Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 10:09:10
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hvala, čas bi že bil. se vleče že več kot 3 leta z nenehnimi pogajanji...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 10:49:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Hvala, čas bi že bil. se vleče že več kot 3 leta z nenehnimi pogajanji... pozitivno razmišljanje in postavi se zase... jaz imam pa malo doma, ker kašlja, smrklja, v soboto zvečer je imela 38,1 vročine - sirupa sploh ni sprejela-najbrž jo še grlo buba, že od četrtka je bolj boga k zdravniku nisva šli-sem v petek klicala, ko je večerjo izbruhala od kašljanja, pa je rekla da ni to nič hujšega, da naj pridem če bo še vročina, pa če bo kaj čudno dihala,... tko da letos vrtca nič več.... pa v petek na dedku mrazu srečam mamico, ko je mala z našo v vrtcu in pravi da je njena punčka Adeno virus prebolela.... za nazaj vas pa še preberem, imam celo "štalo" za pospravit...med drugim se je sok po tleh polil in se vse lepi....
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 20.12.2010 10:50:20 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 10:51:09
|
|
|
|
Mala_princeska
|
glede dojenja pa dve noči mi je že uspelo, pa potem spet ne se tolažim, da se bo s tem ko se bo pozdravila tudi to uredilo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 10:51:56
|
|
|
|
Mala_princeska
|
sem ujela vaše srečanje.......noro pogrešam Ljubljano, samo ne gre
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 11:04:00
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ha, spet je mel napisano we are sorry, pa sem ga zaj... ko sem kopirala tekst... he he Full je zakomplicirano to glede moje službe... Ne bi raje razlagala.. .Zanekrat sem vesela, ker je to sigurno.. Samo podpisat še morem.... potem pa.... maščevanje je sladko.. za vse krivice, ki sem jih zdaj morala požirat.. pa ne me preresno jemat... MP in kakšen virus je to? MI ni znano... razsaja pa zelo virusna pljučnica. Pri nas je bila najprej v šoli, sedaj je v vrtcu, v Žanini skupini prejšnji teden ni bilo nikogar.... Mislim, da je ni dobila, ker sem ji dajala ameriški slamnik... Mogoče je pomagal, da je bil samo prehlad.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 11:32:25
|
|
|
|
bačko
|
Dan! No naša noč pa je bila mirna. DH čestitam za pogpdbo!!!!!!!!!! Kako pa izgleda ta virusna pljučnica? No midve z Žano sva spekli pijano nevesto potem sva brali pravljice sedaj gleda risanke potem pa spat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 11:51:11
|
|
|
|
mini86
|
mene uprašte za adeno virozo skratka je viroza-se pravi ni zdravila oz se ne zdravi z AB..fora te adeno viroze je da se vleeeče in spet pojavi.Ker adenoviroza lahko poteka z vmesnimi nekajdnevnimi izboljšanji, ko mislimo, da je bolezen že končana, pa se pojavi spet nekaj drugega (npr. najprej vnete oči, smrkajo, potem dan dva nič, nato vročina in lajajoč kašelj, nato 2 tedna sočnega kašlja, pa spet nekaj dni nič, potem driska, za piko na i kakšno bruhanje in izpuščaj), je težko reči, kdaj je adenoviroza končana. Če je otrok 1 teden popolnoma zdrav, lahko rečemo, da je konec, tko da je kr opasna no..ni pa nekega hujšega stanja.. hujše mislim obisk bolnišnice k mi je toook grdo da rečmo če maš hospitaliziranega otroka ne dobiš bolniške..in je rečmo tok majhen otrok cel dopoldan v družbi tujcev, kar me je pa najbol šokiralo da če je na infuziji ga privežejo na posteljo da si on ne trga tega dol ker nimajo časa bit skos pr njemu..nam naprej k me je kr groza
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 11:55:55
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ojoj , ne dobiš bolniške, če je otrok v bolnici... Vsekam plavega, pa še na zdravstvu koga. Ni šans, da bi pustila tako malega otroka nekje v bolnici samega... kaj ste nori, si sploh ne znam predstavljat. Virusna pljučnica je menda ista kot navadna pljučnica, vendar je nalezljiva... in to je razlika... ne vem, tako si mislim.... Hvala za čestitke... samo da še podpišem, da je potem to res...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 12:04:42
|
|
|
|
mini86
|
znaki virusne pljučnice -visoka vročina -kašelj, -bolečine ob izdihu in vdihu -težko dihanje ja je pa nalezljiva in to kapljično-se pravi preko sline, smrklja...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 12:16:35
|
|
|
|
mojsonček
|
O, piške! Ene imamo samo v službi dovolj časa, da se javimo še na RR Najprej... kva je s srečanjem, a jutr? kdo pride? da vem izpustit petrol kofi z rogljičkom... glede bivanja z otrokom v bolnici... mislim, da je bil skrajni čas, da to staršem brezplačno omogočijo... in že to je dosti, glede na to, da smo včasih plačevali in še dopust si moral vzet... bolje nekaj k nič... DH super za pogodbo za nedoločen čas, čeprav to danes ni nobena garancija... žal... BAČKO vi ste že pecivo pekl? pridne punce :) kako kaj norička (priznam, nisem za nazaj nič brala) BJONDIČ kva dogaja? MP jst sem tamalo po 13 mesecih dobesedno čez noč prenehala dojit... seveda ne na silo... po bolezni si vzemi kkšn dan več časa, ko imata sicer joškanje na sporedu in jo probaj drugače pomirit (petje, božanje...) pikapoke za boučkane... mi smo po enem tednu spet v vrtcu, upam, da zdrži cel teden.... pol je pa itak konc šihta za letos, jupiiiii
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 12:27:12
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček O, piške! Ene imamo samo v službi dovolj časa, da se javimo še na RR Najprej... kva je s srečanjem, a jutr? kdo pride? da vem izpustit petrol kofi z rogljičkom... glede bivanja z otrokom v bolnici... mislim, da je bil skrajni čas, da to staršem brezplačno omogočijo... in že to je dosti, glede na to, da smo včasih plačevali in še dopust si moral vzet... bolje nekaj k nič... DH super za pogodbo za nedoločen čas, čeprav to danes ni nobena garancija... žal... BAČKO vi ste že pecivo pekl? pridne punce :) kako kaj norička (priznam, nisem za nazaj nič brala) BJONDIČ kva dogaja? MP jst sem tamalo po 13 mesecih dobesedno čez noč prenehala dojit... seveda ne na silo... po bolezni si vzemi kkšn dan več časa, ko imata sicer joškanje na sporedu in jo probaj drugače pomirit (petje, božanje...) pikapoke za boučkane... mi smo po enem tednu spet v vrtcu, upam, da zdrži cel teden.... pol je pa itak konc šihta za letos, jupiiiii prrrouuuuu..mene pa ne uprašat kako sm..in js ti tud jutr ne povem a pridm al ne
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 13:08:15
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček DH super za pogodbo za nedoločen čas, čeprav to danes ni nobena garancija... žal... Še dobro vem, da ni.... sploh v firmi, ki se mora selit v enem letu, pa nima kam.... je pa korak naproti mojemu cilju, ki sem si ga zastavila za drugo leto.... To je pomembno, in zato se veselim.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 13:16:00
|
|
|
|
bačko
|
Mojsonček Lora je dobro prenesla noričke zdaj jih ima starejša hčerka.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 13:58:15
|
|
|
|
mini86
|
EVO KOOONEC ZA LETOS.. sm dons prodala še 4 prostore tako da bravo jaz.. zdj pa še seznam narest kam bodo šli dinarčki
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 14:02:05
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bravo mini... čestitke... zdaj pa pridno zapravljat...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 14:50:26
|
|
|
|
bačko
|
Čestitam Mini! Veselo zapravljaj!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 15:15:02
|
|
|
|
mini86
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bravo mini... čestitke... zdaj pa pridno zapravljat... IZVIRNO SPOROČILO: bačko Čestitam Mini! Veselo zapravljaj!!!!!!!!!!!!!! nč bat, nč bat.... dons sm pa še eno odškodnino dobla tko da je res tole en veseli december
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 15:20:44
|
|
|
|
bačko
|
Jaz pa čakam božičnico ker bila plača obup. Samo kaj ko moram dati božičnico na stran za registracijo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 18:34:33
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz pa čakam božičnico ker bila plača obup. Samo kaj ko moram dati božičnico na stran za registracijo. joooj ja registracija..midva jo mava oba ravno pred morjem.. zdej pa še vinjeta..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 18:50:04
|
|
|
|
mini86
|
no ne morem da nebi..poslušam tole že cel dan in morm rečt da mi je hud komad do daske..refren..mmmmm no pa tud njega se neb glih branila http://www.youtube.com/watch?v=lxxNjTCBE5s
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 22:44:59
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček O, piške! Ene imamo samo v službi dovolj časa, da se javimo še na RR Najprej... kva je s srečanjem, a jutr? kdo pride? da vem izpustit petrol kofi z rogljičkom... glede bivanja z otrokom v bolnici... mislim, da je bil skrajni čas, da to staršem brezplačno omogočijo... in že to je dosti, glede na to, da smo včasih plačevali in še dopust si moral vzet... bolje nekaj k nič... DH super za pogodbo za nedoločen čas, čeprav to danes ni nobena garancija... žal... BAČKO vi ste že pecivo pekl? pridne punce :) kako kaj norička (priznam, nisem za nazaj nič brala) BJONDIČ kva dogaja? MP jst sem tamalo po 13 mesecih dobesedno čez noč prenehala dojit... seveda ne na silo... po bolezni si vzemi kkšn dan več časa, ko imata sicer joškanje na sporedu in jo probaj drugače pomirit (petje, božanje...) pikapoke za boučkane... mi smo po enem tednu spet v vrtcu, upam, da zdrži cel teden.... pol je pa itak konc šihta za letos, jupiiiii prrrouuuuu..mene pa ne uprašat kako sm..in js ti tud jutr ne povem a pridm al ne ej, pšanc (to leti izključno na razliko v letih med nama, da bo jasno)... kako to mislš, da tebe nč ne vprašam? kdo pa je glavni koordinator meetingov ? in koga sem pol vprašala kdaj, kje? ne ti men cigu-migu a n
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.12.2010 22:45:59
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mojsonček Lora je dobro prenesla noričke zdaj jih ima starejša hčerka. Vem sej sprašujem za Žano
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.12.2010 6:27:50
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Mojsonček Žana je dobro skoz prišla ker sva jemali tudi Hiconcil zaradi ušesk in mislim da zaradi tega ni imela nič vročine in da tudi zato nima toliko norič kot jih je imela Lora.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.12.2010 7:35:13
|
|
|
|
Janci F
|
Dobro jutro! Jaz imam pa spet eno vprašanje za vse mamice in sicer trenutno je naš Tom ful prehlajen. V soboto je dobil vročino, vendar le za kratek čas. Iz sobote na nedeljo ponoči pa je začel ful kašljati in se potem zaradi norega kašljanja zbuja že tri noči. Vročine nima več, smrka bolj malo in čez dan je tudi drugače ok, samo malenkost bolj nemiren in crkljiv. Ponoči pa ima prav napade kašljanja. Ali imate kakšen nasvet kako mu lahko pomagam, da se čim prej znebimo tega nadležnega kašljanja? Ima vzdigneno vzglavje, dovolj vlage v prostoru, dajem mu sirup proti suhemu kašlju - Bronhamil, samo še vedno je čist bogi. Vsakega nasveta bom zelo vesela. Zdaj pa šibam v posvetovalnico. Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.12.2010 9:39:28
|
|
|
|
dreamhorse
|
Janci, jaz jo mažem z Fitobalm gelom po prsih in med lopaticami. Pa zdaj sem ji dala vlažilec v sobo in morem rečt, da danes ni nič kašljala... Drugače pa priporočaji inhalacije... jaz jih ne prakticiram, ker so zaenkrat druge stvari dovolj.... Sicer pa punce, kako ste danes? Jaz vedno boljše, ker se pribljižuje petek... Naslednji teden sem doma (vsaj mislim da), pa se odpravim h kolegici v Lj na konjski hrbet in ne dolg, vsaj 2 urni terenček.... komaj čakam... Kako boste preživele praznike? V soboto gremo k tašči na kosilo, potem prideta nečakinje k nam prespat... pestro bo.... naslednji teden pa si vzamem zase in za razvajanje... Mala bo v vrtcu... jaz pa bom uživala maximalno... kak dan jo bom pa vzela domov.... Ta teden pa morema postavit še smrečko, da bomo imeli kam nastavit darila... Ki jih je potrebno prej seveda še kupit... samo za Žano ga imam, za ostale še nič...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......