upanje81
|
lil_ ko enkrat začneš hodit k dvema dr. vidiš kako različno gledajo na situacijo. Moj je kar precej zaskrbljen oz. me opozarja naj res počivam in se pazim, ker je ta kombinacija (kratek mv+pritisk glavice na vrat) rizična. Prejšen teden ko sem bla je bil kar zadovoljen ker se mv ni kaj dosti skrajšal in je rekel, da je to zato ker se pazim in naj tako delam še naprej. Je reku, da mormo zdržat do 34 tedna potem pa kar bo bo. V porodnišnici, bi me pa skor na sprehod poslal, sam jaz tud sama čutim, da nisem več za sprehode itd, ker sem težko pokonci dalj časa, že na wc in nazaj imam čist zadosti. Tud MV mi ni nič gledal, češ, da je zdaj vseeno, ker sem v teh tednih in injekcije sem že dobila. Je pa glavica dvojčka A tako nizko, da je ni mogel izmerit. Sem rekla, če je lahko to kakšen znak da bi se še prej rodili, pa je reku da težko reče, da to lahko še traja ali pa tudi ne. Jaz upam da bo še trajalo. Če ti ne odteče voda in so sam popadki se mi zdi, da jih lahko ustavijo z zdravili, nisem spraševala dr. sam sem enkrat brala o tem. Glede injekcij mi je pa sam reku, da so jih včasih še enkrat dali, sam da zdaj ne več, ker bi lahko celo škodovale. V porodnišnici imajo se mi zdi glede otrok rojenih v teh tednih čist tak odnos kot, da ni nič takega. Se vidi, da imajo velik izkušenj s tem, čeprav jaz si želim, da ju čimbolj donosim, saj so otroci v teh tednih kakorkoli že še precej nerazviti. Jaz mam naslednji pregled 29.12., naslednjega pa 5.1, vsak teden enega. Glede teže pa me zanima kolk so imeli vaši dvojči težo pri teh tednih (29 5/7)?
|