Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica dobila odločbo s komisije - doma do 20.1. 2011. jeeej mam pa ful dovoljenega gibanja - NOT! piše, da se lahko gibljem po domačem kraju - zdej morm pa nardit plan, do ktere njive in kozolca bom šla kter dan, da slučajn česa dvakrt ne obiščem Pa kaj maš ti veze, al kaj jest imam izhod le na predpisano terapijo in kontrolo, drugače pa "mirovanje na svojem domu" . Mene bo lih zdej razgnal, pa kaj nej, če je pa potica tolk dobra, pa še kej druzga je treba zravn probat... . Mi smo imel vse na večerji na sveti večer, potem pa smo bli povablen včeraj k tašči na kosilo, dons pa k mojim, do 3.1., mamo še 3 roj. dneve skos za dat... ma jest bom po praznikih ko . Danes pa me je presenetla kolegica k se nismo vidl že celo večnost, so se oglasil, ma za otroke sploh nismo vedl da so, razen naš ta mal je vmes zaspal..., je prav fajn tkole med prazniki, ko si ljudje mal več časa vzamemo tud za obiske. Čakajoča - super, da so rezultati dobri, pa da ni vse tako hudo z ledvičkam, kot je blo na začetku slišat! womanpolice, potem bote pa lahko kmal kr svoj vrtec imel ob takem naraščaju .
|