![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 7:28:42
|
|
|
|
Čebel@
|
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 18.12.2010 7:29:14 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 7:44:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela pa saj se ok zastopim s taščo. Nimave nobenih prepirov in podobnega. Je pa pač bolj taka oseba ki misli prvo nase, mi smo v zadnjem planu. Pač neke pomoči ne morem ravno pričakovat. Včasih zaboli ampak se potem opomnim da sem že navajena sej ti si močna in lahko furaš brez njene pomoči sjmm....iiiiii lepotec ajvy.....malo preventivnih za vas kolumbo.....ponočnjak baki...... za Nikov kašelj sva sami-sva atija kar s đipom poslale v službo......sva se še 20 minut cartali v taveliki postelji ....zdele greva počasi zajterkovati,potem bova dali juhico kuhat(zraven bojo še palačinke in kompotek),pa posoda in sesanje naju čaka,popoldan pa mogoče kaj na sneg lep dan oz. vikend
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2010 8:01:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 8:47:14
|
|
|
|
baki
|
KOSILO-ZELENJAVNA OMAKA s kurjim mesom+pire+solata
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 8:54:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DAN juhica se že kuha, zraven še pečene piščančje bedrce, pire in solatka en stroj obešen, drugi se že pere, pomivalec tudi laufa drugače smo zdravi ... je pa na Tristanovem trebuščku opazil pikice, upam, da niso "koze", ker potem smo zmagali za praznike dogaja na full ... tako da še dnevom ne sledim več toliko, da veste, da smo še tukaj ... lep zasnežen vikend vsem
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 9:15:41
|
|
|
|
sjmm
|
dan! vidm d ni bla sam pri nas pestra noč v glavnem smo zasenženi oči dela, v kopalnici nam je crknila ena pipa....je ceu raztur nardil...jz sm pa glih hotla vse mau poštimat...d ne rečm d bom sušilc zdej zdej resno fliknla čez okno...upam d se un k nam ga poštima ponavadi prmiga še dons.....k drgač bo še on kam letu u, sm se kr sama sebe ustrašla katjuša..lepo d si se oglasila tamika...uf, vidm d mate res pestro in držim pesti, da ne boste imeli pikčastih praznikov zdej grem pa une piškotke iz Lidlovega koledarja spečt...ta prve...Kolačke s temno čokolado in slivami...pol pa naprej, ker mož mi je reku d sm še zmer v zaostanku...joj, ne vem, kaki bomo po praznikih...k balončki kolumbo.....pocajtej prehladke...joj, jz sploh ne vem, kje vi to vse staknete ...naj se čim več bacilčkov izogne vaše familije....pa lepo pocrkljal moža...upam, da sa se kej naspala baki....ja, bogi Nik, no,ni imel miru za spat....kašelj zna res bit nadležna stvar...naj hitro mine ...pa fajn piškotke, če boš pekla čebelc@...uživejte z bejbo!!!!mi bomo tudi dons sam juhco z nudelčki in palačinke,pa kompotek
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 9:29:59
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Vas na hitrco pozdravim, čez dobro urco pa šibamo na dedka mraza in to z obema ker ma Nejc samo še hrastice - jupi Naša nočka fenomenalna, mislim jaz nisem vajena pri dojenčku da ponoči tako dolgo spi. Sem Evo ob 21 nahranila in sva spali do 4, potem je popapcala in do pol osmih spet mir - je res pridkana tale moja princeska . Sjmm in čebela hvala saj vem da tud sama zmorem, no pa mojedva sta zlata tko da vem da se nanju lahko vedno zanesem . Uf alarm, pridem nazaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 9:35:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Vas na hitrco pozdravim, čez dobro urco pa šibamo na dedka mraza in to z obema ker ma Nejc samo še hrastice - jupi Naša nočka fenomenalna, mislim jaz nisem vajena pri dojenčku da ponoči tako dolgo spi. Sem Evo ob 21 nahranila in sva spali do 4, potem je popapcala in do pol osmih spet mir - je res pridkana tale moja princeska . Sjmm in čebela hvala saj vem da tud sama zmorem, no pa mojedva sta zlata tko da vem da se nanju lahko vedno zanesem . Uf alarm, pridem nazaj za dedka mraza v polnem številu za Nejca za Evico k je tok pridna, da se lahko vsi naspite...a lahk mau zamenjamo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 9:55:48
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....gresek v želodčkih....mami se je tut najedla....zdej bomo šli pa počasi na snegeca....Tisa ni najbolj navdušena .... Tarja je spala kr pri meni....tko da se nisem kej dost naspala...zjutraj pa sem bila v nebesih, ko smo se vse tri stiskale...... Popoldne delam....uf..kolk se mi ne da...sem pa na srečo naslednjo soboto frej....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 9:58:28
|
|
|
|
SURF
|
Punce drage,lepo zasneženo soboto vam želim................. MAJCYH PROSIM ČE MI ŠE ENKRAT PRILEPIŠ LINK,SEM BILA 100%,DA GA BOM KASNEJE NAŠLA NA NJIHOVI STRANI,PA GA NE NAJDEM...PROSIM,KER SO SUPER ,SUPER RECEPTI!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 10:10:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Punce drage,lepo zasneženo soboto vam želim................. MAJCYH PROSIM ČE MI ŠE ENKRAT PRILEPIŠ LINK,SEM BILA 100%,DA GA BOM KASNEJE NAŠLA NA NJIHOVI STRANI,PA GA NE NAJDEM...PROSIM,KER SO SUPER ,SUPER RECEPTI!!!! predvidevam,da rabiš tole: http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 10:11:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Vas na hitrco pozdravim, čez dobro urco pa šibamo na dedka mraza in to z obema ker ma Nejc samo še hrastice - jupi Naša nočka fenomenalna, mislim jaz nisem vajena pri dojenčku da ponoči tako dolgo spi. Sem Evo ob 21 nahranila in sva spali do 4, potem je popapcala in do pol osmih spet mir - je res pridkana tale moja princeska . Sjmm in čebela hvala saj vem da tud sama zmorem, no pa mojedva sta zlata tko da vem da se nanju lahko vedno zanesem . Uf alarm, pridem nazaj ti privoščim tako prespano nočko .......res je pridna Eva ......uživajte na Dedku Mrazu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 11:07:50
|
|
|
|
Čebel@
|
juha kuhana,mala je glihkar šla spat,mami pa malo počitka in čajček kolumbo....upam,da se ti uspe naspati tamika...upam,da pikice nič ne pomenijo sjmm.....bomo danes imeli isto kosilo ajvy....uživajte na snegcu ......naj ti delovno popoldne hitro mine pri nas je pa dedi začel neki driskat ....uf kar naprej nekaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 12:01:52
|
|
|
|
sjmm
|
piškotki pečeni, masa za palačinke prštimana dons sušilc kr dela mulčki na snegu in sončku, ata pride čez kako urco mene pa zdej kopalnica čaka...sm že našpricala...sam še zglancat bo treba pol pa še posesamo, moj pa bo šel z Majkijem in Mihcem do leclerca...po ribice za ju3...tam imajo ponavadi najbolj svežega lososa, si ga moja mami ful želi probat...pa bomo no, tkole...pa lep dan vsem skupaj!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 12:11:59
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Malček pančka, je ful tečka danes Sva dopoldan krasila smrečico, jaz sem dajala okraske gor, on pa dol Popoldan bova najbrž šla malo ven, ne sneži več kaj dosti. Ga je pa res zapadlo... Uživajte v vikendu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2010 12:17:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 14:44:52
|
|
|
|
baki
|
kolumbo....nik prehlajen,kašlja ko star dedec.pač kr inhalirava.se mu vidi da je prehlajen,je tečen ko zmaj avto je popravljen.je katja prej delala z bleščicami ,vam povem so bile povsod.tega vraga še pol spucat ne moreš..zdej se je nik zbudil itak tečen in noče iz postle.mu bom vrjetno mogla kosilo pogret pa mu pokazat kaj mam pol pa gre ven.ponavadi mi rata
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 16:16:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA ZATE MAM ŽE PRŠTIMANO ENO VREČO ALL INCLUSIVE COT 56-62 KDAJ SE VIDMO???? zlata si res ....jaz imam čas do marca ,tko da ko bi tebi odgovarjalo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 16:18:37
|
|
|
|
Čebel@
|
smo bili 2 uri zunaj .....smo sanke in psa vzeli in šli še na polje .....mala je pomalicala 1 palačinko,ki je ostala še od kosila,juha napakirana za v skrinjo,jaz se grem pa lotit še polnjenih francoskih štuc-pa se mi glih ne da najbolj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 17:26:20
|
|
|
|
baki
|
evo kekse smo spekli, jih je bol katja delala,nik pa valda zraven ves od moke s svojim majhnim valjarjem .pol pa obvezno še čokolado gor na vrh pomazat,se tk do jutri ne bo strdila .tk da imam stanovanje v rasulu.se morem kr lotit ker me bo vse počakalo.pol pa tk spravlanje za spat .pa res ne zmanka dela.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 17:29:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla babike moje...Kako ste kaj? Jaz ze komaj hodim ,sem mojmu rekla danes da se mal pa ne bom mogla vec stat...ce se vlezem na hrbet se komaj premaknem na bok,mi vcasih moj pomaga ...pri mihailu mi sploh ni bilo tako,zdaj me sje pa nekaj vsinilo v hrbtu in me skoz drzi..Na pregl je bilo vse ok,razen v urinu so ble st.bakterije in sem morala se enkrat v labaratorij...za streptokok se testiram naslednjo sredo...pa ko me je vaginalno pregledal je rekel da je vse zmehcano in da je 1cm razmika...A TO POMENI da sem 1cm odprta??? Sestra in malcica sta ok in sta doma,ima samo mali reflux in ni nic hudega...mora met samo vzglavje privzdvignjeno..Hvala za pikepoke in skrb...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 19:02:03
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo....sej še malo pa boš na cilju ...lahko bi pomenilo ja,da si odprta mala že pol ure pančka....jaz sem izpod tuša....me je pa zagrabil krč v kolk in me sploh niče spustit ....sem pa čisto crknjena-me res zmatra če sem sama cel dan z njo še mleko spiti za zgago in počasi proti postelji
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 18.12.2010 19:55:54
|
|
|
|
sjmm
|
čer! ma dons je imel dan svojo težo...sem vse pospravla, z malo pomoči, pa 2 piškotki, pa zvečer smo pice pekli ta velki psa rihtajo...Maj gre zdej ritko pošlihtat...pa mlekca in pančevo mami pa mora še mau kuhno u red dat, pa lososa v marinadico...d bo ju3 lepo se pekeu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 19.12.2010 8:52:57
|
|
|
|
baki
|
jutrooo....hmmm...prva sem..dons spet kuham sama.tašča in tast sta nekam šla.juha je že kuhana,krompir tudi,tk da je pol kosila že fertik.edvin pa je zjutraj v službi.imam pa spet 3 stroje cot za prat.eden se že pere
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 19.12.2010 9:15:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro punce..Vceraj je Mihailo prvic spal popoldanski spanec v posteljici ,ki je bila v otroski sobi in je bilo ok...Nato smo ga se zvecer dali tu spati in sem pustila odprta vrata od otroske ,od dnevne (ker more it cez dnevno da pride v hodnik in nato v spalnico...v kuhinji sem pustila blago lucko tak da je videl pridiit...spal je super in ob 3h je prisel v najino sobo in rekel mami...pa sma ga dala k nam in je iskal caj...teh par dni ga mucijo se zobeki tko da mislim da se zaradi tega zbudi...No tko od zdaj naprej bo spal v svoji otroski sobi,ko bo pa hotel k nama pridit bo pa prisel,ker to nama obema ni problem,se vsi trije objamemo in spimo do 9h tko da je vredu...Ko pa pride malcica bomo pa stirje,pa pojslo bomo vecjo kupili
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.