|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.12.2010 13:55:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
   [Brisano sporočilo]
17.12.2010 14:09:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1302
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
17.12.2010 14:10:20   
Čebel@
pikica.....držim pestke da ga le vreme hecauser posted image user posted image user posted image .....hvala za receptuser posted image

kolumbo.....hvala za recepteuser posted image user posted image user posted image user posted image ......veš vsi fotografi tam niso "tapravi" tko da jaz le določenega priporočamuser posted image .....kako je z zdravjem tvojih otrok,tvojo rano in učkami???

ati na poti domov,tko da bova jedla kosilo ko bomo kompletniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1303
17.12.2010 14:21:27   
Urša08
Midva z Nejcem sva se napokala juhice in palačink. Mi je tri zmazal, sem vesela k ma spet apetituser posted image .

čebela jaz pijem 3x dnevno čaj za dojenje po 3 deci, vmes pa mal mešam , planinski, pa razni sadni. Sem v hofru kupla tak sadni čaj sliva , aroma ruma je fantastičen. Si ga kar na avtomat cel kanister naredim.

kolumbo
pester večer, no pa del noči. Dobr da sploh lahko funkcioniraš. Dobr da tvoj dons pride, pa super za taščo in likanjeuser posted image user posted image user posted image kje rastejo take tašče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   [Brisano sporočilo]
17.12.2010 15:13:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
17.12.2010 18:13:43   
sjmm
helov!

smo pojedl okol pol4h...je še ata na brzake uletu na kosilo, pol pa ga je spet odnesl

mi smo pa zdej piškotke pekli...no, Maj je divjal....ostali smo pa modelčke angelčkov in testo speremenili v slastne piškotke, ju3 pa še une rozinove kupčke nardim, pa še ene iz Lidl koledarja, ker je moj reku, da že 17 dni zamujam s peko...naj kar hitr začnem od začetkauser posted image user posted image

kolumbo...ti kar narufaj...pa hvala za nasvete glede fotkanja...bom mau poklicala...pa d vidm kje bomo prej na vrsti...k men je še osebna potekla za povrh

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1306
17.12.2010 18:41:59   
Katjusa
Čer samo, da vas obvestim, da so nam elektriko zrihtali.... no pa bomo le imel kej domačega za božič na miziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav in uživajte...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
17.12.2010 19:09:25   
Čebel@
urša....sem mislila,da se ti uredu zastopiš s taščouser posted image

kolumbo....uf si mela pestrouser posted image ....to more bit pa luksuz da vsi trije na enkrat spijouser posted image

sjmm....user posted image user posted image user posted image za peko piškotkov

katjuša...super za elektrikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
17.12.2010 19:13:00   
Čebel@
pri nas ima pa Hana fazo "mama"user posted image .....je zgleda v vrtcu premalo spala in je kar neki skos jokcala-sva šle na taveliko posteljo malo ležat-se je stisnila k meni in počivala pol ure in je bilo potem ok....samo bog ne daj da bi ati kaj hotel ji naredit(dat spat)user posted image ...pa predno se je umirila za spanje me je še parkrat klicalauser posted image ....joj kako bo,ko bom v P?user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
17.12.2010 19:48:54   
Urša08
čebela pa saj se ok zastopim s taščo. Nimave nobenih prepirov in podobnega. Je pa pač bolj taka oseba ki misli prvo nase, mi smo v zadnjem planu. Pač neke pomoči ne morem ravno pričakovat. Včasih zaboli ampak se potem opomnim da sem že navajenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
17.12.2010 19:54:07   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spet we are sorry in ravno ko spišem romanuser posted image user posted image user posted image . Mah sem trenutno preveč utrujena da bom še enkrat pisala. Bom jutri.

lahko nočko vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
17.12.2010 19:55:39   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela pa saj se ok zastopim s taščo. Nimave nobenih prepirov in podobnega. Je pa pač bolj taka oseba ki misli prvo nase, mi smo v zadnjem planu. Pač neke pomoči ne morem ravno pričakovat. Včasih zaboli ampak se potem opomnim da sem že navajenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poznana štorija, na žalost......važn d maš mami tko fajn...moja je tudi, sam včasih mau predalečuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
17.12.2010 19:56:19   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spet we are sorry in ravno ko spišem romanuser posted image user posted image user posted image . Mah sem trenutno preveč utrujena da bom še enkrat pisala. Bom jutri.

lahko nočko vsem

nočko tud vam! upam, da se spočiješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
17.12.2010 19:57:06   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas ima pa Hana fazo "mama"user posted image .....je zgleda v vrtcu premalo spala in je kar neki skos jokcala-sva šle na taveliko posteljo malo ležat-se je stisnila k meni in počivala pol ure in je bilo potem ok....samo bog ne daj da bi ati kaj hotel ji naredit(dat spat)user posted image ...pa predno se je umirila za spanje me je še parkrat klicalauser posted image ....joj kako bo,ko bom v P?user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
17.12.2010 20:13:33   
sjmm
mau Majčka

user posted image

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
17.12.2010 20:40:04   
Pikica_82
Cuker user posted image user posted image user posted image  Me pa tvoj Majči ful na mojga Aleksa spominja, oba sta temnolasca, temne velike očke... user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
17.12.2010 21:51:37   
Ajvy

Tamika kako ste?

Ajvy kako sta tvoji princeski? So ušeska kaj boljše?

oi....zaenkrat je vse ok...hvala za skrb....
Ravno Tarjo poslušam, kako grdo kašlja....kolk mi gre to na živce.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
17.12.2010 22:14:07   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Cuker user posted image user posted image user posted image  Me pa tvoj Majči ful na mojga Aleksa spominja, oba sta temnolasca, temne velike očke... user posted image

šarmerja, ni kejuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 1:48:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 1:51:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.12.2010 6:58:54   
baki
jutroooo....mi smo bli ponoči eno uro pokonci.je tk kašljal da je blo za uit.ob 5.30 pa pokonci.zaradi kašlja.najbolje bi blo da bi mu inhalator kr gor prvezalauser posted image user posted image user posted image .mah saj bo minlo,pač prehlad.smo pa meli mir en mesec.zjutraj pa je zbruhal tisto presneto sluz vn.zdej pa nabija.še dobro da je sobota.katja je spala dol pri moji mami.moj gre spet na ribiško tekmo.so kot norci tam v vodi.zunaj pa snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.12.2010 7:01:28   
baki
sjmm....maj je en cukrčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .ne vem če nem spet kekse peklauser posted image .vn tk ne boma šlauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.12.2010 7:10:09   
baki
brdy.....tvoji dve punčki sta princeski......LEV PA TAPRAVI KRALJEVIČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.12.2010 7:11:24   
baki
študiram da bi dons tudi smrečico postavli.pol popoldan....bomo še vidliuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.12.2010 7:13:57   
baki
kolumbo....taprava si ob 1.30.user posted image .jst sem zaspala pa alarm ob 22.30.pokozlal postlo od kašlja.je edvin postlo spreoblekel jst pa nikauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.