|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
29.12.2010 9:40:58   
HoneybeeMaja
No,tokrat bolj vesele novičke z naše strani,kot kaže so pozitivne misli in lepe želje pomagale,hvala vsem user posted image !Nas so včeraj odpustili iz porodnišnice,popadkov ni več,otočka še naprej lepo rasteta,A ima  cca.2100g in B malo manj,plodovnice sicer manj,ampak zaenkrat še dovolj,tako da so mi rekli v porodnišnici naj jim še kaka dva tedna ne hodim blizu user posted image ,pa da naj strogo ležim,ker lahko povečan pritisk na MV v teh zadnjih tednih sproži popadke.Sem pa takoooooooooo vesela,da sem spet doma,tako da upam,da bomo 2011,kar iz srca želim tudi ostalim sonosečkam,ki smo počasi na vrsti.
Naslednji UZ imam 7.1.,kontrola rasti,potem pa 12.1. pregled pri moji porodničarki,da dorečeva kaj in kako glede poroda,sicer sta pa oba obnjena z glavicami nazdol in pridno čakata user posted image .

Hijenca držim pesti,da ste dobro,čakamo vesele novičke! user posted image user posted image user posted image

Vse ostale,pa uživajte naše zadnje bolj ali manj lenobne praznike! user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.12.2010 10:04:15   
trsica
hijenca, vso srečo v Londonu user posted image

HBMaja, super za vzpodbudne novice user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.12.2010 12:52:31   
upanje81
hijenca vse dobro, držim pesti.
HBMaja super za dobre novice, kar tako naprej.

Jaz sem ravno iz pregleda pri svojem gin. Za enkrat vse zaprto.
Je pa naš A-jček tako nizko, da ni mogel izmerit MV. MV je kratek, sam še zmeraj je :-). 14 dni nazaj je bil 1,7, verjetno je zdaj še kaj krajši sam ni mogel reč koliko. Počivanje še naprej in mg+ buscopan. Je rekel, da bi blo fajn zdržat še 3-4 tedne., danes je 31 tednov. Naslednjič me bo dal še na test za streptokok.

Drug teden imamo kontrolo rasti, čez 14 dni pa zopet  pregled pri mojem gin.
Še malo ja pa bo 2011, jaz kar komaj čakam, da se letnica obrne.

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.12.2010 10:36:02   
lil_
hijenca dons drzimo pesti a vs!!!

hbmaja no zdej se pa doma lepo crklejte, cim vec pocivat in noge skupej user posted image

jst morm rect da sm bols k prejsn tedn, tut zatekam ne vec tok. tko da sm spet prsla do svojih gleznjev user posted image pocutje pa tko tko. zanc sta mi user posted image user posted image nogice zbasala cist pod rebra...se tut premaknt nism mogla. mam obcutek da sta ze tok velika, da z glavami opletata po mehurju, z nogicami pa pod rebri. ampak nej kr traja, se prehitr bo minil. se delam, da uzivam od vsem tem, ceprov kdaj za mizo tut jest nemorm, ker mi je kroznik prenizko, jst se pa nemorm drzat tok naprej user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.12.2010 14:54:46   
Lunca31
Drage sonosečke,
Kako ste? Še dobro, da imamo tako krasno sonce in se vsaj na vreme ne moremo zgovarjat,a? ;))
Že nekaj dni mislim na hijenco – danes še posebej – v dobri veri in upanju, da vse uredijo in se čim prej vrnejo!
Anchika, če se ne motim, imava midve celo na isti dan 'rok' . 15.5.? Pri meni je kakor kakšen dan; priznam, da me prav žalosti, če se nič ne dogaja in sem vsa radostna, ko čutim premike in nežne brcike. Včeraj je bil zelo pester dan – danes pa se tolažim, da bova pač imela pridne zaspančke in bo mama imela več časa za druge reči....:)

Jaz zadnje dni premišljujem o koških in posteljicah. Verjamem, da ste o tem že precej predebatirale – a če lahko, bi vas vseeno rada vprašala, kako ste se odličili pri vas doma? Koški? Posteljice? Oboje?

Vsem skupaj vam želim veliko dobrega počutja, obilo radosti in miru v teh dneh in prijetno praznovanje.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.12.2010 17:26:04   
lil_
pri nas bomo imeli dve posteljici. mi kosare niso vsec. bomo pa najbrz za kaken mesec dali user posted image user posted image v isto posteljico, potem pa vsakega v svojo. bomo vidli kako bomo pridni in koliko se bomo motiliuser posted image

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.12.2010 20:05:13   
trsica
 Mi bomo na začetku sestavili samo eno posteljico. Čez kake tri mesece pa še ta drugo, da bosta vsak v svoji. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 982
30.12.2010 23:12:10   
lil_
pr ns mamo sestavljeni ze obe, ker je soba pac njuna in sta posteljici ze v njej. bomo pa vseeno eno posteljico dali na zacetku v spalnico in bosta za zacetek pri nama user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.12.2010 12:33:19   
petrap
ojla...tudi mi bomo za začetek imeli samo eno posteljico, kasneje pa dve...mormo it eno še kupit :D , sem šla že gledat v rutarja in jih imajo na zalogi, tako da ne bo problem, sam še mojga morm enkrat pripravit do tega, da bomo šli v lj...tud po košare nam še ni uspelo it za voziček...jaz se sama ne upam it več z avtom na tako dolgo vožnjo, mož je pa do danes itak ves čas delal...preden se rodimo, bomo mnde uštimal :D

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.1.2011 16:50:49   
hijenca
Dan dan!

Vsem najprej srečno in predvsem zdravo novo leto, pa da bodo vsi user posted image user posted image dolgo dolgo v naših trebuščkih in da bodo zdravi in pravi razbojniki.

Jaz sem se včeraj popoldan vrnila iz Londona. V Londonu so dejali, da je poseg uspel, sedaj naprej pa je odvisno od mojihuser posted image user posted image kako se bosta razvijala naprej.

To je to za danes.

LP

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.1.2011 17:49:55   
lil_
to pa je cudovit zacetek novega leta user posted image user posted image user posted image bomo drzale pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 986
1.1.2011 21:09:08   
trsica
hijenca, to pa je res razveseljiva novica user posted image user posted image user posted image želim vam, da boste letos samo še uživali v pričakovanju novih dveh članov user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.1.2011 14:23:10   
petrap
user posted image user posted image user posted image user posted image super hijenica...itak sta se že do sedaj izkazala za prava borca, tako da bo tudi naprej šlo user posted image user posted image

kako ste pa kaj ostale? jaz sem kar okej...nč mi kaj ne otrdeva trebuh, tako da upam, da je to znak, da bo še nekaj časa mir user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.1.2011 17:52:30   
Sunia
hijenca super, da je sedaj vse o.k. in naj tako ostane do koncauser posted image user posted image
Jaz pa imam jutri AC in me je že pošteno strah saj sploh ne vem kaj me čaka. Včeraj je bil dopolnjen 16 teden, jaz in moja dva user posted image  smo zaenkrat še super. 

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 989
3.1.2011 7:39:37   
taja2008
DOBRO JUTRO.....user posted image

SREČNO, ZDRAVO, USPEŠNO 2011! DA SE NAM RODIJO ZDRAVI SONČKI....user posted image !!

Kako ste drugač? HBMaja- zdej pa počivat pa dobrodošla v klubu počivalkuser posted image user posted image

Jaz grem danes na pregled, komaj čakam.... Sem si rekla, da moram zdržat vsaj do novega leta, evo pa smo.....Bravo nam vsem....user posted image user posted image user posted image

Februarke počasi boste na vrsti..... Upanje81 midve pa morva še mal počakatuser posted image

Smo pa skoraj vse že v finišu.... Pa smo zmogle....user posted image user posted image Smo carice, a ne?

Ostale, ki prihajate za nami pa samo pogumno, veliko počivanja in pazite nase pa bo vse ok. Verjamite vase.... Hijenca super za lepe novičke, zdaj pa samo pozitivno naprej in bo vse ok....user posted image user posted image
ega Jaz imam težave s spanjem ima še katera? Pa noge mi drvenijo, sploh ne morem več stat- mi grejo kar mravljinci po nogah... Pa mal sem začela zatekat.... Tako, da gre prstan dol iz roke, drugega nakita pa tako nimam. Ampak spanje je pa katastrofa- kolki me tako bolijo, da je celuser posted image user posted image

Mal sem pojamrala, zdej pa še ve dajte.... Nam bo lažje.....user posted image

11.1.2008 sva dobila prvega sončka-TAJA
8.2.2011 sva dobila še dva sončka-TRISTAN in TISA

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.1.2011 8:40:44   
Medika22
Zanima me če ima katera izkušnje z HAUCK ROADSTER DUO SL 2011, vizualno mi je voziček zelo všeč in je tudi cenovno ugoden vendar pa sem skeptična glede koles ker niso napihljiva. Me zanima če ve katera povedat ali so ta kolesa vredu ali res odpadajo tako kot sem nekje prebrala.

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 991
3.1.2011 14:53:59   
anchika
SREČNO 2011 VSEM SKUPAJ!!

(odgovor članu Medika22)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.1.2011 19:19:55   
petrap
medika22 - žal ti ne morem pomagati glede vozička...mi bomo imeli TFKja user posted image

joj punce, zdaj pa brcike oziroma premikanje ni več tako prijetno user posted image ...prou že boli...no sam bolje, da boli k da že grejo ven user posted image
user posted image user posted image

danes smo že 34t4d user posted image user posted image , še 2 dni do pregleda...sam upam, da se zdaj proti koncu nista obrnila user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 993
3.1.2011 20:00:09   
HoneybeeMaja
Čudovito 2011 vsem dvojnim sonosečkam,sicer sem pa pravkar na Februarkah prebrala,da je naša lil_ rodila dve punčki,Loti in Neli!!!! user posted image user posted image user posted image
Čestitke,čimprejšnje okrevanje predvsem pa veliiiiiiko cartanja! user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 994
3.1.2011 20:02:32   
natasha15
medika22...jaz imam voziček cca. 9 mesecev in mi je zelo praktičen. Kolesa res niso napihljiva, vendar mi se vozimo povsod, pa zaenkrat nam še ni nobeno kolo odpadlouser posted image

(odgovor članu Medika22)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.1.2011 20:30:57   
Medika22
Hvala natasha15, mislim da ga bova z mojim kr vzela mi je od vseh vozičkov še najbolj všeč. Čestitke lil_. Se mi zdi da tedni kr letijo, komi čakam da bom jz tud cartala svoja dva.

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.1.2011 20:47:07   
natasha15
Ni za kejuser posted image

(odgovor članu Medika22)
Neposredna povezava do sporočila: 997
3.1.2011 21:09:10   
hijenca
ČESTITKE lil za pupiki, upam, da so vse tri OK.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem bila danes na prvi kontroli v Ljubljani po naši operaciji v Londonu. Dr. pravi, da sta najhujše prestala, sedaj bomo samo še upali, da nimata kakše večje posledice zaradi TTTS, ki se s časom, ki ga še imata (saj sem komaj v 19 tednu) ne bi popravile. Ima pa ta manjši user posted image že malenkost več plodovnice. Pa še eno skrivnost vam povem, pričakujemo user posted image user posted image . Vemo že iz Londona, ampak nisem vam še uspela povedat. Če sem iskrena sem si po tihem želela deklici, ker fantka že imamo, ampak glede na vse skupaj, mi je čisto vseeno, samo, da bi bila zdrava.

Čuvajte se!

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 998
3.1.2011 22:12:48   
Sunia
Čestitke hijenca.
Za mano je danes AC in tudi mi smo danes  zvedeli na uz, da imamo dva fanta. 

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 999
4.1.2011 6:27:51   
taja2008
Dobro jutro.....

Kako ste?

lil: čestitke.....user posted image user posted image user posted image Upam, da ste vse tri ok in, da greste kmalu domov....BRAVO IN VELIKO user posted image user posted image
user posted image

Joj, počasi bom jaz na vrsti..... Mi je včeraj rekel, da še počakamo do konca januarja ali pa začetek februarja, da se bova zmenila v četrtek, ko imam UZ.

Petrap, HBMaja in trsica zdej ste pa ve v štartu..... Bo šlo zdej ko po tekočem trakuuser posted image user posted image

Upanje81 pol sva pa midve.....user posted image user posted image

hijenca: čestitke, zdaj pa samo pogumno naprej, vse bo ok, boš vidla.....

11.1.2008 sva dobila prvega sončka-TAJA
8.2.2011 sva dobila še dva sončka-TRISTAN in TISA

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?