scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya Scorpiogirl držte se . Bronhiolitis je stvar, ki se je jaz najbolj bojim. Zaradi nedonošenosti se pri naši take stvari rade zakomplicirajo in je potreben kisik, no sej zaradi tega da ni hujših oblik dobiva zaščito, ampak vseeno Boste lahko preboleli doma ali bo potrebna hospitalizacija, ker ravno na prvi strani RR piše kok ta RSV virus razsaja. Hvala! Zaenkrat sva doma, ker je imel dobro saturacijo (95). Jutri imava kontrolo, pa tudi upam, da ne bo treba kam iti ... sem ravno danes izvedela, da so trije od mamic, ki jih poznam (so njihove pupe od našega Nala sošolke v vrtcu), na Jesenicah zaradi bronhiolitisa Te čisto razumem, da se tega bojiš, mene je tudi groza, pa ni nedonošen. Pri kakšnih težavah s pljučki je pa tole še huje, ja ni pa danes še nič boljši ... zlivamo fiziološko v hektolitrih, pa je še vedno skoz zabasan (no, ko mu nos sčistim, je nekaj časa ok, samo ne dolgo). še dobro, da si ugotovila, od česa rata flekasta. Je pa tole čist čudno, da mešajo v kašice za take stvari zraven. No, meni te kašice sicer niso kaj preveč všeč, ker so preveč tekoče ... midva sva čist popackana, če mu dajem te kašice, ker kar tečejo sem pa nekaj kašic nakupila v Mullerju za zalogo, če kam gremo, da ni treba doma packat pa s sabo nosit ljubkovalna imena ... sem zato spraševala, ker meni grejo vse kocine pokonci pa še kakšno piko dobim, ko našega večjega razne babice/tete kličejo z izpeljankami iz njegovega imena. Midva sva mu dala ime, ki nama je všeč in res ne maram, da ga popačijo midva sva pač sitna, kar se tega tiče ... pa me sploh ne moti, če je miško, piško, miki ... tudi jaz oba pokličem Miki, Miško, Medo, Muci, Knedl ampak razne "popačenke" imena mi grejo pa nekam (samo pri mojih otrocih, pri drugih mi je vseeno ). Je mi pa hecno, kako nekateri svoje otroke vedno kličejo drugače, kot jim je ime, npr. od mojega nečakinja je vedno Evica, pa še par takih poznam. Ne vem, jaz dam otroku ime, ki mi je všeč, in ga potem tako tudi kličem ... ma, bluzim no, se je naš oglasil, tako da je konec mojega romana lepo se imejte