|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
20.12.2010 11:14:46   
pižmovka
GRRRRRRRRRRRRRRRRR We are....
Zakaj vedno ko velik napišem!
Peli user posted image  Kaj je že to? No js pa glih obratno, vedno BOLJ si želim! Nisem že odkar je bla user posted image  narejena! Ma moj user posted image  sploh nima interesa! Vsaj ne z mano! Če že, potem raje opravi sam, kadar js spim. Poem pa j na računalniku polno tašnih filmov in med priljubljenimi tašne spletne strani! Js se pa počutim bedno, čist neprivlačno in žalostno če se zanj potrudim in me zavrne! user posted image
Čist sem že obupala!
Wesna dedce je res težko oz. včasnemogoče razumet!

Brrr kak je mrzlo te dni! Za božič je pa dež napovedan! user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
20.12.2010 11:40:32   
sreckica
drage moje,

spet se javljam s slabimi novicami. ajtak in ostale, ki ste se prijavile na srečanje celjank - js žal odpovedujem, pod vprašanjem je tudi moja udeležba na srečanju prihodnji teden v LJ. zjutraj so namreč tasta ponovno prepeljali v bolnico, ker ga je zalila voda, tako da se mi ne zdi primerno, da bi hodila naokrog, medtem ko je on tk bogi. user posted image upam, da vas vseeno uspem spoznat, ker ste fajn deklice in mi čvekanje z vami res veliko pomeni (sploh v takšnih trenutkih).  želim vam uspešno srečanje ter lepe praznike!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
20.12.2010 12:03:46   
pižmovka
srečkica user posted image user posted image  Upam da bo kmalu dobro! Drži se!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
20.12.2010 13:05:09   
pufika
zdravo souser posted image
sem si konkretno vzela dve uri, da sem vse zamujeno lepo prebrala (žal pa moj spomin nagaja, pa verjetno ne bo ostalo vse notri).
Čestitke vsem za uspešne mf in user posted image ter user posted image ! Pa zelo lepe bušije imate user posted image

pussycat- spraševala si glede pozitivnega testa za toksoplazmo. Tudi moj je bil, stara okužba in se ne morem več okužiti, tako da me kar se tega tiče nič ne skrbi.

tudi jaz sem dala čez mf in še dr je bil dobre volje, najprej  me je pregledal, potem sam pregledal z uz-jem in potem mi da sondo v roke in odide iz sobe...jaz vsa namazana še ležim, pa mi nič ni bilo jasno par trenutkov...dokler ni pripeljal mojega dragega, da smo skupaj pogledali našega user posted image ki je že pravi bigfoot. Vse je razložil kaj je kje, tako da sva bila ful vesela in presrečna.
Tudi gibi so čedalje pogostejši in močnejši, danes je imel skoraj štiri ure rekreacije z zelo malo postanki. Naslednji pregled pa je 4.1.
Lepo bodite in božajte bušije.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.12.2010 14:23:44   
VevercaV
Srečkica, imate pa res težko obdobje, drži se in poskusi ne pozabiti na sebe in svoje malo bitjece, ki je v tebi.. Pa ne zato, da pozabis na bolečino, temveč zato, da ne pozabiš na malo bitje, ki te tudi potrebuje .. Bomo pa mislile nate!

Vsem, ki ste kaj zbolele, ve ali pa tamali pa tudi želim čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.12.2010 14:24:37   
VevercaV
Pufika, čestitke za uspešno MF in user posted image user posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.12.2010 14:27:23   
VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

če bo kateri v pomoč... malo si poglejte, če ste med srečnicami iz otrokom prijaznih občin.... mi na žalost nismo....user posted image

http://otrocarije.blogspot.com/2009/03/enkratna-denarna-pomoc-za-novorojence.html

Js grem na novoletno fešto, dijoooooooooooooooo

Grrrrrrrrrrrrrr! Pa sem vedla, da ne bi smel ta bednik zmagat na volitvah za župana! No, ja.A mogoče veš, od česa je odvisno, ali občine dajo pomoč ali ne?
Kako je blo pa na fešti??

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.12.2010 14:54:00   
sesil
VEvericaV mal se pozanimaj kako je v vaši občini. naše ni na seznamu, pa vem da denarno pomoč za novorojenčka da. sem dobila za hčer.

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.12.2010 15:08:42   
ajtak
A bi mela kera tako majco user posted image

user posted image

Če skupi naročimo, loh dobimo kak popust user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.12.2010 15:22:47   
ajtak
Hej!!
Pojutrišnjem je sreda, CELJANKE povejte, pridete al ne...
Srečkica je žal odpovedala. Rižkoo, greva sami al prestavmo po novem letu??
http://doodle.com/y6km54n7vdk8eqa4

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.12.2010 17:52:02   
rolkica
hei hei user posted image , lih prišla iz službenega kosila, pojedla vola in pol, tudi čokoladno rezino, jutri ob 6.45 pa test za sladkorno, jupijeuser posted image bravo jstuser posted image

sreckica:
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.12.2010 19:08:53   
KlaraMay
rolkica hahaha si me nasmejala .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.12.2010 19:10:25   
KlaraMay
1) Ali bo katera kupila Quinny Buzz voziček?
2) Ali bo katera kupila Maxi Cosi Pebble + Family (iso) fix nastavek (na katerega gre nato tudi stolček Maxi Cosi Pearl)?
3) Ali Jankovič, sploh da kj in pod kakšnimi pogoji?
4) Ali so v januarju/februarju ponavadi kakšne posebne akcije v BabyCentru, da se splača čakat ali ne?
(Našla sem letak iz 2008 http://portal.baby-center.si/PortalSLO/uploads/male.pdf )

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 20.12.2010 19:16:21 >

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.12.2010 19:50:44   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

A bi mela kera tako majco user posted image

user posted image

Če skupi naročimo, loh dobimo kak popust user posted image

user posted image user posted image user posted image HUDA!!! Res vse pove!

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay
3) Ali Jankovič, sploh da kj in pod kakšnimi pogoji?
4) Ali so v januarju/februarju ponavadi kakšne posebne akcije v BabyCentru, da se splača čakat ali ne?
(Našla sem letak iz 2008 http://portal.baby-center.si/PortalSLO/uploads/male.pdf )

KlaraMay, v LJ dobijo pomoč le socialno ogroženi (že nekaj let je tko).
Glede razprodaj ne vem, čeprav sem zadnjič najdla letak od LeClerca, ki je tud od februarja 10, pa je bla akcija za vse stvari za dojenčke... Možno da bo spet kaj februarjauser posted image user posted image user posted image Midva bova kar počakala do takrat...saj je od takrat še cel marec, pa april, tak da upam/upava, da imava še časuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.12.2010 19:52:26   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

drage moje,

spet se javljam s slabimi novicami. ajtak in ostale, ki ste se prijavile na srečanje celjank - js žal odpovedujem, pod vprašanjem je tudi moja udeležba na srečanju prihodnji teden v LJ. zjutraj so namreč tasta ponovno prepeljali v bolnico, ker ga je zalila voda, tako da se mi ne zdi primerno, da bi hodila naokrog, medtem ko je on tk bogi. user posted image upam, da vas vseeno uspem spoznat, ker ste fajn deklice in mi čvekanje z vami res veliko pomeni (sploh v takšnih trenutkih).  želim vam uspešno srečanje ter lepe praznike!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.12.2010 20:27:22   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

drage moje,

srečkica vse dobro tvojem tastu, ti pa pazi nase. za naše srečanje bo še pa še priložnosti. ne skrbi.
celjanke jaz vam jutri javim, če pridem. odvisno od zdravja.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.12.2010 20:29:51   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

1) Ali bo katera kupila Quinny Buzz voziček? ne
2) Ali bo katera kupila Maxi Cosi Pebble + Family (iso) fix nastavek (na katerega gre nato tudi stolček Maxi Cosi Pearl)?ne
3) Ali Jankovič, sploh da kj in pod kakšnimi pogoji?samo socialno ogroženim. tako je že nekaj mandatov, ne samo pod Jankovićem
4) Ali so v januarju/februarju ponavadi kakšne posebne akcije v BabyCentru, da se splača čakat ali ne?jaz se žal ne spomnim

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.12.2010 20:30:11   
wessna
večer so

no danes smo imeli pregled z morfologijo. še moj user posted image se je prikazal..sem bla čist vesela. shujšala sem 2 kg v enem mesecu, je reku G naj se ne sekiram. prvo je pogledal vse sam, nardil meritve, poskušal pogledati spol, pa nič. zgleda bom kar kindejajček še nekaj časauser posted image potem mi je dal sondo v roke in šel iskat mojega user posted image ..mu G nekaj v slo razlaaga, moj pa samo kima..sem kar hitro povedala da ničesar ne razume, pa je pol G vse v angleščini razložil, da je še user posted image imel kaj od UZ..drugače pa je rekel da je vse v meji normale, da ni nič narobe. povedal mi je velikost nogice, da lahko kupim copatke

zdajle pa razmišljam a si naslednjič plačam UZ, al grem na 3D???

naslednji pregled 17.1.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.12.2010 20:32:37   
KlaraMay
wessna super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.12.2010 20:34:00   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

hei hei user posted image , lih prišla iz službenega kosila, pojedla vola in pol, tudi čokoladno rezino, jutri ob 6.45 pa test za sladkorno, jupijeuser posted image bravo jstuser posted image

sreckica:
user posted image user posted image user posted image

mene pa čaka ta test takoj po božično-novoletnih praznikihuser posted image  danes sem spekla ene čokoladne kekse za probo,ker je nov recept. mnjami, samo še ne zgledajo tako,kot na sliki od prijateljice. mogoče bo pa v drugo bolje. sam jih ne smem velik jest, cuker kar teče od njih. user posted image no, saj pravzaprav ne vem a se naj smejim ali jočem.....upret se itak ne moremuser posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.12.2010 20:34:26   
KlaraMay
sreckica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.12.2010 20:36:51   
bušek33
wessna čestitkeuser posted image  če se odločaš med navadnim uz in 3d, ni ga čez 3d. imaš pa fajn ginekologa ,  da je še tvojemu vse v angleščini razložil in super, da je le šel zraven na pregleduser posted image  kako si ga pa prepricala? vav, nisem še slišala, da ti lahko na uz povedo številko nogice?! vav

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.12.2010 20:49:35   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

wessna čestitkeuser posted image  če se odločaš med navadnim uz in 3d, ni ga čez 3d. imaš pa fajn ginekologa ,  da je še tvojemu vse v angleščini razložil in super, da je le šel zraven na pregleduser posted image  kako si ga pa prepricala? vav, nisem še slišala, da ti lahko na uz povedo številko nogice?! vav

sem mu kar razložila, da je tudi on bil del tega da mava user posted image in da more it zraven, ker res ne rabim občutka da sem sama..že tko sem velik sama..pa itk je bil zadnji UZ, ko je bla šansa da bebo vidiva..

js mam cuker test v torekuser posted image nwm kako bo to, za vikend bom pri starših, pol pa se itk tam skoz nažiram..mi pa reče nič jest po 20 uri, js pa: resno? po osmi ravno najbol lačna postanem.. pol mi pa reče, no po polnoči pa res nič user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.12.2010 21:30:47   
fragola
Pozdravljene,

kako ste kaj? Jaz sem v redu trudna do sto ma bo. Jutri bom končno začela pečt , upam, da mi kaj uspe, če mate kake fajn recepte, mi lahko kaj svetujete.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.12.2010 21:42:49   
Peli
Ojla bejbe, jest sm si komej priboila računalnik, ker moj je zdej strasten smučar ratal user posted image .
Dons dopoldan sm mogla bit mal bol pridna, pa še en sprehod sm si prvošla, jutr pa sina peljem na en pregled, v četrtek k zobarju..., tko da bom mal bolj leteča, dobr da sm doma in mam čas user posted image .

wessna - dobr da ti je uspel tvojga prepričat za pregled. In kakšne copatke boš kupila, une ortopedske, da bo user posted image že hodil, ko se rodi user posted image . A si se zredila al shujšala?

KlaraMay - za BabyCenter vem, da se ponavad splača kakšna stvar v decembru kupit, preko spletne prodajalne, majo ponavad na praznične dneve kšne dobre dnevne akcije, maš na zadnji strani kataloga, nekaj izdelkov napisanih, kater dan so znižani..., sm šla pokukat, pa je zaenkrat napisano samo do 24.12..

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?