Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 9:22:21
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....jaz ti lahko priporočam en studio v Domžalah-moje nosečniške fotke so s tam kosilo:bom kar naredila polpetke,ker imam kruh za ponucat.... a ne pride na pol kile mesa 2 kosa kruha?....zraven bom pa kar krompirjevo solato naredila v trgovino...moram še piko plačat in sestavine za juhico kupit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 9:39:14
|
|
|
|
sjmm
|
prav, čebelc@...lepo prosim , Domžale so še bližje... no, mi2 sva se šele iz pižam spokala, sej sva že posodo poštimala, pa prjatlčki se vrtijo, brisače so lepo zložene na polički, sonček sije zdej še Majki poje, jz se mau ohladim k sm si čupo oprala in pofenala...pol pa greva mau na luft, pa mai morm mau poklicat dons k ma dopust in pol lahk mau bol čvekave....itak pa pridejo v nedeljo na kosilček...še za Jankotov RD dons ata dela ceu dan...itak glih k je petek...sam popoldne more v enem vrtcu(spet) en strop iz knaufa poštimat na novo...lahk pa začne šele okol 5h...ko grejo malčki domov v glavnem...imam plan kake piškotke spečt, če ne dons pa ju3, pa da mau poštimamo po stanvanju, aja, sušilce me je pa že na vse zgodi ob živce sptavu...zgleda da je crknilo tipalo za zaznavanje mokrote cunj...ker daš sušit...pa je čez 5 minut že THE END...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 9:56:59
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm midva otročke kar sama fotkava, je to najin hobi. Pa meni osebno so slikice iz narave veliko lepše kot studijske ampak to je stvar posameznika. V studio se gremo za dokumente slikat pa potem mi še otročka skup mal pofotka. Ostalo pa sama slikava, tudi božične voščilnice.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 9:58:47
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz nisem še nč naredila. Je Eva ves čas neki jedla, pa ene dvakrat sva se previle tko da sedaj upam, da spi kaki dve urci da kej naredim. Vmes pa še Nejc kej hoče tko da mamo pestro. Dober da je Žiga dons do pol štirih v vrtcu in pride z mojim domov. Grem še en čaj spit potem pa kopalnico pospravit.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 10:29:10
|
|
|
|
petrušk_
|
jutroooooo naša nočka super, smo naučil malčico da sama k nama pride sj ne vem če mi je všeč...sam slišim neki k ropota grem na hodnik pa že tam stoji moj sonček...sam k nama pod kovter pa spančkale do 9h zj papcava tople sendvičke pol pa dalje....mam tak da je za znort, morm obvezno posesat pa po tleh pomit, pa kopalnco zgloncat....no vsaj cune mam kolkr tolk pošlihtane...za en 15 minutni zmenek s hotloverjem to j pa to.... pa pajkci neki vztrajno mreže pletejo jih morm pregnat kuhala bom pa dons pečen krompirček, pa piščančka v smetanovi omakci pa zelena solatka.... zvečer upam, da tud nam rata smrekco postavt....pa mal še stanvanjček okrasit.... se še kaj javim, zj pa šibneva k tašči na kavo.....k za vn ni za it - žal...mrak k hudič pa še neki hoče dol padat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 10:36:49
|
|
|
|
sjmm
|
juhca že skor kuhana, pol sam še nudelčke......pa bo Maj se spet naliva z aktimelom...on bi bil sposoben vseh unih 8 pospit....me zanima, če se mu bo in kdaj se mu bo uprlo...do zdej se mu ni še nič naju pa vn vleče....vse sicer pravite, da je mraz, sam mogoče pa se bova ojunačla za ene 20 minut...pol je vsaj progoza da bo spal mau več kot 1 uro no, grem sušilc prevert..... pa d vidmo, če se me je kej ustrašu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 10:39:54
|
|
|
|
birdy
|
Jutro, kako ste? Mi kr vredu, je bla že patronažna tle. More prihajat vsak dan, nam še kr ni popek odpadu Upam da zdele čez vikend pa bo, ker je pa tole že res smotan. Urša, moje kilce... Plus 10 od nosečnosti, mela sem jih pa nekje 22 viška. Od prejšne srede k sem prišla iz porodnišnice mam cerka 4 kile manj. Če bo šlo tako dol kot do zdej bom čist zadovoljna Letim na wc tko da se kasnej oglasim...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 10:50:53
|
|
|
|
birdy
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/4648750.htm] [/url]
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 10:51:01
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy Žigu je popek odpadel tam nekje 20 al 21 dan, smo ga ful pozno prvič kopali, Nejcu in Evi je pa v prvem tednu odpadel. sedaj ful ugotavljam da so določene zadeve pri Nejcu in Evi enake. Ko so mi Evo dali po porodu na trebuščka sem vidla kopijo Nejca, pa sedaj je vsa mozoljasta kot je bil Nejc. Edin ni tak turbo dojenček tko da je v tem bolj podobna Žigu in je pridkana
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 10:51:42
|
|
|
|
birdy
|
evo ga našega škrata, pa mi je uspelo!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 10:52:35
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy iiiiii kok je luštkan, pa kok je že velik Št. cunj ima gotovo že 62 Princeskici sta pa itak luštkani, pa kok sta si podobni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 10:59:08
|
|
|
|
birdy
|
Urša, ga še matram z 56, pa sprot jih ven mečem. Mi je tok škoda, dva luštna pajacka sem čist na novo kupila pa ju bo mel samo enkrat oblečena Ja punce sta si pa res podobne, ampak karakterno pa... Noči in dan Podobnost pa, hmmmmm, dobr da Eva ni tak turbo dojenček, a si predstavljaš met še kakega turbota??? Jst zaenkrat še težko rečem, ampak tok spi kot Kristi ne, tok turbo kot je bila pa Neli pa tud ni, glih nekje vmes... Ampak bomo še vidli kako bo... Me je kr mal strah
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 11:05:08
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ne si ne predstavljam še enga turbota kot Nejc met res ne. Sploh mi pa sedaj že dva dni rahlo živčke kravžla. On ma tok energije , mi pa notri in seveda se mu meša. Pa še zadnje dva tedna je začel neki ogovarjat nazaj, ma da dol padeš . Sem samo vesela da mi Eva praktično je in spi. Glede cunc je pa kar škoda da si 56 kupila, sam sej nisi mogla vedt. Kolk se ti pa redi na teden? Jaz kar ne morem verjet da mamo drug teden že posvetovalnico ob enem mesecu, je šlo turbo hitro.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 11:06:01
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj grem pa res kej pametnega narest, dost zabušavanja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 11:11:19
|
|
|
|
birdy
|
Tole z Nejcem, ti ne privoščim ampak verjetno je začel odgovarjat ker mu je malček dolgčas. Vidim tud pri Neli k je doma, ji je tud dolgčas pa ji grejo neumnosti mal po glavi. K sreči ma pa Leva res ful rada, ona bi ga kr skoz v naročju mela. Cunce pa, mah kaj češ. Sem jih kupila pred morfologijo, tko čist za lušte. Glede na to da sem dala sam 10eur mi denarja res ni škoda, sam k sta tok luštna Kok se mi redi na teden pa ne vem, prej se mi je čez vikend poredil 160g, se pravi v treh dneh Zdej ga pa ni nič vagala, pa sej vidim da odkar mamo kapljice nič ne tuli, pa tako lepo je da me ne skrbi. Sem pa do kapljic vsak večer mela paranojo (ker je tok tulil) in sem mu dala dodatek pa ni hotu čist nč spit, tko da lačen očitno res ni bil Sam mami pa panična, joj tuli, ziher je lačen, otroka pa ne bomo stradal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 11:49:27
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas se sonček kaže nalivam se s čajčkom ....čaka me še posoda sjmm.....uživajta na sprehodu petrušk.....ne pucaj preveč ....kako pa narediš smetanovo omakico? birdy.....vav ne morem verjeti kok je Lev podoben Kristi ko se je rodila,pupe sta pa ko dvojčici urša....kakšne čaje pa kej piješ?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 11:50:56
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo,ajvy.....kako ste??? tamika??? tanci???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 12:26:08
|
|
|
|
sjmm
|
birdy.....PA SMO JIH LE DOČAKALLLLLLLLL VAU, KAK KRALJEVIČ JE!!!! sva se mau namrazila, sam je kr pasalo, prvo je bil jok d ne bomo mel rokavic, no, potem k sva not pršla se je čist razburil k sm mu jih z rok potegnila...svojeglava mala stvarca, ni kej zdej sva en čajček spila, pa en stroj cot zložila k so se 2x sušile d so ble na prbližn suhe , mali zdej uživa v Ledeni dobi na velkem ekranu, mami mu more pa eno malco prštimat....dons bo skuta in kaki, pa mau medu...d bo okusno ko bo vstal pa juhca, pol mau kasnje bomo dons pa kr eno lazanjo s širokimi rezanci na željo našga Mihajlota
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 12:28:29
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....sem ti ZS poslala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 12:48:27
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Končno mi je uspelo voščilnice končat. Pa nekak se mi je še pečt dalo, sem nardila skutno torto in ene kekse. Zdaj grem še kosilo pripravit, bodo kr ribice in pomfri, se mi ga lušta Birdy kak srček Šibam, da še kaj nardim. Ker če bo mali zaliman kot včeraj na mene Še na wc ne bom mela časa it.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 12:59:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....sem ti ZS poslala najlepša hvala!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 13:12:39
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica.......kako je Aleks? sjmm......malenkost rada bi skuhala REPO pa ne vem kako se jo pripravi?? upam,da vam nisem preveč zoperna s temi recepti,ampak res ne znam skuhati NIČ bi se pa rada naučila
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.12.2010 13:13:04 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.12.2010 13:49:09
|
|
|
|
Pikica_82
|
Sjmm, tvoji nakapani piškoti se pečejo, so njamsi! Pa tak fajn mi cela kuhinja diši Cebela Aleks je ok. Sicer je včeraj nekaj smrkal, sam je danes ok. Je pa tečka, upam, da se vseeno prikrito kaj ne kuha... Ker on je tečka sam ko je zaspan al pa bolan, drugač je dobrovoljček Repa: na ocvirkih prepražim malo čebule, dodam repo, jo malo podinstam, zalijem z vodo, dodam lovorov list, par zrc celega popra in malo vegete. Potem pa kuham... Pridna si s kuhanjem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2010 13:49:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2010 13:53:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.