto ali pol pol, ker fajn odmašita nos. pa nekje sem zasledila, da je evkaliptus tudi antiseptičen user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
23.12.2010 7:12:24   
krtekxx
Sicer ne vem kake P imate, jaz sem 1x imela en hiter kurz na infekcijski in pediatrični:
Voltaren je za zbijanje vročine in proti bolečinam, lahko se ga kombinira s paracetamolom, ko s tem ne moremo učinkovito doseči cilja. To je mogoče zato, ker je narejen iz drugih učinkovin.
Paracetamol se dozira 10-15 mg/kg - vsaj 4 ure more miniti med posameznimi dozami, največ 4x na dan. Celokupna doza ne sme preseči 90 mg/kg/dan.
Proti vročinskim krčem se pa daje eno drugo zdravilo, ki je v resnici pomirjevalo in ti ga predpišelo P od takrat naprej, ko se prvič pojavijo vročinski krči. Vročinski krči (enostavni) se pojavijo samo ob prvem dvigu T pri eni bolezni!
Hladiti otroka šele, ko so rokice/nogice tople. Če ima 40 in hladne roke/noge ne hladiti (jaz sem enkrat to naredila, ker so mi po telefonu tako svetovali in še nisem bila ravno najbolje poučena o vročini - v trenutku je BB postala modra v ustnice rokice nogice in pričela zelo sunkovito dihati).
Operil P (1-7 let) je po novem namenjen uradno otrokom nad 2 leti, prej je bil za otroke od 1 leta dalje. P (npr. na pediatrični) ga dajejo tudi novorojenčkom, saj so tu pozitivni učinki veliko pomembnejši od negativnih. Je pa tako, da se je treba držat navodil in ga ne dajat prevečkrat in preveč dolgo (mi npr. prakticiramo tako, da ga dobi samo zvečer pred spanjem, največ 7 dni zapovrstjo - če je prehlajena večkrat zapovrstjo pazimo, da je vmes vsaj 7 dni pavze preden spet pričnemo dajati) saj se drugače lahko stanjša sluznica in pride do nosnih krvavitev. Sicer pa nos izpirati s fiziološko, izpirati in še enkrat izpirati!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
23.12.2010 9:24:55   
ronja
Kar se vročine tiče: khurde,logično, da ne prime vsakič enako: odvisno kdaj daš: če daš zdravilo, PREDNO vročina doseže svoj maksimum, potem ne prime - ker telo je že nastavilo, do kod naj bi vročina šla in dokler do tja ne pride, je ne moreš zbit. POtem, ko se vročina ustali (neha rast), jo lahko zbijemo. Če daš takrat zdravila, bo pa hitro oz. lepo padlo. To je ful lepo razloženo v eni taki fajn knjižici prav o vročini pri malih otrocih, navadno so te knjižice v zdjih, vsaj jaz sem jo tam vzela (so zastonj, nastavljene, da vzameš, da ne boste mislile, da sem kradla;).
Tam tudi lepo piše, kaj vse je na voljo za zbijanje, kako kaj deluje, kaj se splača probat namesto zdravil, itd... Dokler vročina raste, se ne hladi! To je najbolj zoprna faza, ko se človek najbolj slabo počuti in mu je najhujše, je najbolj zdelan in ga non stop zebe. To fazo lahko precej skrajšamo, če otroka (oz. odraslega, saj za oboje velja) ful fejst pokrijemo, zadekamo, oblečemo, mu damo termofor... In tako vročina hitro pride do tam, kjer je telo nastavilo in potem damo paracetomol (ali kaj drugega, mojima calpol prime, meni tudi lekadol vedno prime, tako da nimam teh problemov), otroka odkrijemo, slečemo, da ni več v tistih debelih puloverjih, če je visoka vročina, ga lahko tudi kopamo v mlačnih kopelih, da zbijemo vročino.
Moji punci sicer res redko zakuhata, ampak kadar pa, delam tako in odkar tako delam, je res ta vročina veliko lažje obvladljiva, ker je prva faza veliko krajša in mi manj izmozga dete (katerokoli je pač bolno). Tako da ne takoj začet hladit, ker samo podaljšuješ agonijo (meni je tudi to mami delala z najboljšimi nameni: mene je zeblo ko cucka, ona pa bi me hladila, ker sem bila pač vroča - ampak dokler vročine ne pride na tisto točko, ti nič ne pomaga, ne moreš hladit - samo počasneje bo naraščalo in otrok se bo dalj časa matral). ker se manj zmatrata med to prvo fazo, gre potem tudi naslednja veliko lažje in veliko hitreje prebolita to visoko vročino.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
23.12.2010 9:48:53   
kiara24
Ploha- kje si ti kaj? A ste ok? Nič se ne oglasiš tukaj.

Sam tolk da se vam javim.

Pa malček me skrbi kaj se dogaja s Klaro ker zaspi pol jo pa dam v posteljico in nekaj časa še spi pol se pa zbudi in joče.... joče pa kliče mami pa ati, pa se zraven nje uležem pa še kar joka in kliče, tako da nimam pojam kaj ji je.

Z mojim imava vsak dan debate o imenih imava kar velik problem. Očitno bo odločitev padla šele v porodni sobi.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
23.12.2010 11:03:12   
krtekxx
Da razčistimo: Caplol, paracetamol, daleron, lakadol je paracetamol. 

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
23.12.2010 11:07:19   
sonček33
Helov. Konec šihta za danes, jutri še kino pade, pol pa počitnice. Juhej. Potrebujem jih, pa rečt kar hočte :)

Poslušam Bon Jovija in pijem kofe. razmišljam, da bi najbrž bilo treba it v trgovino - pa veste kaj???? ne da se mi. Menda bomo že preživeli do ponedeljka :)

Čakam sneg. Dež mi para živce.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
23.12.2010 11:17:13   
ronja
Da razčistimo: Caplol, paracetamol, daleron, lakadol je paracetamol.

A sem kje drugače napisala? Napisala sem, da nam vedno paracetomol prime (tamalima Calpol in meni Lekadol - oboje je paracetomol, zato pa sem napisala, da nimamo problemov, ker nam vsem to prime)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
23.12.2010 11:56:30   
kiara24
No pa sem cunce prebrala, zdej jih bom dala pa še en dan prat, pa posušit pa likat pol bom mela pa naštimane cunjje za bebicouser posted image .

Danes grem k frizerju, pa še ne vem kako se bom ustrigla glede na to da imam lase dolge do sredine hrbta, malo me mika na kakšen paž, pa ne vem še ker je to ful sprememba pa še tolk lask bo šlo prečuser posted image .

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 23.12.2010 11:57:43 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
23.12.2010 12:10:55   
krtekxx
Ronja, sorry ker sem glih na tvoj post tako napisala. Ampak včasih me ful zaskrbi, ko kak omeni, da bo dal eno svečko, če ta ne prime pa še Calpol...mi ni jasno, kako da folk tega ne ve, daje to eno in isto, samo mal drugače zapakirano. Pismo, zakaj se kak ne spomni še kakega čokolola za našo BB, ki ne mara nobenih unih rožnatih sirupov - čokoladne bombone pa ful je.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
   [Brisano sporočilo]
23.12.2010 15:44:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.