|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
18.12.2010 7:28:42   
Čebel@
user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 18.12.2010 7:29:14 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.12.2010 7:44:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela pa saj se ok zastopim s taščo. Nimave nobenih prepirov in podobnega. Je pa pač bolj taka oseba ki misli prvo nase, mi smo v zadnjem planu. Pač neke pomoči ne morem ravno pričakovat. Včasih zaboli ampak se potem opomnim da sem že navajenauser posted image user posted image user posted image
sej ti si močna in lahko furaš brez njene pomočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm....iiiiii lepotecuser posted image user posted image user posted image

ajvy.....malo preventivnih user posted image user posted image za vas

kolumbo.....ponočnjakuser posted image user posted image

baki......user posted image user posted image  za Nikov kašelj

sva sami-sva atija kar s đipom poslale v službo......sva se še 20 minut cartali v taveliki posteljiuser posted image ....zdele greva počasi zajterkovati,potem bova dali juhico kuhat(zraven bojo še palačinke in kompotek),pa posoda in sesanje naju čaka,popoldan pa mogoče kaj na sneguser posted image

lep dan oz. vikenduser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 8:01:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.12.2010 8:47:14   
baki
KOSILO-ZELENJAVNA OMAKA s kurjim mesom+pire+solata

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.12.2010 8:54:47   
TAMIKA3
DAN user posted image
juhica se že kuha, zraven še pečene piščančje bedrce, pire in solatka

en stroj obešen, drugi se že pere, pomivalec tudi laufa user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image ... je pa user posted image na Tristanovem trebuščku opazil pikice, upam, da niso "koze", ker potem smo zmagali za praznike user posted image user posted image user posted image user posted image
dogaja na full ... tako da še dnevom ne sledim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

toliko, da veste, da smo še tukaj user posted image ... lep zasnežen vikend vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.12.2010 9:15:41   
sjmm
dan!

vidm d ni bla sam pri nas pestra nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem smo zasenženiuser posted image

oči dela, v kopalnici nam je crknila ena pipa....je ceu raztur nardil...jz sm pa glih hotla vse mau poštimat...d ne rečm d bom sušilc zdej zdej resno fliknla čez okno...upam d se un k nam ga poštima ponavadi prmiga še dons.....k drgač bo še on kam letu

u, sm se kr sama sebe ustrašlauser posted image

katjuša..lepo d si se oglasilauser posted image

tamika...uf, vidm d mate res pestro in držim pesti, da ne boste imeli pikčastih praznikov

zdej grem pa une piškotke iz Lidlovega koledarja spečt...ta prve...Kolačke s temno čokolado in slivami...pol pa naprej, ker mož mi je reku d sm še zmer v zaostanku...joj, ne vem, kaki bomo po praznikih...k balončkiuser posted image

kolumbo.....pocajtej prehladke...joj, jz sploh ne vem, kje vi to vse stakneteuser posted image ...naj se čim več bacilčkov izogne vaše familije....pa lepo pocrkljal moža...upam, da sa se kej naspala

baki....ja, bogi Nik, no,ni imel miru za spat....kašelj zna res bit nadležna stvar...naj hitro mineuser posted image user posted image ...pa fajn piškotke, če boš peklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...uživejte z bejbo!!!!mi bomo tudi dons sam juhco z nudelčki in palačinke,pa kompotekuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.12.2010 9:29:59   
Urša08
jutro

Vas na hitrco pozdravim, čez dobro urco pa šibamo na dedka mrazauser posted image user posted image user posted image in to z obema ker ma Nejc samo še hrastice - jupiuser posted image

Naša nočka fenomenalna, mislim jaz nisem vajena pri dojenčku da ponoči tako dolgo spi. Sem Evo ob 21 nahranila in sva spali do 4, potem je popapcala in do pol osmih spet mir - je res pridkana tale moja princeskauser posted image .

Sjmm in čebela hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj vem da tud sama zmorem, no pa mojedva sta zlata tko da vem da se nanju lahko vedno zanesemuser posted image .

Uf alarm, pridem nazaj

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.12.2010 9:35:09   
sjmm

jutro

Vas na hitrco pozdravim, čez dobro urco pa šibamo na dedka mrazauser posted image user posted image user posted image in to z obema ker ma Nejc samo še hrastice - jupiuser posted image

Naša nočka fenomenalna, mislim jaz nisem vajena pri dojenčku da ponoči tako dolgo spi. Sem Evo ob 21 nahranila in sva spali do 4, potem je popapcala in do pol osmih spet mir - je res pridkana tale moja princeskauser posted image .

Sjmm in čebela hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj vem da tud sama zmorem, no pa mojedva sta zlata tko da vem da se nanju lahko vedno zanesemuser posted image .

Uf alarm, pridem nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image za dedka mraza v polnem številu
user posted image user posted image user posted image za Nejca
user posted image user posted image user posted image za Evico k je tok pridna, da se lahko vsi naspite...a lahk mau zamenjamouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.12.2010 9:55:48   
Ajvy
jutro....gresek v želodčkih....mami se je tut najedla....zdej bomo šli pa počasi na snegeca....Tisa ni najbolj navdušena ....
Tarja je spala kr pri meni....tko da se nisem kej dost naspala...zjutraj pa sem bila v nebesih, ko smo se vse tri stiskale......

Popoldne delam....uf..kolk se mi ne da...sem pa na srečo naslednjo soboto frej....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.12.2010 9:58:28   
SURF
Punce drage,lepo zasneženo soboto vam želim.................

MAJCYH PROSIM ČE MI ŠE ENKRAT PRILEPIŠ LINK,SEM BILA 100%,DA GA BOM KASNEJE NAŠLA NA NJIHOVI STRANI,PA GA NE NAJDEM...PROSIM,KER SO SUPER ,SUPER RECEPTI!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.12.2010 10:10:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Punce drage,lepo zasneženo soboto vam želim.................

MAJCYH PROSIM ČE MI ŠE ENKRAT PRILEPIŠ LINK,SEM BILA 100%,DA GA BOM KASNEJE NAŠLA NA NJIHOVI STRANI,PA GA NE NAJDEM...PROSIM,KER SO SUPER ,SUPER RECEPTI!!!!

predvidevam,da rabiš tole:

http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.12.2010 10:11:54   
Čebel@

jutro

Uf alarm, pridem nazaj

ti privoščim tako prespano nočkouser posted image user posted image user posted image .......res je pridna Evauser posted image user posted image user posted image ......uživajte na Dedku Mrazuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.12.2010 11:07:50   
Čebel@
juha kuhana,mala je glihkar šla spat,mami pa  malo počitka in čajčekuser posted image

kolumbo....upam,da se ti uspe naspatiuser posted image user posted image user posted image

tamika...upam,da pikice nič ne pomenijouser posted image user posted image user posted image

sjmm.....bomo danes imeli isto kosilouser posted image user posted image user posted image

ajvy....uživajte na snegcuuser posted image user posted image user posted image ......naj ti delovno popoldne hitro mineuser posted image

pri nas je pa dedi začel neki driskatuser posted image ....uf kar naprej nekajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.12.2010 12:01:52   
sjmm
piškotki pečeni, masa za palačinke prštimana

dons sušilc kr delauser posted image user posted image

mulčki na snegu in sončku, ata pride čez kako urco

mene pa zdej kopalnica čaka...sm že našpricala...sam še zglancat bo trebauser posted image

pol pa še posesamo, moj pa bo šel z Majkijem in Mihcem do leclerca...po ribice za ju3...tam imajo ponavadi najbolj svežega lososa, si ga moja mami ful želi probat...pa bomo

no, tkole...pa lep dan vsem skupaj!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.12.2010 12:11:59   
Pikica_82
Dan. Malček pančka, je ful tečka danes user posted image  Sva dopoldan krasila smrečico, jaz sem dajala okraske gor, on pa dol user posted image  
Popoldan bova najbrž šla malo ven, ne sneži več kaj dosti. Ga je pa res zapadlo...

Uživajte v vikendu user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 12:17:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.12.2010 14:44:52   
baki
kolumbo....nik prehlajen,kašlja ko star dedec.pač kr inhalirava.se mu vidi da je prehlajen,je tečen ko zmajuser posted image avto je popravljen.je katja prej delala z bleščicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vam povem so bile povsod.tega vraga še pol spucat ne moreš..zdej se je nik zbudil itak tečen in noče iz postle.mu bom vrjetno mogla kosilo pogret pa mu pokazat kaj mam pol pa gre ven.ponavadi mi ratauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.12.2010 16:16:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA ZATE MAM ŽE PRŠTIMANO ENO VREČO ALL INCLUSIVE COT 56-62 KDAJ SE VIDMO????

zlata si resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz imam čas do marcauser posted image ,tko da ko bi tebi odgovarjalouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.12.2010 16:18:37   
Čebel@
smo bili 2 uri zunajuser posted image .....smo sanke in psa vzeli in šli še na poljeuser posted image .....mala je pomalicala 1 palačinko,ki je ostala še od kosila,juha napakirana za v skrinjo,jaz se grem pa lotit še polnjenih francoskih štuc-pa se mi glih ne da najboljuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.12.2010 17:26:20   
baki
evo kekse smo spekli, jih je bol katja delala,nik pa valda zraven ves od moke s svojim majhnim valjarjemuser posted image user posted image user posted image user posted image .pol pa obvezno še čokolado gor na vrh pomazat,se tk do jutri ne bo strdilauser posted image .tk da imam stanovanje v rasulu.se morem kr lotit ker me bo vse počakalo.pol pa tk spravlanje za spatuser posted image user posted image .pa res ne zmanka dela.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.12.2010 17:29:09   
MIHAILO
ojla babike moje...Kako ste kaj? Jaz ze komaj hodim ,sem mojmu rekla danes da se mal pa ne bom mogla vec stat...ce se vlezem na hrbet se komaj premaknem na bok,mi vcasih moj pomaga ...pri mihailu mi sploh ni bilo tako,zdaj me sje pa nekaj vsinilo v hrbtu in me skoz drzi..Na pregl je bilo vse ok,razen v urinu so ble st.bakterije in sem morala se enkrat v labaratorij...za streptokok se testiram naslednjo sredo...pa ko me je vaginalno pregledal je rekel da je vse zmehcano in da je 1cm razmika...A TO POMENI da sem 1cm odprta???

Sestra in malcica sta ok in sta doma,ima samo mali reflux in ni nic hudega...mora met samo vzglavje privzdvignjeno..Hvala za pikepoke in skrb...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.12.2010 19:02:03   
Čebel@
mihailo....sej še malo pa boš na ciljuuser posted image user posted image user posted image ...lahko bi pomenilo ja,da si odprtauser posted image

mala že pol ure pančka....jaz sem izpod tuša....me je pa zagrabil krč v kolk in me sploh niče spustituser posted image ....sem pa čisto crknjena-me res zmatra če sem sama cel dan z njouser posted image

user posted image  še mleko spiti za zgago in počasi proti posteljiuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.12.2010 19:55:54   
sjmm
čer!

ma dons je imel dan svojo težo...sem vse pospravla, z malo pomoči, pa 2 piškotki, pa zvečer smo pice pekli

ta velki psa rihtajo...Maj gre zdej ritko pošlihtat...pa mlekca in pančevo

mami pa mora še mau kuhno u red dat, pa lososa v marinadico...d bo ju3 lepo se pekeuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
19.12.2010 8:52:57   
baki
jutrooo....hmmm...prva sem..dons spet kuham sama.tašča in tast sta nekam šla.juha je že kuhana,krompir tudi,tk da je pol kosila že fertik.edvin pa je zjutraj v službi.imam pa spet 3 stroje cot za prat.eden se že pereuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
19.12.2010 9:15:36   
MIHAILO
Jutro punce..Vceraj je Mihailo prvic spal popoldanski spanec v posteljici ,ki je bila v otroski sobi in je bilo ok...Nato smo ga se zvecer dali tu spati in sem pustila odprta vrata od otroske ,od dnevne (ker more it cez dnevno da pride v hodnik in nato v spalnico...v kuhinji sem pustila blago lucko tak da je videl pridiit...spal je super in ob 3h je prisel v najino sobo in rekel mami...pa sma ga dala k nam in je iskal caj...teh par dni ga mucijo se zobeki tko da mislim da se zaradi tega zbudi...No tko od zdaj naprej bo spal v svoji otroski sobi,ko bo pa hotel k nama pridit bo pa prisel,ker to nama obema ni problem,se vsi trije objamemo in spimo do 9h tko da je vredu...Ko pa pride malcica bomo pa stirje,pa pojslo bomo vecjo kupiliuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.