upanje81
|
taja2008 dobro opravi danes pri diabetalogu. Ja čedalje bolj se premikamo proti koncu in kmalu bova midve na vrsti. No se moram pohvalit, da smo tudi mi včeraj kupili voziček EW, ga je moj dopoldan sestavil in zdaj si ga ogledujem, ga je kar v dnevno parkiral . Ja to je cel avto ne voziček, nam bo na srečo šel čez vsa vrata, nimamo nobenih ožjih od 80 cm. Za enkrat sem zadovoljna, sam tole nastavljanje sedeža z zadrgami mi ne deluje najbolj praktično. Pa 2 ležalnika sva kupila včeraj v Leclercu. Drgač pa imam pripravljene 2 posteljice, 1 lupinco, 1 še dobim in jo moram ščistit, previjalna je v izdelavi, kozmetiko moram tudi jaz še kupit. Črpalko si bom izposodila, 2 dudi in 2 flaški sem včeraj kupila od mum. Saj sploh ne vem kako je s temi flaškami, za začetek čaja verjetno še ne daješ, al se motim? No flaške za prvo silo bodo, drugače bom pa moža še naknadno poslala. Si pa drugače prav želim, da bi imela dovolj mleka in bi ju dojila. V bistu mi še največ manjka oblekic, oz moram pogledat kaj mi bo prav prišlo od stvari, ki sem jih dobila, nekaj sem že sama kupila. Tako, da dokupim, kar mi še manka. Kombinezonček je verjetno glede na letni čas kar nujen? Kje pa ste jih kupile? Vse pa moram še oprat. Jaz sem mela včeraj pregled, niso delal uz, ker mi bodo v pon v porodnišnici delal kontrolo rasti. Poslušali smo srčke in merili MV. Za enkrat stanje enako kot 14 dni nazaj, izmeril en mm manj, sam je reku, da to ni bistveno, ker se že pri meritvah lahko zmotjo. Mi je kar malo odleglo sam, da ni spet slabše, očitno se drgnjenje bokov obrestuje. Tako, da še naprej ležat in zmanjševat vsak pritisk na maternico, je rekel nič sprehodov. Naslednji pregled imam v ponedeljek v porodnišnici, pri svojem gin pa 29.12. Je reku, da mormo zdržat vsaj do 34 tedna potem pa kar bo bo. Tako da mam v bistvu zdaj vsak teden en pregled. prej sem imela pri svojem gin pregled 1x na mesec, zdaj pa na 14 dni. Doila sem tudi papirje za rešilca in porodnišnico. lil_to, da si vse pripravila prej je v naših situacijah zlo pametna poteza, jaz če bi bla spet na začetku, bi tud prej tako da bi imela do 24 tedna vse, ker zdaj sem pa odvisna tudi od drugih. Ah dobro da imamo mame.
|