|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
20.12.2010 10:00:31   
Urša08
čebela uvau vi ste tud smrekico postavila čez vikend user posted image user posted image user posted image Kako je Hana? Je v vrtcu? Kako sta se pa za drug teden odločila?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.12.2010 10:03:03   
TAMIKA3
dan user posted image
evo mene s user posted image in šopinga vitaminčkov user posted image user posted image

fantje v "službah" ... mami pa gre zdaj kaj pametnega nardit user posted image

noric ŠE nimamo ... kaj so bile pikice, ne vem user posted image ... hvala vsem za skrb user posted image user posted image user posted image user posted image

malo še prečekiram kaj dogaja user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.12.2010 10:16:31   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pikica - joj kak si bla pridna. Kakšne kekse si pa kaj pekla. Namreč js jih imam namen tudi ta teden

Linške oči, kokosove rogljičke, vanilijeve rogljičke, kokosove kocke, pa tiste nakapljane piškote od sjmm.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.12.2010 10:23:36   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Se pozna veseli december in je povsod pestrouser posted image user posted image user posted image

Sjmm super za tako pojedino user posted image user posted image user posted image

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se učki pozdravijo. Ha ha pri nas je tud bomba tko da mam jaz tud plan mal popedenčkat če mi bostauser posted image user posted image pustila.

Kolumbo jaz bi rabla Šimeta user posted image user posted image user posted image

Brkn super za savno user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk kako je pa kej Eva? Je sedaj zdrava?

ojla urša...hvala za vprašanje...
ja eva je veliko boljša odkar smo črtali tiste jedi iz jedilnika, pa vsak dan se pridno masirava in sedaj še inhalirava, tako da spi spet celo noč....ampak zapustit jo pa kašelj kar noče in noče....drugače je pa vsaj malo trebuščka nazaj dobila, to sem res veselauser posted image user posted image user posted image
k jo je bla sama kost in koža....tko da trkam in upam, da bo šlo vsaj tako naprej če ne boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.12.2010 10:24:01   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

pikica - joj kak si bla pridna. Kakšne kekse si pa kaj pekla. Namreč js jih imam namen tudi ta teden

Linške oči, kokosove rogljičke, vanilijeve rogljičke, kokosove kocke, pa tiste nakapljane piškote od sjmm.

wauuuuuuuuuuuuuuuu
si pla pa ultra pridna res...pohvalno

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.12.2010 10:24:32   
TAMIKA3
pikica....  za piškotke ...  za Aleksove očke ... dobro opravi na pregledu 
urša... za uživaški vikend

petrušk... sem uspela zlikat ... samo me spet čakajo suhe cote na pajkih
sjmmm... wow ... ... ti si res mojstrica kuhinje
brkn... a sauno tudi ... super ... škoda, da nismo bližje
mihailo... za spanje v svoji sobici .... slikico sobice v novi podobi
baki... uspešen obisk zavoda ti želim ... Nik je v vrtcu?
kolumbo... ponočuješ? ... voščilnice ... dobro, da si me spomnila
čebel@... vse ok

ajvy...
tanci...

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.12.2010 10:40:29   
Čebel@
na hitro:

zjutraj sva se prištimali za v vrtec,pa naju je avto pustil na cedilu....sem jo po hitrem postopku nazaj v bajto popokala in slekla,dala tastu za čuvat in letela na cuker test...mala je bila pridna,sta z babi risale(s kulijemuser posted image )....zdele se nalivava s čajem,potem pa počasi pančevo....za jutri sem jo pa k zdravniku naročila

brala še nisem,bom poluser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.12.2010 10:42:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela uvau vi ste tud smrekico postavila čez vikend user posted image user posted image user posted image Kako je Hana? Je v vrtcu? Kako sta se pa za drug teden odločila?

Hana je super....ima svoje fore in noče ničesar z nikomer deliti(niti z atijemuser posted image )....načeloma je v vrtcu,ampak danes je izjemoma doma....drug teden bo pa ponedeljek in torek v vrtcu,naprej pa domauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.12.2010 10:42:30   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

na hitro:

zjutraj sva se prištimali za v vrtec,pa naju je avto pustil na cedilu....sem jo po hitrem postopku nazaj v bajto popokala in slekla,dala tastu za čuvat in letela na cuker test...mala je bila pridna,sta z babi risale(s kulijemuser posted image )....zdele se nalivava s čajem,potem pa počasi pančevo....za jutri sem jo pa k zdravniku naročila

kaj pa je blo z avtom?
zakaj pa k zdravniku?
dobr zrihtej cukr test :)

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.12.2010 10:55:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

na hitro:

kaj pa je blo z avtom?
zakaj pa k zdravniku?
dobr zrihtej cukr test :)

nimam pojmauser posted image ...akumulator se mu je praznikl,namesto filal,zato tudi iz garaže ni prišel...zdej je tast kupil novega(akumulator,ne avtouser posted image )
full ima suho kožouser posted image
hvala,upam da ne bo treba na triurni testuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.12.2010 10:55:51   
MIHAILO
Petrusk,Tamika slikice ze dajem na rac in pol bojo na rr -kmalu...

URSA ja saj vem ,da mine ..saj bo...Ime,meni ni nobeno vsec,sem rekla mojemu naj on zbere in mu je zaenkrat Sonja vsec ...Mihailo je pa sam skapiral kje je sonja...ko sma parkrat se pog.in rekla kao sonja in je vedno prisel k meni in rekel bebe...pa pobozal trebuh in zdaj ,ko ga vprasamo kje je sonja pokaze da je v mojem trebuhu..tak da je verjetno tudi mihailu to ime vsec

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.12.2010 11:13:51   
MIHAILO
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.12.2010 11:15:53   
Čebel@
mihailo.....full imate lepo stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

mala pančka...jaz nisem pa naredila še popolnoma nič....za kosilo bojo kar makarončkiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.12.2010 11:22:01   
MIHAILO

mihailo.....full imate lepo stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

mala pančka...jaz nisem pa naredila še popolnoma nič....za kosilo bojo kar makarončkiuser posted image

Hvala...Jaz sem se tudi odlocla ze vceraj da bojo za kosilo kar makaroncki,se bom malo spocila...Sem pa danes vsa okna spucala...pa sem jih do zdaj ze 10x ampak so bla tko umazana od teh del v stanovanju da so bla se vedno cist razmazana ,zdaj se pa blescijouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.12.2010 11:48:00   
Urša08
Mi smo pa izkoristili sonček in šli na sprehodka. Je Nejc tako užival, no jaz pa tudiuser posted image . Sedaj je šel pa z babi po Žiga, jaz sem dala pa makarončke kuhat, omakico sem pa že prej skuhala. 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.12.2010 11:48:59   
Urša08
Mihailo in čebela bodo danes povsod makarončki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo iiii kok mate luštno gnezdece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.12.2010 11:51:07   
Urša08
Petrušk glede cunjic je pa res težko fantku roza dat goruser posted image user posted image user posted image je veliko lažje na začetku ponucat od fantka za punčko. Jaz sem itak ful nevtralno kupovala rumeno, bež, zeleno, oranžno,... kar lahko ma fantek in punčkauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.12.2010 12:00:52   
MIHAILO
user posted image

ostale sese nalagajo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.12.2010 12:08:19   
Ajvy
oi...danes moj frej dan..po delavnem vikendu se prileže.....

S Tiso imava danes sistematiko.....bom kar obe vzela s seboj ,ker nimam varstva za Tarjo....tko da bo pestro......

Vidim ,da je pri vseh pestro....

Urša, KOlumbo...na Amazon.com...sem našla legice, ki jih pri nas sploh ni..policijska postaja, bolnišnica itd, tiste ki so prišle leta 2008 ven ,pa jih v trgovinah. ni........samo tolk da vesta....

Mihailo...vaše stanovanje je fantastično user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.12.2010 12:09:50   
brkn83

a maš mogoče kje recept od keksov od sjmm.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.12.2010 12:12:42   
sjmm
mihailo...zelo lepo imate, tko domiselno in svežeuser posted image user posted image user posted image

mi2 sva bla na sončku....je pasalo, sam ni pa kam stopit, sami kupi in mokrota...sva bla čist mokra oba, celo v škornjih

pol je kr dol noter zakoračil inže je imel čokoladico v roki, čeprav sm rekla, da je blo včeraj preveč sladkarije in danes pač ne bo dobil nič...nobeden sploh slišaluser posted image ...pol sm ga kr gor popokala, ker je dobil v frej roko še eno...ene pol jo je pojedel...ostalo pa mi je uspelo, da sm ga nehacela, da še mau kužiju da...k naju je čakal pred vrati...no, jz mam pa fino domačo skuto pa kaki prštiman....ma, sej ni važn

v glavnem zdej se igra z duplo železnico...pol pa kr u mižule

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.12.2010 12:13:04   
brkn83
mihailo - ful lepo stanovanje imate.

ajvy - naj ti čimlažje mine dan. Itak ti bo uspelo z obema.

Js sem že doma sem vse poštimala, zdejpa me čaka likalnik, pa eno maso za kekse grem hitro narediti. Bom kr kokosove rogljičke spekla zdele.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.12.2010 12:18:32   
brkn83
ajvy - a si že kaj naročala preko amazon.com- Js sem zdele mal gledala duplo kocke in sem nekaj zanimivih našla. Nikoli pa še nisem naročala, tk da me mal zanima.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
20.12.2010 12:22:40   
sjmm

a maš mogoče kje recept od keksov od sjmm.

PIšKOTKI..tile so tok simpl...v pol urce si ferik..s pečenjem vred

15 dag masla na sobni temperaturi
18 dag sladkorja + vanili ( jz dam tistega k ima ta prave vanilijeve črne pikce notr)
2 jajci

zgornje sestavine penasto zmiksamo , nato dodamo naribano lupinico bio limone in bio pomaranče, 2-3 žlice mleka, 40 dag moke + pecilni, 10 dag rozin ali poljubnega mešanega suhega sadja..namočenega v vodi za ene 10 minut, pol pa odcedimo..

*po želji pa lahk dodaš samo koščke čokolade, če vam čokolada bol odgovarja...jz ponavadi nardim obe sorti , po želji pa lagk dodaš še kak ščep cimeta, mletih klinčkov, mletega ingverja...d pač diši bol praznično, lahko pa tudi 10 dag moke nadomestiš zs kokosovo moko...so tud fajn okusa, če vam je to všeč

potem jih pa kr z mokro žličko nadevamo po kupčkih na pekač na peki papir in spečemo v ogreti pečici ene 10 minut na 180...da so pač rahlo zlati po vrhu...men pride za ene 3 pekače une iz pečice..pa dober tek

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
20.12.2010 12:31:41   
brkn83
sjmm hvala za recept. grem kr poskusit.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Služba
binyy

Kje delate?

v pisarni (51%)

v proizvodnji (12%)

na terenu (5%)

pisarna+teren (12%)

v trgovini (14%)

v gostilni (7%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!