meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: j6 Hej, kako boste pokoristile dopust 2011 tiste ki ste v službi, glede na to da ga moraš pokoristiti 10 dni v tekočem letu, sicer ti propade? To je problem predvsem pri nas ki imamo rok začetek februarja. Kakšna ideja, kakšna luknja??Hvala Daš očku porodniško, ti pa koristiš dopust. IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 Par strani nazaj je bilo govora o tem, koliko tetra plenic se potrebuje (10, 20, 30 ). Je katera že slišala da "po novem" menda ni več širokega povijanja?! To mi je rekla sestra, ki ima doma 2-mesečno štručko, rodila pa je v P Celje. Če je to res, potem je 20 pleničk pomoje več kot dovolj, je pa res, da vsepovsod pridejo prav Jaz sem pa slišala, da v Lj ne delajo več UZ kolkov in da vsem priporočajo široko povijanje Mah, bomo vidli. Tetra plenice rabiš za pod glavo v vozičku, postelji, počivalniku, igralnem centru (ko se je Lovro začel obračat, je nonstop polival in smo mu povsod podlagali plenice), za čez ramo med podiranjem kupčka, za brisanje sline, za pod rit na previjalni, za kopanje in brisanje po njem ... Jaz bi rekla vsaj 20, ker sem jih prala na 95 in tega se mi ni glih vsak dan nabralo. Če otrok poliva, jih kar rabiš IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: j6 Hej, kako boste pokoristile dopust 2011 tiste ki ste v službi, glede na to da ga moraš pokoristiti 10 dni v tekočem letu, sicer ti propade? To je problem predvsem pri nas ki imamo rok začetek februarja. Kakšna ideja, kakšna luknja??Hvala Meni bo žal propadel, saj imam bolniško do nastopa porodniške. Sicer bi pa pokorostila tako, da bi takoj ostala doma. Ne vem pa, če se da z delodajalcem kaj znenit, ker je to baje po zakonu, da moraš izkoristit 10 dni (sicer ti propade). Jaz zase ne vem, če mi ne bo propadel celoten dopust 2011, ker bo moja porodniška trajala 15 mesecev. 10 dni manj kot cel dopust se ti prenese v leto 2012, stari dopust pa moraš pokoristit do konca junija oz. do konca avgusta v šolstvu. IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Aja, pa še nekaj mi pomagajte - koliko naj imam bodijev, mako majčk in bombažnih žabic št.56-62?? Pa v album sem dodala slikice cotk, ki sem jih danes kupila za našega škratka. Jah, sem morala izkoristit znižanja Odvisno kako boš kombinirala. Jaz sem oblekla eno majčko in en bodi in žabice. Rabiš vsaj en komplet na dan, če se ti ne polije z mlekom ali pokaka mimo plenice, tak da boljše da računaš .2. In kako pogosto boš prala ... Za začetek po 5 vsakega pol boš pa vidla.
|