|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
22.12.2010 10:37:21   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupouser posted image

ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočamuser posted image user posted image user posted image
zdej sem ti usililauser posted image user posted image user posted image

ne pa ne...sej o res prov prideuser posted image
pri aptamilu piše,da prišparaš 3,34€user posted image .....če se res dobimo na čveku ti prinesem,lohk ti pa tudi po pošti pošljemuser posted image

user posted image user posted image

user posted image

glede čveka...jz bi lahk drug teden....k je moj kak dan frejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
22.12.2010 10:37:33   
birdy
Jutro!
Mi smo vredu, mal mamo težav z dojenjem. To bo očitno moj prvi otrok ki ne bo polno dojenuser posted image  Mah, pa sej se niti ne sekiram. Je v ponedeljek prišla patronažna in je mal premal pridobil. Je pa fora ker jst mam mleko, sam Levčku se ne da očitno zadost vlečt.
Evo, prišla patronažna, zdej je pa v dveh dneh pridobil 140guser posted image  Zarad dveh dodatkov, enkrat 40ml, pa enkrat 60ml pa to ni glih mogl tok narast. Ah ja, ta mi bo pa res dal vetra. Naslednji teden spet pride, bom vseen probala sam dojit.
Kolumbo, hvala za štumfkeuser posted image  Dej sam povej kok so cifra, mojidve mata ful mejhne nogice, tele bojo pomoje Neli provuser posted image
Ja, drugač pa tamalidve sta v vrtcu, je blo prehudo vse skup očitno, sem čist premal počivala pol je pa blo tko kot je bilo. Itak sam ta teden, naslednjega sta pa doma.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
22.12.2010 10:39:25   
Čebel@

aja...še naša jutranja štorija....sm si včeri zvečer napekla palačinke, da bi imela dons manj dela...k sm jih mislila nardit gratinirane s špinačnim nadevom...hitr pa dobr, pa solato zravn...vsi zadovoljni in siti...ma gledj vraga...so zjutri fantje vse palačinke za zajtrk pojedl....so mislili, da sem jih od 10h zvečer sam zanje za zajtrk speklauser posted image user posted image user posted image ...tko d bo kr pire, pa špinačka, pa bučkini polpeki in solata...kva čmo.>.lakota je huda rečuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
22.12.2010 10:39:50   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jutro!
Mi smo vredu, mal mamo težav z dojenjem. To bo očitno moj prvi otrok ki ne bo polno dojenuser posted image  Mah, pa sej se niti ne sekiram. Je v ponedeljek prišla patronažna in je mal premal pridobil. Je pa fora ker jst mam mleko, sam Levčku se ne da očitno zadost vlečt.
Evo, prišla patronažna, zdej je pa v dveh dneh pridobil 140guser posted image  Zarad dveh dodatkov, enkrat 40ml, pa enkrat 60ml pa to ni glih mogl tok narast. Ah ja, ta mi bo pa res dal vetra. Naslednji teden spet pride, bom vseen probala sam dojit.
Kolumbo, hvala za štumfkeuser posted image  Dej sam povej kok so cifra, mojidve mata ful mejhne nogice, tele bojo pomoje Neli provuser posted image
Ja, drugač pa tamalidve sta v vrtcu, je blo prehudo vse skup očitno, sem čist premal počivala pol je pa blo tko kot je bilo. Itak sam ta teden, naslednjega sta pa doma.

user posted image user posted image ..naj dojenje fajn steče, drgač pa pač mau dodaš...se ne smeš sekirat, je le konkreten junak in more jestuser posted image ..seveda pa mamico počitek prav pride, da se mlekec dobro kuhauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
22.12.2010 10:41:45   
Čebel@

sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupouser posted image

ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočamuser posted image user posted image user posted image

pri aptamilu piše,da prišparaš 3,34€user posted image .....če se res dobimo na čveku ti prinesem,lohk ti pa tudi po pošti pošljemuser posted image

user posted image

jaz sem v ponedeljek in torek sama dopoldan,pol naprej imam pa Hano doma

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
22.12.2010 10:42:53   
Čebel@

Jutro!

user posted image user posted image ..naj dojenje fajn steče, drgač pa pač mau dodaš...se ne smeš sekirat, je le konkreten junak in more jestuser posted image ..seveda pa mamico počitek prav pride, da se mlekec dobro kuhauser posted image
se stinjam s sjmm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
22.12.2010 10:43:43   
sjmm

user posted image

jaz sem v ponedeljek in torek sama dopoldan,pol naprej imam pa Hano doma

pri nas so vsi doma, pa bo še oči...bo mau varuška....to bo pestrouser posted image user posted image user posted image ..morve še ostale povprašatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
22.12.2010 10:44:46   
birdy

Jutro!

Hvalauser posted image user posted image  
SAM  največja škoda je ker men mleko ostaja še po dojenju... Mam zdej 50 načrpanega v hladilniku pa če bo zvečer kriza mu bom pa po flaški dala. Prelen je, mislm, tak konkreten pa len za vlečt, narobe svetuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
22.12.2010 10:44:52   
sjmm
jz sm pa dons neki fuč, me neki noge bolijo, mogoče me je pa včer lover zmatruuser posted image

se mi prov ne da zaštartat...pa me čaka en kup zadevuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
22.12.2010 10:48:26   
Urša08
Birdy isti problem maš k sva ga mele z Evo. Ne dodajaj če maš dost mleka. Kakšen obrok sčrpaj in mu daj po flaški - ker več pojejo tko. Jaz ji še vedno dam zvečer moj mlek po flaški. Boš vidla da vama bo v roku 14 dni vse zlavfalo. Ne obupat. Kolk se je pa poredil v enem tednu?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
22.12.2010 10:50:55   
Urša08
Aja Birdy z Evo nama je zalavfalo in se je sedaj v enem tednu poredila za 350g user posted image user posted image user posted image Probi to varianto da mu daš en obrok sčrpan, pa jaz sem tko gledala da sem jo čez dan po 4 urah zbudila da je jedla, ponoči sem jo pa pustila spati. Sedaj pa nč več bujenja ker se lepo redi. Jaz verjamem da vama bo ratalouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
22.12.2010 10:52:06   
Urša08
Čist vas zanemarjam sam kr neki po stanovanju letam, sem uspela darila zavit, pa mal kuhno v red dat. Ostalo je pa še vedno kaos. Danes grem pa prvič sama po tamaledva v vrtec in to z Evo. Me je že sedaj groza kako to izpeljatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
22.12.2010 10:53:00   
Urša08

jz sm pa dons neki fuč, me neki noge bolijo, mogoče me je pa včer lover zmatruuser posted image

se mi prov ne da zaštartat...pa me čaka en kup zadevuser posted image user posted image

Sjmm pa sej kak dan maš pa tud ti lahko bolj v izi. Jaz te občudujem kolk maš ene energije vse popedenat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
22.12.2010 10:57:09   
Urša08
Tamika lepa čestitka user posted image user posted image user posted image Ko vaju z user posted image pogledam se prav čuti toplina user posted image . Čudovita družinica ste user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
22.12.2010 11:00:50   
birdy
Urša, prej v enem tednu 110g, zdej pa v dveh dneh 140g. Pred tem pa v treh dneh 160g. Čist zmešan. 
Pri nama je problem ne to da se on ne bi zbudu, ampakk na joški takoj zaspi, pol minute pa šlafa.
A Eva je tud lena za vlečt? SAme lenobiceuser posted image
Bova zmogli? Bova ja!user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
22.12.2010 11:07:54   
Čebel@
da malo posmetim forum s slikicamiuser posted image user posted image

Hana z bormašincouser posted image
user posted image

okrašujemo smrekico
user posted image
user posted image

Hanina vejicauser posted image
user posted image

končni izdelekuser posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 11:10:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
22.12.2010 11:11:38   
sjmm

da malo posmetim forum s slikicamiuser posted image user posted image

Hana z bormašincouser posted image
user posted image

okrašujemo smrekico
user posted image
user posted image

Hanina vejicauser posted image
user posted image

končni izdelekuser posted image
user posted image

kok je mala cukruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za smrekco...fule lepa v mojih najljubših barvah...rdeča..iak in mau zlateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 11:13:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
22.12.2010 11:13:33   
Urša08
Birdy Eva je bila lena za vlečt ja, mi je koj zaspaa nazaj namest da bi jedla user posted image user posted image user posted image user posted image Itak da se bo poštimalo, pač tile dojenčki potrebujejo malce več časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
22.12.2010 11:14:31   
Urša08
čebela iiii kaka princeskica je Hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je tak cukrček, pa take lepe laske ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
22.12.2010 11:17:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čist vas zanemarjam sam kr neki po stanovanju letam, sem uspela darila zavit, pa mal kuhno v red dat. Ostalo je pa še vedno kaos. Danes grem pa prvič sama po tamaledva v vrtec in to z Evo. Me je že sedaj groza kako to izpeljatuser posted image

jst Jureta pustim v avtu, ker če ga s sabo pelem ga hočjo pol vsi šlatat pa gledat, ker Majkl je toook ponosen in ga vsem razkazuje.......men je večji problem zutri vse napakiratuser posted image

aha takole to spelješ. Ma pri Nejcu ni problem k mam vrtec čist zraven k avto parkiram, sam pri Žigu pa ponavad precej prešetkam in me včasih tud 20 minut vse skup zamudi kar mi je pa predolgo. Bom pomoje dons kr nosila ga, potem pa dršte pesti da dajo jutr zeleno luč da se Žiga preseli in bosta oba skup po novem letu. A ti jih tud zjutraj voziš? A Šime ne more? Ker zjutraj jih pri nas moj odpelje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
22.12.2010 11:17:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy Eva je bila lena za vlečt ja, mi je koj zaspaa nazaj namest da bi jedla user posted image user posted image user posted image user posted image Itak da se bo poštimalo, pač tile dojenčki potrebujejo malce več časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
taka je bila Hana,ampak jaz sem žal obupala-ve pa ne smete!user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
22.12.2010 11:18:41   
Čebel@
urša....kaj pa ogrodje od zappa,da bi dala lupinico gor in jo peljala s sabo?no edino če imate stopnice v vrtcu,pol ni kul

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
22.12.2010 11:24:08   
Čebel@
sjmm,urša hvala za pohvaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Nakup živil
JAPE

V katerih trgovina največ kupujete?

Spar (36%)

Mercator (20%)

Lidl (12%)

Hofer (18%)

Tuš (9%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 335

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!