|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
20.12.2010 10:28:10   
Anonimen
Ja ma sej se je treba kar brcnit. Ker druge ni. Mene bol skrbi odnos profesorja, ker ma tako cuden. Upam, da bo kaka miloscina ker sem nosceka, da nam po cele dneve pred konstrukcijam stala in bila navrsti 19h za zagovor. Sam to me matra, ker bom težko po cele dneve na faksu user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
20.12.2010 10:45:18   
hel32
Pozdravček

Patrisha, kako, si poklicala G kako in kaj, jaz bi, na tvojem mestu, ker sem, kljub temu, da imam že 2 nosečnosti za sabo, malo panična.

Vipercat, oh, še ena ki se prička z možem zaradi denarja, saj, verjamem, da je hudič, sam, kaj češ, tudi to moremo prebrodit, ste uživali v MB, mi smo tudi neki razmišljali, da gremo po božičnih nakupih še v McDonalsa, mala dva obožujeta njihove "dobrote"user posted image

FoxyLady, upam, da boš kmalu doma, pa ne se tolk sekiraj.

maurica, ja, kaj hočemo, tudi mene konstantno boli križ, pa trtica, pa medenične kosti,pa.....ma saj bo, samo še malo, pa bo vse pozabljeno, drži se.

Nina33, glede pritiska, je pa tako, da ga imam jaz vedno pri G več, kot doma, tako, da sestra že ve in mi vedno manj napiše, hm, kaj pa jaz, ko sem shujšalauser posted image

Tamy, ma jaz sem tako jezna na ta naš CSD, sem v petek klicala, pa nobenega dobila, tako, da vem, kako je, če so ti zoprni, grrrrrruser posted image

Trsica, jaz nikoli nisem imela rokavičk za naša dva, sem kr lepo postrigla nohtke, ko smo prišli domov, pa se nista nič praskala, tako, da user posted image user posted image , ne vem, no to so moje izkušnje.

Dojenje, tudi jaz sem bila mnenja, da se je treba potrudit, za to, da dojenje steče, pa sem se otroka sem pristavljala na 1 uro, da bi ja vleku, pa sva se matrala oba, in jaz in otrok, potem sem si še pumpala, masirala, dajala tople gaze gor, ništa, iz dveh sem napumpala 10mluser posted image user posted image user posted image user posted image , otrok je bil znerviran se jokal, potem pa spil celo dozo AM, pa sva se takole šla 14 dni, potem pa sem omagala, in pri 1. in pri 2., tako, da zdaj v 3je, nimam enega groznega upnja, da melko bo, in se že kr prej oborožim z Am, ker sem bila pri 2. prepričana, da bo, pa potem je bila panika, ker pač pri nas v Lekarni nimajo vsega, in je bilo treba letat,...mah, ne tokrat bo vse doma, da bom lepo sproščena, in brez stresa.

Sem se pa v soboto postrigla, in sem baje, po mnenju vd moža, sexi, no ja, imam čist kratko frizuro, zadovoljnauser posted image , da bom lepa februarja, ma, moram si še neko novo barvo umislit, sam ne vem, če imam bolj svetle svoje lase, zdaj sem blond, rjavo, kostanjevo, temno blond??? Predlog
Vsem bolanim, in nosečkam in malčkom, pošiljam en kup pikapok za ozdravitev, tako, grem na kavč!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
20.12.2010 10:48:39   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Punce, a za urejanje očetovstva mora moj it zraven na CSD, ali ni potrebno? Obrazec verjetno ne obstaja? user posted image  

Ne, obrazec ne obstaja, žal, je treba it na CSD, oče mora biti zraven, pa kak veljaven OS dokument mora imeti zraven, ker mora tam podpisat ene papirje.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
20.12.2010 10:50:29   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Punce, a za urejanje očetovstva mora moj it zraven na CSD, ali ni potrebno? Obrazec verjetno ne obstaja? user posted image  

Ne, obrazec ne obstaja, žal, je treba it na CSD, oče mora biti zraven, pa kak veljaven OS dokument mora imeti zraven, ker mora tam podpisat ene papirje.

jap mora, ker se napise nek zapisnik o priznanju ocetovstva ce nista porocena..

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
20.12.2010 10:54:41   
Teyla
Hvala za odgovor obema. user posted image
Moram pogledat delovni čas, pa da ga še ta teden zvlečem tja in sproti oddam še ostale papirje.
A je kateri jasno zakaj je obrazec za paketek posebej, če je itak še na vsakem drugem obrazcu to vprašanje še enkrat zastavljeno? user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
20.12.2010 10:54:53   
Anonimen
O ja pri nama je tudi denar srž prepirov. Se mi zdi, da je tako vedno na žalost.

CSD pa nikar klicat v petkih, takrat imajo oni odhode po lokacijah pa ponavadi prej končako, no ne pa vedno. Majo gužvo ker hodijo okoli družine ogledovat. Sicer pri meni kar 14 dni ne delajo, ker se nekaj selijo pa je skos en zgovor pri vratarju. Se mi zdi, da je tip že prav sit vsega ker skos javla, da ni možno ljudje se pa kregajo nanj. Ker meni niso izplačali tekočem mesecu štupendije in klicarim kaj se gredo. Baje je zmanjaklo proračuna, sem potem zvedela in naslednji mesec dobim dve, že že samo, če si odvisn od tega denarja, kako bom preživela brez kesa med prazniki. user posted image Obup. Škoda besed za CSD!

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
20.12.2010 10:56:52   
kiara24
Delfinka- iskrene čestitke še iz moje strani.

Cukica- meni to ni ne vem kakšna teža za otročka. jaz sem imela pri Klari v pravo isto težko kot jo ima sedaj pri tebi Nejc, pa seje na koncu rodila s težo 3250g.

V petek je bil moj zadnji UZ in je bilo super dete se je že lepo obrnilo na glavico in sedaj čakamo. Trenutna teža našega otročka je pa tudi  2493g -+ 364g pa tudi je tamn ekje odstopanje en teden pa ni panike..... to je velikokrat. Mere ostale pa so BPD 8,8; AC30,7; FL6,5. Je pa zdej že čas da ven izbrskam vse cunjice za začetek, pa jih operem in pripravim.

Tigrica- jaz mislim da ni panike za tak strah, tudi če ne greš v MŠ ti potem še vedno tudi v porodni sobici, babca če ne drug pokaže kako je potrebno dihat.... samo poslušat jo je potrebno.

hayabusa- Jaz nisem imela nobenega CTG-ja v KR. Samo ko mi je voda odtekla so mi ga naredili prej pa nikoli. Naslednji moj pregled je spet Posvetovalnica in to je 5.1.2011.

Flaške smo imeli mi najprej Nukove in to z anatomskim oblikovanim cucljom, ker drugih ni hotla vlečt, dude pa ne vema li so bile Nuk ali pa Mam, ne spšomnim se. Tega jaz še ne bom kupovala, bo šel moj to kar lepo sam kupit če bomo rabili.... kar bom sedaj kupila so en paket pleničk in pa podloge, pa hladilno mazilo.  Ostalo pa bom počakala.

foxyladay- da se čimprej vrneš nazaj domov

Trscia- jaz nisem imela nič rokavič pri klari, jih nismo rabili.

Maurica- tudi jaz imam hude bolečeine v križu pna pa da o sramnih kosteh ne govorim, sploh če ležim ali pa dolgo sedim, pol je pa katastrfoa. V prvo ni bilo take panike kot je sedaj s temi kostmi....

A ste že slišale za seneni drobir ali ga bo katera uporabljala?

Zdej grem pa naprej generalno delat, je treba do božiča vse pospravit, pa je še kar nekaj stvari pa piškotke moram spečt.....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
20.12.2010 11:00:27   
kiara24
Pa še nekaj me zanima kolk vam kaj otrdeva trebuh?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
20.12.2010 11:02:21   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

O ja pri nama je tudi denar srž prepirov. Se mi zdi, da je tako vedno na žalost.

CSD pa nikar klicat v petkih, takrat imajo oni odhode po lokacijah pa ponavadi prej končako, no ne pa vedno. Majo gužvo ker hodijo okoli družine ogledovat. Sicer pri meni kar 14 dni ne delajo, ker se nekaj selijo pa je skos en zgovor pri vratarju. Se mi zdi, da je tip že prav sit vsega ker skos javla, da ni možno ljudje se pa kregajo nanj. Ker meni niso izplačali tekočem mesecu štupendije in klicarim kaj se gredo. Baje je zmanjaklo proračuna, sem potem zvedela in naslednji mesec dobim dve, že že samo, če si odvisn od tega denarja, kako bom preživela brez kesa med prazniki. user posted image Obup. Škoda besed za CSD!

jaz pa morem rect, da v domzalah mam zelo pozitivne izkusnje! ful hitri, prijazni, ustrezljivi!! sem pa se pripravla, ker v MBju so bli katastrofa!! ampak tut mislim, da ze samo delo na CSD ni najbolj hvalezno! sicer ljudje ne hodijo z uzitkom tja in potem smo mi tecni, cudno bi blo da nebi bli usluzbenci!

Teyla ehehe, enkrat ni nobenkrat! tak da vec krat bolse je user posted image . Mislim, da je fora, ker ce gres ti dobis en list, ker sama uveljavljas. Ce pa foter uveljavla pa ma vse skupaj. Sej ce si ti uveljavila, bo na listu oz poli S1/2 tisto spodaj precertano - no vsaj meni so!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.12.2010 11:04:01   
ninchi9
Vipercat - te čisto razumem. Tudi midva imava težave glede financ - ampak ne toliko zaradi pomanjkanja. Jaz sem tudi brezposelna, pa sem 1 leto pred user posted image in to celo leto iskala službo, pa nisem našla. Zdaj ga moram prosit za vsak evro user posted image user posted image Nisem tega navajena in se ne morem sprijaznit, ker sem že od 16 leta imela svojo štipendijo, pri 18h pa sem itak že za sebe živela in sem se do zdaj preživljala z muziko (pa vmes sem delala preko študenta). Zdaj pa moram mojemu račune polagat, zakaj rabim 20 evrov, zakaj 10, pa take user posted image Tak da, komaj čakam, da grem v službo in imam svoj denar, vsaj nekaj za črni fond..user posted image

Patrisha - tudi jaz sem pri prejšnjem snegu padla, pa mi je g isto naročil kot tebi. Valjda je mali že 10 minut za tem veselo brcal, tako da sem bila pomirjena. Res moramo pazit punce zdaj!!!!

Faks - nič ne zavidam tistim, ki se morate zdaj učit. Jaz imam že 2 leti narjene vse izpite, samo diploma mi še fali. In niti približno nisem pripravljena, da bi se usedla dol in začela pisat user posted image Mam cajt do 2015 user posted image user posted image Bom že, hahaha.

Kaj je še katera danes tak jokasto razpoložena??

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
   [Brisano sporočilo]
20.12.2010 11:05:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.12.2010 11:06:28   
Jo@n
Ojla,
jaz sem končno doma, uživam še na zadnjih dneh letošnjega dopusta, drug teden pa na bolniško... Delat grem šele februarja 2012, joj kako se to daleč sliši, pa že iz izkušenj vem, da bo minilo, kot bi mignil...

Včeraj je zakuhal še mali princ, tako da se danes crkljava doma, Nodiji in Backi Joni mi gledajo iz ušes user posted image , srčno pa upam, da se od malega česa ne nalezem, ker nazadnje sem bila en teden čistouser posted image .

Spet imam probleme s cukrom, po novem je previsok še na tešče, tako da me danes čaka telefonijada na polikliniko, da mi povejo, če pridem še po večerno dozo. Za po zajtrku pa imam spet težave, se mi ravno zazdi, da ugotovim pravilni odmerek, pa mi spet pobegne, nove doze pa nikakor ne pogruntat in ujet... Ja, s tedni user posted image se vse ruši... in bezlja.

Trebuh mi občasno kar otrdeva in počitek mi kar paše, k sreči imam zlatega MM (mojega moža), ki mi ne pusti preveč brkljat po stanovanju, pa s spodnjih polic (beri: tal) mi pobira stvariuser posted image . Ponoči nekoliko bolje spim, odkar sem si za eno stopnjo dvignila ležišče, prej se mije zdelo, da pri spanju na boku visim z glavo navzdol user posted image .

Podpis očetovstva: Teyla, tvoj mora bit osebno zraven, pa s kakšnim dokumentom. Je pa tako, da vsaj pri nas raje vidijo, da se prej naročiš za termin, kot da kar uletiš v času uradnih ur... No, jaz moram tako ali tako še po vse obrazce, in jih poslat v službo... tako da bom hkrati še termin rezervirala...

Prisotnost pri porodu sem plačala že v 26T, ker sem imela ravno opravke okoli P. Je pa tako, da se v Lj prisotnost za očke plača tudi v primeru CR (škrtice, nič ne boste prišparaleuser posted image ), saj očka med CR ravno tako čaka v porodni v smešni halji in copatih in (baje) predstavlja strošek user posted image

Še ena na račun našega zdravstva... sem se naročila na pregled na Dermi zaradi mojih nosečniških žil, pa jim v mejlu lepo napišem, da gre za nosečnost, v katerem tednu sem, kdaj imam rok.... No, genijalci mi pošljejo termin pregleda 8.3.user posted image user posted image user posted image Ja, do takrat naj pa nosim kaj? Če mi pravih štumfov nočejo prodat brez izvida, le preventivo. Ah, krneki...

V naslednjih dneh me čaka še prebiranje cunjic od malega princa, da preverim kaj imamo in koliko še rabimo, prvi je rojen sredi aprila, pa se mi zdi, da nam lahko nekaj toplih oblačil še zmanjka... Ja, pa šoping seznam za lekarno in DM/Mullerja moram napisat, nekaj robe je že doma, nekaj pa bo treba še dokupit.

Šibam kuhat kosilo,

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.12.2010 11:11:22   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Vipercat - te čisto razumem. Tudi midva imava težave glede financ - ampak ne toliko zaradi pomanjkanja. Jaz sem tudi brezposelna, pa sem 1 leto pred user posted image in to celo leto iskala službo, pa nisem našla. Zdaj ga moram prosit za vsak evro user posted image user posted image Nisem tega navajena in se ne morem sprijaznit, ker sem že od 16 leta imela svojo štipendijo, pri 18h pa sem itak že za sebe živela in sem se do zdaj preživljala z muziko (pa vmes sem delala preko študenta). Zdaj pa moram mojemu račune polagat, zakaj rabim 20 evrov, zakaj 10, pa take user posted image Tak da, komaj čakam, da grem v službo in imam svoj denar, vsaj nekaj za črni fond..user posted image

Patrisha - tudi jaz sem pri prejšnjem snegu padla, pa mi je g isto naročil kot tebi. Valjda je mali že 10 minut za tem veselo brcal, tako da sem bila pomirjena. Res moramo pazit punce zdaj!!!!

Faks - nič ne zavidam tistim, ki se morate zdaj učit. Jaz imam že 2 leti narjene vse izpite, samo diploma mi še fali. In niti približno nisem pripravljena, da bi se usedla dol in začela pisat user posted image Mam cajt do 2015 user posted image user posted image Bom že, hahaha.

Kaj je še katera danes tak jokasto razpoložena??

no ti si ze prva na seznamu ki bi si zasluzla brco v rit :) za tabo teyla itd...  ko jaz pomislim, da se mam 7 izpitov se mi kr user posted image !
morem rect, da sem v soboto nabavla  angelcare pa robcke za rito, pa one podlage za zizike... morem se kupit pakl plenic  pa kak modrc za dojenje, pa bo pocasi ze vse. Pol januarja bom si torbo prpravla, dude prekuhala - da nebote pozable v P dudic Vzet ( FROST PROTEKŠN ) user posted image  , nas je reko, da bo pojslico sestavo za bozic, steno boma porisala hitro po pojslici... bo trakec z lunicami in zvezdicami... ker je nas fizik itaq, ne more bit nic druga razen "uporabne" stvari :)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.12.2010 11:14:15   
Anonimen
Očetovstvo urejajte na upravni enoti, je velikooooo hitreje in enostavneje! Prideta ke, povesta , da dete še ni urojeno in da bi rada uredila očetovstvo. Vaju vpraša po priimku, po imenu naju ni pa tudi še nisva vedela. Sva počakala minutko sprintala dva papirja kjer piše, da se potrjuje da sem jaz mami on očka podatki in da bo otrok rojen 22. 2. 2011 in to je to. Vsak dobi svoj podpisan original.

15 minutak sva mela vse urejeno. Greš pa na oddelek za družinske zadeve.

Na CSD so mi pa komplicirali, pa da morva razgovor met, pa oba prit pa met nek mini sestank, kjer se pač bi urejala še preževnina če bi se, pa sem rekla da ne. Je rekla, ja vseeno ga moram pozvati, na razgovor, pač ma še drugi naslov. Sem rekla, kako hitro pa uredimo to, je rekla ja moram pogledati koliko imam frej. Me moj nekam obesi, če vzame dopust pa pol stran vrže dopust, ker se je ona nekaj spomnila, da ma premal. Ker ko rodiš pa tko vse urejaš na Upravni enoti oz. pridejo v porodnišnico iz upravne izpolniš obrazec in oddaš njim ali pa v eno škatlo kjer to zbirajo in odpošlejo. V roku 10 dni dobiš rojstni list domov. Tako, da je brezveze na CSD najbolj je vse na upravni urejat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.12.2010 11:18:28   
Anonimen
CSD VIČ-RUDNIK so ene pravi user posted image . Ženske se že v vrsti tresejo kako bodo nadrte! Je pa odvisno od centra očitno pa delavcev not.

kara24 kje vidiš težo dojenčka na slikci od UZ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.12.2010 11:20:06   
Jo@n

Tako, da je brezveze na CSD najbolj je vse na upravni urejat.

Lahko, da imajo različni CSD različno prakso. Navodilo Ministrstva je pa takšno, do rojstva na CSD, po rojstvu na UE. Vir: http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 20.12.2010 11:21:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.12.2010 11:37:19   
Anonimen
Ja sem se pozanimala, jaz na tocno tole kar si dodala. Sedaj lahko urjamo očetovstvo na CSD in na Upravni. Če majo delo na CSD zakaj bi jih obremenjevala grem na Upravno pa mir. Tudi socialni delavki sem pokazala in dala kopije je rekla o super, mate že urejeno.
CSD samo zato rinejo, da se cim vec pozanimajo in da če boš potem zahteval preživnino, da ti bo že takoj sikala in zahtevala neke pogoje. Ker sem videla veliko primerov, da sta urejala očetovstvo spraševala je pa potem čisto druge reči in sta mogla napisat izjavo, da ne bo zahtevala preživnine, ker je meni v obras rekla, da dost ljudi dela tako, da pol vlečejo preževnino so pa skupaj. Čisto brezveze, gres na Upravno 15 min je urejeno. Nič te ne zaslišuje o premoženju, o poroki oz. izvenzakonski.... To so moje osebne reči in jih nima kaj brigati, če jih za to ne prosim.
Zato sem CSD zelo nenaklonjena no saj Vić-Rudnik, da ne bo pomote.

Men je ko je dobila papir od upravne enote, prebrala in vnesla v svojo bazo in je lepo vidla, da je že vse vnešeno. Pri mojmu in sošolke so vse tko šle nobenih težav in vse predčasno uredile. Tudi takoj so dobile papir izstavljen z pčetovstvom in praviim priimkom kot so želele. Vse kar so morale naresti, je da so na CSD javile, da je otork rojen, ker oni to tako preverijo v bazo, ker so Upravna enota in CSD med seboj povezani na tem področju. Tako, da sem 100000000000% preverila, sem tak človek da vse preverim na lastno pes, kljub temu, da mi kdo potrdi, da je možno. Ker sem bila parkrat opeharjena.

Iščem pa zadnji link ravno na ministerstvu ki je bil izddan lani oz. pred lani sepravi mlajši po tem, da pa lepo sporočajo, da lahko urejaš očetovstvo na CSD in Upravni!

V ljubljani vem da se da, za ostale konce pa pokličite na upravno enoto pa povprašajte. Razen, če je to razlika.

(odgovor članu Jo@n)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.12.2010 11:39:32   
Anonimen
Še to nič ni potrebno kolkovati, tako, da je postopek zastonj. Če nevrjamete dekleta lahko na grobo pokažem papir, o priznavanju, sicer so pa nekaj napisale tudi na tem forumu dekleta, da se brez težav da to urediti na Upravni.

Tako, da s to da sam na CSD je malo strte zvito. Nevem kaj ma tok interes CSD, kakor da te zaslišujejo in vtikajo v osebne zadeve.

http://www.ringaraja.net/forum/m_138433/mpage_1/key_/tm.htm#138433

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=697&sid=330 --> Navaja:
Oče lahko prizna otroka za svojega pri centru za socialno delo ali pred matičarjem ali v javni listini ali v oporoki. Če se mati s priznanjem ne strinja ali če ne da izjave v enem mesecu po prejemu obvestila, lahko tisti, ki je priznal otroka za svojega, vloži tožbo pri sodišču na ugotovitev, da je on otrokov oče.

http://forum.racunovodja.com/viewtopic.php?f=4&t=10288

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 20.12.2010 11:43:27 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.12.2010 11:47:04   
Patrisha

Še to nič ni potrebno kolkovati, tako, da je postopek zastonj. Če nevrjamete dekleta lahko na grobo pokažem papir, o priznavanju, sicer so pa nekaj napisale tudi na tem forumu dekleta, da se brez težav da to urediti na Upravni.

Tako, da s to da sam na CSD je malo strte zvito. Nevem kaj ma tok interes CSD, kakor da te zaslišujejo in vtikajo v osebne zadeve.

http://www.ringaraja.net/forum/m_138433/mpage_1/key_/tm.htm#138433

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=697&sid=330

vrjetno ker gredo vse druzinske zadeve preko CSD in ne UE. Sicer lahko vrjetno tudi iz UE odneses na CSD ali? pa vazno je, da je napisano in podpisano, da ni stal kasneje.. Sicer ne vem kolk sta CSD in UE povezana, ker vcasih nista bla!

No sem klicala g. in je rekla naslednje: povprasala je kak sem padla, ob kolkih, kok brc do zdaj itd. In je rekla, da naceloma bi moglo bit ok, v primeru, da otrok bo danes  prevec brcal - bil nemirn oz. skoraj nic vec brcal morem nujno ju3 na pregled, da me z UZ pregleda, da se nebi kaj odlusclo.. tako, da cicam in cakam sicer pri nas smo vedno bolj nemirni po "jutrih"cez dan pa bolj easy.. sem malo pomirjena.. zdaj pa stetje dalje user posted image
moj je danes, neso v sluzbo tisto potrdit, tako, da upam, da bom v sredo skocla na CSD da vse oddam.. al pa nasledni tedn..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.12.2010 11:50:10   
Tisia
kuk ste danes pridne čvekiceuser posted image ,sploh vas ne dohitevam...
tukaj je ena lepa novica za vse tiste ki mislite darovati popkovnično kri  user posted image
http://vizita.si/clanek/novice/deklica-pri-4-letih-prvic-zagledala-starse.html
midva sva se itak odločila da bova...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.12.2010 11:57:47   
Jo@n
Pilotgirl, hvala za pojasnilo in obširno razlago. Pa se le ne bo treba po CSD drenjat user posted image pred prazniki.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.12.2010 12:04:14   
tamy82
patrsiha jaz bi pa raje mela še par izpitov kot pa to magistrsko za delat user posted image Sicer sem bila pa do zdej res pridna, vse delala v roku, letos mam prvo leto absolventa (sicer bi po bolonjski lahko tudi v lanskem letu končala vse, ampak mi bi bilo pa prav "škoda" da ne bi statusa podaljšala še za eno leto). Tako da nimam nič kaj preveč slabe vesti, če ne bom vsega končala do poroda. Večina kolegic se sploh ni še lotila pisat ... tako da če bodo one nekako, bom pa tudi jaz user posted image
Je pa res tako, da ti je najbolj zoprno za delat tisto, kar maš sam, kar majo pa drugi je pa vedno bolj zanimivo user posted image

Pa lepo, da te je G pomirila. Tako da držimo pesti, da bodo brcike ok danes in da je vse ok user posted image Drugič pa še bolj previdno in pazi nase! user posted image user posted image

jo@n upam, da se tvoj sinko čim prej pozdravi, da se ne boš res še ti kej nalezla od njega user posted image Pa da se ti cukrček umiri user posted image user posted image

S CSD pa ne vem če bo kaj danes, ker zunaj namesto da bi deževalo sneži user posted image Tako da se mi po takem vremenu ne da ven če ni res nujno. Sej če en prej bova jutri to zrihtala. Ker majo itak totalno beden urnik (samo do 3h, pa še vmes eno uro fraj za kosilo!). user posted image Bi se res rada teh papirjev čim prej znebila, ker mi tako ni nič kaj preveč jasno več user posted image
Aja, če sva pa poročena in prijavljena na istem naslovu ni treba nič dodatno urejat glede očetovstva al kaj? Al moram spet kakšen poročni list s samo met?

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.12.2010 12:11:33   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 27.12., P: 5.1.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12., 22.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 28.12.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 22.12.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1., 10.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14. 1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA PDP DAN D BABY TEŽA VELIKOST
d3lfink4 1.2.2011 14.12.2010 Neža/Eva 1880/2180g 43/43 user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.12.2010 12:21:26   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

S CSD pa ne vem če bo kaj danes, ker zunaj namesto da bi deževalo sneži user posted image Tako da se mi po takem vremenu ne da ven če ni res nujno. Sej če en prej bova jutri to zrihtala. Ker majo itak totalno beden urnik (samo do 3h, pa še vmes eno uro fraj za kosilo!). user posted image Bi se res rada teh papirjev čim prej znebila, ker mi tako ni nič kaj preveč jasno več user posted image
Aja, če sva pa poročena in prijavljena na istem naslovu ni treba nič dodatno urejat glede očetovstva al kaj? Al moram spet kakšen poročni list s samo met?

Pri nas je pa tak lep sonček in jasno nebo. user posted image

Če sta poročena, ne rabiš nič urejat. Samo, ko bo on urejal očetovski dopust, mora sabo imet poročni list (in potrdilo o rojstvu). user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.12.2010 12:38:22   
Anonimen
Brezveze, da dirjate po CSD, lepo na Upravno enoto, na oddelek za družinske zadeve, prideta do matičarja in lepo ati prizna otročka. Zdele mi je sošolka javla da je vse skup trajalo 5 min. No meni malo več ker sva tuhtala od obeh priimek ali ne ;)

Moram pa rečt, da se je tako lepo podpisala na oba lista, da ma res lepo spisano roko. Se je prav videlo, da se je lepo potrudila podpisat. Potem sem samo še na CSD, rekla da sem to ze uredila in je moja socialna delovka bla prav vesela. Je rekla, ste se izognili čakanju in hoje na CSD, lepo samo list skopirala pogledala v bazo in se nasmejala, je že vneseno. Sem bla zeloo vesela. Samo še podučila me je, da javim kdaj bo rojstvo, da potem oni preverijo v bazi in ivedejo plačila in štetje starševskega dodatka. Nobenih kolobocij. Ker ta, k mi je pa očetovstvo hotela urejat je pa tako zakomplicirala s sestanki in s srečanji pa časom, da sem bla user posted image Pol sem pa njo tudi predno sem vse to uredila, da grem na upravno enoto pa je rekla da lahko tudi tam uredim. Da njej je vseeno, da vse vidijo v bazi ker so povezane.

Tako, da tiste, ki bi rade to prej uredile, pa tiste, ki izvezakonsko lahko to vse prej uredite na upravni, brez čakanja in komplikacij. Postopek je pa tako zastinj.

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!