|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
20.12.2010 21:46:15   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Pozdravljene,

kako ste kaj? Jaz sem v redu trudna do sto ma bo. Jutri bom končno začela pečt , upam, da mi kaj uspe, če mate kake fajn recepte, mi lahko kaj svetujete.

Kaj te zanima - pecivo al piškoti?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
20.12.2010 21:47:04   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

wessna - dobr da ti je uspel tvojga prepričat za pregled. In kakšne copatke boš kupila, une ortopedske, da bo user posted image že hodil, ko se rodi user posted image . A si se zredila al shujšala?

ja mu bom kar not nataknila, da me bo lahko še bolj brcal..hehe..ko bi vsaj vedla al kupim roza al modre.. shujšala sem..sem kar debelo gledala, ker jem na 3 ure..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
20.12.2010 21:57:54   
Peli
Za KG sm te ravno hotla vprašat za recept user posted image . Glede barve pa ... kupš obojne, ene bodo že prave user posted image .
Tud jest ne vem za spol, pa sm šla v roza šoping, če ne bo men prav pršlo, bo pa komu drugemu user posted image .

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
20.12.2010 22:44:17   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

če bo kateri v pomoč... malo si poglejte, če ste med srečnicami iz otrokom prijaznih občin.... mi na žalost nismo....user posted image

http://otrocarije.blogspot.com/2009/03/enkratna-denarna-pomoc-za-novorojence.html

Js grem na novoletno fešto, dijoooooooooooooooo

Grrrrrrrrrrrrrr! Pa sem vedla, da ne bi smel ta bednik zmagat na volitvah za župana! No, ja.A mogoče veš, od česa je odvisno, ali občine dajo pomoč ali ne?
Kako je blo pa na fešti??

Jaz sem tudi upala, da bo po volitvah kaj boljše.... ali pa da bi vsaj kakšno predvolilno obljubo dal za mlade družine.... izgleda, da bolj kot je bogata občina, slabše je.... ni pomoči ob rojstvu, pomanjkanje vrtcev, sem slišala, da tudi nič ne subvencioniranjo, če daš otroka v privat varstvo, pa tudi kakšnega stanovanjskega kredita ne upoštevajo pri vrtcu (LJ upošteva). Ko ja tamala hodila v LJ v vrtec, sem imela vedno težave pri občinskih subvencijah za zimovanja... in smo najdražje prišli skozi (glede na otroke iz Lj in ostalih občin, ki so bili tam  v vrtcu).
Sesil - naša občina ne da nič.... je pa na seznamu....

Srečkica - user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   - drži se!

Wessna - čestitam za lep pregled! Ma zihr je punca, če drži noge skup user posted image
Kaj pa ti delaš, da ti uspe hujšat? Tudi jaz rabim recept!!! Me je jutri zjutraj strah stopit na tehtnico.... Saj ne rabim hujšat - ampak malo manj pa bi se lahko redila!

fragola - Ja "trudna" si pa res user posted image user posted image user posted image  - kaj češ.... primorščina (jaz nisem nič boljša). S tamalo sva pa danes popoldan tudi pekle piškotke... sem naredila kar testo za orehove rogličke (sicer sem dala not mandlje namesto orehov user posted image ), sem razvaljala, tamala je z modelčki nardila smrekice, srčke.... pa so kar dobri... jutri jih še malo v čokolado namočiva in malo okrasiva....

Baby center ima zdaj akcijo oblačil iz prejšnje sezone do -50%... smo v petek kupili eno trenerkico znižano... Leclerc pa sproti objavi akcije... imajo pa full lušne cunjice....
Zadnjič sem nekaj pisala, da imajo v Leclercu najcenejše tetra plenice - itak da nisem ujela akcije -20%... pa sem šla potem gledat če še imajo... in so jih (barabe) za 2 EUR podražili po akciji in so zdaj ista cena kot drugod...

Tamala je očitno glivice fasala in sploh ni uroinfekt user posted image user posted image user posted image  - verjetno so bile bakterije v vodi od tega... bom kar jutri mojo gin. vprašala, kaj bi lahko najbolj pomagalo pri tamalih....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
20.12.2010 22:48:03   
VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

1) Ali bo katera kupila Quinny Buzz voziček?
2) Ali bo katera kupila Maxi Cosi Pebble + Family (iso) fix nastavek (na katerega gre nato tudi stolček Maxi Cosi Pearl)?
3) Ali Jankovič, sploh da kj in pod kakšnimi pogoji?
4) Ali so v januarju/februarju ponavadi kakšne posebne akcije v BabyCentru, da se splača čakat ali ne?
(Našla sem letak iz 2008 http://portal.baby-center.si/PortalSLO/uploads/male.pdf )

1) Sigurno bomo kupili Quinny-a, le se nevem a bo Buzz al kateri drug.
2) Ja prav tega.
3) + 4) pojma nimam

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
20.12.2010 22:58:39   
VevercaV

S tamalo sva pa danes popoldan tudi pekle piškotke... sem naredila kar testo za orehove rogličke (sicer sem dala not mandlje namesto orehov user posted image ), sem razvaljala, tamala je z modelčki nardila smrekice, srčke.... pa so kar dobri... jutri jih še malo v čokolado namočiva in malo okrasiva....

A bi bila lahko jaz poskusni zajček? Kaj praviš user posted image user posted image .. Sem nora na sladice, piškote, torte, čokolado in presrečna, da sem bila prej v minusu s kilami in da mi zdaj verjetn ne škodi kakšen kg gor.. Bomo pa videli, kako bo na cuker testuuser posted image

Tamala je očitno glivice fasala in sploh ni uroinfekt user posted image user posted image user posted image  - verjetno so bile bakterije v vodi od tega... bom kar jutri mojo gin. vprašala, kaj bi lahko najbolj pomagalo pri tamalih....

Kje pa ima glivice?
Jaz sem privrženka gline pri zdravljenjih dermatoloških ali kakšnih podobnih težav, kot so glivice,.. Po izkušnjah sodeč res pozdravi, kar je nezdravega na/v človeškem telesu.. Mogoče si mal preberi.. (www.bolus.si), edino pozanimati se bi bilo treba, kako je pri otrocih.. No, to je samo ideja.. Ko neham dojiti (bom spet začela z glineno terapijo - kajti odkar prakticiram terapijo z glino, preventivno (razen zdaj ko sem noseča, raje ne), nimam menstrualnih bolečin, nobene gripe, prehlada, Hb se mi je takrat zboljšal, in kožo imam lepšo.. Glina rules.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
20.12.2010 23:10:27   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV

S tamalo sva pa danes popoldan tudi pekle piškotke... sem naredila kar testo za orehove rogličke (sicer sem dala not mandlje namesto orehov user posted image ), sem razvaljala, tamala je z modelčki nardila smrekice, srčke.... pa so kar dobri... jutri jih še malo v čokolado namočiva in malo okrasiva....

A bi bila lahko jaz poskusni zajček? Kaj praviš user posted image user posted image .. Sem nora na sladice, piškote, torte, čokolado in presrečna, da sem bila prej v minusu s kilami in da mi zdaj verjetn ne škodi kakšen kg gor.. Bomo pa videli, kako bo na cuker testuuser posted image

Kje pa ima glivice?
Jaz sem privrženka gline pri zdravljenjih dermatoloških ali kakšnih podobnih težav, kot so glivice,.. Po izkušnjah sodeč res pozdravi, kar je nezdravega na/v človeškem telesu.. Mogoče si mal preberi.. (www.bolus.si), edino pozanimati se bi bilo treba, kako je pri otrocih.. No, to je samo ideja.. Ko neham dojiti (bom spet začela z glineno terapijo - kajti odkar prakticiram terapijo z glino, preventivno (razen zdaj ko sem noseča, raje ne), nimam menstrualnih bolečin, nobene gripe, prehlada, Hb se mi je takrat zboljšal, in kožo imam lepšo.. Glina rules.

Ha, ha... ti kar pridi... meni nič ne pomaga, da sem bila tudi nekje v minusu s kilami, ker sem zelo hitro (prehitro) vse nadoknadla.... Prej sem se pa mogla trudit, da sem kakšno kilco gor dobila....

Smo mislili, da ima vnetje sečil, pa je v bistvu staknila glivice.... ma tam spodaj, kjer ponavadi nas nosečke matra... Canesten krema ne pomaga kaj dosti, pa tudi s Tea tree od Justa mažem.... pa še ni dobro.... ma pojma nimam....
A je to tista glina s Kamiškega konca, ki so jo vse moje sodelavke pile user posted image ? Jaz bi jo mogoče že spravla vase (če bi bilo nujno potrebno user posted image ). Dvomim pa, da bi jo v kakšen otroški želodček spravla.... Hvalijo pa vsi to zadevo

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
21.12.2010 7:59:49   
Maya80
Jutro so user posted image
Za vas imam eno vprašanje. Jaz sem zdaj noseča 23/4dni in od nedelje malega ful slabo čutim, sploh se nič ne premika če pa se že to je mogoče dvakrat na dan so to taki gibi oz. gib ko so bili ko sem bila noseča 16tednov. Do nedelje sem ga ful čutla sploh ponoči zavsako ko sem se obrnila iz enga boka na drugi bok je čist ponoreu, pa ko sem vsata ob petih tudi in cel dan. Zdaj pa več nič od njega in me že ful skrbi.
a se je še kateri to zgodilo?

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
21.12.2010 9:08:34   
wessna

Za KG sm te ravno hotla vprašat za recept user posted image . Glede barve pa ... kupš obojne, ene bodo že prave user posted image .
Tud jest ne vem za spol, pa sm šla v roza šoping, če ne bo men prav pršlo, bo pa komu drugemu user posted image .

pojma nimam, zgleda mi user posted image še zalogo je user posted image jem pa vsake 3 - 4 ure..pa vsak tretji dan sem v mcdonaldsu al si pa kitajca privoščim..tako da sem šokirana..
da ti ne povem, mam že cunje ogledane - roza, vijolčne..točno vem kaj bi kupla, pa si ne upamuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
21.12.2010 11:16:11   
sreckica
pozdravljene, moje so user posted image !

najprej najlepša hvala vsem za lepe misli in podporo - zlate ste! user posted image user posted image
danes je en čudn dan - moj v.d. mož ima rojstni dan, pa je vse skupaj zelo klavrno... user posted image me je sram, ampak mu še niti voščila nisem, ker enostavno ne vem, kako. razmišljam, da bi ga sam stisnla feeeejst, pa bo to največ pomenlo.

ovčka stiskam pesti za tvojo pipiko, upam, da se tale nadloga kmalu poštima!
veverca se strinjam, glina je zakon! ne morš si mislit, kaj vse uredi in na kaj vse ima vpliv... js sm bla sprva ful skeptična do tega "čira čara" zdravljenja, ampak potem sem probala in bila navdušena!
maya80 moje dete ima tudi kak dan, ko se mi bolj "prikaže" z gibanjem in kak dan, ko je praktično ne čutim. pravijo, da pride obdobje, ko se otroček malo umiri in si "jemlje zalet" za nadaljnje premikanje. ne skrbi, mislim, da je vse ok! če imaš doma AS, malce poslušaj srček, da se pomiriš - če ne pa pejt h G in prosi, naj ti ga posluša, boš videla, da je vse OK! user posted image

danes pečem kekse, se morm z nečim zamotit. jutr ma mami zaključek pri slikarstvu in ji pečem kekse za pogostitev. mam une fine modele iz IKEE, ko so taki mega velki keksi vmes - recimo los user posted image ful luštno v glavnem.

pozabila sem napisat, da sem šla gledat lux4kids vozičke (al sem celo napisala... na, še to sem pozabla... če nisem, preberte, če pa sem, me dejte pa na ignore user posted image ). torej men najbolj povšečen model je bil VIPER, ker je ožji kot FENIX, pa še košara ma nastavljivo dno. ostalih nisem gledala, ker so mi predragi. vozički sami so fini, lahko zložljivi, pralni, montaža je enostavna. moti me le, da so štirikolesniki in osledično malenkost slabše vodljivi kot baby spa vozički, zato sva midva naročila slednjega, in sicer takšnega http://www.baby-spa.si/slike/1.jpg   sma čist zalublena v njega user posted image

tako. želim vam le dan!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
21.12.2010 11:16:41   
Anonimen
Jutro!
Danes sem pa tako user posted image . Dobila sem zavrnjeno podaljšanje bolniške od komisije user posted image user posted image Sploh ne vem kako si oni predstavljajo, da bom z bolečimi krči lahko normalno delala?!?! user posted image user posted image user posted image Se bom pritožila, ampak mi je tolk user posted image ...

(odgovor članu wessna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
21.12.2010 11:31:06   
majčica1508
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  RR...............

Bom čisto kratka..................Lepo vas pozdravljam in pošiljam vsaki en močen objem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
21.12.2010 12:36:43   
rolkica
wessna: super da ti ga je uspelo prepričat, da je šel s tabo!user posted image
Klaramay: meni so v Baby centru zatrdili da ne bo popustov(jaz sem za vozičke spraševala, da ne bi slučajno kupila zdaj po polni ceni, čez 14 dni pa vse 50% offuser posted image

Kaj vi mislite o iso fixu? Mene ni čisto prepričal...ne vem če je vreden teh 200€...?

Bila sem na testu za sladkor, na tešče mi je pokazalo 3,6 (kar je kot vidim spodnja meja, tako da imam že liziko v ustihuser posted image , pol sem popila tisto glukozo pa pol čez 1 uro so mi spet kri vzeli, rezultatov pa še nimam...

LEP DAN ŽELIM VSEM user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
21.12.2010 12:44:21   
spela**
Punce pozdravljene!
Da se na brzino javim potem pa šibava z malim ven!
Za nami je morfologije in je vse ok!Težak je naš user posted image 540g in pridno raste.So nam pa potrdili ,da bo user posted image in očitno bom še dalje edina ženska med moškimi!Komaj čakam!!user posted image
NP imam 18.1 drug teden pa moram v laboratorij na cuker test!user posted image
lep sončen dan

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
21.12.2010 13:17:12   
pižmovka
Ojla! (Reče telebajsek)
Včas si želim da bi mela televizijo / oknček na trebuhu kot oni! user posted image
Čestitke za dobre preglede! user posted image
srečkica Ful lep voziček! Enovprašanje! Ali so znotraj vsi deli beli??? In kuk je trdna košara za dojenčka??? Ena kolegica je neki rekla da ji je vidit švoh. Ampak meni se še vedno kar dopadejo.

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
21.12.2010 14:54:13   
wessna
hellow..

čist skačem od veselja danes..

mene pa nekaj zanima, te mere ki mamo v MK, na 12 strani..men to ni nič jasno. še posebaj ne del gv/tt/bpd, saj je napisana samo ena številka..pa vidim da mam okenček prazen za ledviceuser posted image

drugače zdajle iščem na področju ljubljane kak 3d uz..cenovno ugodnega, a katera kaj ve??

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
21.12.2010 15:57:55   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Maya80

Jutro so user posted image
Za vas imam eno vprašanje. Jaz sem zdaj noseča 23/4dni in od nedelje malega ful slabo čutim, sploh se nič ne premika če pa se že to je mogoče dvakrat na dan so to taki gibi oz. gib ko so bili ko sem bila noseča 16tednov. Do nedelje sem ga ful čutla sploh ponoči zavsako ko sem se obrnila iz enga boka na drugi bok je čist ponoreu, pa ko sem vsata ob petih tudi in cel dan. Zdaj pa več nič od njega in me že ful skrbi.
a se je še kateri to zgodilo?

Mislim da se prav v teh tednih enkrat količina plodovnice nekoliko poveča, zato se lahko nekaj časa gibov ne čuti tako močno.

Jest sm bila danes s sinom na pregledu v alergološki ambulanti in se mi je drl ko user posted image , kot zanalašč me je takrat še šefica klicala, sm rekla da pridem še 1x do konca leta, ker pravi da mam še nekaj stvari za pobrat, zdej pa razmišljam, al naj hodim med bolniško - izhodov nimam - v službo, al rajš ne, da nebi šlo komu v nosuser posted image , drugače bi blo, da bi pršla na koncu meseca, z razlogom da prnesem bolniški list, ampak drug teden ne delajo več...user posted image
Sm danes kr mal zmatrana od tega letanja, tko da bom zdele šla kr k malimdvem v sobo, na poslo ležat - bomo risanke "gledal".

wessna- jest mam samo dve mere zapisane - še iz nuhalne jih mam več, kot iz morfologije.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
21.12.2010 16:27:15   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Pozdravljene,

kako ste kaj? Jaz sem v redu trudna do sto ma bo. Jutri bom končno začela pečt , upam, da mi kaj uspe, če mate kake fajn recepte, mi lahko kaj svetujete.

Kaj te zanima - pecivo al piškoti?

piškoti!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
21.12.2010 16:28:09   
fragola

peli ful držim pesti, da bo punčkauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
21.12.2010 19:47:35   
majčica1508
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

hellow..

čist skačem od veselja danes..

mene pa nekaj zanima, te mere ki mamo v MK, na 12 strani..men to ni nič jasno. še posebaj ne del gv/tt/bpd, saj je napisana samo ena številka..pa vidim da mam okenček prazen za ledviceuser posted image

drugače zdajle iščem na področju ljubljane kak 3d uz..cenovno ugodnega, a katera kaj ve??

3D v LJ v sepumu na šmartinski je 85€.....delajo pa vsak ponedeljek(dr.Jordanova) do konca meseca so na dopustu....jaz ga imam 10.1.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
21.12.2010 19:50:01   
VevercaV
OK, tale RR nagaja, tko da zdaj razumem, zakaj ste tok redkobesedne. Zdaj bom na kratko:
- prosim tudi jaz za kak recept, ki garantira dobro pecivo ali piškote, nisem ravno ena izmed uspešnih v kuhinji - dokaz je danes moja tako uspela rulada, da sem jo celo morala vrzt stran. Niti pecivo za rulado, niti namaz ni uspel. ;( Od žalosti sem šla po kup čokolade v trgovino ;)
- kaj boste kaj kuhale za božiča, kakšne ideje?
- Uživajte in vsem želim en lep večer pa pls kaj se še oglasite.

Papa

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
21.12.2010 20:58:38   
ovčka11
Ojla punce...

danes sem pa crknjena..... tud pokonci ne morem več stat.... Zjutraj na pregled, vse ok (kri, voda, pritisk), naslednji pregled 11.1.11 (lep detum). Pol sem šiibala do bivše sodelavke in mi je prištimala en kup cunjic (sicer večinoma fantovske), bodijev, celo posteljnino od moje tamale sem po dolgih letih še ohranjeno dobila nazaj, pa tudi posteljica bo spet pristala pri nas po dolgih letih (če bo kriza, bomo pač jogi zamenjali)... kolk sem vesela - vseeno je boljše če ima deklica kaj modrega na sebi, kot če ima fant roza user posted image .
Pol sem šibala po tamalo, jo ob 5. peljala spet v šolo, ob 6. šla še jaz tja, ker so nastopali .... in se komaj privlekla domov....

Jaz tudi gibe kakšen dan čutim bolj, kakšen dan pa manj.... po moje je odvisno tudi kako je otroček obrnjen - verjetno imajo zdaj še dost prostora in se obračajo (jaz en dan čutim brce čisto pri želodcu, drugi dan nekam v mehur in čreva, kakšen dan spredaj, kakšen pa zadaj)

Moja materinska je tudi boj prazna kar se morfologije tiče... samo osnovne mere in podatki, čez ostale vrstice pa piše morfologija bp.

Sreckica - mi pa gremo v petek pogledat vozičke v MB... meni je Viper full dobr... bomo vidli še v živo. Me pa ne moti, da je 4 kolesnik...

Sem pa danes moji gin. omenila za hčero in pravi, da če se bo vse skupaj vleklo, da bi bilo fajn če jo peljem na gin. pregled v otroško ordinacijo v Leonišče... bomo počakali do naslednjega tedna, da se vrne naš pediater in če ne bo boljše bom res prosla za napotnico...

A katera rabi recept kako gor dobit kile? user posted image  (da ne bo samo Wessna glavna z minus kg) Drage moje, očitno sem rekorderka - od prvega tehtanja (ma saj me je malo sram) 11 kg!!!!!!!!!!!!! In ne boste verjele, nihče se danes ni vtaknil v ta podatek....

Vidim, da vas večina gre na cukr - test..... a to bi mogle it vse nosečke ali je kakšen poseben kriterij, da vas napotijo tja?

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
21.12.2010 22:01:33   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica
Klaramay: meni so v Baby centru zatrdili da ne bo popustov(jaz sem za vozičke spraševala, da ne bi slučajno kupila zdaj po polni ceni, čez 14 dni pa vse 50% offuser posted image

Kaj vi mislite o iso fixu? Mene ni čisto prepričal...ne vem če je vreden teh 200€...?

Bila sem na testu za sladkor, na tešče mi je pokazalo 3,6 (kar je kot vidim spodnja meja, tako da imam že liziko v ustihuser posted image , pol sem popila tisto glukozo pa pol čez 1 uro so mi spet kri vzeli, rezultatov pa še nimam...

LEP DAN ŽELIM VSEM user posted image

OK za vozičke mogoče ne bodo popusti, mogoče pa za stolčke, mizice, posteljco, lupince,.. karkoli kar bodo v januarju hotel prodat, da dobijo novo robo, nov letnik.

Je pa zanimivo da je voziček Quinny Buzz 2011 cenejši, kot Quinny Buzz 2010! Tako, da bova midva sigurno kupila športni del Quinny Buzz 2011, preko bolhe rabljeno Dreamy košaro ter upam, da Family (Iso) Fix, na katero bom dala novo Pebble lupinico in naslednje leto Pearl sedež. Mene so prepričal, da lahko z enim nastavkom uporabljam več sedežev. Ne bom se zapletala z varnostnimi pasovi, pa še komu drugemu bom komot zaupala, da mi tamalo "zapne", saj več kot pravilno je ne more. Z pasovi jo pa lahko narobe zapasa. A ni Family Iso Fix 175€? Pebble lupinica pa neki okol 180€?

Jst sm delala cuker test 9.12.... rezultate zvem na pregledu 28.12. ... mislim in upam, da so OK, če ne bi me verjetn že kj klical?

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
21.12.2010 22:08:01   
KlaraMay

Enkrat nazaj sem pisala o 3D pregledu. Sem prav klicala v ZD Litijo. dr. Jožica Kežar. Njena direktna št. je 01-8900-410. Preglede opravlja samo ob torkih popoldne. Pri njej je 3D UZ 50€, naroča do 32. tedna. Slikce in filmčke ti posname na USB. Glej, da je dovolj velik (čim večji) in prazen, ker ga tam ne bodo brisali, boš brez slik, če bo prostora zmanjkalo.
http://www.zd-litija.si/content/view/56/306/

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 21.12.2010 22:11:14 >

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
21.12.2010 22:12:45   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

Enkrat nazaj sem pisala o 3D pregledu. Sem prav klicala v ZD Litijo. dr. Jožica Kežar. Njena direktna št. je 01-8900-410. Preglede opravlja samo ob torkih popoldne. Pri njej je 3D UZ 50€, naroča do 32. tedna. Slikce in filmčke ti posname na USB. Glej, da je dovolj velik (čim večji) in prazen, ker ga tam ne bodo brisali, boš brez slik, če bo prostora zmanjkalo.
http://www.zd-litija.si/content/view/56/306/

ful dobro, pocen..opa..sam kaj ko nwm kje je litijauser posted image avta a tud nimam da bi se kar zapelala..jao men..sploh si ne prestavlam kako bom šla rodit,,a bom kar na mestni bus skočilauser posted image hehe

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?