|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
16.12.2010 9:37:56   
Luskica
Pikca user posted image user posted image user posted image  zelo, zelo mi je žal. Tudi jaz sem dobila solze v oči. Drži se!user posted image

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.12.2010 9:39:07   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: absolventka2

joooj pikca ne morem verjet, čist sem brez beseduser posted image user posted image user posted image
če boš rabla kaj psihične podpore vedi da smo tuki zate, ostani pozitivna in ne obupaj.....

Pa en velikuser posted image user posted image user posted image

Se kar podpišem, ker sem ostala brez besed user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2402
16.12.2010 10:02:54   
Luskica
Punce a ima oziroma je imela še katera od vas kakšen izpuščaj? Jaz imam na vratu že skoraj en mesec tak velik srbeč flek, kjer je ful suha koža. Se mažem z bepantenom, pa ne pomaga. A mislte, da je lahko to kaj s hormoni povezan al kaj? Ne da se mi it pa k moji dohtrci čakat zaradi tega!

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.12.2010 10:13:45   
Klaraklara30
Luskica, jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala osebno zdravnico in ti bo povedala, ali se moraš prit pokazat ali ne. 

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
16.12.2010 10:14:36   
fluf
mene kar zvije, ko slišim take novice... in nimam besed. sory punce, jest ne vem kaj nej vam rečem ob tem... ful mi je hudo za vsako ki mora skozi to user posted image

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
16.12.2010 10:46:22   
borovnicica
joj pikica....sem ostala brez besed. user posted image user posted image user posted image  

mene tudi včasih tako zašpika v trebušku, da je prav avč. tudi, če prehitro hodim me začne bolet. me pa vedno boli samo v dveh točkah. me pa veliko "reže" tudi v nožnici, kot bi me nekdo urezal z nečim. ni prijetno. in hrbet, joj ta moj hrbet. so dnevi, ko se enkrat uležem (ko pridem iz službe), da skoraj več ne morem hodit, zaradi bolečin. pa to sedenje in vstajanje v službi...vsakič, ko vstanem me zaboli križ. včasih pridem tako utrujena od bolečine v križu.... sem se odločila, da se bom pogovorila z G, da če ne bo bolje, da bom bila na bolovanju. se tolažim s tem, da moram zdržat do marca, ker potem imam dopust še za porabit (dopust od 2010 in od 2011, ke še pride).

joj....sem pa tako mirna...kljub pritiskom v službi, kime včasih kar zvijejo čutim tako notranji mir...blaženost. veliko noči sem že sanjala mojo pikico. lepo je bilo videti pikico v sanjah.

lp vsem in čestitam za uspešne preglede. moj je 29.12. pikice še ne čutim, čeprav se mi včasih kaj zazdi, vendar tako nežno, bomo videli če je to to.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
16.12.2010 10:54:13   
lili8
Pikca, zelo mi je žal zateuser posted image . Vzemita si čas za žalovanje in izjoči bolečinouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.12.2010 11:19:34   
vesna_b
tkole je - sem iz pregleda, in sem totalno happy user posted image user posted image user posted image

kot običajno sem dala vodo, stehtal so me (pismo ne odštejejo več za obleko, prvič pa je...), teža +4 (z obleko in čevlji, brez nekje +3), pritisk ok.
šla sem do G, me je vprašala, kako sem, potem je pa rekla, da danes ne bomo srčka poslušale, in jaz že skoraj začnem protestirat, ko ona nadaljuje, ampak bomo na hitr z UZ pogledale user posted image
sicer ok, je blo res na hitr, par minutk, ampak sem vidla srčka, kako bije, vidla kako maha, kako prstek daje v usta in kako miga z nogicami. jeeeeej. slikce nimam, ampak vsaj vidla sem mojga pikca...
pogledala je, kako izgleda moj maternični vrat, če se slučajno kaj odpiram, in sem šla...
naslednjič je morfologija.
absolventka, ne bo 13.1. ampak 14.1., tako da kavica žal odpade oz se bomo zmenile za naslednjič, ok?

no, tako, za seznam, moj naslednji pregled je 14.1.2011, hkrati tudi morfologija.

toliko na hitro

čau

Neposredna povezava do sporočila: 2408
16.12.2010 11:22:03   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Naša Eva Zala žal ni več pod mojim srčkomuser posted image ... bo pa za vedno v mojem srčku... poslovila se je v 17. tednuuser posted image .
Tako se tudi jaz poslavljam od vas... želim vam lepo nosečnost do konca in veliko veselja z malimi majčki.

joj, pikca user posted image user posted image user posted image  ne morem verjet.
pošiljam ti en velik objem. vem, da bo tvoja princeska za vedno v tvojem srcu, a upam, da bosta čimprej zmogla naprej, saj tudi Eva Zala ne bo želela, da trpita. vedno bo ob vama, v vajinih srcih...

če karkoli potrebuješ, če ti lahko kakorkoli pomagamo, pa smo še vedno tukaj zate... mislim, da lahko rečem za vse nas...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
16.12.2010 11:47:10   
Elizabeth
Pikca tudi z moje strani iskreno sožalje.

Jaz imam pa eno vprašanje, kaj imate ve tudi probleme z nihanjem razpoloženja? Jaz sem en trenutek dobre volje, drug trenutek pa mi kdo samo eno besedo reče pa sem totalno razkurjena... user posted image  Mislim malo nadležno, počasi že sama sebi grem na živce, kaj šele drugim... Pri prejšnjih dveh nosečnostih nisem imela tega nihanja, sem bila čisto ok, kot da se ni nič spremenilo, zdaj pa sem neznosna. Pa tudi domači se strinjajo, torej se ne zdi samo meni.
No mogoče pa bo punčka, ker doma imamo tri fantke.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
16.12.2010 11:58:31   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Naša Eva Zala žal ni več pod mojim srčkomuser posted image ... bo pa za vedno v mojem srčku... poslovila se je v 17. tednuuser posted image .
Tako se tudi jaz poslavljam od vas... želim vam lepo nosečnost do konca in veliko veselja z malimi majčki.

joj sem kar kurjo polt dobila...žal mi je...vem vsaka beseda je odveč, zato upam da ti volje ne zmanjka in da bo nova dušiča prišla mimo...ena zvezdica na nebo pa bo sedaj naprej vedno bolj močno ZATE sijala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se...

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
16.12.2010 12:02:46   
hillmagic
Glede srbenja se meni tudi te dni dogaja..trebuh srbi pa tudi stegna pa na notranji strani...noro kot da imas bolha ja..pomoje je razlog tudi ta ker je v stanovanju bolj suh zrak zaradi kurjave pa zima je in je mraz zunaj pa še nosečke smo...in srbenje je tu...
Sem od zdravnice je rekla da mi bo na komisiju predlog poslala da mi še podaljšajo bolniško. upam na najboljše. Danes sem spet bruhala pa malo me glava boli. Sej bo.
Popoldne imam spet dedka mraza upam da bom do takrat že boljše.
lepo bodite in izkoristite lep sončen mrzel dan....

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
16.12.2010 12:20:47   
mami411
Elizabeth navijam za user posted image user posted image . Mi bomo imeli kar štiri user posted image

Vesna_b fajn za pregled user posted image S kg pri G pa se sploh ne obremenjujem, ker se doma vagam. Pol pa včasih odbije 1 kg, včasih 1,5 kg, zgleda da kakor je na volji. Pa včasih maš kasneje pregled, pa se že itak fajn naješ user posted image

< Sporočilo je popravil mami411 -- 16.12.2010 12:21:07 >

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
16.12.2010 12:30:35   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: mami411
Vesna_b fajn za pregled user posted image S kg pri G pa se sploh ne obremenjujem, ker se doma vagam. Pol pa včasih odbije 1 kg, včasih 1,5 kg, zgleda da kakor je na volji. Pa včasih maš kasneje pregled, pa se že itak fajn naješ user posted image

pri meni pa je odvisno od tega, katera sestra tehta. ena sestra odšteje, tadruga pa ne. ampak saj je vseeno. sam da je s pikcem vse ok...

mene tudi koža srbi, je pa res, da imam trenutno zelooo suho kožo po celem telesu, tako da... bo to to...

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
16.12.2010 12:37:46   
kokapoka
Pikca sožalje tud z moje straniuser posted image user posted image user posted image nimam besed ob takih novicah...le solze v očehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
16.12.2010 13:30:30   
Elizabeth
mami411 jaz tudi upam da bo punčka, ampak sem v prejšnjih dveh nosečnostih imela tudi občutek da nosim punčko in so bili fanti, tako da se na občutke ne morem zanašati. Nosečosti pa so bile same po sebi vsaka poglavje zase, tako da mogoče pa vidimo drugi teden kaj imamo, ko imam pregled. Po eni strani ne vem če bi sploh vprašala, ampak sem bolj radovedne narave tako da ne vem če se bom lahko zadržala user posted image  pa saj je po eni strani vseeno kaj je samo da bo vse vredu in da bo otrok zdrav. Sicer pa pri treh fantih kaj imaš za pričakovat user posted image  kot ti mami 411 pri treh punčkah, ne user posted image

Srbenje trebuha, niti ne ker se je v prejšnji nosečnosti kar raztegnil in sem pokasirala kar nekaj strij, trebuh zdaj je kar velik, uporabljam pa evcerinovo olje.

Kilogrami, se ne sekiram preveč za njih, shujšala sem skoraj 5 kg in še vedno sem na isti kilaži, se nisem nič zredila ( torej še vedno - 4,5 kg) važno je da se otrok dobro razvija.

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
16.12.2010 13:38:34   
Anonimen
dober dan punce

pikca meni je tudi zelo zelo hudo zate....

srbenje...mene tudi vse srbi, samo imam izredno suho kožo in me mogoče zaradi tega....
kilogrami jih kar lepo pridobivam, pa se ne nažiram...ritko že lepo vlečem za sabo :(....
za spol bomo mi tudi lepo še vprašali na morfologiji, sem preveč firbčna da bi čakala do konca :)

a ste vidle kakšen mraz spet napovedujejo :(...kakšna zima je to....jaz komaj čakam pomlad.....nisem neki pristaš zime, še tale december mi kaj preveč ne diši....to skakanje po darilih pa vse je že en mesec prej okrašeno...ni več tega vzdušja, vsaj jaz ga ne občutim...mogoče tudi zato, ker sem letos non stop bolna in komaj čakam toplo sonce :)

fajn se imejte
lp anonimna :)

(odgovor članu Luskica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
16.12.2010 16:15:07   
Muca Živc
Pikica moje sožalje!

Elisabeth, tudi jaz imam menjavo razpoloženja. pa sem mislila, da bouser posted image , ker je moja nosečnost tako drugačna od prve. Tu skoz utrujenost, bruhanje,.... pa bomo imeli spet user posted image . Jupiiiii.

Srbi me pa vse za znort, od rok do trebuha do nog user posted image
Brcike so kar aktualne. Spanje je otežkočeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
16.12.2010 16:38:47   
mojatvoja
Pikca... žalostno ....user posted image user posted image user posted image .

Forumu sem se pridružila, ko je bilo 240 dni do konca nosečnosti, danes mi kaže "le še" 140. Kdaj je minilo teh 100 dni!?! Sem na polovici. Maj bo endvatri tukaj!!!

Lp.

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
16.12.2010 17:40:15   
Kaya88
Pikca, zelo mi je žal za vašo pikico!!! Ne morem verjeti, ob takih novicah dobim solze v oči!!!!user posted image

Jaz se vam pa tudi javljam po dolgem času, vse poteka normalno do zdaj, ne vemo še kaj imam pod srčekom,...naju pa zelo firbec mantra!!! Mogoče pa boma januarja izvedela! Moj naslednji pregled je 17.1.2010! Komaj čakam, zato ker je zadnji pregled bil tako hitro konec!!

Moje kile so do zdaj +3 tako da mislim, da je kar vredu, na čase se mi zdi, da mogoče že čutim najinega malčka ampak ne vem 100%, mogoče pa je še prehitro!

Kako pa ste ve kaj z gibi? Že lepo čutite brcike vaših angelčkov?

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
16.12.2010 18:46:00   
Nitkica11
Pikica - žal mi je da si te je to pripetilo user posted image , vem kaj prezivljas podobno sem jaz prezivljala v zacetku leta. Ce rabis kaksen pogovor, nasvet se javi.

Glede kil je pa pri meni isto vcasih odstejo oblacila vcasih ne ampak se sploh ne sekiram samo da je z user posted image vse vredu.

Srbeca koza pa je pri meni v zimskem casu kar stander se je treba bolj pogosto mazati z mlekom, seveda pa je letos se huje po busiju in bokih.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
16.12.2010 18:46:54   
coris
punce še tu user posted image  danes bila pri dr. Pušenjaku user posted image  videli smo našo punčko user posted image ja pravijo da bo kar Punčkauser posted image  slikice so na mailu in si jih lahko pogledate, prav tako tudi posnetkiuser posted image   mogla bi bit 17 tednov in 5 dni noseča, uz in velikost naše lubice pa kaže na 18 tednov in 4 dni user posted image  to bo konkretna pupa user posted image  danes se mi že cel dan smeji in takoooooo sem dobre volje user posted image  jupiiii

vesna .....trikrat hura za tako ginekologinjo user posted image user posted image user posted image  je čluser posted image vek kar blažen ko vidi svojega otročička ki je tako zraseluser posted image

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
16.12.2010 18:55:01   
rockstar
Pikca žal mi je user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
16.12.2010 19:06:21   
rockstar
Hejla :)

Jaz pa sem si kupila knjigo Tisoč in ena noč, da bom lahko najinemu srčku že sedaj brala pravljice user posted image , tako že sedaj skos posluša kako si mami vedno poje, ko ima kakšno priložnost in je nihče ne posluša user posted image Mojga glasa bo res navajen/-a še preden pokuka na svet user posted image

(odgovor članu rockstar)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
16.12.2010 19:12:54   
coris
PIkcauser posted image user posted image user posted image   kako je to možno in to tak poznouser posted image  res mi je hudo za vaju user posted image user posted image

(odgovor članu rockstar)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?