Anonimen
|
Dober večer! Evo mene spet se javim po 2 dnevih!! Končno smo dali zalosten dogodek mimo.Danes sem si komaj malo pospravila stanovanje!Me je vse počakalo ,ni nobeden nič naredil! ! Drugače so pa princeske kar uredu,taveča je zelo pridna ,tamala je en mali prehladek staknala ,je kar sitna ,pa 5. zobek se ji že vidi tak ,da vemo zakaj je tako sitna!!!Atija imamo končno doma do nedelje ,pol pa v službo! Emi sem novo bundico , čevlje , rokavičke,sebi pa hlače in nov plašček ,pa je že šlo malo eur!!!!Pa taveči hči tudi hlače ,jopico ,tuniko!!!! aprilčica najboljše kupit kar ježke.V bavhavsu v Mariboru jih imajo sto procentov.Jaz si to kar sama doma naredim,pa nekaj ježkov imam doma v rezervi!!!!Upam ,da jih jutri najdeš! nejanejc upam ,da bo današnja noč res boljša in da se naspite.A tvoj dragi je pa že doma ! puzzli mi jih imamo in nisem kaj preveč zadovoljna,res boljše blazina , je res draga . legenda-m no sam ,da sta prišla...Pri nas se to vedno dogaja ,ko se vsedem v avto naša princeska naredi katastrofo v hlačah!!!! agha pri nas se je tudi kar naprej ta jok pojavljal ,ko je bila še v jajčki.Ko smo menjali za sedež ,joka ni bilo več .Ja sem bila vedno živčna za volanom ,če sem bila sam,pa se mu je jokala v jajčki ! Kaj pa tebe ,kaj zdravje matra ,a je samo tak dan,da ti ni pasalo jesti!!! amelie super za spanje..mamica ti se pa le na spančki !Ja otroci imajo raje ,če kdo zraven spi,a se hitro na vadijo!!!!Pri nas pa sploh noče ,da kdo zraven nje spi in itak noče v naji postelji spat!!!! tintin ja otroci rastejo in rabijo kar naprej kaj!!!Na žalost je tako!!!! srečanje mamic ja lepo ,da ste se skupi dobile in kakšno rekle,upam ,da ste uživale!!! No po tavečem sem vas pokomenterala ,se še jutri kaj javim!!! Lepo noč in predvsem mirno!!!!!!
|