|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
21.12.2010 22:26:15   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

drugače zdajle iščem na področju ljubljane kak 3d uz..cenovno ugodnega, a katera kaj ve??

Enkrat nazaj sem pisala o 3D pregledu. Sem prav klicala v ZD Litijo. dr. Jožica Kežar. Njena direktna št. je 01-8900-410. Preglede opravlja samo ob torkih popoldne. Pri njej je 3D UZ 50€, naroča do 32. tedna. Slikce in filmčke ti posname na USB. Glej, da je dovolj velik (čim večji) in prazen, ker ga tam ne bodo brisali, boš brez slik, če bo prostora zmanjkalo.
http://www.zd-litija.si/content/view/56/306/

ful dobro, pocen..opa..sam kaj ko nwm kje je litijauser posted image avta a tud nimam da bi se kar zapelala..jao men..sploh si ne prestavlam kako bom šla rodit,,a bom kar na mestni bus skočilauser posted image hehe

za ušeska te bom... ne veš kje je Litija? ... Če se pelješ iz LJ, greš izvoz Šentjakob, zaviješ desno (je tudi tabla za Litijo) in se voziš skoz po glavni naravnost cca. 30 km in si v Litiji. Če se pelješ iz CE, greš izvoz Trojane dol in greš smer Izlake. Pelješ se skozi Izlake, Kisovec, Zagorje in na konec Zagorja zaviješ desno smer Litija (imaš tud tablo), potem pa skoz naravnost cca. 15 km in si v Litiji. Če bo šla ktera v Litijo na 3D, pa naj javi, da se dobimo na kavici - saj sem iz Litije :-D 
Dr. Kežarjeva je moja G in je res suuuuuuuuuupeeeeeeeeeer ženska. Tko da... Midva se še nisva odločila za 3D, če se bova, pa greva h Kežarjevi.

Lp.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.12.2010 22:27:11   
womanpolice
Čestitke za preglede!

Le na hitr sem se oglasila... da vas pozdravim in že komaj čakam da se spoznamo. Lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.12.2010 22:28:32   
womanpolice
Wessna -- drugače pa z vlakom imaš super povezavo direktno tako iz LJ kot tudi iz CE.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.12.2010 23:09:51   
Peli
Evo mene, sm že naspana, sm šla z malimadvema mal user posted image .

No hitr kšn recept, bom mal bl po domače napisala:

Marmeladni navihančki (zgledajo kot linške oči)
375g bele moke
2 žlički pecilnega praška
200g sladkorja
1 zavitek vanilijevega sladkorja
250g masla
125g zmletih mandljev
marmelada
sladkor v prahu

Iz vseh sestavin zgneteš testo, ga daš za pol ure v hladilnik, nato razvaljaš na približno 3mm, z modelčkom za piškote izrežeš, v polovico piškotov narediš na sredini še luknjico. Pečeš pri 180°C, približno 10 min. Na ohlajene cele piškote daš marmelado, ljukničaste posuješ s sladkorjem v prahu in jih pokriješ.

Kokosovi rogljički:
500 g moke
250g margarine
250g sladkorja
2 jajci
20dag kokosove moke
polovico pecilnega praška

Iz sestavin zgneteš testo, ki naj v hladilniku počiva pol ure. Oblikuješ rogljičke, pečeš pri 180°C.
Stopiš čokoladni obliv, in konice rogljičkov pomočiš vanjo.

Jagode (se nič ne peče):
20 dag mletih albert keksov
20 dag kokosove moke
10 dag sladkorja v prahu
10 dag margarine
4 žlice ruma
sok 1 pomaranče
1 jajce
2 jagodna ekstrakta (ETOL)

Jajca stepamo nad soparo, počasi vmešamo margarino, vse sestavine razen ekstrakta zmešamo v gladko maso, na koncu primešamo še ekstrakta.
Maso oblikujemo v jagode in povaljamo v kristalnem sladkorju, za okras lahko na vrhu dodamo list pušpana.

...tolk o piškotih, peciva:

Kokosovi minjoni:

Biskvit -
4 jajca
4 žlice vode
30 dag sladkorja
25 dag moke

Obliv -
30 dag sladkorja
20 dag margarine
1 jedilna čokolada
malo mleka
25 dag kokosove moke

Penasto stepemo rumenjake, vodo in pol sladkorja. V drugi posodi stepemo beljake z ostalo polovico sladkorja v trd sneg. Rumenjakovi zmesi počasi primešamo moko, nato še beljake. Biskvit pečemo približno 30min.
V kozici zmehčamo čokolado, v skledi zmešamo sladkor, margarino, mleko in dodamo stopljeno čokolado, vso maso počasi segrevamo.
Biskvit zrežemo na kocke, povaljamo v oblivu, nato še v kokosu.

Beljakov kruh:
7 beljakov
18 dag sladkorja
16 dag moke
7 dag masla ali margarine
narezani orehi ali lešniki
rozine

Beljake s sladkorjem stepeš v trd sneg, nato počasi dodaš stopljeno maščobo in počasi primešaš moko in narezane, orehe - lešnike in rozine. Pečeš pri 180°C, 30-40min.

Jafa kocke:

Biskvit:
6 jajc
17 žlic sladkorja
16 žlic olja
18 žlic mleka
18 žlic moke
1 pecilni prašek

Pečen biskvit prerežeš na pol.
Polovico biskvita zdrobiš, naribaš 2 celi (zmrznjeni) pomaranči, dodaš 4 žlice marelične marmelade in vseskupaj preliješ z 1 dl vode, v kateri prevreš 10 dag sladkorja in premešaš.
Biskvit premažeš z marmelado in obložiš s pripravljeno maso, na koncu preliješ s čokolado.

Rožičevo pecivo:

Biskvit -
4 jajca
1 lonček olja
2 lončka sladkorja
1 vanili sladkor
1 lonček rožičeve moke
1 lonček bele moke
1 pecilni prašek
4 naribana jabolka
1 lonček rozin
malo kakava
malo ruma

Za obliv -
7 dag margarine
15 dag sladkorja v prahu
4 žlice kakava
malo mleka

Rumenjake in beljake ločimo. Rumenjake penasto umešamo s sladkorjem, dodamo olje, premešamo, dodamo belo in rožičevo moko, rozine, naribana jabolka, malo kakava, rum in na koncu dodamo še sneg iz beljakov. Pečemo pri 180°C, 30 min.
Preliv: Margarino penasto umešamo, dodamo sladkor, kakav in mleko.

--------------------------------------------------------------------

No upam da vam uspe, morm rečt da od vsega tega sm zadnje čase delala le une prve piškote, ker ma sin alergijo na jajca. Zdej morva pa počakat izid krvnega testiranja, na koži je blo sicer pozitivno na jajca, samo ne tolk, za alergijo... mogoče pa smo se je znebil.

< Sporočilo je popravil Peli -- 21.12.2010 23:11:19 >

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
21.12.2010 23:10:23   
Rižkoo
Oj punce...
Ta žalostnim nosečkam en velik objem, ta srečnim nosečkam pa tudi...user posted image

Nisem velik brala, sm sam preletela.

ZD Litija, 3D UZ. Bla z sinkom, super. Grem tud zdej z ta novim sinkom.user posted image Je blo pa 40 EUR lansko leto, so zgleda podražili.

Isofix za lupinico, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ga absolutno priporočam. Sm bla brez 3 mes, pol pa dobila izposojenega in ga obvezno kupimo tokrat. Super enostavno. To zapletanje s pasovi in.. ooo sm norela.

Quinny buzz... tiste, ki se odločate..... Jst ga mam in sm bla ZELO zadovoljna. Res velik prevozičkala... tud po makedamu. Sprednje napihljive koleščke se da kupit, če se ta plastični uničijo. No, vozila sm res povsod...pa se še niso.

Bi ga pa takoj zamenjala... v drugo barvo user posted image . Sm se zalubla v enga ta drugega... V tega. http://strollersandprams.com/strollers/717/Quinny-Buzz---Henrik-Vibskov-Edition/reviews.html
Sam ne bo nič od tegauser posted image

Drugače pa ... so mi podaljšali bolniško do 15.2. Jupiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeee.... , vesela jst!

Sm pa neki pozabila! Kdaj mamo že zmenk in kje??!! Celjanke... in okolica?

Lepo nočko, polno brcik.

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.12.2010 23:19:34   
Peli
Za Litijo, pa nej te potolažm wessna, tud jest ne vem kje je user posted image .

Isofixa, pa jest ne rabm, k mam prestar avto in mi nč ne nuca. Na srečo moj punto tud airbaga nima spredej, tko da sploh ne bo panike...no, mož pravi da se ga znebiva user posted image , ma jest ga nočm, ker bi potem dobla Škodo Fabio, k mi je user posted image .

VevericaV - nč hudga, včasih more bit tud kej za stran vržt, jest sm lani tastu za 60 delala torto, ki se mi je zadnji dan seveda, raz****bljak, no je šla v smeti, pa v 4uraj je bla nova narejena, tok hitr, mi prej ni nikol uspel user posted image .

ovčka - pozdravljena v klubu obilnejšihuser posted image user posted image !

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.12.2010 23:33:40   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Za Litijo, pa nej te potolažm wessna, tud jest ne vem kje je user posted image .

pol ne bo womanpolice sam mene kregalauser posted image ...

dragi mi je sporočil, da gre z mano za vikend k mojim strašem..in da potrebuje moj naslov, da dobi dovolenje..tako da..po 2 mescih in pol bom s5 lahko spala ob njem..sem čist v nebesih..pa še novo leto bova skupaj preživela, če bo šlo..iiiiiiiiii...

peli daj mi povej, a ti veš kako belo kremo za pisanje po piškotih umešaš?? morm ju3 pečt, pa bi jih bolj zanimive nardila..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
22.12.2010 0:36:20   
Peli

peli daj mi povej, a ti veš kako belo kremo za pisanje po piškotih umešaš?? morm ju3 pečt, pa bi jih bolj zanimive nardila..

Najbolj enostavno je kr belo čokolado kupit,če pa bi jih "glazirala" pa sladkorni led, k ga narediš tako da med sladkor v prahu vmešaš limonin sok, za različne barve, pa lahko vmes dodaš tudi barve iz tubic, al pa kr une Etolove arome.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
22.12.2010 8:03:04   
Maya80
Jutro

Včeraj sem bila pri G., ker ko sem poklicala mi je sestra rekla, da moram takoj prit, ker to ni normalno, da se tri dni nebi skor nič premikal.
Mi je naredo uz. in je z tamalim vse ok je pa v medenični vstavi in mu verjetno to ne paše. Zdaj pa upam, da se čim prej obrne. Pa še en list mi je dal na katerega vpisuješ gibe. A je to že katera imela?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
22.12.2010 8:29:54   
bušek33
 celjanke mene danes žal ne bo, še nisem dovolj zdrava, pa raje ne bi, da še katere ne okužim. če se vam ljubi še enkrat dobiti takoj po novem letu, bom vesela. lepo se imejte danes, če se srečate. pa lep dan vsem

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
22.12.2010 9:13:47   
wessna
jutro souser posted image

kako ste kaj danes?
men se že dogaja, perem drug stroj perila, naredila maso za piškote, ki zdaj počiva, pomila posodo, pobrisala prah.. skočim še v trgovino pol pa začnem pečtuser posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
22.12.2010 9:49:53   
Peli
Wessna - pridna!
Jest sm tud zele en sušilc imela za zložit, pa zdele si me spomnla da morm še en stroj zalaufat. Zdej pa pride sestra kofetkat, pa še v štacuno sm jo poslala, k se mi ne da, potem pa mam akcijo v kopalnici.

Fajn se mejte, pa kofetkarice, fajn se načvekejte!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
22.12.2010 10:27:20   
fragola
peli, hvala za recepte!user posted image
Danes je mela moja sončica sistemaski in je vse ok in so jo pohvaliliuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem pečt, ker sem fraj in moram izkoristit!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
22.12.2010 11:12:04   
wessna
a smo danes kar vse na pekiuser posted image men že toooooook diši iz pečice...še eno rundo dam not, pa sem konec..jupi..pol pa na off..zvečer pa grem na enega zasluženega kuhanca..pol bo še žur v bušijuuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
22.12.2010 12:33:24   
sesil
dan user posted image ,

jaz pa nisem na peki, jaz bom zdej 2 dni na pospravljanju, ker imem tak svinjak v hiši da je joj. potleh je kot v blatni luži - sovražim dež.
pekla bom mogoče v petek, da bo za božič mal razvajanja, ma nisem neki mojster peke.
kje boste pa novo leto preživele. mi bomo kr doma, ker s tamalo kam it v tako poznih urah je joj.  mislim pa , da če bi jo pustila doma spat (pri babici), bi jo zbudile petarde in bi bil jok...pol bi imela pa babica novo leto kot ga še ni imela...user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
22.12.2010 13:17:41   
iskrca
peli hvala za recepteuser posted image user posted image So mi jaffa piškoti tako zadišal, da jih bom pop. speklauser posted image . Z malo bova pa navadne piškotke raznih oblik in figur delale, čeprav mi že cel dan govori, da bi torto jedlauser posted image
rižkoo kok maš luštno slikicouser posted image user posted image

Uh mene je pa zdej tud zamikalo, da bi šla na 3D, pa vem kje je Litijauser posted image user posted image user posted image user posted image Se mi ne zdi drago 50€, ker je drugje več... No verjetno se bo treba hitro odločit in naročit, ker aprilčic je ogromnouser posted image user posted image user posted image

maya80 jst sploh ne vem kolikokrat na dan me brca, ker večinoma do večera sploh nimam časa zanjuser posted image Mam tud jst slabo vest, tko kot druge drugouser posted image , samo je res skoz tok pestro, da se včasih popoldan vprašam, če me je danes sploh kaj brcniluser posted image Pol se pa zvečer spravim nanj in mu nagajam, da uživam par urc v brcikahuser posted image Ja sej pol mi bo pa odveč, da bo nočna ptica in ne hotel kmalu zaspatiuser posted image user posted image

zdej šibam pa v trgovino po sestavine za popoldansko pekouser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
22.12.2010 13:47:34   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

No upam da vam uspe, morm rečt da od vsega tega sm zadnje čase delala le une prve piškote, ker ma sin alergijo na jajca. Zdej morva pa počakat izid krvnega testiranja, na koži je blo sicer pozitivno na jajca, samo ne tolk, za alergijo... mogoče pa smo se je znebil.

jaz mam tud alergijo na jajca - z leti se mi je malo umirila, tako da nimam nobenih čudni napadov, če si privoščim kaj kar vsebuje jajca....pa itk nisem kakšni privrženec le teh, mi smrdijo za user posted image ..drugače pa jaz za peko uporabim sladko smetano za kuhanje namesto jajc, prav tako pri palačinkah..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
22.12.2010 19:34:42   
Peli
Kaj ste dons zaspale, al pečete?

Jest sm prej nardila jafa kocke, pa zdej vsakič ko grem mim, eno v usta dam user posted image . Mož je dons okol 18h že zaspal na kavču, ga nobena stvar ne zmot, jest sm pa maladva potuširala pa v postlo spravla, zdele še enga Frančka pogledata, potem pa grem ugasnt TV.

IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

Uh mene je pa zdej tud zamikalo, da bi šla na 3D, pa vem kje je Litijauser posted image user posted image user posted image user posted image Se mi ne zdi drago 50€, ker je drugje več... No verjetno se bo treba hitro odločit in naročit, ker aprilčic je ogromnouser posted image user posted image user posted image

maya80 jst sploh ne vem kolikokrat na dan me brca, ker večinoma do večera sploh nimam časa zanjuser posted image Mam tud jst slabo vest, tko kot druge drugouser posted image , samo je res skoz tok pestro, da se včasih popoldan vprašam, če me je danes sploh kaj brcniluser posted image Pol se pa zvečer spravim nanj in mu nagajam, da uživam par urc v brcikahuser posted image Ja sej pol mi bo pa odveč, da bo nočna ptica in ne hotel kmalu zaspatiuser posted image user posted image

Najbolš da kr najamemo en bus, pa nas bo pobiral in zvozil do Litije user posted image .

Brcik pa tud jest čez dan sploh tolk ne porajtam, zvečer ko se umirim, no pa takole ko sedim pred rač. jih porajtam.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
22.12.2010 19:46:05   
rolkica
Živjo vsem
Wessna: če ti je kej bolj priročno, v Šentvidu v Lj v zdravstvenem domu tudi delajo 3D in je 40€, jaz se nisem odločila, ker sem slišala da 3D otroku zelo škodi.(tudi navadni UZ, ampak tisti so pač obvezni danes..)
Super da bosta lahko s tvojim končno malo skupaj, res vsaka čast da zdržiš tako, meni bi se kar scufalo če ne bi imela mojga skos ob sebi zdaj v nosečnosti, če nič druzga da mu jamram in tečnarim

Jaz vam tako zavidam tistim ki ste doma, delala bom vsaj do konca februarja če bo vse ok, sem pa že zdaj precej utrujena(beri: ne naredim nič drugega kot to da grem v službo in eventuelno na telovadbo/pilates za nosečke).
Isofix(family fix): ste me prepričale in ga bova kupila.
Ovčka11: po novem kar dosti nosečnic pošljejo na cuker test, sploh pa če je imel kdo v družini sladkorno in če si mal bolj "močna" Ziher pa greš če je otroček na morfologiji prevelik/pretežek. No kakor gin presodi, sigurno pa ne škodi preverit.Jaz še čakam na izvide, upam da mi ne pokvarijo praznikovuser posted image
Kam je pa izginila Tincy90??Upam da je vse ok.
Maya80: super da je vse uredu!

No uživajte v lepem večeru in se kmalu vidimo:)jupije

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
22.12.2010 20:15:54   
Anonimen
No jaz bi samo pripomnila da ne Uz ne 3D UZ ne škoduje otroku imaš na med. over.net dr. Pušenjaka ki je nekajkrat odgovoril da so te preiskave neškodljive....tako da ne strašit drugih user posted image , ker če bi bilo škodljivo za otroka bodi sigurna da tega nebi delali!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

Živjo vsem
Wessna: če ti je kej bolj priročno, v Šentvidu v Lj v zdravstvenem domu tudi delajo 3D in je 40€, jaz se nisem odločila, ker sem slišala da 3D otroku zelo škodi.(tudi navadni UZ, ampak tisti so pač obvezni danes..)
Super da bosta lahko s tvojim končno malo skupaj, res vsaka čast da zdržiš tako, meni bi se kar scufalo če ne bi imela mojga skos ob sebi zdaj v nosečnosti, če nič druzga da mu jamram in tečnarim

Jaz vam tako zavidam tistim ki ste doma, delala bom vsaj do konca februarja če bo vse ok, sem pa že zdaj precej utrujena(beri: ne naredim nič drugega kot to da grem v službo in eventuelno na telovadbo/pilates za nosečke).
Isofix(family fix): ste me prepričale in ga bova kupila.
Ovčka11: po novem kar dosti nosečnic pošljejo na cuker test, sploh pa če je imel kdo v družini sladkorno in če si mal bolj "močna" Ziher pa greš če je otroček na morfologiji prevelik/pretežek. No kakor gin presodi, sigurno pa ne škodi preverit.Jaz še čakam na izvide, upam da mi ne pokvarijo praznikovuser posted image
Maya80: super da je vse uredu!

No uživajte v lepem večeru in se kmalu vidimo:)jupije

(odgovor članu rolkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3995
22.12.2010 20:20:55   
bušek33
zakaj cuker test:
V tem obdobju lahko ginekolog po strokovni presoji odredi presejalni test za ugotavljanje sladkorne bolezni v nosečnosti oziroma gestacijski diabetes. To obliko sladkorne bolezni odkrijejo pri približno 1 % nosečnic. Test opravijo tudi pri bodočih mamicah, pri katerih zaznajo povečano rast ploda ali pojav sladkorne bolezni v družini, ponavadi pri starših ali starih starših. Dodatna tveganja so: pretekle nosečnosti, med drugim spontani splavi, prezgodnji porodi, pretežki otroci za gestacijsko starost in otroci z razvojnimi nepravilnostmi. V drugo skupino sodi  trenutna nosečnost: velik plod, veliko plodovnice, glukoza v materinem urinu, preveč kilogramov in starost nad 30 let. Ob potrditvi sladkorne bolezni v nosečnosti je potrebno zdravljenje in oster nadzor.

....meni ga dela zaradi tiste trojke spredajuser posted image  pa tudi peresno lahka nisemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
22.12.2010 20:24:25   
bušek33
in hvala anonimni, ker me je prehitela, sem ravno hotela pripomniti, zakaj naj bi že uz bil nevaren otroku?!? lepo vas prosim, to je tak ko tisto, ko je ena en čas nazaj izjavila, da je angel sound nevaren otroku...dajte malo razmislit pa prebrat, preden preplah delate

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
22.12.2010 20:27:47   
bušek33
wessna ne vem, če dobiš ringarajine družinske nasvete na mejl, v zadnjih so bili recepti za bio pecivo,  brez jajc, glutena in podobno.
tle je link: http://www.ringaraja.net/clanek/bio-praznicna-peciva_3910.html?utm_source=rr_enovice&utm_medium=email&utm_content=editorial_mailing&utm_campaign=decembrske_enovice_2

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
22.12.2010 20:31:26   
ovčka11
Ojla,

ja Peli, izgleda, da smo res vse v peki peciva user posted image . S tamalo sva danes še okrasile piškotke (sva jih spekli že v ponedeljek). Nekaj sva jih namazali z glazuro, nekaj s čokolado, pa gor tiste pisane mrvice, pa čokoladne mrvice, pa sesekljane mandlje in lešnike... njami... so prav dobri - itak jih je bilo treba provat.

Tudi mene je danes šefica klicala, da tamalo čaka darilo od dedka mraza v firmi.... pa sem se naredila malo bogo, da ne morem pridet in sem kar rekla, da se vidimo po novem letu, ko prinesem bolniški list, pa si voščimo in vzamem tistega dedka mraza.... da mi ne bo še kdo očital, kako hodim naokoli....

Danes dopoldan pa sem bila čisto blesava user posted image , brez energije, zaspana, glava me je bolela... potem sem ene dve urci odspala, popoldan še kavo spila - zdaj pa sem naspidirana in čisto OK - zgleda me pritisk v takem smotanem vremenu matra... (in očitno bom spet šla prepozno spat in jutri zjutraj bom spet čisto neumna user posted image )

Jaaaa.... pa jaslce smo postavli danes.... matr je enih ovc....

Rolkica - glede na to, da sem rekorderka v nabiranju kg mogoče ne bi bilo slabo, če še mene pošljejo.... Pa saj sploh ne pojem tolk sladkega...

Sesil - pridi ti k meni malo pospravt, jaz pa pridem k tebi pečt...user posted image
Mi bomo tudi verjetno kar doma za novo leto... verjetno pa bo kar polna hiša.... Naša tamala pa je bila vedno ponočnjak (tudi kot dojenček) in ob posebnih priložostih ko je ne priganjamo spat, zdrži tudi do 2-3 ponoči....

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
22.12.2010 20:46:44   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

Pa naša Enkratna je tudi nekam izginla.... po moje pridno študira....

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......