|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
19.12.2010 9:07:04   
tecka
Uf, Janci, zelo lepo napisano. No, pri nas je malo bolj kaotično. Sem se danes zavedla, da je treba čestitke končno odposlat, da jih slučajno ne bodo naslovniki prebirali ob pravoslavnem božičuuser posted image

Mini - ne sekiraj se za hlače. Bodo ene dovolj. Včeraj ste pregurali, danes je itak premrzlo za iti ven. Pri nas je bilo -18. Pa tako bi pasalo iti malo na svež zrak, tudi tamau je "čisto drugi", če se malo prezrači.

Sicer pa najljubše "igre" Srečka:
- poslušanje vinilnih plošč - jih naš zbirala in vrtita gramofon. No, Srečka zanima samo menjava ploščuser posted image Sicer pa prava škoda, da nimamo vinilk z otroškimi pesmicami.
- gledanje lune. Včeraj sta ene pol ure z našim sedela v sobi, poslušala ploščo in v temi gledala skoraj polno luno. Blažen miruser posted image .
Med zadnjo boleznijo se je zdelo, da je postal odvisnik od telebajskov. Saj ne da bi jih gledal, le prižgani so morali biti, ko se je igral v dnevni. No, so že pozabljeni.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.12.2010 10:21:00   
mini86
evo pa sva nafutrala še ptičke..

k nam prihaja en kos-vsaj mislim da je kos..ni čisto črn,tak malenkost rjavkast, pa rumenkast kljun. čeprav še vedno ne tako izraziro kot kos..

potem lišček
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://digiskopija.si/slo/digiskopija/fotke/liscek.jpg&imgrefurl=http://digiskopija.si/slo/digiskopija/digiskopija.html&h=416&w=600&sz=81&tbnid=etjdbqTsagFoWM:&tbnh=94&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dli%25C5%25A1%25C4%258Dek&zoom=1&q=li%C5%A1%C4%8Dek&hl=sl&usg=__M4dPBKz3RhafxHqqT6Y1Cbjxwac=&sa=X&ei=Ds4NTY_pH8THswbn0Mj5DA&sqi=2&ved=0CBwQ9QEwAg

in pa seveda siničke..glodajo vse dobrote po vrsti..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.12.2010 10:23:40   
mini86
ej a bi se pol dobile kej ta teden zvečer enkrat..okol 8.30 na večerji in kuhancu..
kera je za..

aja pa a je kul za torek zajtrk..okol 8.30-mal prej..u dulcesu..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.12.2010 10:35:30   
bačko
Dan!
No včeraj smo postavili smrekico in jaslice.Punce sta zelo uživali.
Žani so se noriček začele sušiti in Lora je tudi čisto uredu.Popoldne ju peljeva k tašči in tastu midva pa greva v nabavo. Moram še Lori kupiti darilo pa sploh več ne vem kaj naj ji kupim.
user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
19.12.2010 10:45:49   
mini86
ej men se tud sanja ne kaj nj mu kupva za dedka mraza..neki študeram da un volan k prtisneš pa se živalce oglašajo ker zadnje čase kr neki pojokava v avtu..mogoče zarad bunde pa mu je neudobno..ker druge ideje pa nimam..

mel prej je pršlo zihr 10 linščkov na našo pojedino..zdj sva jim naštimala samo sesekljane arašide in orehe v posebej lonček..se pravi imajo sedaj dva lončka z različno hrano in pa tiste ogrlice na drevcesu..čeprav na drevesu so pojedle siničke dol oreh, kos se pa trudi iz posušeno marelico..user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.12.2010 10:50:31   
bačko
Jaz full ne vem kaj naj ji kupim.Ko jo tako opazujem zelo rada pleše in lista knjigice.
Bom malo pogledala potem ko bova šla z možekom v nabavo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.12.2010 10:57:10   
bačko
Evo našo smrekico in naše jaslice:
user posted image
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.12.2010 11:07:57   
bačko
Mini pridna si ker skrbiš za ptičke.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej imam pa eno vprašanje glede domačih živali.Naša Lora se malo boji muck.Žana in jaz bi zelo radi imeli eno mucko.Mož o tem noče slišati.A mislite da bi se Lora manj bala muck če bi imeli eno doma?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
19.12.2010 11:39:46   
mini86
seveda bi se sčasoma manj bala..ko bi se navadla nanjo..
zdj nj ti bo v prvem planu prepričat možauser posted image

pol pa seveda premist..al bo zunaj ali notri ali oboje
kje bo imela stranišče
ali bo mejhna muca-mladiček....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.12.2010 12:09:31   
bačko
Vzela bi mladička in bi bila samo notri. Stranišče bi imela v kopalnici.Najtežje bo možeka prepričati.Sem ji že na bolhi gledala.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.12.2010 12:12:23   
bačko
http://www.bolha.com/macke-mesanke/dobrovoljen-mackoncek-viski-oglas1272778594
Takega tigrastega bi imela.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
19.12.2010 12:49:48   
mini86
lej tole sem mislna

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170192

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.12.2010 13:03:18   
manna
živjooo
no pa imamo tud pri nas snegec. Pa tud božično vzdušje je že mal boljše, ker smo z Mančico pekle piškote in delale voščilnice. Naredile sva tiste sanjske čokoladne piškote in so res dobri. Oblike so sicer bolj tko..ker jih je delala miss, ampak važen je namen, kajne. Jutri pa jih bo najbrž nesla nekaj v vrtec.

mini, tale volan se mi zdi super. Naša se tud ne mara vozit še vedno.
bačko, po mojem se Lora ne bi bala mucke, ko bi jo videla. Naša Manca je totalno navdušena nad mamino mačko, mačka pa sicer malo manj nad Manco, saj vedno takoj pobegne ko začne Manca vriskat. Je pa res treba dobro razmislit preden vzameš malo mucko domov. Ker to je le za dolgo, poleg tega moraš met nekoga ki ti jo hrani ko greste na morje in podobno. Če pa se odločite, vzemite kakšno tako bolj mirno in cartljivo, ker mačke so lahko tudi kakšne bolj divje oz. nevajene vriskanja in tekanja otrok.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
19.12.2010 14:24:16   
bjondi
mucka-tale je iiiii cute ,ko si dala link...jaz tud pravim da ornk premisli kaj pa kako predno jo vzameš...ne vem vidm pri mojem bratu ko ima tigrasto muco in to ti pol leži v pojstli pa po kavču pa vse je kosmat ,po vrh vsega jo je pa začel še ven spuščat -so v bloku-je zunej po cel dan...vrjetn zaide tud v kak smetnjak-vsaj tako je tukaj s potepuškimi mačkami in od sosedov,ki jo tud spuščajo ven...mi smo tud hotl met zajčka iiiii kok so luškani...pretehtaj komu boš dala nalogo ,ko boste šli na dopust ,da jo bo hranil pa wc pucal...če si jo želiš imet jo itak vzami...drugače pa smo imeli mi akvarij kar vrsto let ,pravijo da ribice nimajo čustev-pa še kako jih imajo ,vedno ko si stopil zraven so tako oživele...moj brat je bil sploh pameten,da so ribe kar nekaj-no sedaj ima akvarij že nekaj let...pa še problema ni ko greš na dopust jih avtomat hrani...enkrat na mesec pa vodo spucaš in to je to...

darila za malčke-mi tud ne vemo kaj nej,če imata polno rit vsega...ampak bo žigec dobil koš,ker je čist nor na žoge ,koše-imamo ga na dvorišču,pred vrtcem...skratka mu nikjer ne uide...pa še tati bo imel rekreacijo zravenuser posted image ...
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/sport/samostojeci-nogometi-kosi/hof-koS-stojeCi/128344022498561982
ravno gledam v bc-ju nimajo več košev so bli dost cenej user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.12.2010 14:28:24   
bjondi
mraz-pri nas je bilo k sreči samo -8,8 ,pa ravno sonček je posijal,tako da smo bili zunej lep čas...tecka naš je tudi brez rokavic in ima vedno tople rokice,ker mu spodaj dam flisek,ki ima daljše rokave ,tako da mu pridejo do konc prstkov in je gud...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
19.12.2010 16:56:17   
dreamhorse
Hej. Ob 3 zjutraj je bilo 5 cm snega... potem pa cca 20 cm. Danes že celi dan piha strašen veter in bo sneg počasi pošel. Čez teden je pa spet do 8 stopinj celizija, tako da bo spet vse mokro in blatno.
Komaj že čakam, da gre mala jutri v vrtec, saj ji je doma že precej dolgčas. Jaz pa si grem malo oddahnit v službo.
Sem zdaj pobegnila za računalnik, da se ati malo ukvarja z njo... Že cel teden je samo mami, mami in mami... No, pa že jok, je spet padla od nekod..
Grem, preden se polomi z atijem.
Jutri pa kaj več, ko bom mela čas v službi.
Lp

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
20.12.2010 7:35:31   
dreamhorse
Dobro jutro punce...
Jaz ponovno v službi (danes bom imela čas klepetat), mala pa v vrtcu.
Včeraj zvečer nismo vedeli, kaj počet, pa sem potegnila iz omare prstne barve.... in mala je zelooo uživala. Komaj sem jo spravila stran, je imela toliko barve na rokah, da je že mela roke čisto trde.
Danes, ko sem jo pripeljala v vrtec, sem izvedela, da prejšnji teden v njeni skupini ni bilo nikogar. Upam, da ta teden bo kdo. Jutri imajo božička.... Me zanima, če se ga bo kaj bala...
No, zdaj pa veselo na delo... Držite pesti, da danes podpišem pogodbo.... če jo bom sploh dobila. In izvem, če smo naslednji teden doma ali ne. Jaz bom v vsakem primeru, imam že plane, tako da....

Lp
Pa pišite kaj no...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
20.12.2010 7:52:01   
tecka
Živ, punceuser posted image user posted image user posted image
DH, očitno ste našli pravo zabavo! No, pri našem Srečku bi to bilo pretakanje vode iz enega kozarca v drugega v banji ali bideju (ampak ga je potem treba preobleči). Ima pa kar slabo kožo v tem mrazu, tako da ga kopamo samo vsak 2. dan in je prikrajšan za svoje lončke.
Barve in barvice pri nas ne gredo v promet. Še na novoletne čestitke se ni hotel "podpisati", prstne barve pa mažejo roke in bog ne daj jih uporabit.
Se je pa naš Srečko danes prvič hotel vsesti na kahlico brez pleniceuser posted image . Pravzaprav sva imela precej pestro noč. Sem ga do polnoči morala 3x nosit, da je zaspal, potem je pa nekako šlo do 5.30 in sva imela dooooosti časa za jutranjo nego pred vrtcem. Sumim, da mu je nagajala prebava, ker je nekaj klokotalo v njem in čudni dimčki so se širili. Je pa dobil še drugo trojko in spet ne pusti umivat zob.

Imamo pa pri nas že skoraj pomlad. Danes je bilo 0 stopinj in skorajda nismo potrebovali zimskih oblačil.

Neposredna povezava do sporočila: 3543
20.12.2010 7:53:09   
tecka
Aja, še to. Bloga ne bo, dovolj časa zabijem že na RR.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
20.12.2010 9:06:20   
mini86
dh-držim pesti za pogodbo..

tecka-tud mi smo mel nemirno noč..da ne omenim da se je zbudil že ob 5.30..seveda potem zaspal nazaj ampak začuda ni bilo potem problem vstat za v vrtec in tud dobre volje je bil..

prstne barve-js sm jih naročila dedku mrazu..vem da so to lončki pa barve not..pol pa kaj prst pomočš not pa rišeš al kako..razsvetlite meuser posted image

pr ns je pa najbol kuhat z mano..si stol prveleče in potem uzame posodico in žlico in mu kej dam not in pol to probava pa meša pa..skratka žurka..

ja pa flomastri so zakon..učer je enga tok zlizu da minca ni bla več zelena ampak belauser posted image user posted image

no js pa danes upam da zadnji dan delam..bi mogla že v ptek zadnjič..sam sej veste k je petek pa pol vsi pravjo..pokličte me v ponedeljek..tko da še dones..upam da jih čimveč dobim

Neposredna povezava do sporočila: 3545
20.12.2010 9:27:01   
bjondi
...tudi mi smo imeli nemirno noč...ja luna bo jutri user posted image ...

teckin blog-razočaranje na polno user posted image  ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
20.12.2010 9:30:14   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Imamo pa pri nas že skoraj pomlad. Danes je bilo 0 stopinj in skorajda nismo potrebovali zimskih oblačil.

... ja glede na to ,da ste imeli prejšn dan -18 je to res pomlad...za tolažbo mi našega spustimo v vodo enkrat na teden-ala kopat pa še to na hitro zarad bradavičk..sem gledala lanske slike in je njegova koža letos zmaga proti lani...sem kar debelo gledala kakšen je bil že samo po obrazu...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
20.12.2010 9:37:55   
mini86
..tudi mi smo imeli nemirno noč...ja luna bo jutri user posted image ...

a to pomen da bo tud to noč krizauser posted image

sm se pa spomnla na luno ja..ene 20x to nočuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
20.12.2010 9:48:40   
dreamhorse
Mini, jaz sem ji kar na pokrovček nalila nekaj barve in je potem tam not prtek namakala... ko ji je zmanjkalo sem dolila barvo zraven.

Neuradno še... pogodba bo za nedoločen čas.... ampak, dokler ne podpišem, se ne veselim...

še malo veselo na delo, potem pa se vam bolj posvetim

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.12.2010 9:55:48   
mini86
Neuradno še... pogodba bo za nedoločen čas.... ampak, dokler ne podpišem, se ne veselim...

potem ti pa že kr neuradno čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......