|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
16.12.2010 15:32:45   
bačko
Punce napišite pismo v imenu vašega otroka in pošljite na naslov:
BOŽIČEK
ZA PRAVLJIČNIMI VRATI POŠTARJA PAVLIJA
2002 MARIBOR
Poslati morete do 20.12!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.12.2010 15:33:33   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Mini danes je drugi dan.Mislim da je še 3 dni kužna.Vidva kar pridita na obisk pa bosta pila iz istega kozarca.user posted image

ej sm ful v gužvi..a bi ga loh poslala po pošti..enga plastičnga..pa resno te sprašujem

Ja lahko! Bom Žani dala za pit potem pa ti ga pošljem brez da kozarčk umije.Samo naslov rabim!

user posted image  sam bolj, da ga s hitro pošto pošlješ. virus noric na zraku preživi 15 minut

Bom pa še v kako psodico dala lonček in poslala.user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.12.2010 16:01:35   
dreamhorse
Nisem mislila, da ji dam toliko stvari naenkrat, ampak da več ne vem kaj ji naj skuham, da bo jedla....
Zdaj pa sploh nič noče, ko je bolna... A najhuje je to, da ji je bogi revi dolgčas... Ideje, kaj lahko počnema, meni jih je zmanjkalo...

Lp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.12.2010 16:44:57   
manna
dreamhorse, jaz včasih ko moram kaj nujno nardit, zamotim Manco tako da jo posedem v stolček k mizi, ji dam v lonček nekaj čokoladnih mrvic ali pa jušnih kroglic in eno žličko, potem pa ona lepo papa tiste kroglice. Enih 20 minut je sigurno čisti mir, ker ji je strašno zabavno to delat.
Tudi drugač pri nas palijo take zadeve za jest, ki so neke oblike - recimo kockice iz polente ali sira, koleščki banane ali hrenovke, vse vrste kroglic (jušne ali pa tiste kot so za zajtrk), vse to ji je zmeraj strašno zabavno.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.12.2010 16:48:03   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: manna

živjo
Ja, sej je res da sem vas samo na hitro prebrala ampak res nisem zasledila nič o darilih za vzgojiteljice, razen od bjondi ko je napisala da bo dala mersi čokoladice. Pa včasih se mi zdi da se ve tko mal še po telefonu pa na srečanjih o stvareh pogovarjate, potem pa nisem čist na tekočem z vsem, pa sm rajš vprašala

Ne ne nič po telefonih...na kavicah je pa samo upravljanje user posted image  tko da nič bat ,da ti je kej ušlo ...

a dej ne zavajaj jeuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.12.2010 16:50:38   
mini86
manna-ni nujno da jih dobi ravno sedaj..samo rajši vidim da jih ima sedaj kokr pa rečmo ko bi želeli na morje ane..in v vrtcu smo šli memo okužbe..
ne vem če si zasledila na foumu odgovarja pediatrinja in mi je svetovala isto..
pa zakaj bi bilo nespametno če se dobi norice..enkrat jih bo mogel ane..

dh-lahko rišeta, pečeta piškote, naredita ogrlico za ptičke, lahko narediš kokr sm js da sm narisala ogromnega snežaka in pol ga je marcel pobarvu..
narisala sem samo kroge potem pa iz kolaža izrezala oči, usta, gumbke, metlo in klobu..sedaj je obešen na vhodnih vratih..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.12.2010 19:27:53   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
Kaj vaši otročki radi jedo. JAz nimam več idej, karkoli ji naredim, noče...

DH, če je Žana bolna je zelo verjetno, da ji hrana ne diši. Ponudiš, če ne je, ne more. Jaz ob boleznih ponujam hrano približno na eno uro, uro in pol, če ne je nič.
Pir nas Srečko raje je, če jemo vsi trije skupaj in seveda vsi trije enako hrano.
No, ta teden smo imeli sistematski pregled pri 18 mesecih; 79cm in 9600g. Denverjev test je odlično opravila, med.sestra je bila navdušena nad njenim govorom, pravi da zelo prehiteva. Cepili je pa niso, ker je imela poln nosek.

Cepljenje smo kar v redu prestali. Huje je bilo prej. Ga nismo mogli stehtat in izmerit, ker nikakor ni hotel iz mojega naročja. Tako so mu namerili približno 11 kg in 84 cm.

Glede govora - danes nam je P rekla, da naj bi znal med 6 in 8 besed. Ja, Manna, prav si slišalauser posted image . Ostalega po denverju pa niti ni preverjela. Smo pa imeli mini predavanje o čiščenju zobk in pitju IZKLJUČNO vode in ne-dajanju sladkarij. Itak sem se s svojimi odvečnimi kg počutila precej nelagodno. Kot da ni očitno, da zlorabljam hrano. No, in po novem je ZDRAVO, da otrok je zelenjavo, sadje pa niti neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker to ni dobro za zobke (sadni sladkor). Svašta. Jaz pa ravno po službeni zabavi, še dobro, da se mi ni nič rignilo v ordinacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Odvajanje od dojenja - nimam nasveta, naš se je odstavil sam. Po teoriji pa naj bi otročka uspaval očka nekaj časa, joška mora bit pa stran. Pa ne bom preveč modrovala, bomo imeli tudi mi težavo, ko bo dudo odnesel **** stric.

Evo, zdajle imam pol ure za net, potem grem pa tudi jaz spat, sem zmatrana ko hudič.

Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.12.2010 23:34:47   
bjondi

živjo
Ja, sej je res da sem vas samo na hitro prebrala ampak res nisem zasledila nič o darilih za vzgojiteljice, razen od bjondi ko je napisala da bo dala mersi čokoladice. Pa včasih se mi zdi da se ve tko mal še po telefonu pa na srečanjih o stvareh pogovarjate, potem pa nisem čist na tekočem z vsem, pa sm rajš vprašala

Ne ne nič po telefonih...na kavicah je pa samo upravljanje user posted image  tko da nič bat ,da ti je kej ušlo ...

a dej ne zavajaj jeuser posted image user posted image

user posted image  ...user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.12.2010 23:35:32   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

Mini danes je drugi dan.Mislim da je še 3 dni kužna.Vidva kar pridita na obisk pa bosta pila iz istega kozarca.user posted image

ej sm ful v gužvi..a bi ga loh poslala po pošti..enga plastičnga..pa resno te sprašujem

Ja lahko! Bom Žani dala za pit potem pa ti ga pošljem brez da kozarčk umije.Samo naslov rabim!

user posted image  sam bolj, da ga s hitro pošto pošlješ. virus noric na zraku preživi 15 minut

Bom pa še v kako psodico dala lonček in poslala.user posted image

Pa še veze ima ,ker na pošti dela user posted image  ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.12.2010 23:36:52   
bjondi
Tecka-daj nam privošči blog  user posted image ...zanč ni nič slišala okoli bloga...mogoče bo sedaj ujela tele vrstice...

dojenje-se jutri lotim pisanja...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.12.2010 23:39:55   
bjondi

BOŽIČEK
2002 MARIBOR
Poslati morete do 20.12!

Mi je ravn danes kolega,ki je iz mb... govoril okol te pošte ,da jo je njegova žena odnesla na pošto in rekla da je za božička in da se je uslužbenka prav nasmejala...pomoje jih bojo zasuli...pa baje bodo na vso pošto odgovoril...mislim rečt božiček user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.12.2010 7:29:30   
bačko

BOŽIČEK
2002 MARIBOR
Poslati morete do 20.12!

Mi je ravn danes kolega,ki je iz mb... govoril okol te pošte ,da jo je njegova žena odnesla na pošto in rekla da je za božička in da se je uslužbenka prav nasmejala...pomoje jih bojo zasuli...pa baje bodo na vso pošto odgovoril...mislim rečt božiček user posted image ...

Ja lansko leto je bil Božiček zelo zasut z pismi.
No soseda je tudi dobila noričke tako da imamo dve norički v hiši.Jaz morem danes poklicati v službo in povedati da se vidimo po novem letu.Pomoje bodo zelo veseli.
Žani noričke lepo nastajajo in jih ima že kar veliko.Malo jo srbi ampak bo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.12.2010 9:06:30   
mini86

BOŽIČEK
2002 MARIBOR
Poslati morete do 20.12!

ej sam res kaj je okol te pošte..djte povdat plis mal več

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.12.2010 9:11:50   
bačko

BOŽIČEK
2002 MARIBOR
Poslati morete do 20.12!

ej sam res kaj je okol te pošte..djte povdat plis mal več

Nič takega ni! Ti napiši pismo v otrokovem imenu ker pač še ne zna pisati, on pa naj nariše kako risbico in pošlji na ta naslov ki je gor napisan. Napiši tudi naslov in potem dobita odgovor. To je vse.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.12.2010 9:12:37   
bačko
Drugače pa je tukaj povezava in si preberi:
http://www.posta.si/opis-storitve/1335/Bozickova-posta

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
17.12.2010 9:50:48   
mini86
uau..a loh js napišem dva pisma..enega zase in enega za marcela..

to bota bratranc in sestrična vesela..aja je pa teta doma..samo ima skos pač eno tako kt flašo k ma notr morfij pa še ena zdravila in se ji samo dozira..
no je pa mela ene napade oz krče in k mi druga teta pove se spomnm da sm mela js tko pr napadu žolčnih kamnov..no in nedavno so ji res odkril pesek v žolču..še to ane..no skratka js rečm da mam doma homeopatsko zdravilo za napade žolča in potem ga je teta naročila in ji ga nsla in dvakrat je uzela in jo je nehalo bolt..in od takrat-trkam, je ne boli več..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
17.12.2010 10:06:29   
mini86
tole mi je pa za božička tko všeč da sm že sprintala zravn prložila znamko in kuverto in bom nesla v vrtec če bojo poslal..

sj če piše do 20,decembra, to pomen da vključno z ponedeljkom ane

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
17.12.2010 12:16:57   
bjondi
dojenje-tudi pri nas se naš žigec še vedno carta na mamini joškici...koliko in kdaj končat je res odvisno od vsake posameznice...jaz nikogar ne obsojam ne če ima joško še pri treh letih ,ne  če ima dudo pri treh letih in ne če se vozi v vozičku še pri....letih...karin sem odstavila spontano pri 14,5m ...pred 14 dnevi sva se oba z možem odločila da prekinemo pri žigcu,ker ni ne zaspal na njej nazaj, dobi jo ob 6-ih zjutraj in kar nekaj je kolovratil...tri dni je prestal brez problema,rekli smo da joškice ni ni in da je pfpfpf...in pol je tamauček kazal na joškico in delal pfpfpf...no četrti dan ob šestih zjutraj pa je pojokcavu in ker se je bilo še fino stiskat pod toplo oddejo sem mojmu rekla ,kaj a mu jo dam...je pa reku kakor želišuser posted image  -vse za minuto spanja-desci...no in sem mu jo dala-mi je zaleglo ,ker sem imela že čist nabito...ampak tisto je bila zadnja pošiljka mleka in sedaj imam čist prazne,zato sva se dans spet odločila,da prekineva...in ker se v 14-ih dneh naši malčki lahko zelo spremenijo,se je danes metal nazaj in zganjal trmo in pojokcavu...potem sem ga uro in pol nosila in je sprejel in se umiril...tako da bo treba vstajat in ga nosit ,da pozabi na mamino dudo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
17.12.2010 13:54:22   
bačko
No jaz sem mogla iti po Loro v vrtec ker je bila čudna.Vročine nima samo iz noska ji teče in bolj steklene očke ima.Bomo videli kaj bo čez vikend.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.12.2010 11:41:16   
bačko
Dan! Kaj a vse kidate?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.12.2010 11:45:52   
dreamhorse
Hojla punce. Z Žano smo bile danes po dolgem času zunaj in ji je prav godilo na sankah po ulici. Sploh ni hotela not... Potem je pa popila 3/4 tekočega jogurta... Upam, da se ji počasi odpre... Me je pa ponoči skoraj kap zadela, ko sem ob 3 pogledala skozi okno in najmanj 5 cm snega.... Viiii.. .samo da mala ozdravi, pa bo super... No, saj zdrava je že.. nagajiva tudi... samo da še jest začne...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.12.2010 13:31:28   
bjondi
A samo  5cm?

...kidala sem dve debeli uri,priskočil je še možek...pa tri avtomobile spucat...ga je dobro namedlo cca.25-30cm ,lahkega snegeca user posted image ...

Pol popoldan pa končno novega snežakca narestuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.12.2010 15:16:17   
mini86
js sm pa pozabla smučarske hlače v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image
ej sploh ne vem kako sm loh pozabla..sva z eno mamico klepetale in smo bli že pr avtu n proti domu..zvečer k pa sneži in mal študeram mi pa kapne..

bomo šli pa pač v navadnih mal vn in k bodo premočene hitr notr..če se ne premislm k se mormo čuvat za cepljenje čez dober teden..mah joj..

evo zato bi rada še ene mela..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.12.2010 17:08:31   
tecka

A samo  5cm?

...kidala sem dve debeli uri,priskočil je še možek...pa tri avtomobile spucat...ga je dobro namedlo cca.25-30cm ,lahkega snegeca user posted image ...

Pol popoldan pa končno novega snežakca narestuser posted image ...

Pri nas tudi nekaj takega snega. HB da je lahek in sva s Srečkom že dopoldne skidala ene 3/4 dvorišča, popoldne pa smo samo malo dokončali. Naš je imel pa šiht - včeraj delal do 7h zvečer (namesto do 5h), danes dopoldansko izmeno in sem kar utrujena od zabavanja Srečka. Smo imeli pa srečo, da tu ene stranske poti niso očistili in sem ga lahko vozila s sankami.
Je pa fino, ker je bilo par dni zjutraj pod -15 in zdaj se ne sekiram več, če ne nosi rokavic na -5user posted image user posted image user posted image . Mu vsake toliko časa pogrejem roke, pa je. Edino snega noče prijemat, je takoj jok, če slučjano pade.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
18.12.2010 21:50:42   
Janci F
Mislim, da je čas za ponovno javljanje. user posted image

V službo grem še 6x, dela imam pa še tolk, da se mi meša, tako da sem si ga kar domov prinesla in me jutri še veliko dela čaka.

Kar pa se decemberskih priprav tiče, pa se lahko malo pohvalim. user posted image
Že dva dni prav uživamo v božičnem vzdušju, predvajajo decembersko glasbo, plešemo, včeraj smo še pekli domače dobrote, danes postavili smrekco in zavili že skoraj vsa darila.
Seveda pa brez parurnega kidanja danes ni šlo, seveda je skoraj vse delo opravil moj user posted image , s Tomom sva samo še malo dodatnega dela naredila, ker sva se igrala s snegom. Sankanje je pa itak zakon.

Jutri me čaka še en kup dela za projekt, ki ga želim v celoti oddati preden zaključim in še torbo za  user posted image  in zame pripravim, če bi bilo slučajno predčasno potrebno iti v Rim.

Da dan ne bi bil preveč popolen nam je Tom danes malo zakuhal in močno upam, da bo spanček čez noč vse pozdravil in bomo lahko jutro preživeli lep dan, brez jokanja zaradi slabega počutja.

Evo, to je v kratkem to.
Maksimalno uživajte v božičnih pripravah in ne pozabi, da je namen praznikov, da se imamo lepo in uživamo in ne da letamo po trgovinah in drgnemo domek in nasploh pretirano garamo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?