sreckica
|
pozdravljene, moje so ! najprej najlepša hvala vsem za lepe misli in podporo - zlate ste! danes je en čudn dan - moj v.d. mož ima rojstni dan, pa je vse skupaj zelo klavrno... me je sram, ampak mu še niti voščila nisem, ker enostavno ne vem, kako. razmišljam, da bi ga sam stisnla feeeejst, pa bo to največ pomenlo. ovčka stiskam pesti za tvojo pipiko, upam, da se tale nadloga kmalu poštima! veverca se strinjam, glina je zakon! ne morš si mislit, kaj vse uredi in na kaj vse ima vpliv... js sm bla sprva ful skeptična do tega "čira čara" zdravljenja, ampak potem sem probala in bila navdušena! maya80 moje dete ima tudi kak dan, ko se mi bolj "prikaže" z gibanjem in kak dan, ko je praktično ne čutim. pravijo, da pride obdobje, ko se otroček malo umiri in si "jemlje zalet" za nadaljnje premikanje. ne skrbi, mislim, da je vse ok! če imaš doma AS, malce poslušaj srček, da se pomiriš - če ne pa pejt h G in prosi, naj ti ga posluša, boš videla, da je vse OK! danes pečem kekse, se morm z nečim zamotit. jutr ma mami zaključek pri slikarstvu in ji pečem kekse za pogostitev. mam une fine modele iz IKEE, ko so taki mega velki keksi vmes - recimo los ful luštno v glavnem. pozabila sem napisat, da sem šla gledat lux4kids vozičke (al sem celo napisala... na, še to sem pozabla... če nisem, preberte, če pa sem, me dejte pa na ignore ). torej men najbolj povšečen model je bil VIPER, ker je ožji kot FENIX, pa še košara ma nastavljivo dno. ostalih nisem gledala, ker so mi predragi. vozički sami so fini, lahko zložljivi, pralni, montaža je enostavna. moti me le, da so štirikolesniki in osledično malenkost slabše vodljivi kot baby spa vozički, zato sva midva naročila slednjega, in sicer takšnega http://www.baby-spa.si/slike/1.jpg sma čist zalublena v njega tako. želim vam le dan!
|