|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
21.12.2010 10:11:19   
Patrisha
mislim, da je to tokrat pri vseh podobno.. posebej ko pade bozic na soboto??? ce bi a pondelk, bi bli vsi navduseni in oh in sploh! user posted image

ok ocitno tega kolcanja pri meni ni, al pa ga vsaj jaz ne zaznam... miga, skace, ruka.. ampak ne v nekih enakomernih intervalih... mogoce pa se bo ;)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
21.12.2010 10:17:05   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

user posted image user posted image user posted image

Teyla, pojdi kekse pečt. Jaz bom zdajle šla medenjake delat, prvič v življenju. Bom porabila kar ta recept iz RR, upam, da je kaj za kaj.

Sem pogledala slikice vaših bušijev, cotik, opreme itd. user posted image user posted image user posted image

Nimam materiala.  user posted image
Jutri se bom tega lotila, ko ne bo perila obešenega. Drugače mi bodo vse majice po piškotih in peki dišale. Sicer s tem ni nič narobe, ampak če naletiš na koga res lačnega se nikoli ne ve... user posted image

Patrisha meni je vseeno na kateri dan pade božič, ampak mi je res čudno, ko nisem nič praznično razpoložena. Še 4.decembra sem bila bolj v afektu kot sedaj. Mogoče res par pesmic, malo stiskanja ob svečkah, pa bo.. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
21.12.2010 10:17:58   
lil_
preberem nevem kok postov, ampak si zapomnem samo tistega s peko piskotov- medenjakovuser posted image
jst sm jih veckrat pekla, uporabim pa recept iz kulinarike...moji mehki medenjaki. meni uspejo super in jih vsi pohvaljo. ceprov je pr ns navada pect medenjake za miklavzauser posted image
za bozic, pa ponavad kej druzga...sam trenutno se ni volje. ja sej vem, da ni vec velik casa, ampak ce ne gre ne greuser posted image

aja pa kolcanje...mi ne kolcamo al pa ne cutim tegauser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
21.12.2010 10:20:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
CSD VIČ-RUDNIK so ene pravi user posted image . Ženske se že v vrsti tresejo kako bodo nadrte! Je pa odvisno od centra očitno pa delavcev not.
kara24 kje vidiš težo dojenčka na slikci od UZ?

Pri meni to piše v materinski knjižnico pot UZ ji k se jih vpisuje, pa pol še na izpisu k mi ga je dal G, ko je naredil UZ do konca.
Pa pazite nase,.... da ne boste padlae.... k ni nič fajn.

Na izpisu slikce imam eno tabelico. Ona mi je težo samo enkrat vpisala, pa še to ne vem če ni bila teža vode, al sej ne vem kako se reče.
Sedaj mi je pa novo eno slikco sprintala in pod tabelico piše teža AC velikost in EFW 1360g. A je to teža dojenčka?

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
21.12.2010 10:40:17   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Kar se tiče ŠIROKEGA POVIJANJA (4 - 5 plenic) - ga res nikjer več ne prakticirajo, razen, če so težave s kolki. V Mariboru pa moramo do prevega UZ-ja kolkov povijati FIZIOLOŠKO (2 - 3 plenice), pa tudi tega skorajda ne prakticirajo več drugje. V Mariboru je to kao obvezno, ker smo na tem območju t.i. ogrožena skupina - je baje največ težav s kolki in je tako določila neka zbornica?? al ne vem kak se reče. To so nam povedali v MŠ.

Zdaj pa ne vem - ali imam dovolj 20 tetra plenic??

Tako je, v Mariboru imamo obvezno široko povijanje do 3 mesecev, na začetku 3, potem pa 2 tetra plenici, sicer, pa je meni rekla patronažna, da lahko tudi poskusiš prakticirat tako, da povijaš široko samo ponoči, podnevi pa ne, jaz imam kr enih 50 terta plenic sicer sem jih nekaj dala "iz obtoka", da jih hranim za pupo, drugače se pa to rabi za milijon stvari, še zdaj jih uporabljamo.

Tamy82
Ker vidim, da je ravno debata tudi o oblačilcih user posted image
Nam je sestra v MŠ rekla, da se št. 56 skoraj ne splača kupovati (no, minimalno), ker jih že po enem tednu, dveh po porodu user posted image preraste user posted image Sicer jaz sem res večinoma kupovala št. 62, ampak se mi zdi, da vseeno rabiš kar nekaj tudi teh majhnih številk. Kakšne so vaše izkušnje? Verjetno je kar precej odvisno tudi od velikosti/teže otroka ob rojstvu ...

Takole je bilo pri nas s temi malimi številkami, naš fanr se je rodil z 4 kg, in je bil kr konkreten dojenček, in, ko sem ga povila široko, nisem spravila gor niti 56št. je bil prav smešen s tistimi nategnjenimi bodiji št.56, jaz ti predlagam, da za začetek kupiš vsakih nekaj, potem pa vidiš, je veliko tudi odvisno od tega, kako velik se otrok rodi, jaz za 1x ne bom kupovala nič zraven, mala princeska dobi samo kompletek za iz bolnice in novega pajaca debelejšega, ostalo imamo vse še od prej, je pa tako ali tako nevtralne barve, tako, da nimamo neke panike.

Sara, naši pupi se bolj malo kolca, v primerjavi z fantom, njemu se je kolcalo vsak dan po parkrat, baje bo otrok dober jedec, če se mu fejst kolca, pri fantu drži.

Vipercat, super, da tamali spi celo noč, ja, vem kako je to, pri 1 nisem do njenega 4 leta prespala cele noči, no, je pa zdaj 2. toliko večji zaspanec, pravim, da spi od 1. dne celo noč, nikoli niti ne ponoči jedel, res zlati je za spanjeuser posted image user posted image user posted image

Biljana, hvala za zajtrk, je pasalouser posted image , sicer sem pa jaz na kg na minusu, tako, da sem bila celo pohvaljenauser posted image .

Zdaj pa moram še malo pojamrat, in, sicer imamo že cela dva tedna avto na popravilo, ker je crknu nek računalnik, in so zdaj iskali tisto stvar po celi sloveniji in nemčiji, no, zdaj so končno našli in bo, baje avto gotov do četrtka, in zdaj bo treba na vse nakupe it v petek in v ponedeljek, po božiču, ker moramo kupit še nekaj stvari za otroško sobo, in me grozno skrbi, ja saj vem, nocečniški sindrom gnezdenja, da mora biti vse pravi čas doma, ampak, kaj hočemo, če pa nas hormoni ženejouser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
21.12.2010 10:45:37   
prvičmami
Dobro jutro!

Božično vzdušje - letos ga tud js ne čutim, mogli bi bit vsaj kak dan prej fraj tk pa moj še v petek dela in bo potem sama norišnica v petek, pa še božična večerja pri njegovih pa darila in pol polnočnica. Smrekico bom jutri krasila. Povrh vsega pa še snega zmanjkuje, namest da bi bil glih božič bel.
Glede kolcanja sem pa js na začetku mislila, da so to brcike, ker je edina razlika med brcanjem in kolcanjem to da je kolcanje res enakomerno kr par minu,t če dam pa roko gor pa čutim isto močno kot brcike (boga reva kk jo cuka).
Komi čakam, da mine ta teden in bo petek, ker mojga do petka cele dneve ne bo, majo skoz še popoldan neke predstave in zaključke, tk da sem cele dneve bol sama, pa še dolgčas mi je

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 10:46:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
21.12.2010 10:57:06   
Anonimen
ninchi9 jaz imam 70 tetra planičk, sicer pač nekaj kupla nekaj podarjenih. Sej tako prav pridejo, če ne za povijanje pa potem za ležanje in čiščenje obraščka ter podiranje kupčkov.
Sem pa dobila tudi tiste to.to krpice, ki so tudi iz tetra bombaža mislim, da mam 2 paketka. Tako, da kot je napisala hel32 čisto dovolj 50 tetra planičk.

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.12.2010 10:58:03   
Anonimen

Tako, testo za medenjake že počiva. Zdaj pa čičam in čakam 1 uro potem pa naprej veselo na delo. user posted image

Posreduješ recept za medenjake ;) sem rekla, da bi letos domače delala.

Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.12.2010 11:01:39   
maurica
hvala za vse tolažilne besede user posted image . danes sem se končno malo bolj naspala, čeprav sem vstajala ponoči za WC. hrbet po starem, ampak saj bo ...

tetra plenic sem jaz zaenkrat nabavila 20, pa bomo potem vidli, če bo potreba po več.

jaaaaaa, se mi je zdelo, da je to kolcanje pri user posted image . moj mi ni verjel user posted image . jaz tudi tako čutim - enakomirno utripanje na 1 do 2 sekunde, pa kar nekaj časa traja. je res lep občutek user posted image

registrirana; upam, da ti uspejo medenjaki user posted image

prvičmami; saj bo šel hitro teden.

o čem smo še govorile? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3135
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 11:04:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 11:09:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3137
21.12.2010 11:13:58   
Anonimen
Moj tudi kolca po parkrat na dan. Na faksu mi je pol urce enakomerno skakljalo in brcalo :) Se mi je že kar smilil revček. Bomo videli, če bo res tako dober jedec :)

Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.12.2010 11:18:32   
Teyla
Zdaj ko ste opisale tole kolcanje bolj natančno, se tudi meni zdi, da se tudi moji 70% punčki kolca. Izgleda, da sem kolcanje zamenjala za enakomerne brcike, ki so pa dosti nežnejše. Če bo pa dober jedec, bomo pa videli. Če bo kaj po očiju, s tem ziher ne bo problemov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.12.2010 11:38:43   
Patrisha

LIDL božični recepti

Zgoraj imate še en link, vendar nisem nič pekla iz te knjižice. Na slikah zgleda vse dobro. user posted image

nam nam naaaaaaaaaaaaaaaam kere fotke!!! MENI JE CUKER PADO!!! KAJ SI TI JA NOR KAK TO LEPO ZGLEDA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa morem malo razposlat okrog, da se drugim luste nardim! nam nam nam nam

Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.12.2010 11:48:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

LIDL božični recepti

Zgoraj imate še en link, vendar nisem nič pekla iz te knjižice. Na slikah zgleda vse dobro. user posted image

nam nam naaaaaaaaaaaaaaaam kere fotke!!! MENI JE CUKER PADO!!! KAJ SI TI JA NOR KAK TO LEPO ZGLEDA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa morem malo razposlat okrog, da se drugim luste nardim! nam nam nam nam

A ne, jaz sem si tudi kar oči pasla user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.12.2010 12:34:18   
tamy82
Živijo!

Danes sem bila pa tudi jaz končno pri frizerki! user posted image In sem se ostrigla kar malo bolj na kratko (no, še vedno čez ušesa user posted image ). Mojemu je itak všeč, ker ma rad kratke frizure, meni je pa tudi fajn končno malo spremembe. Čeprav mi je prav čudno, ko se pogledam v ogledalo - se bo treba še navadit user posted image
Pa še nekaj legendarnega za danes - novi škornji zame user posted image Ker to jih že od začetka lanske zime kupujem, danes sem si pa prav rekla, da jih bom kupila in pika user posted image Pa še znižanja sem zadela, tako da niti dragi niso bili user posted image

Kolcanje - jaz ga tudi skoraj vsaj dan čutim in to kar precej časa. Je pa res zanimiv občutek, prav smešno user posted image So pa ene brce v rebra zdej kar konkretne, tako da me kar malo zaboli. Ampak če ne bo hujšega ... No, danes sem tudi jaz slabše spala (sem se preveč hvalila prejšnji teden user posted image ), tako da sem kar malo utrujena že zdej user posted image

Medenjake sem po tem istem receptu pekla tudi jaz v soboto in so fajn ratali! Celo mama, ki je dobra pekarica jih je pohvalila user posted image In sploh niso trdi user posted image

Božično vzdušje je mene dajalo v začetku decembra, ko je zapadel tisti prvi snega, zdej pa se tudi meni niti malo ne zdi, da bo božič že prav kmalu ... Ne vem kaj bi pri tem pomagalo user posted image Pa še moj dela cel dan na božič (7h-19h) in v nedeljo zvečer spet nočno, tako da bodo bolj taki prazniki ... no, bo pa potem za novo leto vsaj doma user posted image

Uživajte punce in pazite nase!

Aja, včeraj sem naročila en paket pralnih plenic Racman (10 kom), tako da zdej čakam kakšno bo tole čudo, ko prispe do mene ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.12.2010 12:53:56   
kiara24

CSD VIČ-RUDNIK so ene pravi user posted image . Ženske se že v vrsti tresejo kako bodo nadrte! Je pa odvisno od centra očitno pa delavcev not.
kara24 kje vidiš težo dojenčka na slikci od UZ?

Pri meni to piše v materinski knjižnico pot UZ ji k se jih vpisuje, pa pol še na izpisu k mi ga je dal G, ko je naredil UZ do konca.
Pa pazite nase,.... da ne boste padlae.... k ni nič fajn.

Na izpisu slikce imam eno tabelico. Ona mi je težo samo enkrat vpisala, pa še to ne vem če ni bila teža vode, al sej ne vem kako se reče.
Sedaj mi je pa novo eno slikco sprintala in pod tabelico piše teža AC velikost in EFW 1360g. A je to teža dojenčka?

Ja pri meni je oznaka na tem listu ista EFW 2493g mi piše..... Uf samo je pa razlika, kdaj si pa bila nazadnje na UZju. Ne sledim čisto vse.

Bila v KR in nabavila vse potrebno sedaj grem pa narest še testo za huzartske krapke.....

Pa voščilnice napisat do konca da jih danes oddam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.12.2010 13:05:44   
Anonimen

Ja pri meni je oznaka na tem listu ista EFW 2493g mi piše..... Uf samo je pa razlika, kdaj si pa bila nazadnje na UZju. Ne sledim čisto vse.

Bila v KR in nabavila vse potrebno sedaj grem pa narest še testo za huzartske krapke.....

17. 12. sem bila. Sedaj me pa resno skrbi za težo. Ker me je tudi pušenjak opozoril, da je znatno prelahek user posted image Moja G pa sam ja je res lažji, je sicer zelo velik vendar prelahek za ta teden. Sem pa potem brala, da tiste, ki imamo prenizek cukrček, da so otročički bolj suhceni. Jaz upam, da bo pridobil težo, ker me zelo zaćelo skrbeti. Sploh še ko berem vaše teže user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 13:06:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.12.2010 13:13:38   
Teyla
tamy82 super za novo frizurco. Tudi jaz imam take krajše lase (od prejšnjega tedna) in mi že nagajajo, ker gre vsak las po svoje. Sem ko regratova lučka.user posted image

Kdaj pa pričakuješ dostavo plenic? Jaz bi jih tudi že naročila, pa nisem ziher glede dostave, ker sem samo še jutri doma, potem pa verjetno itak ne dostavljajo več v tem letu. Khm, ah bom kar oddala, pa se bomo že zmenil. Kako pa to, da si ji naročila samo 10? Jaz bom kar dva seta vzela, pa še par drugih zadevc, tak da me bo prišlo malo premoženje, ampak imam potem mir. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
21.12.2010 13:31:06   
kiara24

17. 12. sem bila. Sedaj me pa resno skrbi za težo. Ker me je tudi pušenjak opozoril, da je znatno prelahek user posted image Moja G pa sam ja je res lažji, je sicer zelo velik vendar prelahek za ta teden. Sem pa potem brala, da tiste, ki imamo prenizek cukrček, da so otročički bolj suhceni. Jaz upam, da bo pridobil težo, ker me zelo zaćelo skrbeti. Sploh še ko berem vaše teže user posted image

Mislim, da lahko tja do poroda pridobi vsaj še eno kg.... mislim pa da če bi bila kak velika panika bi sigurno kaj več rekli oz. posvetili temu pozornost. Najbrž si tudi ti bolj suha oz. drobna.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 13:32:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.12.2010 13:35:48   
Nina33
Oj!
Jaz sem pa dons našega drugega pobča spet videla (v naslednje bo že "v živo" user posted image ), je lepo na glavici (naj tako tudi ostane user posted image ) s hrbtom na moji desni (tako, de je tista "bula" zgoraj desno pač ena mala ritka user posted image ), z rokami me spodaj levo "boža" , z nogicami pa levo zgoraj user posted image . Imam "mal" večjo bučo (za dober teden več kot naj bi bilo po PDPju user posted image ), ostale mere so za en teden manjše (kot naj bi bile) - a je rekla, de to sploh ni za razmišljat o tem, ker hitro pride do malenkostne napake, ki se pa v dnevih (in preračunanih cm-jih in gramih) hitro pozna. Po mojih izračunih s tele strani, ki smo jo enkrat že "imele", ima cca. 2 kg in dobrih 40 cm (in polnih 32 tednov). PilotGirl, jaz se ne bi preveč sekirala zaradi tehle mer, res.
Božično razpoloženje: kaj je že to user posted image user posted image Mah, mogoče bi še blo kej z mene, če me ne bi zdravje hecalo user posted image . Pa se ne sekiram - sej bo februarja "praznično" user posted image .
A vas tut spomin daje user posted image . Kt bi ble noseče vse po vrsti user posted image .
Bom še poj kej napisala, ko se spomnim še česa user posted image .
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
21.12.2010 13:37:47   
Nina33
Mislim, de je Hel enkrat pisala, de na koncu vsak teden pridobijo cca. 200g - če poračunam za našga ta prvega se čist sezide. V zadnjem mesecu pa baje celo do 250g na teden gor lohk dobijo (jaz sem se v teh zadnjih tednih tut najbolj redila, tako de verjamem).

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

maxi cosi tobi vs. romer king
sirenetta

test avtosedežev by uporabnice RR :)

zelo zadovoljna z romer king (29%)

nezadovoljna z romer king (0%)

zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (19%)

nezadovoljna z maxi cosi tobi (1%)

imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (46%)

imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (5%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!