vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojatvoja Forumu sem se pridružila, ko je bilo 240 dni do konca nosečnosti, danes mi kaže "le še" 140. Kdaj je minilo teh 100 dni!?! Sem na polovici. Maj bo endvatri tukaj!!! a ne de? jaz sem se javila v 5 tednu nekje, takoj po testu (katerega sem delala celo 2 dni pred pričakovano M), sedaj sem pa že v 18 tednu. hudo... ja, res gre hitro čas... gibi - jaz jih že nekaj časa čutim, ampak še vedno ni konkretnih brc in jih takoooo nestrpno čakam... coris - joj, še vedno sem takoooo vesela zate. ko zame ja, res sem bila vesela, ko sem videla pikca najinga (al pa pikico) rockstar - naš dojenček me tud posluša. pravljico dobi vsak večer, ko dajem tamalo spat pa ji pravljico povem, mali/mala pa posluške pobira luskica - ja, lekadol lahko vzameš. tudi jaz sem ga vzela 2*. pač, ker mene če boli glava, in ne vzamem nič, se mi prevesi v hud glavobol in posledično mi je slabo in me boli želodec. ampak je pa zanimivo, da mi lekadol običajno ne pomaga NIČ, v nosečnosti pa full. sicer pa hvala bogu, a ne? mina - morfologija pri tvojem G je praktično enaka. vse ti izmerijo - obseg glave, trebuščka, ocenijo velikost, pregledajo vse organe... pri malo bolj zagretih oz nežnih al kaj vem kako napišem lahko še štejete prstke (mi prvič smo, sem se kar topila), lahko pogleda za spol. prav lep UZ in ponavadi pove, kdaj je. meni je rekla včeraj, naslednjič je morfologija in lahko pride vaš mož zraven, pogledat svojga dojenčka. vem, da je prejšnjič moj skor več govoru, ko G. na koncu seveda, ko je opravila vse meritve. je kar skakal zraven: poglej, zdaj ma pa prstek v ustih. glej, k zeha. joj, maha nama... se je še G smejala z mano, tako da smo mel ta UZ dolg kar ene pol ure. aja, pa še rekla je, da dobr vid. (ampak jaz nisem tako dobr vidla, pa mam boljši vid ko on drugače... ) ah ta 3D. bi full šla, sploh ko sem gledala tvoje posnetke, coris, sam... nekak sva se dogovorila, da spola nočeva vedt, sem pa gledala slike, k je bil takooo očiten lulček, da ga niti kak otrok ni mogu spregledat - bi še moja tamala rekla - mami, bibo ma... tko da ne vem... nič, toliko za sedaj se še kaj tipkamo
|